Rozmowy w t(ł)oku #16
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 427, 428, 429 ... 543, 544, 545, 546, 547, 548, 549, 550, 551, 552  Następny

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Strona Główna -> Ostry Dyżur
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Wiadomość Autor

Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Pantera :
Teraz to ja nie wiem. Podobno jest szczęśliwa i odpuszcza dyskoteki, ogniska i te inne. Podobno 8)

Cytat:

Rozumiem. A co ksiądz mówił?

Powiedział mojej koleżance żeby się ze mną nie zadawała, bo jestem złym towarzystwem. No to go o to zapytałam na lekcji dodając najpierw, czy obgadywanie to grzech 8)

Cytat:
Za to pierwszą religię całą przegadałam, a brat puścił listę z ewangeliami, które mamy omawiać ode mnie, także mogłam sobie wybrać najwygodniejszy termin, tłumacząc to jakoś pozytywną uwagą na mój temat, ale już nie pamiętam co to było dokładniej xD

Uwaga uwaga! Ja będę pisać PRACĘ MATURALNĄ Z RELIGII. Wymysł nowej katechetki :| Już bym wolała ewangelie :(

Dodano 54 sekund temu:

Cytat:

Ale są inne fajne rzeczy, np. nowe smaki napojów w kartonie, chipsy Razz Poza tym mają świetne okazje różnych artykułów AGD i innych Wink

Czteropak piwa lemoniadowego! Biedronka obok szkoły - bardzo złe :D

PostWysłany: Sro 19:01, 12 Wrz 2012
jeanne
Dziekan Medycyny
Dziekan Medycyny

Pochwał: 50

Powrót do góry

jeanne napisał:
A tylko moje hermetyczne środowisko wie, że to tak z miłości płacze

No właśnie :) Moi znajomi, którzy powinni wiedzieć, wiedzą, że mam specyficzne odzywki i specyficzne poczucie humoru czasem i się na mnie nie obrażają :] A Ci, którzy się obrażają, mają problem :mrgreen: Tak czy siak pozostaje grono "matek samarytanek", które i tak kochają wszystkich i wierzą w ludzi :mrgreen:

PostWysłany: Sro 19:02, 12 Wrz 2012
alhambra
Psi Detektyw
Psi Detektyw

Pochwał: 13

Powrót do góry

Cytat:

No właśnie Smile Moi znajomi, którzy powinni wiedzieć, wiedzą, że mam specyficzne odzywki i specyficzne poczucie humoru czasem i się na mnie nie obrażają krzywy A Ci, którzy się obrażają, mają problem Mr. Green Tak czy siak pozostaje grono "matek samarytanek", które i tak kochają wszystkich i wierzą w ludzi Mr. Green

Najlepsze są reakcje klasy, jak Gosia przychodzi nas odwiedzać i na powitanie dostaje tekst:
Spojler:

-Widzisz piczo gdzie muszę przez ciebie siedzieć?! I z kim?! Wypierdalaj stąd :x

Ta zalewa się do łez, a inni patrzą z pogardą:D

Hm, ja chyba takich nie znam. Chociaż ja ogólnie mało wiem, bo np. dowiedziałam się, że wraca jednak do nas koleżanka do klasy, dopiero jak ją zobaczyłam. o.O

PostWysłany: Sro 19:07, 12 Wrz 2012
jeanne
Dziekan Medycyny
Dziekan Medycyny

Powrót do góry

jeanne napisał:
Chociaż ja ogólnie mało wiem, bo np. dowiedziałam się, że wraca jednak do nas koleżanka do klasy, dopiero jak ją zobaczyłam. o.O

Spoko, ja też o wszystkim dowiaduję się ostatnia :)

jeanne napisał:
Ta zalewa się do łez, a inni patrzą z pogardąVery Happy

No, to zapewne jest zabawne tyko dla niej :mrgreen: Ale od kiedy większość ma rację? Nigdy nie uznawałam tej dziwnej zasady :mrgreen:

PostWysłany: Sro 19:10, 12 Wrz 2012
alhambra
Psi Detektyw
Psi Detektyw

Powrót do góry

Cytat:

Spoko, ja też o wszystkim dowiaduję się ostatnia Smile

Ale aż mnie wstyd było, jak ludzie spoza mojej klasy wiedzieli, a ja nie! O tym, że odchodzi też nie wiedziałam o.O
Cytat:

No, to zapewne jest zabawne tyko dla niej Mr. Green Ale od kiedy większość ma rację? Nigdy nie uznawałam tej dziwnej zasady Mr. Green

Ona wie, że ją uwielbiam, bo dla byle kogo nie robiłabym o północy muffinek :hahaha:

PostWysłany: Sro 19:15, 12 Wrz 2012
jeanne
Dziekan Medycyny
Dziekan Medycyny

Powrót do góry

jeanne napisał:
Teraz to ja nie wiem. Podobno jest szczęśliwa i odpuszcza dyskoteki, ogniska i te inne. Podobno Cool

Z kimś szczęśliwa czy sama :D ?

jeanne napisał:
Powiedział mojej koleżance żeby się ze mną nie zadawała, bo jestem złym towarzystwem. No to go o to zapytałam na lekcji dodając najpierw, czy obgadywanie to grzech Cool

Trzeba go było zapytać kto mu dał taką władzę żeby osądzać i przytoczyć to z kto pierwszy rzuci kamień itd. A myślałam, że katecheci są gorsi od księży :roll:

jeanne napisał:
Uwaga uwaga! Ja będę pisać PRACĘ MATURALNĄ Z RELIGII. Wymysł nowej katechetki Neutral Już bym wolała ewangelie Sad

Na jaki temat?
Ja mam streścić raz na semestr ewangelię i po wiedzieć co ona mi dała. Teraz mam jeszcze streścić jakiś list, nie wiem do kiedy, bo nie usłyszałam. Za to musiałam pisać okropnie ambitne prace w podstawówce np. list do kogoś cierpiącego w którym masz go wesprzeć. Wzięłam cytaty z książki "Córka Czarownic" a katechetka mi podkreśliła je i napisała, że bardzo trafne i mądre. Dostałam 6 :hahaha: Tak samo coś o tym czy w eucharystii spotykasz żywego Jezusa i jakoś to uzasadnić. Przy czym ja zawsze pisałam dwie prace, bo Oli wymyślałam, bo nie umiała xD

jeanne napisał:
Czteropak piwa lemoniadowego! Biedronka obok szkoły - bardzo złe Very Happy

Jak się to piwo nazywa? Ja uwielbiam Biedronkę za takie ostre papryczki zielone lub czerwone z serkiem, świetne do przegryzania podczas jedzenia kanapek, jeszcze są takie paluszki z serem idealne do piwa i nie tylko oraz ser z ziołami. Nie wiem czemu we wszystkich tych rzeczach co mi się przypomniały jest ser :)

alhambra napisał:
chipsy Razz

Biedronkowe chipsy są tanie i bardzo dobre :)

PostWysłany: Sro 19:18, 12 Wrz 2012
pantera mglista
Designer Miesiąca
Designer Miesiąca

Pochwał: 3

Powrót do góry

alhambra napisał:
Ale są inne fajne rzeczy, np. nowe smaki napojów w kartonie, chipsy :P Poza tym mają świetne okazje różnych artykułów AGD i innych

Może i są, ale mleko czekoladowe to dla mnie niezbędny artykuł! Zawsze muszę je wypić po jeździe, bo jestem tak roztrzęsiona, że tylko to mnie uspokaja :lol:

jeanne napisał:
Ta zalewa się do łez, a inni patrzą z pogardą

Gdy ja się tak czule witam z przyjaciółką, wszyscy dookoła pękają ze śmiechu. Ludzie w twojej szkole jednak są dziwni.

,,People say: 'What do you think of people that only talk to you or like you because you're in Green Day?'
And I say: 'Well, I AM Green Day. That is me... that is my life.'"

PostWysłany: Sro 19:22, 12 Wrz 2012
Salamandra
Psychologiczny Iluzjonista
Psychologiczny Iluzjonista

Pochwał: 19

Powrót do góry

Cytat:

Z kimś szczęśliwa czy sama Very Happy ?

Z chłopakiem, którego odbiła najlepszej przyjaciółce 8)

Cytat:

Trzeba go było zapytać kto mu dał taką władzę żeby osądzać i przytoczyć to z kto pierwszy rzuci kamień itd. A myślałam, że katecheci są gorsi od księży Rolling Eyes

Wyparł się, że coś takiego powiedział, a koleżanka siedziała obok. Więc jeszcze + kłamstwo. A wierzę jej, bo o tym jaka jestem zła i niedobra mówił też mojej kuzynce 8)
Cytat:

Na jaki temat?
Ja mam streścić raz na semestr ewangelię i po wiedzieć co ona mi dała. Teraz mam jeszcze streścić jakiś list, nie wiem do kiedy, bo nie usłyszałam. Za to musiałam pisać okropnie ambitne prace w podstawówce np. list do kogoś cierpiącego w którym masz go wesprzeć. Wzięłam cytaty z książki "Córka Czarownic" a katechetka mi podkreśliła je i napisała, że bardzo trafne i mądre. Dostałam 6 hahaha Tak samo coś o tym czy w eucharystii spotykasz żywego Jezusa i jakoś to uzasadnić. Przy czym ja zawsze pisałam dwie prace, bo Oli wymyślałam, bo nie umiała xD

Mamy sobie wybrać :| No fajno, bo do indeksu będę miała wpis, tylko indeks od 4 lat leży na plebanii, więc.
Bo Ty cwana bestia jesteś! Mi by się nie chciało wymyślać i bym wpisała w google :roll: Tak samo, jak teraz mamy PP, to przepisuje zadania od koleżanek z innych klas :D
Cytat:

Jak się to piwo nazywa? Ja uwielbiam Biedronkę za takie ostre papryczki zielone lub czerwone z serkiem, świetne do przegryzania podczas jedzenia kanapek, jeszcze są takie paluszki z serem idealne do piwa i nie tylko oraz ser z ziołami. Nie wiem czemu we wszystkich tych rzeczach co mi się przypomniały jest ser Smile

Lech shandy :D za 10zł :D Ja uwielbiałam ogóraski do wódki, ale po jednym bardzo złym razie znielubiłam je bardzo. o.O

PostWysłany: Sro 19:23, 12 Wrz 2012
jeanne
Dziekan Medycyny
Dziekan Medycyny

Powrót do góry

Cytat:
Biedronkowe chipsy są tanie i bardzo dobre Smile

Chciałam zalajkować odruchowo, jak zwykle :mrgreen:

PostWysłany: Sro 19:25, 12 Wrz 2012
alhambra
Psi Detektyw
Psi Detektyw

Powrót do góry

Cytat:

Gdy ja się tak czule witam z przyjaciółką, wszyscy dookoła pękają ze śmiechu. Ludzie w twojej szkole jednak są dziwni.

Po mieście chodzą plotki, że w "koperniku śmiedzi mózgiem', a przyznanie się do tego, że się jest uczniem tej szkoły to towarzyskie samobójstwo :D
Teraz jest zabawnie, bo mamy "Budowlankę" na przeciwko, więc stoję z Gosią, śmiejemy, chichu chichu, łacina leci i takie "normalne" tematy, a ja potem idę do Kopernika i ludzie stojący obok mnie robią taką minę :|
Tak samo, jak Gosia usłyszała na samym początku, jak się przeniosła do tej szkoły, [bo szkołę teraz przenieśli obok mnie], że idą w nowe otoczenie i zeby uważali, bo jak coś się stanie, to nigdy wina nie będzie na uczniów Kopernika, tylko wlaśnie na nich :D

No ale widać różnicę, od razu po wejściu do szkoły, jaka panuje atmosfera u mnie, a jaka u niej. Nie mówiąc już o tym, że tam to przerwa = fajeczka, a u mnie przerwa=wyjście na dziedziniec ewentualnie. Nie widziałam jeszcze an razu żeby ktoś z Kopernika palił :D

No i samo to, że moja koleżanka z klasy tylko mi się przyznała, że po raz 4 zdaje prawko i nie kazała nikomu mi mówić to... :roll:

Ale o mojej szkole mogę gadać i gadać, to jest taki piękny ewenement :D

PostWysłany: Sro 19:28, 12 Wrz 2012
jeanne
Dziekan Medycyny
Dziekan Medycyny

Powrót do góry

jeanne napisał:
Lech shandy Very Happy za 10zł Very Happy

Za 10 zł za czteropak, jak rozumiem? :D Ale nie lubię za bardzo piw smakowych, z resztą ostatnio pijam raczej tylko karmi :mrgreen:

PostWysłany: Sro 19:28, 12 Wrz 2012
alhambra
Psi Detektyw
Psi Detektyw

Powrót do góry

Pantera chcesz zobaczyć kota serducho? *,*

Cytat:

Chciałam zalajkować odruchowo, jak zwykle Mr. Green

A to jest dla mnie bardzo wielki minus biedronki, ponieważ ja jeść chipsów nie mogę, a zawsze się skuszę!
Ale te cukierki na wagę *,* Jak były te marsy, snikersy i twixy to prawie umarnęłam z radości :D

Dodano 1 minut temu:

Cytat:

Za 10 zł za czteropak, jak rozumiem? Very Happy Ale nie lubię za bardzo piw smakowych, z resztą ostatnio pijam raczej tylko karmi Mr. Green

Tak tak tak :D Ja nie lubię piw, ale dzisiaj mi się tak nudziło, że już machnęłam ręką i z obrzydzeniem na twarzy na lekcji wosu wypiłam :D

PostWysłany: Sro 19:31, 12 Wrz 2012
jeanne
Dziekan Medycyny
Dziekan Medycyny

Powrót do góry

jeanne napisał:
Jak były te marsy, snikersy i twixy to prawie umarnęłam z radości Very Happy

O w mordeczkę! Na te się nie natknęłam :( A uwielbiam :( Tylko jakieś kukułki i raczki były ostatnio na wagę, jak byłam u rodziców :(
A chipsy...no cóż, ja też powinnam sobie darować, ale to jest silniejsze ode mnie :mrgreen:

PostWysłany: Sro 19:33, 12 Wrz 2012
alhambra
Psi Detektyw
Psi Detektyw

Powrót do góry

Cytat:

O w mordeczkę! Na te się nie natknęłam Sad A uwielbiam Sad Tylko jakieś kukułki i raczki były ostatnio na wagę, jak byłam u rodziców Sad
A chipsy...no cóż, ja też powinnam sobie darować, ale to jest silniejsze ode mnie Mr. Green

Kurczę, ja trafiłam i zrobiłam z nich genialny tort na 18 :D Ide za tydzień też i myślimy zrobić podobny, tylko teraz są michałki i takie cukierki o smaku wiśniowki, cytrynówki itp *,*

PostWysłany: Sro 19:36, 12 Wrz 2012
jeanne
Dziekan Medycyny
Dziekan Medycyny

Powrót do góry

jeanne napisał:
Z chłopakiem, którego odbiła najlepszej przyjaciółce Cool

Ciekawe jak długo 8)

jeanne napisał:
Wyparł się, że coś takiego powiedział, a koleżanka siedziała obok. Więc jeszcze + kłamstwo. A wierzę jej, bo o tym jaka jestem zła i niedobra mówił też mojej kuzynce Cool

Co się tak na Ciebie uwziął O.o

jeanne napisał:
Mamy sobie wybrać Neutral No fajno, bo do indeksu będę miała wpis, tylko indeks od 4 lat leży na plebanii, więc.
Bo Ty cwana bestia jesteś! Mi by się nie chciało wymyślać i bym wpisała w google Rolling Eyes Tak samo, jak teraz mamy PP, to przepisuje zadania od koleżanek z innych klas Very Happy

To niefajnie :roll:
W miarę szybko wymyślam, a nie zawsze jak katecheta ma ambitne pomysły to jakieś można znaleźć w google ;)

jeanne napisał:
Lech shandy Very Happy za 10zł Very Happy Ja uwielbiałam ogóraski do wódki, ale po jednym bardzo złym razie znielubiłam je bardzo. o.O

Piłam i mi nie smakowało.

alhambra napisał:
Chciałam zalajkować odruchowo, jak zwykle Mr. Green

Czyżby facebook Cię pochłonął :) ?

jeanne napisał:
No ale widać różnicę, od razu po wejściu do szkoły, jaka panuje atmosfera u mnie, a jaka u niej. Nie mówiąc już o tym, że tam to przerwa = fajeczka, a u mnie przerwa=wyjście na dziedziniec ewentualnie. Nie widziałam jeszcze an razu żeby ktoś z Kopernika palił Very Happy

U mnie palą, a niektórzy sami skręcają. Ostatnio była awantura, bo ktoś palił gdzieś w bramie poza terenem szkoły, ale dyrektorka mówiła, że będą wzywać straż miejską.

jeanne napisał:
Pantera chcesz zobaczyć kota serducho? *,*

Pewnie, że chcę!

jeanne napisał:
de za tydzień też i myślimy zrobić podobny, tylko teraz są michałki i takie cukierki o smaku wiśniowki, cytrynówki itp *,*

Dobrze wiedzieć. Może też się przejdę w takim razie :D

PostWysłany: Sro 19:53, 12 Wrz 2012
pantera mglista
Designer Miesiąca
Designer Miesiąca

Pochwał: 3

Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Strona Główna -> Ostry Dyżur Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 427, 428, 429 ... 543, 544, 545, 546, 547, 548, 549, 550, 551, 552  Następny
Strona 428 z 552

Skocz do: