Rozmowy w t(ł)oku #16
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 458, 459, 460 ... 543, 544, 545, 546, 547, 548, 549, 550, 551, 552  Następny

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Strona Główna -> Ostry Dyżur
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Wiadomość Autor

Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

lesio, spoko, pierwszy rok to sprawdzian dla cierpliwych ;) Jak zostaniesz, to może kierunek dla Ciebie, jak odpadniesz, to widać nie było Ci dane ;)
Wierzę w Ciebie :P

lesio napisał:
Jedyny lajtowy przedmio to oczywiście humanistyczny

Normalka, teoretyczne bla bla bla :D A potem przychodzi co do czego, to i tak w życiu zbędne... :roll:

PostWysłany: Sro 6:38, 10 Paź 2012
alhambra
Psi Detektyw
Psi Detektyw

Pochwał: 13

Powrót do góry

Cytat:
Normalka, teoretyczne bla bla bla A potem przychodzi co do czego, to i tak w życiu zbędne...

No właśnie akurat wybrałem podstawy prawa, koleś jest spoko więc myśle że to sie może przydać :)

alhambra napisał:
lesio, spoko, pierwszy rok to sprawdzian dla cierpliwych Jak zostaniesz, to może kierunek dla Ciebie, jak odpadniesz, to widać nie było Ci dane
Wierzę w Ciebie

Dzięki, jeszcze się okaże :)

Banner pożyczony od Jeanne
Zamałżowiony kochanej Pauli :*

PostWysłany: Sro 8:29, 10 Paź 2012
lesio
Starachowicki Magnat
Starachowicki Magnat

Pochwał: 15

Miasto: Starachowice
Powrót do góry

lesio napisał:
No właśnie akurat wybrałem podstawy prawa, koleś jest spoko więc myśle że to sie może przydać Smile

A to przynajmniej ciekawe i przydatne :wink: Przedmioty z prawa były jednymi z moich ulubionych na studiach :) Co też nie zmienia faktu, że wystarczy to wkuć :)

Dodano 38 minut temu:

Dobra, wychodzę na rozmowę o pracę i to ma być ostatnia rozmowa w sprawie pracy w mojej dotychczasowej branży! Kolejnej nie będzie, bo jeśli tu nie zaproponują ludzkich warunków, które będą do zaakceptowania, to znaczy, że czas przestać się łudzić i więcej nie wyślę żadnej oferty w tym kierunku,o!

PostWysłany: Sro 9:27, 10 Paź 2012
alhambra
Psi Detektyw
Psi Detektyw

Powrót do góry

Cytat:

Ja mam takie, tylko odpowiedzi nie ma Sad :

To tego niestety nie mam :( Ale jak wpisujesz w google pytania to też nie ma?
Cytat:

Dostałam 2 z polskiego hahaha Był sprawdzian z modernizmu, do tego Ludzie Bezdomni i Wesele.

Ja dzisiaj pisałam wypracowanie. Jak usłyszałam "podaj przyczyny przejścia na złą stronę..." to powiedziałam "dzięki Bogu" i walnęłam z ulgą o ławkę, bo pozostałych 2 tematów nie napisałabym ani trochę. A tak to tu, to tam, konultowałam się z Konradem i wujkiem google, więc nie było źle.
Dopóki Konrad nie przeczytał w moim wypracowaniu "nie dał oprzeć się żądzy, która nim zawładnęła", "pozwalała mu zaspokajać swoje najskrytsze pragnienia ukryte w jego mrocznej duszy" i się nie zaczął śmiać. A jeszcze wiedział, że Kamil u mnie był rano to się śmiał, że mnie nie zaspokoił o.O
Cytat:

Nie czuć jak malujesz? Ja mniej ambitnie po prostu, gadałam, pisałam.
Dziś Kamil na całą klasę chyba kończył opowiadać jakiś żart, a ma donośny głos: "A ta na zewnątrz to była prostytutka" akurat w momencie jak na przerwie do naszej klasy wtargnęła pani z chemii hahaha

Otwarłam sobie okno, chociaż ludzie marudzili. Ale dziiaj się zrehabilitowałam i jak napisałam wypracowanie po 45 minutach to poszłam kupić babce drożdżówkę :hahaha:
Ja też tak mam! Leżę sobie na oknie, pitu pitu, opowiadam im, jaka to była impreza, coś tam coś tam i tak w pewnym momencie "no
Spojler:

pierdolisz !

a tu wchodzi prof. od fizyki :D
Cytat:

Nie czuć jak malujesz? Ja mniej ambitnie po prostu, gadałam, pisałam.
Dziś Kamil na całą klasę chyba kończył opowiadać jakiś żart, a ma donośny głos: "A ta na zewnątrz to była prostytutka" akurat w momencie jak na przerwie do naszej klasy wtargnęła pani z chemii hahaha

Ja się zastanawiam, czy nie napisac sobie w usprawiedliwieniu "bo nie mogłam już patrzyć na te ich mordy", dlatego łącze się w bólu:przytul:

Cytat:
myślałem że nadrobie z fizyki ale tu na podstawach już jest potrzebna "matematyka wyższa" a zadania z głupiej kinematyki są już na zupełnie innym poziome niż w lo

To mówisz, że pora się nauczyć "zadań spotkaniowych"? :D

Cytat:

Dobra, wychodzę na rozmowę o pracę i to ma być ostatnia rozmowa w sprawie pracy w mojej dotychczasowej branży

I jak i jak i jak?

PostWysłany: Sro 18:03, 10 Paź 2012
jeanne
Dziekan Medycyny
Dziekan Medycyny

Pochwał: 50

Powrót do góry

jeanne napisał:
I jak i jak i jak?

Rekrutacja trwa do końca miesiąca, więc na odpowiedź muszę poczekać :roll: Dojazd zajął mi ponad godzinę w godzinach o małym natężeniu ruchu - straszne zadupie, w dodatku remonty :roll: Pan dyrektor cholernie niesympatyczny, jego prawa ręka nieco milsza. Na moje wymagania finansowe zareagował conajmniej jakbym powiedziała 50tyś... :roll:

PostWysłany: Sro 18:23, 10 Paź 2012
alhambra
Psi Detektyw
Psi Detektyw

Powrót do góry

Cytat:
To mówisz, że pora się nauczyć "zadań spotkaniowych"?

Moja droga, zadania spotkaniowe to ja przez sen robie :D Po prostu te zadania już są bardzo skomplikowane bo wymagają głupich pochodnych :P

Cytat:
Co też nie zmienia faktu, że wystarczy to wkuć

Czy ja wiem, na razie to są proste rzeczy a z tego co koleś mówił takie będą dalej. Więc wystarczy tylko słuchać, żeby potem zdać kolokwium.

Cytat:
Rekrutacja trwa do końca miesiąca, więc na odpowiedź muszę poczekać Dojazd zajął mi ponad godzinę w godzinach o małym natężeniu ruchu - straszne zadupie, w dodatku remonty Pan dyrektor cholernie niesympatyczny, jego prawa ręka nieco milsza. Na moje wymagania finansowe zareagował conajmniej jakbym powiedziała 50tyś...

Ale przynajmniej zareagował :) Pomijając już te problemy z dojazdem to sama praca by Ci odpowiadała ? Bo to chyba najważniejsze...

PostWysłany: Sro 18:50, 10 Paź 2012
lesio
Starachowicki Magnat
Starachowicki Magnat

Powrót do góry

lesio napisał:
Pomijając już te problemy z dojazdem to sama praca by Ci odpowiadała ?

Wymagania mają trochę nierealne do spełnienia, ale znam tę firmę, bo moja poprzednia już z nią współpracowała i wiem, jak działają. Branie zleceń, ile się da, a potem niech się dzieje co chce :roll: Sam charakter pracy, czyli zakres obowiązków jak najbardziej ciekawy.

lesio napisał:
Czy ja wiem, na razie to są proste rzeczy a z tego co koleś mówił takie będą dalej. Więc wystarczy tylko słuchać, żeby potem zdać kolokwium.

Tym lepiej dla Ciebie :wink: Ja byłam na studiach humanistycznych i miałam różne przedmioty z prawa, więc nie zawsze wystarczyło słuchać. Ale, jak już wspomniałam, bardzo lubię prawo, więc nauka nie sprawiała mi problemu. Mogłam wkuwać pół kodeksu nawet i nie miałabym problemu :D (no może poza ograniczeniem czasowym, bo pracowałam po kilkanaście godzin dziennie :) )

PostWysłany: Sro 19:07, 10 Paź 2012
alhambra
Psi Detektyw
Psi Detektyw

Powrót do góry

jeanne napisał:
To tego niestety nie mam Sad Ale jak wpisujesz w google pytania to też nie ma?

Nie ma jak da coś z tych zadań to leżę one są okropne :placze:
One są chyba z tego, będę musiała pójść i nabyć:
http://www.matras.pl/biologia-klasa-3-trening-przed-matura-zbior-cwiczen-omega.html

jeanne napisał:
Ja dzisiaj pisałam wypracowanie. Jak usłyszałam "podaj przyczyny przejścia na złą stronę..." to powiedziałam "dzięki Bogu" i walnęłam z ulgą o ławkę, bo pozostałych 2 tematów nie napisałabym ani trochę. A tak to tu, to tam, konultowałam się z Konradem i wujkiem google, więc nie było źle.
Dopóki Konrad nie przeczytał w moim wypracowaniu "nie dał oprzeć się żądzy, która nim zawładnęła", "pozwalała mu zaspokajać swoje najskrytsze pragnienia ukryte w jego mrocznej duszy" i się nie zaczął śmiać. A jeszcze wiedział, że Kamil u mnie był rano to się śmiał, że mnie nie zaspokoił o.O

Też chcę takie tematy :hahaha:
A najbardziej chcę już czwartek po lekcjach, padam z nóg, biologia jest niewdzięczna choć spędzam z nią tyle czasu :( , jutro sprawdzian i dodatkowa, dwie maty a jak będę jeszcze musiała przedstawiać prezentacje z PP i zabiorą mi okienko i anglistka mnie będzie męczyć to się załamie. A jak do tego dojdą oceny za dzisiejszy sprawdzian z chemii i tą wcześniejszą kartkówkę z matmy to dopiero będzie radośnie -,-

jeanne napisał:
Otwarłam sobie okno, chociaż ludzie marudzili. Ale dziiaj się zrehabilitowałam i jak napisałam wypracowanie po 45 minutach to poszłam kupić babce drożdżówkę hahaha
Ja też tak mam! Leżę sobie na oknie, pitu pitu, opowiadam im, jaka to była impreza, coś tam coś tam i tak w pewnym momencie "no

To się nazywa wyczucie czasu ;)

Dodano 2 minut temu:

lesio napisał:
Lekko nie jest Very Happy Po 5 miesiącach lenistwa wszystko tak nagle przytłacza. Pierwsze wykłady z analizy to czarna magia, myślałem że nadrobie z fizyki ale tu na podstawach już jest potrzebna "matematyka wyższa" a zadania z głupiej kinematyki są już na zupełnie innym poziome niż w lo Very Happy Chociaż udało mi się już złapać jednego pkt za aktywność i jednego mam po dzisiejszej kartkówce jeszcze 23 i zalicze ćwiczenia Very Happy

Ogólnie to nie jest lekko i dużo pracy przedemną. Najbardziej się obawiałem tej analizy i słusznie choć kursy e-trapez już mi sporo rozjaśniły. Najlepsze są ćwiczenia bo mamy powtórki z LO ale i tak rzadko sie zdarza żebym umiał rozwiązać jakiś przykład Smile

Jedyny lajtowy przedmio to oczywiście humanistyczny oraz podstawy technologi informacyjnej. Jeszcze w sumie nie mieliśmy wykłady z opracowywania danych ale z tego co skminiłem to także jest hardkorowe. Więc długa droga do zostania fizykiem, jeżeli oczywiście zdam pierwszą sesje. Potem już podobno z górki idzie krzywy

Dla mnie same nazwy jak kurs e-trapez i analiza brzmią przerażająco. A inni jak sobie radzą? Może z czasem będzie lepiej jak się wbijesz w ten rytm i przyzwyczaisz?

PostWysłany: Sro 19:52, 10 Paź 2012
pantera mglista
Designer Miesiąca
Designer Miesiąca

Pochwał: 3

Powrót do góry

Cytat:
Wymagania mają trochę nierealne do spełnienia, ale znam tę firmę, bo moja poprzednia już z nią współpracowała i wiem, jak działają. Branie zleceń, ile się da, a potem niech się dzieje co chce Sam charakter pracy, czyli zakres obowiązków jak najbardziej ciekawy.

Czyli takie uczucia mieszane, ale pracować (niestety) trzeba. Zawsze trzeba patrzeć za czymś innym ale dzisiejszy rynek pracy to porażka w niektórych dziedzinach.

Cytat:
Tym lepiej dla Ciebie Ja byłam na studiach humanistycznych i miałam różne przedmioty z prawa, więc nie zawsze wystarczyło słuchać. Ale, jak już wspomniałam, bardzo lubię prawo, więc nauka nie sprawiała mi problemu. Mogłam wkuwać pół kodeksu nawet i nie miałabym problemu (no może poza ograniczeniem czasowym, bo pracowałam po kilkanaście godzin dziennie )

Rozumiem :) Nam typ powiedział, że nie bedzie od nas wymagał wkuwania bo mamy wiele innej roboty a to przedmiot dodatkowy który ma nam nie utrudniać studiowania.

Cytat:
Dla mnie same nazwy jak kurs e-trapez i analiza brzmią przerażająco. A inni jak sobie radzą? Może z czasem będzie lepiej jak się wbijesz w ten rytm i przyzwyczaisz?

Bo to jest przerażające :D Ale raczej da się nauczyć ale wymaga nakładu pracy a mi sie tak nie chceee :D
Ogólnie to częśc ludzi jest zielona jak ja, częsć jest nawet gorsza, część ogarnia a niektórzy wyglądają jakby to mieli w jednym palcu co niestety mnie demotywuje. Ale na razie nie odpuszcze, do pierwszej sesji oczywiście :]

PostWysłany: Sro 22:46, 10 Paź 2012
lesio
Starachowicki Magnat
Starachowicki Magnat

Powrót do góry

lesio napisał:
Nam typ powiedział, że nie bedzie od nas wymagał wkuwania bo mamy wiele innej roboty a to przedmiot dodatkowy który ma nam nie utrudniać studiowania.

No i ma świętą rację :) Nie poszedłeś w końcu na humana, żeby wkuwać do niczego w Twoim fachu niepotrzebne rzeczy. Ale podstawy prawa każdemu się przydadzą w życiu, więc przynajmniej nie stracisz czasu :)

lesio napisał:
Czyli takie uczucia mieszane, ale pracować (niestety) trzeba. Zawsze trzeba patrzeć za czymś innym ale dzisiejszy rynek pracy to porażka w niektórych dziedzinach.

Rynek jest nędzny to prawda :? Jakąkolwiek pracę nie jest trudno znaleźć, oczywiście jeśli się naprawdę chce pracować, ale już coś konkretnego i fajnego ciężko znaleźć. A ja w tej chwili szukam właśnie czegoś takiego nie na chwilę, co dałoby mi choć trochę satysfakcji i oczywiście kasę. Więc zobaczymy, co ta firma ma finansowo do zaoferowania, bo pracować na waciki nie zamierzam - w końcu z czegoś muszę żyć :)

PostWysłany: Sro 23:25, 10 Paź 2012
alhambra
Psi Detektyw
Psi Detektyw

Powrót do góry

lesio napisał:
Bo to jest przerażające Very Happy Ale raczej da się nauczyć ale wymaga nakładu pracy a mi sie tak nie chceee Very Happy
Ogólnie to częśc ludzi jest zielona jak ja, częsć jest nawet gorsza, część ogarnia a niektórzy wyglądają jakby to mieli w jednym palcu co niestety mnie demotywuje. Ale na razie nie odpuszcze, do pierwszej sesji oczywiście krzywy

Dasz radę! :)

Uroki zdawania rozszerzenia z biologii dostałam taki sprawdzian, że wyszło, że równie dobrze mogłam się nic nie uczyć. Co z tego, że sprawdzian miał być z hormonów i ruchu, możemy przecież zrobić zadania z poprzednich działów nieprawdaż? W naszym podręczniku nie było ani słowem o histaminie i szyszynce, ale przecież mam to wiedzieć. A te zadania były akurat z puli którą zrobiłam :roll: Z dodatkowej biologii w przyszły czwartek sprawdzian na zwyczajną ocenę. A i dostałam kapę z maty -,-
Aś w ogóle u was próbne też będą oceniane :?:

PostWysłany: Czw 18:29, 11 Paź 2012
pantera mglista
Designer Miesiąca
Designer Miesiąca

Powrót do góry

Cytat:

Moja droga, zadania spotkaniowe to ja przez sen robie Very Happy Po prostu te zadania już są bardzo skomplikowane bo wymagają głupich pochodnych Razz

Ja te najprostsze pochodne miałam w 1 klasie, ale zadań spotkaniowych dalej nie umiem :D Ale nigdy ich nie będe umiec, bo mam problem z "wcześniej, później" ""dalej bliżej" itp. ;)

Cytat:
A najbardziej chcę już czwartek po lekcjach, padam z nóg, biologia jest niewdzięczna choć spędzam z nią tyle czasu

Ja chciałam piątek po lekcjach i to był błąd. Nie wiem od czego to zależy ile mogę pić, ale teraz nie wiem, czy czegoś mi nie wrzucili w pizzeri, bo w życiu nie miałam takiej luki w głowie o.O
Kamil mnie wziął na zewnątrz podobno żebym się ogarnęła i podobno najpierw kazałam mu spierdalać, a potem tłumaczyłam mu prawa fizyczne o.O o.O Wstyd mi strasznie.

Cytat:

Ogólnie to częśc ludzi jest zielona jak ja, częsć jest nawet gorsza, część ogarnia a niektórzy wyglądają jakby to mieli w jednym palcu co niestety mnie demotywuje. Ale na razie nie odpuszcze, do pierwszej sesji oczywiście krzywy

Bo to zależy, co było w LO, ale właśnie matematyk nam mówił, że własnie wykładowcy są całkowicie oderwani od rzeczywistości z np. całkami, czy pochodnymi i zakładają, że wszyscy to umieją. Uczniowie z naszego LO tak akurat, bo u nas większość rzeczy robi się ponad program, ale założę się, że 3/4 nie :roll:

Cytat:
Aś w ogóle u was próbne też będą oceniane Question

Bo wiesz teoretycznie poprzednie działy też powinniśmy umiec skoro je zaliczyliśmy, prawda? Nasza nauczycielka się tak zawsze tłumaczy. No i mówi, czy że skoro tabliczka mnożenia byla w którejś tam klasie to czy teraz mamy jej nie umieć. No i poniekąd się z nią zgadzam. A raczej zgadzam całkowicie. No tyle, że ja nic nie pamiętam, wiec nie jesteś sama :D

Nie wiem w sumie. Wiem, że z biologii będa wpisane procenty i potem będą one brane pod uwagę przy ocenie końcowo rocznej. Tyle, że hm. Bardziej będzie doceniana tendencja zwyżkowa. Czyli jak np. ktoś pierwsze probne pisał na 70% a potem np. te ostatnie pod 90% to mu to bardzo wyciągnie ocenę ^^
W ogóle Konrad mi jęczy, że nic nie umie z chemii i nie wie, jak ją zda, bo jak sobie tak robi matury z poprzednich lat to wychodzą mu na te 75%. No gościu mnie dobija, bez przygotowania tyle wyciąga to z przygotowaniem spokojnie się dostanie na medycynę :roll:

W ogóle! Byłam u Gośki na występie z okazji dnia nauczyciela i było genialnie :D Nie to co u mnie :| Ale Kamil się ze mnie śmiał, że szłam taka przestraszona, malutka między tymi facetami. No sory, stoi tłum pełen dresów, policja przyjeżdża tam średnio raz na tydzień, a ja taka biedna sama się ryje o.O

PostWysłany: Sob 14:56, 13 Paź 2012
jeanne
Dziekan Medycyny
Dziekan Medycyny

Powrót do góry

jeanne napisał:
Ja chciałam piątek po lekcjach i to był błąd. Nie wiem od czego to zależy ile mogę pić, ale teraz nie wiem, czy czegoś mi nie wrzucili w pizzeri, bo w życiu nie miałam takiej luki w głowie o.O

Zdarza się :przytul:

jeanne napisał:
Kamil mnie wziął na zewnątrz podobno żebym się ogarnęła i podobno najpierw kazałam mu spierdalać, a potem tłumaczyłam mu prawa fizyczne o.O o.O Wstyd mi strasznie.

To jeszcze nie jest najgorzej!
Ja byłam w Świerklańcu, oglądałam gonitwę Hubertusa, wyścigi chartów. I tak najpiękniejszym punktem programu jak dla mnie był kaskader, który wyczyniał na koniu niesamowite rzeczy, np. zwisał nogą z jednego strzemienia. Oczywiście mój aparat nie dotrwał do tego czasu, potrzebuję koniecznie nowych akumalatorków, te są potwornie zajechane, szczególnie, że moja mama mi zabiera aparat non stop do swojej szkoły. Szkoda mi, że nie mam z tego pokazu zdjęć :(

jeanne napisał:
Bo wiesz teoretycznie poprzednie działy też powinniśmy umiec skoro je zaliczyliśmy, prawda? Nasza nauczycielka się tak zawsze tłumaczy. No i mówi, czy że skoro tabliczka mnożenia byla w którejś tam klasie to czy teraz mamy jej nie umieć. No i poniekąd się z nią zgadzam. A raczej zgadzam całkowicie. No tyle, że ja nic nie pamiętam, wiec nie jesteś sama Very Happy

Też się zgadzam. Tylko jej sprawdziany są hmm wydaję mi się potwornie szczegółowe.

jeanne napisał:
Nie wiem w sumie. Wiem, że z biologii będa wpisane procenty i potem będą one brane pod uwagę przy ocenie końcowo rocznej. Tyle, że hm. Bardziej będzie doceniana tendencja zwyżkowa. Czyli jak np. ktoś pierwsze probne pisał na 70% a potem np. te ostatnie pod 90% to mu to bardzo wyciągnie ocenę ^^

No ja będę mieć oceny z matury, z dodatkowych sprawdzianów na tym kółku z biologii.

jeanne napisał:
W ogóle Konrad mi jęczy, że nic nie umie z chemii i nie wie, jak ją zda, bo jak sobie tak robi matury z poprzednich lat to wychodzą mu na te 75%. No gościu mnie dobija, bez przygotowania tyle wyciąga to z przygotowaniem spokojnie się dostanie na medycynę Rolling Eyes

Ja bym się popłakała ze szczęścia jakby mi tyle wychodziło -,-

jeanne napisał:
W ogóle! Byłam u Gośki na występie z okazji dnia nauczyciela i było genialnie Very Happy Nie to co u mnie Neutral Ale Kamil się ze mnie śmiał, że szłam taka przestraszona, malutka między tymi facetami. No sory, stoi tłum pełen dresów, policja przyjeżdża tam średnio raz na tydzień, a ja taka biedna sama się ryje o.O

Myśmy dali babce z francuskiego kwiatek, a ta nas i tak z czytania zapytała. Dostałam 3.
To fajnie, to co mówisz brzmi jak z mojego gimnazjum, tylko tam policja w ogóle nie przyjeżdżała, a powinna.

PostWysłany: Sob 15:33, 13 Paź 2012
pantera mglista
Designer Miesiąca
Designer Miesiąca

Powrót do góry

Cytat:

Myśmy dali babce z francuskiego kwiatek, a ta nas i tak z czytania zapytała. Dostałam 3.
To fajnie, to co mówisz brzmi jak z mojego gimnazjum, tylko tam policja w ogóle nie przyjeżdżała, a powinna.

U nas blisko są bloki, więc jak sobie dają za przeproszeniem po mordzie przed szkołą albo za to mieszkańcy wzywają policję.
nas nie pytali, ale to pewnie dlatego, że zaraz po lekcjach mieli impreze o.O

Cytat:

Ja bym się popłakała ze szczęścia jakby mi tyle wychodziło -,-

przez Konrada nabawię się nerwicy, bo siedze z nim i on tak cały czas :c
Cytat:

No ja będę mieć oceny z matury, z dodatkowych sprawdzianów na tym kółku z biologii.

O u nas jest tak, że na tej godzinie realizujemy na razie materiał i idziemy tak dwutorowo. Zaczęlismy genetykę a na drugiej lekcji układy kończymy. tzn. mamy tak robić i będa sprawdziany x2 :D A potem na tym fakultecie zostają nam arkusze i zadania + co 2 tygodniowy test z danej partii materiału z całych 3 lak, na ocenę :D

Cytat:
te są potwornie zajechane, szczególnie, że moja mama mi zabiera aparat non stop do swojej szkoły. Szkoda mi, że nie mam z tego pokazu zdjęć Sad

A ile ci wchodzi do aparatu? 4? Akumulatorki są drogie, ale przynajmniej jaki czas chodza. Musisz koniecznie sobie sprawić nowe o.O
Cytat:

To jeszcze nie jest najgorzej!

Nie wiem, co mu więcej gadałam, aż cierpnę, bo ja mam głupie pomysły czasem o.O
Cytat:

Zdarza się przytul

Ale tym razem nie jestem zadowolona, bo było naprawdę fajnie a nie pamiętam, wr!

PostWysłany: Sob 16:21, 13 Paź 2012
jeanne
Dziekan Medycyny
Dziekan Medycyny

Powrót do góry

jeanne napisał:
U nas blisko są bloki, więc jak sobie dają za przeproszeniem po mordzie przed szkołą albo za to mieszkańcy wzywają policję.

Jak ostatnio wracałam ze szkoły do domu to się bili jacyś na przystanku, i wrzaski dajesz na muszle na solowe (niedaleko jest muszla, główne miejsce dla palaczy i bijatyk ludzi z gimnazjum)

jeanne napisał:
O u nas jest tak, że na tej godzinie realizujemy na razie materiał i idziemy tak dwutorowo. Zaczęlismy genetykę a na drugiej lekcji układy kończymy. tzn. mamy tak robić i będa sprawdziany x2 Very Happy A potem na tym fakultecie zostają nam arkusze i zadania + co 2 tygodniowy test z danej partii materiału z całych 3 tak, na ocenę Very Happy

Nie to ja na lekcji robię genetykę, a na dodatkowej biologii teraz chyba komórki, ale to jest misz masz na tej dodatkowej, szczególnie jak się jej jakieś zadania maturalne przypomną :D Także skaczemy. Ja mam co 2 tygodnie sprawdzian na chemii i tam jest wszystko z tych kart pracy tak jak Ci mówiłam.

jeanne napisał:
A ile ci wchodzi do aparatu? 4? Akumulatorki są drogie, ale przynajmniej jaki czas chodza. Musisz koniecznie sobie sprawić nowe o.O

Jeden podwójny, bo mam taki:
http://t2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcTxO0MkgvydXkEPHZubSEo7Enxb9E6kRXPOnrRD3wOQNFmkjap5zg
Gorzej, że one rzadko są w sklepach.

jeanne napisał:
przez Konrada nabawię się nerwicy, bo siedze z nim i on tak cały czas :c

Ja bym się załamała na tle, że jestem taka tępa, skoro on tak potrafi.

jeanne napisał:
Nie wiem, co mu więcej gadałam, aż cierpnę, bo ja mam głupie pomysły czasem o.O

Może jak już zaczęłaś z tą fizyką, to trzymałaś się tematów naukowych.

Cytat:
Ale tym razem nie jestem zadowolona, bo było naprawdę fajnie a nie pamiętam, wr!

:przytul:

PostWysłany: Sob 16:44, 13 Paź 2012
pantera mglista
Designer Miesiąca
Designer Miesiąca

Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Strona Główna -> Ostry Dyżur Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 458, 459, 460 ... 543, 544, 545, 546, 547, 548, 549, 550, 551, 552  Następny
Strona 459 z 552

Skocz do: