|
 |
Rozmowy w t(ł)oku #16
Idź do strony Poprzedni 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 402, 403, 404 ... 543, 544, 545, 546, 547, 548, 549, 550, 551, 552 Następny
|
 |
|
 |
|
Zobacz poprzedni temat
:: Zobacz następny temat
|
Wiadomość |
Autor |
|
 |
Cześć i czołem, ciche forum!
Jak spędzacie końcówkę tych cudownych wakacji? :)
|
|
Wto 13:56, 21 Sie 2012 |
|
Salamandra
Psychologiczny Iluzjonista

Pochwał: 19
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
|
 |
Cytat: | Jak spędzacie końcówkę tych cudownych wakacji? Smile |
Ja tak jak każdy inny okres - niektórzy nie mają wakacji :wink: Ale za to wzięłam ostatnio 2 dni urlopu na żądanie i udałam się na wypoczynek w rodzinne strony razem z moją towarzyszką doli i niedoli :P
|
|
Wysłany:
Wto 16:56, 21 Sie 2012 |
|
alhambra
Psi Detektyw

Pochwał: 13
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
alhambra napisał: | zazdroszczę, też chciałabym się zaszyć na wsi Smile |
Ja właśnie wróciłam ze wsi. Tak mi jakoś smutno i dla tych momentów powrotów nie lubię jeździć na wieś. Brakuję mi przestrzeni, ciszy ( choć z tym bywało akurat różnie :hahaha:) a przede wszystkim zwierząt. Po godzinach które wyglądały tak, że z jednej strony trąca mnie jeden pies z drugiej, że mam głaskać ( i jak tu czytać książkę jak brakuję mi ręki by przewracać kartki), po tym jak kot wchodził na stryszek sprawdzać co u nas i robił mi pobudkę czy psy cieszyły się jak wracałam jest dziwnie teraz pusto.
Swoją drogą kot był przepiękny, kochany, ale nieźle mnie podrapała, a nawet pogryzła, ale to nic :serducho:
|
|
Sro 11:07, 22 Sie 2012 |
|
pantera mglista
Designer Miesiąca

Pochwał: 3
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
|
Shitzune
Katalizator Zbereźności

Pochwał: 47
Miasto: Graffignano
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Czołem Pysiaki :)
Właśnie wróciłem z obozu harcerskiego i jestem mega naładowany do działania jak nielichy kondensator :) A od piątku prowadze jeszcze kurs dla zastępowych...
Nawet nie wiedziałem a okazało się, że od paru dni jestem na bashu :)
|
|
Sro 21:35, 22 Sie 2012 |
|
lesio
Starachowicki Magnat

Pochwał: 15
Miasto: Starachowice
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Shee napisał: | Dla kogo końcówka, dla tego końcówka :D A ty co porabiasz? |
Pielęgnuję cnotę lenistwa :mrgreen: Jak wszystko dobrze pójdzie, to we wtorek wyruszę na spełnienie życiowego marzenia... Ale nadal w to nie wierzę :P
lesio napisał: | Nawet nie wiedziałem a okazało się, że od paru dni jestem na bashu |
Widziałam, bardzo mnie ubawiła Twoja pozytywna wypowiedź :)
jeanne, miałaś już egzamin na prawko?
|
|
Pią 20:50, 24 Sie 2012 |
|
Salamandra

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Salamandra napisał: | Jak wszystko dobrze pójdzie, to we wtorek wyruszę na spełnienie życiowego marzenia... Ale nadal w to nie wierzę Razz
|
Tzn.?
Salamandra napisał: | jeanne, miałaś już egzamin na prawko? |
Z tego co pamiętam miał mieć 23. Mogłaby się przyznać jak jej poszło :D No chyba, że moja pamięć mnie myli, a zważywszy na to jak często ostatnio zapominam zalać wodą herbatę to możliwe :hahaha:
|
|
Pią 22:27, 24 Sie 2012 |
|
pantera mglista
Designer Miesiąca

Pochwał: 3
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
pantera mglista napisał: | Salamandra napisał: | Jak wszystko dobrze pójdzie, to we wtorek wyruszę na spełnienie życiowego marzenia... Ale nadal w to nie wierzę Razz
|
Tzn.? |
Dwa słowa: Green Day :D
pantera mglista napisał: | Z tego co pamiętam miał mieć 23. Mogłaby się przyznać jak jej poszło |
No właśnie na to czekam :) Ja zaczęłam jeździć i... hmm... Jest w miarę dobrze, gdy na drodze/skrzyżowaniu nie ma żadnych innych samochodów.
|
|
Sob 10:33, 25 Sie 2012 |
|
Salamandra

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Hello, nareszcie forum odżyło :)
Czuję jak lato odchodzi i wielkimi krokami zbliża się jesień, ech, jak ja jej nie lubię... Wróciłam z Karpacza i już tęsknię za górami, doprawdy nie wiem, jak mogło mnie tam nie być tyle lat. Parę dni temu zaczęłam bitwę z włosami, bo oczyszczam je z silikonów przed rozpoczęciem odżywiania i przechodzę katorgę podczas ich rozczesywania, ale przetrwam, przetrwam :)
|
|
_________________ Niepełnosprawność może, choć nie musi twórczości przeszkadzać,
z kolei względnie pełna sprawność może, choć nie musi twórczości pomagać.
Wysłany:
Sob 12:23, 25 Sie 2012 |
|
Juniuś
Terapeutka Anna

Pochwał: 30
Miasto: Opole/Ostrów Wlkp.
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Juniuś napisał: | przechodzę katorgę podczas ich rozczesywania, ale przetrwam, przetrwam Smile |
Bądź twarda ;)
Juniuś napisał: | Wróciłam z Karpacza i już tęsknię za górami, doprawdy nie wiem, jak mogło mnie tam nie być tyle lat |
Ja tam zawsze uważałam, że góry są najlepsze. Morze to przy tym pryszcz - jest nudne, brudne i zimne (jeśli chodzi o Bałtyk) Poza tym z górami mam kilka jeszcze niezrealizowanych marzeń :twisted:
Juniuś napisał: | Czuję jak lato odchodzi i wielkimi krokami zbliża się jesień, ech, jak ja jej nie lubię... |
No cóż, ja też nie cierpię jesieni, ale to nieuchronne :|
|
|
Wysłany:
Sob 17:43, 25 Sie 2012 |
|
alhambra
Psi Detektyw

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
alhambra jak wyschną są milutkie i lekkie, na pewno to przetrwam :-D
alhambra napisał: | Poza tym z górami mam kilka jeszcze niezrealizowanych marzeń |
Ja też :twisted: jak dla mnie nad morzem też potrafi być pięknie, ale ileż można leżeć na plaży, zresztą ostatnio unikam słońca jak ognia, więc wolałabym przebywać tam w pochmurne dni.
|
|
_________________ Niepełnosprawność może, choć nie musi twórczości przeszkadzać,
Wysłany:
Sob 18:59, 25 Sie 2012 |
|
Juniuś
Terapeutka Anna

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Morze jest fajne w ładną pogodę, ale na krótko, maksymalnie 2 dni, coć i to dla mnie zbyt dużo.
Juniuś napisał: | alhambra jak wyschną są milutkie i lekkie, |
Tia, też bym chciała :D Ale z moimi ostatnio nie jest aż tak tragicznie. Delikatnie je skróciłam, żeby pozbyć się tych paskudnych końcówek i coraz bardziej zbliżam się do naturalnego koloru. Żadnymi specyfikami ich nie raczę, więc wierzę, że będzie dobrze :)
|
|
Wysłany:
Sob 19:09, 25 Sie 2012 |
|
alhambra
Psi Detektyw

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
I dobrze :-D ja zaczynam od oczyszczania z silikonów i innych specyfików poprzez zastosowanie szamponu oczyszczającego, ale ze względu na dużą ilość SLS kuracja będzie trwała tylko tydzień, potem regularne olejowanie i stosowanie produktów naturalnych. Poza tym planuję przejść na naturalną koloryzację henną, tzn. farbami zawierającą hennę, ale najpierw chcę zamówić próbkę, bo nie wiem jak moje włosy na to zareagują :-D
|
|
Wysłany:
Sob 19:15, 25 Sie 2012 |
|
Juniuś
Terapeutka Anna

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
A ja planuję nie ruszać koloru dopóki do reszty nie osiwieję :D Zobaczymy, ile wytrzymam :D
|
|
Wysłany:
Sob 19:31, 25 Sie 2012 |
|
alhambra
Psi Detektyw

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Ja mam coraz więcej siwych, więc już nie biorę nawet pod uwagę powrotu do naturalnych włosów :roll: byleby mi tylko jakaś zgniła zieleń po tej hennie nie wyszła ;-)
|
|
Wysłany:
Sob 19:43, 25 Sie 2012 |
|
Juniuś
Terapeutka Anna

|
Powrót do góry |
 |
|
|
|
 |
|
 |
 |
Strona Główna
-> Ostry Dyżur |
Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
|
Idź do strony Poprzedni 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 402, 403, 404 ... 543, 544, 545, 546, 547, 548, 549, 550, 551, 552 Następny |
Strona 403 z 552 |
|