|
 |
Rozmowy w t(ł)oku #16
Idź do strony Poprzedni 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 392, 393, 394 ... 543, 544, 545, 546, 547, 548, 549, 550, 551, 552 Następny
|
 |
|
 |
|
Zobacz poprzedni temat
:: Zobacz następny temat
|
Wiadomość |
Autor |
|
 |
jeanne napisał: | A kiedy się musi? Very Happy
|
Ostatnio nałożyłam pierwszy raz od lat, bo musiałam nałożyć tak opiętą na pośladkach spódnicę, że zwykłe mogłyby wyglądać nieco nieładnie :wink: Zdecydowanie lepszym rozwiązaniem były stringi, których w ogóle nie było widać :)
jeanne napisał: | ALe przecież taki róż raczej nie wszystkim pasuje, to po co niektore dziewczyny go uzywają? Chociaż i tak nic nie pobije pudru nałożonego 3 warstwami, o 2 tony ciemniejszego od skóry -,- |
Właśnie dlatego się zastanawiam, czy te dziewczyny mają w domu lustro :D A najbardziej podobają mi się laski, którym wydaje się, że są ponętne i wszyscy faceci zwracają na nie uwagę. W rzeczy samej zwracają uwagę, bo ciężko nie zwrócić :) Szkoda tylko, że biedaczki nie słyszą tego śmiechu facetów i komentarzy, których sobie panowie nie szczędzą :mrgreen: Jedna taka chodziła na basen, na którym bywałam regularnie z dwoma panami. Pływała w makijażu jak w masce, sztywno, żeby nie zamoczyć. No śliczna laska po prostu, wszyscy mieli ubaw jak cholera :D
|
|
Wysłany:
Sob 21:58, 28 Lip 2012 |
|
alhambra
Psi Detektyw

Pochwał: 13
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
|
 |
Cytat: | Ostatnio nałożyłam pierwszy raz od lat, bo musiałam nałożyć tak opiętą na pośladkach spódnicę, że zwykłe mogłyby wyglądać nieco nieładnie Wink Zdecydowanie lepszym rozwiązaniem były stringi, których w ogóle nie było widać Smile
|
Uf, z moimi biodrami opiętych nigdy nie założę, więc problem z głowy ;D
Cytat: | Jedna taka chodziła na basen, na którym bywałam regularnie z dwoma panami. Pływała w makijażu jak w masce, sztywno, żeby nie zamoczyć. No śliczna laska po prostu, wszyscy mieli ubaw jak cholera Very Happy |
;O To nawet ja, z moją blondynkowatością i faktem, że nie lubię się nie pomalowac chociaż trochę, bo wyglądam jak dziecko, jak szlam nawet na domówkę do Gośki to się nie malowałam, bo nie chciałam potem obudzić się rano z makijażem na calej twarzy, a co jeśli mowić o basenie ;O
Cytat: |
Właśnie dlatego się zastanawiam, czy te dziewczyny mają w domu lustro Very Happy |
Ja mam, ale to zdradzieckie lustro! Brwi reguluję w lusterku w samochodzie, bo w moim nic nie widac o.O
|
|
Sob 22:04, 28 Lip 2012 |
|
jeanne
Dziekan Medycyny

Pochwał: 50
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Cytat: | Ja mam, ale to zdradzieckie lustro! Brwi reguluję w lusterku w samochodzie, bo w moim nic nie widac o.O |
Ja do tych celów mam idealne warunki w łazience, czyli dodatkowe mocne oświetlenie przy lustrze, przy którym widać każdy najmniejszy kłaczek :)
jeanne napisał: | Uf, z moimi biodrami opiętych nigdy nie założę, więc problem z głowy ;D |
Ja biodra mam wąskie, ale to była wyższa konieczność. Musiałam akurat nałożyć czarną spódnicę, którą mam bardzo dopasowaną do figury, a ona opina się niezależnie od szerokości bioder :)
jeanne napisał: | To nawet ja, z moją blondynkowatością i faktem, że nie lubię się nie pomalowac chociaż trochę, bo wyglądam jak dziecko, jak szlam nawet na domówkę do Gośki to się nie malowałam, bo nie chciałam potem obudzić się rano z makijażem na calej twarzy, a co jeśli mowić o basenie ;O |
Ja obecnie na co dzień się nie maluję, aczkolwiek nic przeciwko temu nie mam. O ile makijaż nie jest tapetą i nie wygląda się jak klown :) Poza tym jak się układa życie pod makijaż, to już nie jest normalne :)
|
|
Wysłany:
Sob 22:11, 28 Lip 2012 |
|
alhambra
Psi Detektyw

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Ja do tych celów mam idealne warunki w łazience, czyli dodatkowe mocne oświetlenie przy lustrze, przy którym widać każdy najmniejszy kłaczek Smile |
I brat zalożył dodatkowe nad lustrem, ale takie niefortunne, że wyglądam gorzej niż w przebieralniach w sklepach ;|
Ja biodra mam wąskie, ale to była wyższa konieczność. Musiałam akurat nałożyć czarną spódnicę, którą mam bardzo dopasowaną do figury, a ona opina się niezależnie od szerokości bioder Smile |
Ja dopasowanej raczej nie kupię nigdzie, chyba zebym uszyła o.O Trudno, zadna strata :D
Ja obecnie na co dzień się nie maluję, aczkolwiek nic przeciwko temu nie mam. O ile makijaż nie jest tapetą i nie wygląda się jak klown Smile Poza tym jak się układa życie pod makijaż, to już nie jest normalne Smile |
Prawdę mówiąc, przez te upały to tak po cichu się usprawiedliwiam i się nie maluje, bo przecież w takim gorącu to wszystko mi spłynie i śpię te 15 minut dluzej :D
|
|
Sob 22:16, 28 Lip 2012 |
|
jeanne
Dziekan Medycyny

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Cytat: | Prawdę mówiąc, przez te upały to tak po cichu się usprawiedliwiam i się nie maluje, bo przecież w takim gorącu to wszystko mi spłynie i śpię te 15 minut dluzej Very Happy
|
Ja się o każdej porze roku usprawiedliwiam tylko wygodą :)
jeanne napisał: | Ja dopasowanej raczej nie kupię nigdzie, chyba zebym uszyła o.O Trudno, zadna strata Very Happy
|
Że niby co, że nie ma takich małych czy jak? Jeśli tak, to wyprowadzę Cię z błędu - moja na wieszaku wygląda jak rurka :) Bardzo rozciągliwy materiał :)
Dodano 8 minut temu:
Dobra, brykam spać, bo już wystarczająco się dziś nie wyspałam :) Dobranoc :wink:
|
|
Wysłany:
Sob 22:27, 28 Lip 2012 |
|
alhambra
Psi Detektyw

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Że niby co, że nie ma takich małych czy jak? Jeśli tak, to wyprowadzę Cię z błędu - moja na wieszaku wygląda jak rurka Smile Bardzo rozciągliwy materiał Smile |
Raczej takie żeby pasowały na moje wymiary :| Jestem tak nieproporcjonalnie zbudowana, ze jezeli coś jest dopasowane w biodrach to wisi w górze. W dodatku źle wyglądam, bo mam krotkie nóżki o.O
Dobra, brykam spać, bo już wystarczająco się dziś nie wyspałam Smile Dobranoc Wink |
A ja dopiero odzylam i idę czytać, brawo :D Dobranoc <3
|
|
Sob 22:35, 28 Lip 2012 |
|
jeanne
Dziekan Medycyny

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
jeanne napisał: | Jestem tak nieproporcjonalnie zbudowana, ze jezeli coś jest dopasowane w biodrach to wisi w górze. |
To uwierz mi, że ta by się dopasowała :wink: Tak swoją drogą to nawet nie wiem, skąd ją mam. Wynalazłam ją w swojej szafie jakiś czas temu, ale jak się tam znalazła, to już nie wiem :)
jeanne napisał: | mam krotkie nóżki o.O |
Ja akurat z tym problemu nie mam, przeszczepy mam długie i właściwie każdy rodzaj stroju mogę nosić, choć jest kilka gatunków, które nie są dla mnie stworzone, ale nie ma jakiegoś dramatu, jak je nałożę zapewne. Zostałam obdarzona najbardziej chyba standardowym rozmiarem 38, więc wielkiego problemu w sklepach nie mam. Ewentualnie czasem coś ma za krótkie nogawki albo rękawy, bo z długością coś u mnie poszaleli :]
|
|
Wysłany:
Nie 7:12, 29 Lip 2012 |
|
alhambra
Psi Detektyw

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Cholerka, znalazłam na allegro fajną aukcję z moimi ukochanymi perfumami, niby oryginalne ale duża pojemność i jakaś taka niska cena. Nie wiem czy gdyby się okazało, że produkt nie jest oryginalny mogę coś zrobić? Albo czy rzeczywiście ktoś by ryzykował i wstawiał podróby pisząc, że to oryginał? Allegro to w jakiś sposób weryfikuje? Komentarze pozytywne, jest parę negatywów, ale dotyczą głównie ubrań.
http://allegro.pl/show_item.php?item=2522699191
Co myślicie? Boję się zaryzykować :mrgreen:
|
|
_________________ Niepełnosprawność może, choć nie musi twórczości przeszkadzać,
z kolei względnie pełna sprawność może, choć nie musi twórczości pomagać.
Wysłany:
Nie 12:38, 29 Lip 2012 |
|
Juniuś
Terapeutka Anna

Pochwał: 30
Miasto: Opole/Ostrów Wlkp.
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
|
alhambra
Psi Detektyw

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Perfumy i kosmetyki to ostatnia rzecz na której mogę się znać, ale jeśli cena znacząco różni się od sklepowej, to nie ufałabym do końca takiej ofercie.
Wczoraj pierwszy raz poczułam, jak bardzo człowiek może być brudny. Byłam na plenerowym koncercie, pod sceną kurz był taki, że czułam się jak w samym środku burzy piaskowej. Moje ubranie zmieniło kolor, a ja wyglądałam, jakbym umalowała się w jakieś barwy wojenne :D
|
|
Nie 13:15, 29 Lip 2012 |
|
Salamandra
Psychologiczny Iluzjonista

Pochwał: 19
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Cytat: | Wczoraj pierwszy raz poczułam, jak bardzo człowiek może być brudny. Byłam na plenerowym koncercie, pod sceną kurz był taki, że czułam się jak w samym środku burzy piaskowej. Moje ubranie zmieniło kolor, a ja wyglądałam, jakbym umalowała się w jakieś barwy wojenne Very Happy
|
Mi wystarczy, że jak wracam z tego upału, to cała się kleję, więc szybko wskakuję pod prysznic :) Nie cierpię być brudna, jakąś traumę chyba mam :)
Salamandra napisał: | Perfumy i kosmetyki to ostatnia rzecz na której mogę się znać, ale jeśli cena znacząco różni się od sklepowej, to nie ufałabym do końca takiej ofercie. |
Kosmetyki to też nie moja bajka, ale perfumki uwielbiam :) Też niestety zawsze podobają mi się drogie, moje normalnie kosztują grubo ponad 300zł :? Raz brat przywiózł mi z Londynu, co wyniosło mnie 250zł i ostatnio kupiłam w necie za podobną cenę. Teraz przestawiam się chyba na David'a Beckham'a - tańszy i lepiej nadaje się na co dzień :)
|
|
Wysłany:
Nie 13:22, 29 Lip 2012 |
|
alhambra
Psi Detektyw

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Rzeczywiście, nie doczytałam, dzięki alhambra.
Co zatem musi być napisane, żeby były to perfumy? Bo chyba woda perfumowana, to też jeszcze nie perfumy...
|
|
_________________ Niepełnosprawność może, choć nie musi twórczości przeszkadzać,
Wysłany:
Nie 13:23, 29 Lip 2012 |
|
Juniuś
Terapeutka Anna

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Cytat: | Co zatem musi być napisane, żeby były to perfumy? Bo chyba woda perfumowana, to też jeszcze nie perfumy... |
Perfumy jest tak naprawdę ciężko dostać, nie mówiąc o atrakcyjnej cenie. Z reguły są to wody toaletowe albo wody perfumowane. Woda perfumowana jest zdecydowanie trwalsza i zbliżona do perfum. Napisane jest po prostu Perfume, Eau de toilette, Eau de perfume.
Dodano 7 minut temu:
Właśnie się na fejsie dowiedziałam, że ubieram się jak wieśniara :D Z kim ja się zadaję? :D
|
|
Wysłany:
Nie 13:36, 29 Lip 2012 |
|
alhambra
Psi Detektyw

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Zastanawiam się właśnie czy lepiej kupić wodę toaletową z większą pojemnością skoro zazwyczaj wylewam na siebie pół flakoniku czy wodę perfumowaną z mniejszą pojemnością :P a może najlepiej zostać przy podróbce z FM :P
|
|
Wysłany:
Nie 13:42, 29 Lip 2012 |
|
Juniuś
Terapeutka Anna

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Juniuś, to zależy, ja czasem kupuję podróbkę na codzienny użytek, bo też mam tendencję do "kompania się" w perfumach :D Ale lubię mieć też oryginalne perfumy na jakieś okazje, wyjścia :wink:
|
|
Wysłany:
Nie 13:46, 29 Lip 2012 |
|
alhambra
Psi Detektyw

|
Powrót do góry |
 |
|
|
|
 |
|
 |
 |
Strona Główna
-> Ostry Dyżur |
Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
|
Idź do strony Poprzedni 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 392, 393, 394 ... 543, 544, 545, 546, 547, 548, 549, 550, 551, 552 Następny |
Strona 393 z 552 |
|