|
 |
Rozmowy w t(ł)oku #16
Idź do strony Poprzedni 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 428, 429, 430 ... 543, 544, 545, 546, 547, 548, 549, 550, 551, 552 Następny
|
 |
|
 |
|
Zobacz poprzedni temat
:: Zobacz następny temat
|
Wiadomość |
Autor |
|
 |
Chcę marsy, snickersy i bounty ! :( Chyba jestem od nich uzależniona :(
|
|
Wysłany:
Sro 19:53, 12 Wrz 2012 |
|
alhambra
Psi Detektyw

Pochwał: 13
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
|
 |
jeanne napisał: | Tak tak tak Very Happy Ja nie lubię piw, ale dzisiaj mi się tak nudziło, że już machnęłam ręką i z obrzydzeniem na twarzy na lekcji wosu wypiłam Very Happy |
Tak nudny był ten wos? ;)
|
|
Sro 19:54, 12 Wrz 2012 |
|
pantera mglista
Designer Miesiąca

Pochwał: 3
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
pantera mglista napisał: | Czyżby facebook Cię pochłonął Smile ? |
Pochłonął to może za dużo powiedziane :) Korzystam z niego głownie jako z komunikatora, ale mam jakieś dziwne fejsbukowe przyzwyczajenia, bo co chwilę coś lajkuję, czyt. wszystkie głupoty znajomych i wszelakich demotów :D
|
|
Wysłany:
Sro 19:55, 12 Wrz 2012 |
|
alhambra
Psi Detektyw

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
alhambra napisał: | Chcę marsy, snickersy i bounty ! Sad Chyba jestem od nich uzależniona Sad |
Bardzo lubię. Podobno jest jakieś bounty z gorzką czekoladą i kokosem. Takiego nie widziałam...
Dodano 1 minut temu:
alhambra napisał: | Pochłonął to może za dużo powiedziane Smile Korzystam z niego głownie jako z komunikatora, ale mam jakieś dziwne fejsbukowe przyzwyczajenia, bo co chwilę coś lajkuję, czyt. wszystkie głupoty znajomych i wszelakich demotów Very Happy |
Ja wchodzę głównie, że mam linki do zadań domowych i np. pytania czy przekładamy sprawdzian albo, że jutro nie ma jakieś lekcji itd.
|
|
Sro 19:57, 12 Wrz 2012 |
|
pantera mglista
Designer Miesiąca

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Cytat: | Podobno jest jakieś bounty z gorzką czekoladą i kokosem. Takiego nie widziałam... |
Gorzkiej czekolady nie cierpię :? Wiem, że jest najbardziej czekoladową z czekolad, ale jakoś mi nie smakuje :?
|
|
Wysłany:
Sro 19:57, 12 Wrz 2012 |
|
alhambra
Psi Detektyw

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Cytat: |
Ciekawe jak długo Cool |
No już hm. 4 lata? Od 2 gimnazjum.
Co się tak na Ciebie uwziął O.o |
Bo odeszłam ze scholi, ponieważ wolałam chodzić na dyskoteki i ogólnie byłam zła i niedobra, bo miałam własne zdanie o.O
To niefajnie Rolling Eyes
W miarę szybko wymyślam, a nie zawsze jak katecheta ma ambitne pomysły to jakieś można znaleźć w google Wink |
Mój ksiądz na szczęście jest fajny i nic nam takiego nie wymyśla, tylko przez tą głupią nową katechetkę!
U mnie palą, a niektórzy sami skręcają. Ostatnio była awantura, bo ktoś palił gdzieś w bramie poza terenem szkoły, ale dyrektorka mówiła, że będą wzywać straż miejską. |
U mnie odkąd są te 2 szkoły ja jednej ulicy straż miejska stoi non stop ;)
:D
Dobrze wiedzieć. Może też się przejdę w takim razie Very Happy |
Ale nie wiem, czy w każdej. W ogóle biedronki są dziwne. W jednej nie ma połowy rzeczy tych, co są w drugiej.
|
|
Sro 19:58, 12 Wrz 2012 |
|
jeanne
Dziekan Medycyny

Pochwał: 50
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Cytat: | Ja wchodzę głównie, że mam linki do zadań domowych i np. pytania czy przekładamy sprawdzian albo, że jutro nie ma jakieś lekcji itd. |
Ja nie wiem, po co wchodzę :wink: Jest po prostu włączony, jak jest włączony laptop, a że laptop chodzi 16 godzin na dobę, to cóż... :roll: Nie chce mi się go co chwilę włączać i wyłączać, więc tak sobie czuwa :)
|
|
Wysłany:
Sro 19:59, 12 Wrz 2012 |
|
alhambra
Psi Detektyw

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Cytat: | Chcę marsy, snickersy i bounty ! Sad Chyba jestem od nich uzależniona Sad |
A wyobraź sobie kilogram takich cukierków *,*
Gorzkiej czekolady nie cierpię Confused Wiem, że jest najbardziej czekoladową z czekolad, ale jakoś mi nie smakuje Confused
|
Mi też nie i jestem na nią uczulona! Ale jak mam chcicę na czekoladę to zjem ;D
Tak nudny był ten wos? Wink |
Głównie to go nie było :D Poszłam z Michałem do biedronki, kupiliśmy swoje i siedząc na oknie obaliliśmy piwsko :D To nic, że w klasie, że to Kopernik i nasza koleżanka była oburzona :D
|
|
Sro 20:00, 12 Wrz 2012 |
|
jeanne
Dziekan Medycyny

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
jeanne napisał: | A wyobraź sobie kilogram takich cukierków *,* |
Nie mów już nic więcej *zaślinia komputer*
|
|
Wysłany:
Sro 20:02, 12 Wrz 2012 |
|
alhambra
Psi Detektyw

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Nie mów już nic więcej *zaślinia komputer* |
Takich pysznych! Rozpływających się w ustach! Wkładasz jednego i tak ta czekolada się rozpływa, zostawiając środek do smakowania *,*
|
|
Sro 20:03, 12 Wrz 2012 |
|
jeanne
Dziekan Medycyny

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Cytat: | Takich pysznych! Rozpływających się w ustach! Wkładasz jednego i tak ta czekolada się rozpływa, zostawiając środek do smakowania *,*
|
Ty naprawdę jesteś złą kobietą :evil:
|
|
Wysłany:
Sro 20:04, 12 Wrz 2012 |
|
alhambra
Psi Detektyw

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Ty naprawdę jesteś złą kobietą Evil or Very Mad |
No. :hahaha: Bardziej złą tylko jestem, jak opowiadam chłopakom jakie pyszne muffinki zrobiłam, że mam je w szafce, a jak już mają ślinotok to mówię, że to dla Gosi :D
|
|
Sro 20:07, 12 Wrz 2012 |
|
jeanne
Dziekan Medycyny

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Na tę okoliczność idę zeżreć popcorn z Auschan :D Potem może jakaś zupa chińska, bo mam ślinotok :D
|
|
Wysłany:
Sro 20:08, 12 Wrz 2012 |
|
alhambra
Psi Detektyw

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Na tę okoliczność idę zeżreć popcorn z Auschan Very Happy Potem może jakaś zupa chińska, bo mam ślinotok Very Happy |
Zupka chińska i moje nerki się nie lubią. *płacze za grzybową*
|
|
Sro 20:10, 12 Wrz 2012 |
|
jeanne
Dziekan Medycyny

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
alhambra napisał: | Gorzkiej czekolady nie cierpię Confused Wiem, że jest najbardziej czekoladową z czekolad, ale jakoś mi nie smakuje Confused |
Ja nie mam nic przeciwko. Ale nienawidzę produktów czekoladopodobnych. Ohyda.
jeanne napisał: | Bo odeszłam ze scholi, ponieważ wolałam chodzić na dyskoteki i ogólnie byłam zła i niedobra, bo miałam własne zdanie o.O |
Straszne, jak śmiałaś ? :hahaha:
jeanne napisał: | Mój ksiądz na szczęście jest fajny i nic nam takiego nie wymyśla, tylko przez tą głupią nową katechetkę! |
Katechetki właśnie miewają ambitne pomysły...
jeanne napisał: | U mnie odkąd są te 2 szkoły ja jednej ulicy straż miejska stoi non stop Wink |
Ja ani razu nie widziałam przy moim gimnazjum. A tam w kiblach szaro od dymu, a na zewnątrz tłumy palaczy. Na dodatek jakieś z kilka metrów od gimnazjum jest posterunek policji.
Ijee :buja w oblokach: :serducho:
Dodano 2 minut temu:
jeanne napisał: | Głównie to go nie było Very Happy Poszłam z Michałem do biedronki, kupiliśmy swoje i siedząc na oknie obaliliśmy piwsko Very Happy To nic, że w klasie, że to Kopernik i nasza koleżanka była oburzona Very Happy |
U mnie raczej nikt nie byłby oburzony choć może by się ktoś znalazł.
Dodano 1 minut temu:
Jeanne a chcesz zobaczyć diabełka przez którego byłam przez wakacje na wsi cały czas podrapana, który przychodził mnie budzić rano na strych i którego ciągle ściągałam z jakiś miejsc gdzie nie mógł przebywać?
Dodano 5 minut temu:
alhambra napisał: | Ja nie wiem, po co wchodzę Wink Jest po prostu włączony, jak jest włączony laptop, a że laptop chodzi 16 godzin na dobę, to cóż... Rolling Eyes Nie chce mi się go co chwilę włączać i wyłączać, więc tak sobie czuwa Smile |
Mój laptop też. A potem się dziwię czemu już mi odmawia posłuszeństwa ^^
|
|
Sro 20:46, 12 Wrz 2012 |
|
pantera mglista
Designer Miesiąca

|
Powrót do góry |
 |
|
|
|
 |
|
 |
 |
Strona Główna
-> Ostry Dyżur |
Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
|
Idź do strony Poprzedni 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 428, 429, 430 ... 543, 544, 545, 546, 547, 548, 549, 550, 551, 552 Następny |
Strona 429 z 552 |
|