|
 |
Rozmowy w t(ł)oku #16
Idź do strony Poprzedni 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 404, 405, 406 ... 543, 544, 545, 546, 547, 548, 549, 550, 551, 552 Następny
|
 |
|
 |
|
Zobacz poprzedni temat
:: Zobacz następny temat
|
Wiadomość |
Autor |
|
 |
Ale wiesz, jakoś nie wyobrażam sobie mojego spotkania z Nią, tak ją sobie cenię, że głupio byłoby mi się nawet odezwać.....
|
|
_________________ Niepełnosprawność może, choć nie musi twórczości przeszkadzać,
z kolei względnie pełna sprawność może, choć nie musi twórczości pomagać.
Wysłany:
Nie 16:59, 26 Sie 2012 |
|
Juniuś
Terapeutka Anna

Pochwał: 30
Miasto: Opole/Ostrów Wlkp.
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
|
 |
Ja dlatego wolę mieć obraz w wyobraźni i nie psuć go realem, bo często można się rozczarować. Pamiętam jak się rozczarowałam moim idolem z dzieciństwa po spotkaniu na żywo :/ Tomasz Stockinger, który okazał się kompletnym burakiem... :roll:
|
|
Wysłany:
Nie 17:05, 26 Sie 2012 |
|
alhambra
Psi Detektyw

Pochwał: 13
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
No właśnie... DOMA mówiła, że jak ją widziała zachowywała się w taki sposób, że nie miała ochoty nawet do Niej podejść, choć była na wyciągnięcie ręki.
|
|
_________________ Niepełnosprawność może, choć nie musi twórczości przeszkadzać,
Wysłany:
Nie 17:11, 26 Sie 2012 |
|
Juniuś
Terapeutka Anna

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
No niektórzy tak mają. Bardzo miło wspominam spotkanie z Marzeną Trybałą, która mnie wyściskała, wycałowała i zrobiła milusią fotkę. Natomiast stojący obok Stockinger zareagował na widok aparatu, jakbym była natrętnym paparazzi i chciała go na czymś nakryć, choć było to za kulisami w teatrze, a ja miałam 15 lat... :roll: Dał autograf i to już było dużo z jego strony...
|
|
Wysłany:
Nie 17:25, 26 Sie 2012 |
|
alhambra
Psi Detektyw

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Nie mam pojęcia o kim mówicie. To imię jest tabu? (za dużo Harry'ego Pottera, za dużo) :P
|
|
Nie 19:57, 26 Sie 2012 |
|
Salamandra
Psychologiczny Iluzjonista

Pochwał: 19
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Salamandra, zależy, o które imię Ci chodzi :wink:
Stockinger i Trybała to nazwiska aktorów, zdecydowanie nie są to aktorzy znani dla Twojego pokolenia, aczkolwiek żyją jeszcze i scenicznie mają się dobrze :)
Sądzę, że Kayah czy też Stenki nie trzeba przedstawiać :D
|
|
Wysłany:
Nie 20:22, 26 Sie 2012 |
|
alhambra
Psi Detektyw

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Tyle akurat wiem, mimo że generalnie to ciemna jestem w tych dziedzinach :P
Chodziło mi o Piękność Juniuś. Czyli to Stenka, tak?
|
|
Nie 20:56, 26 Sie 2012 |
|
Salamandra
Psychologiczny Iluzjonista

Pochwał: 19
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Salamandra napisał: | Chodziło mi o Piękność Juniuś. Czyli to Stenka, tak? |
Tak. DOMA miała przyjemność widzieć ją na żywo w zeszłoroczne wakacje w Poznaniu ;-)
I po koncercie. Zawiedziona jestem trochę, poza tym wstyd mi za naszą publiczność... W ogóle na początku była dość dziwna atmosfera, bo Kayah przywitała nas jako mieszkańców Ostrowa Mazowieckiego, a potem powiedziała, że ma tu korzenie, bo jej ojciec pochodzi z Kalisza, a my się z Kaliszem nie lubimy, tak więc została wygwizdana podwójnie. Potem trochę rozruszała publiczność, ale bez szału i chyba tego koncertu ona sama nie zapamięta zbyt dobrze, cały czas powtarzała, że jesteśmy cisi i nieśmiali :P a jak zapytała, jakiego miasta nie lubimy i usłyszała, że to Kalisz, to dopiero było...
Ostatnio zmieniony przez Juniuś dnia Nie 21:38, 26 Sie 2012, w całości zmieniany 1 raz
|
|
Wysłany:
Nie 21:32, 26 Sie 2012 |
|
Juniuś
Terapeutka Anna

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Jak ja uwielbiam te "wojny" między miasteczkami :roll: Podobnie jak Mława i Ciechanów, bo te akurat znam dość dobrze. Nie wiemy czemu, ale nie lubimy. Ale cóż, tak już jest i tego nie zmienimy. A biedna Kayah niechcący zaliczyła skuchę i ją wygwizdali, rewelka. Też bym na jej miejscu nie zapamiętała zbyt dobrze takiego koncertu :wink: Ale hołoty się nie wybiera, za moim oknem też coraz większa się gromadzi. Nie mogę się doczekać września, jak już się bydło rozejdzie i weźmie za coś pożytecznego. Jak nie, to wskrzeszę Hitlera, niech skończy, co zaczął :roll:
|
|
Wysłany:
Nie 21:37, 26 Sie 2012 |
|
alhambra
Psi Detektyw

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Już na samym początku było nieciekawie, jak zamiast Wielkopolski powiedziała Mazowiecki, a potem tym Kaliszem tylko dolała oliwy do ognia :P często nas mylą z Mazowieckim, może przez to taka reakcja, pewnie za parę lat i to miasto dojdzie do listy "znienawidzonych"...
alhambra, 31.08 Kayah gra w Warszawie na Placu Grzybowskim ;-) ale tak, wiem, nie przepadasz za koncertami ;-)
Dodano 2 minut temu:
Chyba coś rozsadzę :roll: Kora grała koncert w Odolanowie niedaleko mnie pod koniec lipca, a ja nic o tym nie wiedziałam :roll:
|
|
Wysłany:
Nie 21:48, 26 Sie 2012 |
|
Juniuś
Terapeutka Anna

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Juniuś napisał: | ale tak, wiem, nie przepadasz za koncertami Wink |
Jest głośno i tłoczno, nie mój klimat :(
Z tym Mazowieckim też zaliczyła skuchę, bo to rodzaj żeński - Ostrów Mazowiecka :mrgreen:
|
|
Wysłany:
Nie 21:51, 26 Sie 2012 |
|
alhambra
Psi Detektyw

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Mam nadzieję, że wiedziała gdzie jedzie na koncert i tylko się przejęzyczyła :P
|
|
Wysłany:
Nie 21:52, 26 Sie 2012 |
|
Juniuś
Terapeutka Anna

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Wielkopolskę z Mazowszem pomylić, to rzeczywiście trzeba mieć zdolności geograficzne. pomijam znajomość nazw miast :)
Dodano 49 sekund temu:
Idę spać, bo jutro, po tym zbyt krótkim jednodniowym weekendzie, znów pora do pracy :cry: Dobranoc
|
|
Wysłany:
Nie 21:55, 26 Sie 2012 |
|
alhambra
Psi Detektyw

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Dobrej nocy ;-) ja też zaraz się kładę, ale najpierw gorąca kąpiel i herbata, bo jakieś nieszczęsne przeziębienie mnie chyba dopadło...
|
|
Wysłany:
Nie 21:58, 26 Sie 2012 |
|
Juniuś
Terapeutka Anna

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Hello, ludu :P Wróciłam wreszcie do domciu po ciężkim dniu i zakupach robionych po drodze na raty w 3 różnych sklepach :) Skompletowałam składniki na obiad, wygłaskałam wszystkie napotkane w okolicy psy i jestem - nie mam ochoty ruszać ręką ani nogą. Miałam poważną rozmowę z szefem na osobności - może nawet mnie zwolni :]
Juniuś, zarąbisty filmik brata, najlepszy podkład muzyczny :P
|
|
Wysłany:
Wto 17:03, 28 Sie 2012 |
|
alhambra
Psi Detektyw

|
Powrót do góry |
 |
|
|
|
 |
|
 |
 |
Strona Główna
-> Ostry Dyżur |
Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
|
Idź do strony Poprzedni 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 404, 405, 406 ... 543, 544, 545, 546, 547, 548, 549, 550, 551, 552 Następny |
Strona 405 z 552 |
|