Rozmowy w t(ł)oku #16
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 380, 381, 382 ... 543, 544, 545, 546, 547, 548, 549, 550, 551, 552  Następny

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Strona Główna -> Ostry Dyżur
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Wiadomość Autor

Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

jeanne napisał:
Oby, przecież mi koty porwie płacze

:przytul:
Spojler:

Ojejku :) A co on wyprawiał :twisted: :?:

jeanne napisał:
Mój jest przekochany <3 Ksiądz śpiewa jedną zwrotkę, on inną. Ksiądz mówi kazanie, a on zaczyna śpiewać.

To fajnie. Nasz nawet na mój wątpliwy słuch muzyczny nie jest zbyt dobry :roll:

jeanne napisał:
Ja tak siedzę ze słuchawkami w uszach i gapie, jak kot śpi. Wybitnie twórcze.

Ja przed laptopem. Sama siebie dziś nawet irytuję -.-

PostWysłany: Sob 20:55, 21 Lip 2012
pantera mglista
Designer Miesiąca
Designer Miesiąca

Pochwał: 3

Powrót do góry

Cytat:

To fajnie. Nasz nawet na mój wątpliwy słuch muzyczny nie jest zbyt dobry Rolling Eyes

A wiesz jaki ma nasz? Aż się nie da słuchać. Ale my mamy jeszcze chór starszych ludzi, którzy noszą żółte szaty o.O
Spojler:

Bronił się, a przynajmniej próbował o.O ale okazuje się, że nawet kiedy wpycha mi się język do gardła nie jestem bezbronna :twisted: Dlatego zwalił mnie z łóżka, położył się na mnie i trzymał za ręce, bo tylko z tej pozycji nie dałam się rady wywiercić. Czemu ja jestem taka słaba :placze:

Cytat:

Ja przed laptopem. Sama siebie dziś nawet irytuję -.-

Me too :przytul: I podobno jestem niemiła i zgryźna o.O

PostWysłany: Sob 20:59, 21 Lip 2012
jeanne
Dziekan Medycyny
Dziekan Medycyny

Pochwał: 50

Powrót do góry

jeanne napisał:
A wiesz jaki ma nasz? Aż się nie da słuchać. Ale my mamy jeszcze chór starszych ludzi, którzy noszą żółte szaty o.O

Chór starszych ludzi to atrakcja która nas ominęła.
Spojler:

O, co trzeba zrobić żeby Aś poskromić.
Nie jesteś słaba, świetnie gryziesz :twisted:

jeanne napisał:
Me too przytul I podobno jestem niemiła i zgryźna o.O

Kto Ci tak powiedział? :przytul: Ja ostatnio usłyszałam od osoby na której mi zależy, na pytanie czy jestem aż tak zamknięta : znaczy ja tam nie znam cię za bardzo ale według mnie tak". Miło co?

PostWysłany: Sob 21:10, 21 Lip 2012
pantera mglista
Designer Miesiąca
Designer Miesiąca

Powrót do góry

Cytat:

Chór starszych ludzi to atrakcja która nas ominęła.

A schola, do której przyjmują każdego? [skoro ja tam byłam...?] :D

Spojler:

raczej jego... o.O cytując wczorajsze wiadomości od niego:
“zasnąłem na chwile to jeszcze mi się przyśniło że cię zaciągnąłem do łóżka i zgwałciłem. dobrze że mnie trzymałas za rękę bo pomyślałem "spokojnie kamil ona tez tego chciała"

“a jak rano mnie Tomek wołał i jak chciałem wyjść zza ciebie to jak juz byłem nad tobie to sie zachwiałem i przewróciłem na ciebie :D ale się nie obudziłaś a ja tak na ciebie jebłem aż mi Cię szkoda bylo. i tez sie przestarszylem... myślę sobie "o matko teraz się obudzi a ja rozgraczony na niej leże <za>" nawet zacząłem wymyślać wymówkę w myślach :"to nie ja, nic Ci nie zrobiłem! bokserki mam założone!" a ty dalej spałaś o.O”

;O
A ja go tylko pogryzłam!

Cytat:

Kto Ci tak powiedział? przytul Ja ostatnio usłyszałam od osoby na której mi zależy, na pytanie czy jestem aż tak zamknięta : znaczy ja tam nie znam cię za bardzo ale według mnie tak". Miło co?

Od Kamila. Ale fakt faktem, byłam niemiła, ale on jest idiotą.
Bardzo miło... On mi w sumie strzelił coś, że nie sądził, że będzie gadał kiedykolwiek tak normalnie z koleżanką Gośki, jakbym trendowata była o.O

No i jak mam się skupić na cyklach życiowych grzybów, jak mam playlistę z ulubionymi piosenkami i sobie podśpiewuję? o.O

PostWysłany: Sob 21:14, 21 Lip 2012
jeanne
Dziekan Medycyny
Dziekan Medycyny

Powrót do góry

jeanne napisał:
Może się biła z innym kotem? Moje często tak wyglądają, bo dużo obcych kocurów tu jest.

Całkiem możliwe..... Mam nadzieję, że dojdzie do siebie, bo jak nie, to będę musiała załatwiać jakąś klatkę i ją tam zamknąć. Nie ma chyba innej opcji zabrania jej do weterynarza, bo nie da się utrzymać na rękach w obecnej sytuacji. Dzisiaj byłam cała podrapana, a w moim przypadku to niezbyt ciekawe i miłe. Nie dość, że krwawiłam, to jeszcze w miejscach ran wyszły mi swędzące bąble :roll: kocham moją alergię.

PostWysłany: Sob 21:24, 21 Lip 2012
Juniuś
Terapeutka Anna
Terapeutka Anna

Pochwał: 30

Miasto: Opole/Ostrów Wlkp.
Powrót do góry

jeanne napisał:
A schola, do której przyjmują każdego? [skoro ja tam byłam...?] Very Happy

My mamy zespół młodzieżowy ;) Tylko na mszy o 16 nie śpiewa, a mi się nie chce rano dreptać.
Spojler:

O rany rozbraja mnie. Ale Ty go już nie musisz sprowadzać na złą drogę czy się martwić, że sprowadzisz. On już na niej jest :hahaha: !
W obliczu takich rzeczy to faktycznie to pogryzienie to za mało, ale nie martw się pewnie będą inne okazje :twisted:

jeanne napisał:
Od Kamila. Ale fakt faktem, byłam niemiła, ale on jest idiotą.

jeanne napisał:
Bardzo miło...

Na dodatek pracę, z którą mi zalega robi rok. Swojego wiersza nie chce mi pokazać choć miał. Wymiguję się od odpowiedzi na niektóre pytania lepiej niż ja. I on mi, że to ja jestem zamknięta :roll: Choć wiadomo, że i tak zabolało mnie to, że stwierdził, że mnie słabo zna -.-

jeanne napisał:
On mi w sumie strzelił coś, że nie sądził, że będzie gadał kiedykolwiek tak normalnie z koleżanką Gośki, jakbym trendowata była o.O

Może sobie po prostu inaczej wyobrażał koleżanki swojej kuzynki. Myślał, że jakieś głupie będą. A Ty się pojawiłaś i zmienił zdanie :)

jeanne napisał:
No i jak mam się skupić na cyklach życiowych grzybów, jak mam playlistę z ulubionymi piosenkami i sobie podśpiewuję? o.O

Mnie prześladuję książka z biologii i chemii. To zapodaj jakoś z tej playlisty :) Mi się już nie mieszczą na telefonie, będę musiała kartę o większej pojemności kupić -.- Zresztą trudno się dziwić, bo mam na niej House'a, książki, muzykę, smsy i filmiki ze Skins O.o

PostWysłany: Sob 21:31, 21 Lip 2012
pantera mglista
Designer Miesiąca
Designer Miesiąca

Powrót do góry

Cytat:

Całkiem możliwe..... Mam nadzieję, że dojdzie do siebie, bo jak nie, to będę musiała załatwiać jakąś klatkę i ją tam zamknąć. Nie ma chyba innej opcji zabrania jej do weterynarza, bo nie da się utrzymać na rękach w obecnej sytuacji. Dzisiaj byłam cała podrapana, a w moim przypadku to niezbyt ciekawe i miłe. Nie dość, że krwawiłam, to jeszcze w miejscach ran wyszły mi swędzące bąble Rolling Eyes kocham moją alergię.

Współczuję :przytul:
ja właśnie mam dylemat... Muszę mojej pojechać obciąć pazury i to będzie horror. Przewiezienie takiego bydlecia, a potem oddanie go w ręce obcej osoby. znając ją to się napuszy, zacznie fuczeć i skończy sie zabawa. :roll:

PostWysłany: Sob 21:32, 21 Lip 2012
jeanne
Dziekan Medycyny
Dziekan Medycyny

Powrót do góry

Juniuś napisał:
Dzisiaj byłam cała podrapana, a w moim przypadku to niezbyt ciekawe i miłe. Nie dość, że krwawiłam, to jeszcze w miejscach ran wyszły mi swędzące bąble Rolling Eyes kocham moją alergię.

Juniuś napisał:
Nie ma chyba innej opcji zabrania jej do weterynarza, bo nie da się utrzymać na rękach w obecnej sytuacji

Może się sama wyliże.

PostWysłany: Sob 21:34, 21 Lip 2012
pantera mglista
Designer Miesiąca
Designer Miesiąca

Powrót do góry

Juniuś napisał:
A może znasz jakieś, że tak powiem nieładnie.....branżowe? Razz

Ta jest może nie tyle branżowa, ale ma dość dwuznaczny wątek kobiecej przyjaźni :wink:

PostWysłany: Sob 21:38, 21 Lip 2012
alhambra
Psi Detektyw
Psi Detektyw

Pochwał: 13

Powrót do góry

Cytat:

My mamy zespół młodzieżowy Wink Tylko na mszy o 16 nie śpiewa, a mi się nie chce rano dreptać.

A siostrę zachrystiankę macie? [czy jak to się pisze? :hahaha: ]
Spojler:

Najbardziej przeraziło mnie to, że nie spał całą noc tylko podobno się na mnie gapił. o.O I podobno jestem kochana taka zaspana, jak się mnie budzi, no nie wierzę o.O
Mam jechać do Gośki we wtorek pod namiot, tylko żadna nie ma namiotu tak że ten tego :hahaha:

Cytat:

Na dodatek pracę, z którą mi zalega robi rok. Swojego wiersza nie chce mi pokazać choć miał. Wymiguję się od odpowiedzi na niektóre pytania lepiej niż ja. I on mi, że to ja jestem zamknięta Rolling Eyes Choć wiadomo, że i tak zabolało mnie to, że stwierdził, że mnie słabo zna -.-

Wiesz, ja myślę, że to takie trochę asekuracyjne. Chyba żadnej osobie bym nie odważyła się powiedzieć, że ją znam, dopóki ona sama by mi tego nie powiedziała, tak że sie nie przejmuj :przytul:
Cytat:

Może sobie po prostu inaczej wyobrażał koleżanki swojej kuzynki. Myślał, że jakieś głupie będą. A Ty się pojawiłaś i zmienił zdanie Smile

Raczej chodzi o to, że jestem niedojrzała idealnie do jego wieku :hahaha:
Cytat:

Mnie prześladuję książka z biologii i chemii. To zapodaj jakoś z tej playlisty Smile Mi się już nie mieszczą na telefonie, będę musiała kartę o większej pojemności kupić -.- Zresztą trudno się dziwić, bo mam na niej House'a, książki, muzykę, smsy i filmiki ze Skins O.o

ja mam 2gb i ostatnio musiałam usuwać o.O
Same smęty mam!
It's all over but the cyring - Garbage
Sweet prince - Placebo
Every you every me - Placebo
Infra red - Placebo
10 years - fade into
archive - fuck you
video simple plan no love
avenged sevenfold a little pice of heaven
awolnation sail
dream on bless the fall
green day viva la gloria
kissing cousin don't look back
mirah - special death
Broken iris- the scar
Broken iris - the eyes of tommorow
głównie mam z teledysków z seriali, wiec nie mam nazw w tytule o.O

PostWysłany: Sob 21:52, 21 Lip 2012
jeanne
Dziekan Medycyny
Dziekan Medycyny

Powrót do góry

jeanne napisał:
A siostrę zachrystiankę macie? [czy jak to się pisze? hahaha ]

O czymś takim nie słyszałam więc pewnie nie.

jeanne napisał:
Wiesz, ja myślę, że to takie trochę asekuracyjne. Chyba żadnej osobie bym nie odważyła się powiedzieć, że ją znam, dopóki ona sama by mi tego nie powiedziała, tak że sie nie przejmuj przytul

Mnie ostatnio relacje międzyludzkie przerastają. Np. mówię mu o tym, że marudziłam bratu o jakieś tam gry, on że ja ma i pyta się czy chcę, mówię że tak. Ale dalej nic, oczywiście się nie umówię jakoś żeby mi przyniósł.
Albo on pyta się kiedy będę na miejscu, mówię i pytam dlaczego chce wiedzieć nie odpowiada -.-

jeanne napisał:
video simple plan no love

Bardzo to lubię.
jeanne napisał:
green day viva la gloria

A tą ostatnio na okrągło słucham.

jeanne napisał:
ja mam 2gb i ostatnio musiałam usuwać o.O

Ja mam jeden i to stanowczo za mało...

Dodano 6 minut temu:

Spojler:

Źle z nim skoro całą noc się gapi jak dziewczyna śpi ^^ Pod namioty bez namiotów za to rozumiem z Kamilem też? :twisted:

PostWysłany: Sob 22:16, 21 Lip 2012
pantera mglista
Designer Miesiąca
Designer Miesiąca

Powrót do góry

Cytat:

O czymś takim nie słyszałam więc pewnie nie.

Ja też nie wiem co to, ale tak ją nazywaj o.O
Cytat:

Mnie ostatnio relacje międzyludzkie przerastają. Np. mówię mu o tym, że marudziłam bratu o jakieś tam gry, on że ja ma i pyta się czy chcę, mówię że tak. Ale dalej nic, oczywiście się nie umówię jakoś żeby mi przyniósł.
Albo on pyta się kiedy będę na miejscu, mówię i pytam dlaczego chce wiedzieć nie odpowiada -.-

Wiesz ja myślę, że odbierasz to za bardzo personalnie. Sama mam tak, że jak mi się nei przypomni, to rzadko o czymś pamiętam. A jeśli dodać do tego, że on jest facetem :roll: Co do tego pytania drugiego, to pyta, bo chce wiedzieć, ot proste, logiczne, wątpie, że jest jakaś ukryta intencja w tym, dlatego może nie potrafi odpowiedzieć.
Cytat:

A tą ostatnio na okrągło słucham.

ja też! leci zapętlona, jak idę/wracam z jazd.

Spojler:

Źle z nim, ale to dlatego, że zniósł to moje wiercenie się aż do 13 :hahaha: Niestety, Kamila by nie było, tylko jeśli się pokłóciliśmy, zważywszy na to, że mieszka obok Gośki i non stop u niej siedzi :D

PostWysłany: Sob 22:40, 21 Lip 2012
jeanne
Dziekan Medycyny
Dziekan Medycyny

Powrót do góry

jeanne napisał:
Wiesz ja myślę, że odbierasz to za bardzo personalnie. Sama mam tak, że jak mi się nei przypomni, to rzadko o czymś pamiętam. A jeśli dodać do tego, że on jest facetem Rolling Eyes Co do tego pytania drugiego, to pyta, bo chce wiedzieć, ot proste, logiczne, wątpie, że jest jakaś ukryta intencja w tym, dlatego może nie potrafi odpowiedzieć.

Tylko raczej chodziło mi o coś innego, o to, że skoro zaproponował, że mi pożyczy to ja się powinnam normalnie z nim umówić żeby przyniósł czy, że po te gry podejdę a tego nie zrobiłam. I że przy takich zdolnościach to się z nim do końca wakacji zwyczajnie nie spotkam, a nie o szukanie jakiś intencji czy coś w tym guście.

jeanne napisał:
ja też! leci zapętlona, jak idę/wracam z jazd.

Znając siebie to będę ją męczyć aż mi się nie znudzi :)

Spojler:

Oj tam, na pewno uroczo się wiercisz :twisted:
Jesteście na siebie skazani.

PostWysłany: Sob 22:52, 21 Lip 2012
pantera mglista
Designer Miesiąca
Designer Miesiąca

Powrót do góry

Cytat:

Tylko raczej chodziło mi o coś innego, o to, że skoro zaproponował, że mi pożyczy to ja się powinnam normalnie z nim umówić żeby przyniósł czy, że po te gry podejdę a tego nie zrobiłam. I że przy takich zdolnościach to się z nim do końca wakacji zwyczajnie nie spotkam, a nie o szukanie jakiś intencji czy coś w tym guście.

O to to mi chodziło. To napisz do niego, czy jego oferta jest aktualna po prostu. Dwie pieczenie na jednym ogniu będziesz mieć ;*
Cytat:

Znając siebie to będę ją męczyć aż mi się nie znudzi Smile

Ja dopóki nie znajdę czegoś lepszego :D

Spojler:

zważywszy na to, że weszliśmy na drażliwe tematy ostatnio, to jest bardzo prawdopodobne, że jak przyjadę, on znowu pójdzie z domu i mnie będzie unikał, więc...

PostWysłany: Sob 22:58, 21 Lip 2012
jeanne
Dziekan Medycyny
Dziekan Medycyny

Powrót do góry

jeanne napisał:
O to to mi chodziło. To napisz do niego, czy jego oferta jest aktualna po prostu. Dwie pieczenie na jednym ogniu będziesz mieć ;*

Trzy, bo jeszcze ma moje 2 książki i zeszyty z fizyki i ołówek o czym mu ostatnio przypominam :hahaha: Więc muszę się wreszcie ogarnąć.

jeanne napisał:
Ja dopóki nie znajdę czegoś lepszego Very Happy

Ostatnio męczyłam Given up Linkin Park, ale mi jeszcze nie przeszło, tak samo np. Papieros do tej pory mi się podoba :D

Spojler:

Drażliwe czyli jakie?

PostWysłany: Sob 23:05, 21 Lip 2012
pantera mglista
Designer Miesiąca
Designer Miesiąca

Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Strona Główna -> Ostry Dyżur Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 380, 381, 382 ... 543, 544, 545, 546, 547, 548, 549, 550, 551, 552  Następny
Strona 381 z 552

Skocz do: