Katniis będzie z Peetą? Ja tam od początku im kibicowałam :D
_________________ ,,People say: 'What do you think of people that only talk to you or like you because you're in Green Day?'
And I say: 'Well, I AM Green Day. That is me... that is my life.'" Wysłany:
Pią 9:34, 10 Sie 2012
Sal, to nie łamie serca, to jest smutna prawda, której można spodziewać się o samego początku xD
Spojler:
KTOŚ UMSZE ALE NIE POFIEM KTO nawet dużo ktosiów ale ktoś w szczególności
Właśnie kończę Trylogię Husycką i serce mi krwawi z żalu. Jako że jestem czytelniczą masochistką, macie może jakieś propozycje książkowe, które mnie wciągną absolutnie, a potem pozostawią samotnie leżącą na podłodze i płaczącą z bólu? ;)
In 30 years, kids as young as 6 or 7 will be sitting in classrooms hearing that women didn’t always have the rights to their own bodies and how boys couldn’t marry boys and girls couldn’t marry girls and they’re going to be as confused and disturbed as when we first learned about slavery and Black Codes.
W ogóle albo zaoszczędzę, albo poproszę na gwiazdkę, aby kupili mi wszystkie część Pieśni Lodu i ognia. :twisted:
Zainwestuj w czytnik ebooków i sobie zassaj :lol: A tak w ogóle to ja te książki już chyba znam na pamięć, nawet w oryginale :lol:
Shitzune Mi też Peeta na nerwy działał dlatego nie skończyłam międlić 3 części :lol:
Teraz międlę "Śmierć pięknych saren" wczoraj zaczęłam, jutro jadę z koniem na zawody z samego rana więc pewnie skończę w samochodzie :lol:
A wpadłam tylko na chwilę pochwalić się :) Dzisiaj panowie budowlańcy stawiali pierwsze cegły na wylanych fundamentach pod naszą własną (no prawie) stajnię :buja w oblokach:
A wpadłam tylko na chwilę pochwalić się Smile Dzisiaj panowie budowlańcy stawiali pierwsze cegły na wylanych fundamentach pod naszą własną (no prawie) stajnię buja w obłokach
Moje gratulacje ;)
A ja planuję od dawna ucieczkę do domu na długi sierpniowy weekend, a tu pogoda szykuje się kiepska :( No ale trudno, planów już nie zmieniam, wszyscy czekają na mój przyjazd, ja też cholernie tęsknię za domem, więc nawet zła pogoda mi nie zepsuje nastroju. Szkoda tylko, że z kąpieli w jeziorze prawdopodobnie nic nie wyjdzie :(
alhambra a może ten ciepły front nadejdzie do nas wcześniej i jeszcze się załapiesz :D
Wróciłam dziś z Opola, spędziłam tam trzy urocze dni i już w czwartek wyruszam z rodzicami do Karpacza, taki spontaniczny wyjazd, strasznie się cieszę :-D miał być wcześniej, ale w środę jest rocznica śmierci dziadka, nie mam słów jak ten czas szybko leci.....
_________________ Niepełnosprawność może, choć nie musi twórczości przeszkadzać,
z kolei względnie pełna sprawność może, choć nie musi twórczości pomagać. Wysłany:
Pon 20:04, 13 Sie 2012
Juniuś, już się cieszę z samego odpoczynku od zatłoczonej Warszawy :P Właśnie kładę się spać w swoim ukochanym wielkim łożu (które sama sobie zaprojektowałam, po czym je zostawiłam :cry: ) i jestem cała happy :P A pogoda...no cóz, najwyżej innym razem :) Ja tam napalona aż tak nad jezioro nie jestem, ale obiecałam żonie, że ją zabiorę na dziką plażę :mrgreen:
Właśnie dwójka emitowała dokument "Dzieci Kotana". Nie mam słów po prostu, tak bardzo mnie poruszył, polecam wszystkim..... Można tu obejrzeć:
http://vod.pl/dzieci-kotana,89747,w.html
_________________ Niepełnosprawność może, choć nie musi twórczości przeszkadzać,
z kolei względnie pełna sprawność może, choć nie musi twórczości pomagać. Wysłany:
Wto 23:16, 14 Sie 2012
Pantera pozdrawia ze wsi :)
Moje ręce są podrapane we wszystkich możliwych miejscach przez kota i powinnam mieć w ogóle trzy ręce bo z jednej strony kot chce się bawić, z drugiej pies żebym go głaskała, a z trzeciej kolejny pies to samo :hahaha: A na dłuższą wypowiedź brak mi sił.
pantera mglista, zazdroszczę, też chciałabym się zaszyć na wsi :) Ale póki co wolę jednak mój raj w rodzinnym gniazdku, gdzie mam w komplecie wszystkich, których mi do życia potrzeba :P
Dziś spędziłam cały dzień w domciu, robiłyśmy sałatkę, ciasto, potem ja doprowadzałam się do porządku przez pół wieczoru :mrgreen: Jutro rano mamy w planach wypad do kilku sklepów, a potem spacerek nad jeziorkiem. Jeśli pogoda dopisze choć trochę, to na spacerku się nie skończy :)
A ja niedawno przyjechałam do Karpacza, pogoda jest śliczna :-D Podziwiam Śnieżkę, na razie z dołu z balkonu :-D w dodatku mam uciechę z czterech szczeniaczków Shih tzu, czy jak to się tam pisze.
Czw 14:20, 16 Sie 2012
Mam, mam, są przesłodkie, chyba ukradnę jednego :P
Pogoda ładna, ciepło, słoneczko co chwilę przeciera się. Tylko nad Śnieżką co jakiś widać ciemną chmurę, która znika tak szybko, jak się pojawia. To niewiarygodne, że pogoda na dole i do góry może się tak różnić :)
Czw 15:01, 16 Sie 2012
U mnie pogoda coraz lepsza :)
Niestety co do pieska to ja patrzę właśnie na cierpienie mojego czworonoga i serce mi pęka, bo nie umiem mu pomóc :( Jest już bardzo stary i ma za sobą wiele ciężkich okresów, ale coraz częściej obawiamy się, że to już jego ostatnie podrygi :( Chciałabym tylko, żeby którejś nocy zasnął spokojnie i się już nie obudził, bo nie wyobrażam sobie, że miałabym go uśpić, a niestety, jeśli sytuacja się nie poprawi, to tak trzeba będzie zrobić :cry: Na razie dajemy jeszcze szansę, bo już wiele razy było źle i psina z tego wychodził. Co prawda leczenie kosztuje majątek, a opieka nad nim jest coraz trudniejsza, ale to członek rodziny i ciężko tak po prostu podjąć decyzję o zakończeniu jego życia :cry:
ToAr okazał się wyrodnym ojcem, porzuciwszy nas wszystkich
ToAr jest wtedy, kiedy nikogo innego nie ma :P
_________________ Toaroraptorus vel Szpon Sprawiedliwości
Bywają rozstania niezależne od dwojga.Bolesne bo żadne go nie chce. Wysłany:
Sob 23:06, 18 Sie 2012