Rozmowy w t(ł)oku #16
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 405, 406, 407 ... 543, 544, 545, 546, 547, 548, 549, 550, 551, 552  Następny

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Strona Główna -> Ostry Dyżur
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Wiadomość Autor

Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

alhambra jeszcze parę dni i znów weekendzik, jeśli Cię to pocieszy ;-)

A w filmiku się dosłownie zakochałam i aż przykro, że ten dzień minął tak szybko. Niedługo dostaniemy płytę już z całości, w końcu!

PostWysłany: Wto 19:02, 28 Sie 2012
Juniuś
Terapeutka Anna
Terapeutka Anna

Pochwał: 30

Miasto: Opole/Ostrów Wlkp.
Powrót do góry

Oj, to strasznie długo się teraz czeka na płytki :? Ale koleżanki czekały po kilka tygodni conajmniej na zdjęcia od fotografa, a jedna znajoma z obecnej pracy robiła zdjęcia ślubne prawie rok po ślubie :D Nic mnie już nie zdziwi :D

Juniuś napisał:
alhambra jeszcze parę dni i znów weekendzik, jeśli Cię to pocieszy Wink

Mówisz o piątuniu? Tylko on trzyma mnie przy życiu :P

PostWysłany: Wto 20:54, 28 Sie 2012
alhambra
Psi Detektyw
Psi Detektyw

Pochwał: 13

Powrót do góry

Ja już się nie mogę doczekać tego zimnego, nadchodzącego weekendu :-D w sobotę rusza Mam talent, a w niedzielę Must be the music, będę w siódmym niebie ;-)

Fakt, na filmy z wesela czeka się strasznie długo, ale jeśli efekt ma być tego wart, to czemu by nie czekać ;-) młodzi wybrali wersję skróconą, będzie trwał w sumie chyba ok 1,5 h więc kamerzysta miał trochę roboty, żeby to wszystko sklecić. Poza tym ma praktycznie w każdy weekend jakieś wesele, więc ma niemały poślizg.

PostWysłany: Wto 22:05, 28 Sie 2012
Juniuś
Terapeutka Anna
Terapeutka Anna

Powrót do góry

Salamandra napisał:

jeanne, miałaś już egzamin na prawko?

Miałam, oblałam, nic dziwnego, nic mi ostatnio nie wychodzi :roll:

PostWysłany: Wto 22:32, 28 Sie 2012
jeanne
Dziekan Medycyny
Dziekan Medycyny

Pochwał: 50

Powrót do góry

Juniuś napisał:
w sobotę rusza Mam talent, a w niedzielę Must be the music, będę w siódmym niebie Wink

Poprzednia edycja Mam talent była jedną z niewielu rzeczy, które oglądałam w telewizji, ale 15 minutowe przerwy na reklamy mnie wykończyły. Za dużo czasu żeby zrobić kanapki czy herbatę a za mało by się wykąpać xD

jeanne napisał:
Miałam, oblałam, nic dziwnego, nic mi ostatnio nie wychodzi Rolling Eyes

:przytul:

Nareszcie pachnę konwaliami, moja mama wynalazła mi perfumy, które rzeczywiście tak pachną :buja w oblokach:

Dodano 13 godzin 40 minut temu:

Czemu mam takiego pecha? Jak mam cokolwiek zaplanować skoro zawsze te plany się walą? -,-

PostWysłany: Sro 13:31, 29 Sie 2012
pantera mglista
Designer Miesiąca
Designer Miesiąca

Pochwał: 3

Powrót do góry

Cytat:

Czemu mam takiego pecha? Jak mam cokolwiek zaplanować skoro zawsze te plany się walą? -,-

Jeśli cię to pocieszy, my ostatnio nie możemy sie spotkać "całą paczką". Chodzimy sobie w trójeczkę : ja, Gosia i Kamil. Zamiast korzystać z tych wakacji i wychodzić, bo potem matura, to... :|

PostWysłany: Sro 18:14, 29 Sie 2012
jeanne
Dziekan Medycyny
Dziekan Medycyny

Powrót do góry

Juniuś napisał:
w sobotę rusza Mam talent, a w niedzielę Must be the music, będę w siódmym niebie Wink

Ja z kolei żadnego z tych programów nie oglądam :] "Mam talent" jeszcze którąś edycję albo nawet i dwie oglądałam, ale "Must be the music" nawet mnie nie zachęca :)

PostWysłany: Sro 18:26, 29 Sie 2012
alhambra
Psi Detektyw
Psi Detektyw

Powrót do góry

Cytat:

Ja z kolei żadnego z tych programów nie oglądam krzywy "Mam talent" jeszcze którąś edycję albo nawet i dwie oglądałam, ale "Must be the music" nawet mnie nie zachęca Smile

MNIE ZACHĘCA!
Genialnie się przy tym robi zadania z fizyki :3

Kto za mnie zrobi 189 zadan z fizyki?

PostWysłany: Sro 18:51, 29 Sie 2012
jeanne
Dziekan Medycyny
Dziekan Medycyny

Powrót do góry

jeanne napisał:
Jeśli cię to pocieszy, my ostatnio nie możemy sie spotkać "całą paczką". Chodzimy sobie w trójeczkę : ja, Gosia i Kamil. Zamiast korzystać z tych wakacji i wychodzić, bo potem matura, to... Neutral

Ale z tą osobą zawsze jak mam się spotkać to coś się dzieje. Mam takie do tego szczęście -,- Pierwsze nasze spotkanie było przekładane chyba z 3 razy.
Na hasło matura dostaję ataku paniki :hahaha: Nic kompletnie nie zrobiłam, mało tego jak na wsi udało mi się przelecieć 100 zadań z biologii to zostałam ochrzaniona przez koleżankę mojej mamy, że biorę podręcznik na wakacje. Poza tym bardziej mnie zajmował kot, 2 psy i zdjęcia. W ogóle wieś była szalenie atrakcyjna, mimo że moja mama zdołała mnie pozbawić pewnych widoków :hahaha:

PostWysłany: Sro 19:15, 29 Sie 2012
pantera mglista
Designer Miesiąca
Designer Miesiąca

Pochwał: 3

Powrót do góry

alhambra napisał:
ale "Must be the music" nawet mnie nie zachęca

Ja oglądam, bo uwielbiam śmieszne wstawki z castingów, poza tym tylko tam mam okazje podziwiać sobie Korę.

Jestem straszliwie przeziębiona :roll: chyba zdechnę, dawno się tak nie czułam.

PostWysłany: Sro 20:44, 29 Sie 2012
Juniuś
Terapeutka Anna
Terapeutka Anna

Powrót do góry

jeanne napisał:

A co można za to dostać? Ciastko? Jak ciastko, to może się zastanowię.

In 30 years, kids as young as 6 or 7 will be sitting in classrooms hearing that women didn’t always have the rights to their own bodies and how boys couldn’t marry boys and girls couldn’t marry girls and they’re going to be as confused and disturbed as when we first learned about slavery and Black Codes.

PostWysłany: Sro 21:57, 29 Sie 2012
Shitzune
Katalizator Zbereźności

Pochwał: 47

Miasto: Graffignano
Powrót do góry

Siedzę właśnie z farbą Khadi w postaci zielonkawej papki na włosach i zaraz zwymiotuję przez ten okropny zapach zgniłej trawy, a przede mną dwie godziny tej męczarni :-D

PostWysłany: Czw 11:12, 30 Sie 2012
Juniuś
Terapeutka Anna
Terapeutka Anna

Powrót do góry

Shitzune napisał:
jeanne napisał:

A co można za to dostać? Ciastko? Jak ciastko, to może się zastanowię.

Muffinki! Wczoraj zrobiłam dla dwójki znajomych 18 i wszystko pożarli, jestem muffinkowym dostarczaczem!
Cytat:

Ale z tą osobą zawsze jak mam się spotkać to coś się dzieje. Mam takie do tego szczęście -,- Pierwsze nasze spotkanie było przekładane chyba z 3 razy.
Na hasło matura dostaję ataku paniki hahaha Nic kompletnie nie zrobiłam, mało tego jak na wsi udało mi się przelecieć 100 zadań z biologii to zostałam ochrzaniona przez koleżankę mojej mamy, że biorę podręcznik na wakacje. Poza tym bardziej mnie zajmował kot, 2 psy i zdjęcia. W ogóle wieś była szalenie atrakcyjna, mimo że moja mama zdołała mnie pozbawić pewnych widoków hahaha

U mnie nie mogą się zdecydowac. Widza mnie z ksiazką - źle! "No znowu coś piszesz? nic sobie przez te wakacje nie odpoczniesz, jak potem będziesz miała siłę do nauki!". Nie widzą mnie z książką - jeszcze gorzej! "Czemu się nie uczysz?! Ja nie mam kasy zeby dawać ci na korki potem!"

Cytat:
Siedzę właśnie z farbą Khadi w postaci zielonkawej papki na włosach i zaraz zwymiotuję przez ten okropny zapach zgniłej trawy, a przede mną dwie godziny tej męczarni Very Happy

Ooo! A robiłaś już wcześniej nią? Ja miałam kupić, ale wolałam nie ryzykować tego, co mi może zrobić na glowie przed weselem :|

PostWysłany: Czw 13:31, 30 Sie 2012
jeanne
Dziekan Medycyny
Dziekan Medycyny

Powrót do góry

Cytat:
Jestem straszliwie przeziębiona Rolling Eyes chyba zdechnę, dawno się tak nie czułam.

Współczuję :przytul: Ja niestety mam nawrót zapalenia pęcherza tylko ze zdwojoną siłą. Wstałam dziś rano i zanim dojechałam do pracy, to już mnie zdążyło zacząć skręcać z bólu. Jutro mam wizytę u lekarza i to obok mojego biura, a okazuje się, że nie muszę jutro przychodzić do pracy :roll:

PostWysłany: Czw 14:46, 30 Sie 2012
alhambra
Psi Detektyw
Psi Detektyw

Powrót do góry

Cytat:
Ooo! A robiłaś już wcześniej nią?

Pierwszy raz... Wszystko by było ok, gdyby nie ten potworny zapach, ale dałam radę i po dwóch godzinach zobaczyłam niemalże czarne włosy :-D mogłam nie trzymać maksimum tylko skrócić czas, ale i tak się wypłuczą. Będę wiedziała, żeby następnym razem chodzić z wodorostami na głowie krócej. Ledwo rozczesałam włosy po zmyciu farby (trzeba było dodać trochę odżywki bez silikonu do mieszanki, ale wolałam na pierwszy raz za dużo nie kombinować), bo można tylko wodą i jakiekolwiek środki do stylizacji mogę użyć dopiero po jakichś 48 godzinach, ale zapach przestał mi już przeszkadzać. Jestem bardzo zadowolona, bo włosy pięknie błyszczą jak po użyciu normalnej farby, a wcale ich przy tym katowałam chemią ;-) myślę, że to dopiero początek mojej przygody z tymi farbami.

PostWysłany: Czw 22:10, 30 Sie 2012
Juniuś
Terapeutka Anna
Terapeutka Anna

Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Strona Główna -> Ostry Dyżur Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 405, 406, 407 ... 543, 544, 545, 546, 547, 548, 549, 550, 551, 552  Następny
Strona 406 z 552

Skocz do: