Rozmowy w t(ł)oku #16
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 464, 465, 466 ... 543, 544, 545, 546, 547, 548, 549, 550, 551, 552  Następny

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Strona Główna -> Ostry Dyżur
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Wiadomość Autor

Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Cytat:

To ładnie. Jakie doświadczenie? Wink Pirat drogowy normalnie hahaha
Też przeżyłam, coś napisałam na tym francuskim, ale nie wiem co. Boję się przyszłego tygodnia.

Ogólnie jest tak, że siła grawitacji jest to iloraz iloczynu mas do kwadratu odległości między środkami tychże mas. I większość myśli, że środek masy to jeżeli mówimy o kuli to jest środek kuli, a tu nieee! I nam pokazywał to na długopisie ze skuwką. On trzymał długopis, ja ją nakładałam i zmieniał się środek ciężkości :hahaha:
Męczą was strasznie na tym francuskim :(
Cytat:

Ale to jest normalne.
E sądzę, że ona i tak się domyśla/domyśliła.

To na pewno, ale nie powiedzieliśmy jej tego tak wprost. Eh. W ogóle chcemy wziąć kocyk i zamiast iść do kina, iść do parku oglądać horror! :twisted:
Cytat:

I taki ktoś ma mnie potem leczyć Rolling Eyes

Nigdy w życiu nie pójdę do niego, kiedy będzie lekarzem :D
Cytat:

Jakoś telefonowa, bałagan dookoła hahaha Na początku było mi dziwnie, jestem kompletnie nie przyzwyczajona do mocno upiętych włosów.

O jeju jakie mega *,* Też takie chce! Ale z moimi włosami tak się nie da :evil:

PostWysłany: Sob 13:05, 27 Paź 2012
jeanne
Dziekan Medycyny
Dziekan Medycyny

Pochwał: 50

Powrót do góry

Cytat:
Ale skoro jest dobrze?

Jest dobrze, w sumie to jest dobrze jak nigdy ;)

Cytat:
A co do chemii muszę rozwiać Twoje złudzenia nawet ze zdolnością logicznego myślenia, kombinowania i szczęścia w strzeleniu nie ma mowy o napisaniu sprawdzianu na 2

A to ściągać już sie w szkole nie da ? :D
Ale tak serio to żartuje, nigdy nie umiałem dobrze ściągać :) I podziwiam bo chemia nigdy mi nie wchodziła jakoś dobrze do głowy. A jeżeli zdam na II rok to będe miał z niej zajęcia i ćwiczenia :D

Cytat:
. I większość myśli, że środek masy to jeżeli mówimy o kuli to jest środek kuli, a tu

No własnie jeżeli kula jest jednorodna to tak :) W przybliżeniu pod spełnionym warunkiem jednorodności możemy traktować ją jako punkt.

Banner pożyczony od Jeanne
Zamałżowiony kochanej Pauli :*

PostWysłany: Sob 23:53, 27 Paź 2012
lesio
Starachowicki Magnat
Starachowicki Magnat

Pochwał: 15

Miasto: Starachowice
Powrót do góry

Cytat:

No własnie jeżeli kula jest jednorodna to tak Smile W przybliżeniu pod spełnionym warunkiem jednorodności możemy traktować ją jako punkt.

Tylko w założeniu, że jest jednorodna. A ja miałam zadanie, w którym miała taki malutką wydrążoną kulkę i były dwie sytuacje, w których ten wydrążony punkt był w odległości mniejszej niż promień kuli, a w drugiej większy ^^
Ale mniejsza o to, bo dzisiaj ELEKTROSTATYKA :3
Cytat:

A to ściągać już sie w szkole nie da ? Very Happy

Ja jestem z siebie dumna. Bo u mnie na chemii i biologii można ściągać ile wlezie, a tego nigdy nie robię o.O Nie dlatego, że nie umiem tylko dlatego, że na maturze i tak nie sciągnę. Ale nauczycielkom chyba nawet nie przyjdzie do głowy, że ktoś na ICH PRZEDMIOCIE chciałby ściągać. No ale w sumie trochę racji mają, bo nigdy nie ma tego, co jest w zeszycie :D

PostWysłany: Nie 10:01, 28 Paź 2012
jeanne
Dziekan Medycyny
Dziekan Medycyny

Powrót do góry

jeanne napisał:
Ogólnie jest tak, że siła grawitacji jest to iloraz iloczynu mas do kwadratu odległości między środkami tychże mas. I większość myśli, że środek masy to jeżeli mówimy o kuli to jest środek kuli, a tu niee! I nam pokazywał to na długopisie ze skuwką. On trzymał długopis, ja ją nakładałam i zmieniał się środek ciężkości hahaha

Fascynujące :hahaha: Ale co mnie jeszcze bardziej dziwi to to, że wiem o czym mówisz :hahaha:

jeanne napisał:
Męczą was strasznie na tym francuskim Sad

Teraz się mamy opisu obrazka nauczyć :(

jeanne napisał:
To na pewno, ale nie powiedzieliśmy jej tego tak wprost. Eh. W ogóle chcemy wziąć kocyk i zamiast iść do kina, iść do parku oglądać horror! Twisted Evil

U mnie spadł dziś śnieg :placze: I jest zimno więc kompletnie sobie kocyka w parku nie wyobrażam.

jeanne napisał:
Nigdy w życiu nie pójdę do niego, kiedy będzie lekarzem Very Happy

Też bym nie poszła. Ale pomyśl, że ktoś nieświadom tego by do niego trafił.

Cytat:
O jeju jakie mega *,* Też takie chce! Ale z moimi włosami tak się nie da Evil or Very Mad

Ona pewnie by coś innego na Twoich włosach wymyśliła. Obiecała mi nową w poniedziałek :D

lesio napisał:
A to ściągać już sie w szkole nie da ? Very Happy
Ale tak serio to żartuje, nigdy nie umiałem dobrze ściągać Smile I podziwiam bo chemia nigdy mi nie wchodziła jakoś dobrze do głowy. A jeżeli zdam na II rok to będe miał z niej zajęcia i ćwiczenia Very Happy

Ściąganie na chemii samobójstwo :hahaha:
Dasz radę :)

PostWysłany: Nie 21:24, 28 Paź 2012
pantera mglista
Designer Miesiąca
Designer Miesiąca

Pochwał: 3

Powrót do góry

Cytat:

Fascynujące hahaha Ale co mnie jeszcze bardziej dziwi to to, że wiem o czym mówisz hahaha

Wątpie żebym mogła CI powiedzieć coś o czym nie słyszałaś :D
Nie umiem ani oscyloskopu, ani elektroskopu, coś czarno widzę ten test :D
Cytat:

Teraz się mamy opisu obrazka nauczyć Sad

Lepsze to niż dzień pana Wajsa :D

Cytat:

U mnie spadł dziś śnieg płacze I jest zimno więc kompletnie sobie kocyka w parku nie wyobrażam.

U nas dopiero dziś! Nie było w parku, było na rynku na studni i tak walnęłam głową w belkę, że prawie zemdlałam :hahaha:
Cytat:

Ona pewnie by coś innego na Twoich włosach wymyśliła. Obiecała mi nową w poniedziałek Very Happy

Moje włosy są wyjątkowo niepodatne na robienie czegokolwiek :D

PostWysłany: Nie 21:28, 28 Paź 2012
jeanne
Dziekan Medycyny
Dziekan Medycyny

Powrót do góry

Cytat:
A ja miałam zadanie, w którym miała taki malutką wydrążoną kulkę i były dwie sytuacje, w których ten wydrążony punkt był w odległości mniejszej niż promień kuli, a w drugiej większy ^^
Ale mniejsza o to, bo dzisiaj ELEKTROSTATYKA :3

No jeżeli jest wydrążona to wiadomo, że już jest inna sprawa. A elektrostatyki to nigdy nie lubiłem :D

Jakoś tak mnie dzisiaj naszło i czytałem "Afere" Shhe :) Piękne czasy, mam wrażenie jakby to było wczoraj. Szkoda, że forum już praktycznie umarło :roll:

Banner pożyczony od Jeanne
Zamałżowiony kochanej Pauli :*

PostWysłany: Pon 23:26, 29 Paź 2012
lesio
Starachowicki Magnat
Starachowicki Magnat

Pochwał: 15

Miasto: Starachowice
Powrót do góry

jeanne napisał:
Wątpie żebym mogła CI powiedzieć coś o czym nie słyszałaś Very Happy
Nie umiem ani oscyloskopu, ani elektroskopu, coś czarno widzę ten test Very Happy

Ja mam dziś atak paniki. Matma mnie doprowadziła do takiego stanu. Nie dość, że fatalnie się czuje to jutro mam poprawiać prawdopodobieństwo. Czarno to widzę, poprawy są trudniejsze. Prócz tej kapy mam jedną z kartkówki (nie do poprawiania) i 3. Dzisiejszy sprawdzian z statystyki ( zróbmy 15 zadań z podręcznika piszmy sprawdzian, reszta zadań jest do poćwiczenia). W tych zadaniach co zrobiłam mam inne wyniki niż powinny być, była ty6lko jedna grupa :placze:

jeanne napisał:
Lepsze to niż dzień pana Wajsa Very Happy

Tęsknisz za tym panem prawda :) ?

jeanne napisał:
U nas dopiero dziś! Nie było w parku, było na rynku na studni i tak walnęłam głową w belkę, że prawie zemdlałam hahaha

Uważaj następnym razem na belki czy inne niebezpieczne elementy :przytul:

Dodano 5 minut temu:

lesio napisał:
A elektrostatyki to nigdy nie lubiłem Very Happy

Jak to dobrze, że nie miałam z nią do czynienia albo w nikłym stopniu :D

PostWysłany: Wto 22:39, 30 Paź 2012
pantera mglista
Designer Miesiąca
Designer Miesiąca

Powrót do góry

Właśnie skończyłam pisać ściągę z WOS-u :D Czyli jak upchnąć 100 stron w 5 stron :D A jutro kartkówka z "Chłopów", z których nie przeczytałam nawet streszczenia :hahaha:
Przyszły tydzień zapowiada się nieziemsko:
- na poniedziałek : test z biologii [wirusy, bakterie, układ nerwowy], test matematyka [a nie przepraszam, kartkówka z całego działu :D] + kartkówka chemia + "Granica" i "Przedwiośnie" [dziś zapowiedziane :hahaha:]
- na wtorek : test PP i "kartkówka" historia [od początku roku :hahaha:]

No i dodajmy do tego moją fizykę. Jutro mamy skrócone lekcje, więc oszukamy przeznaczenie i przyjdziemy na dodatkową na 7 rano, a co :hahaha:

Cytat:
A elektrostatyki to nigdy nie lubiłem Very Happy

Kocham moją pamięć fotograficzną, wszystkie odpowiedzi mam dobrze *mistrz*, co nie znaczy, że będę mieć 5, bo odpowiedź to tylko 0,1 punktu :hahaha:

Cytat:

Uważaj następnym razem na belki czy inne niebezpieczne elementy przytul

Jutro mam iść wieczorem z koleżankami na alkoholizowanie się nad rzeką. Kamil już się krzywi, bo wróciłabym sama o 22. A jak ostatnio wracałam tak ze spotkania z nim, to wsiadłam do złego autobusu :x [taka jestem genialna :hahaha: ] To znaczy on był dobry! Zawsze nim jechałam do domu! A teraz pojechał niewiadomo gdzie :C
Cytat:

Tęsknisz za tym panem prawda Smile ?

W ogóle wszyscy tęsknimy za francuskim :(

Cytat:

Ja mam dziś atak paniki. Matma mnie doprowadziła do takiego stanu. Nie dość, że fatalnie się czuje to jutro mam poprawiać prawdopodobieństwo. Czarno to widzę, poprawy są trudniejsze. Prócz tej kapy mam jedną z kartkówki (nie do poprawiania) i 3. Dzisiejszy sprawdzian z statystyki ( zróbmy 15 zadań z podręcznika piszmy sprawdzian, reszta zadań jest do poćwiczenia). W tych zadaniach co zrobiłam mam inne wyniki niż powinny być, była ty6lko jedna grupa płacze

:przytul: :przytul: Jakoś to będzie, ja ci współczuje, nie dałabym rady z rozszerzoną matmą.
Bo moja matma wygląda tak:
- Asiu śmigaj do tablicy!
*Asia rusza dupę, bierz zbiór, idzie*
- Który dział z matematyki umiesz najlepiej?
- Żaden :C
- To siadaj o.O

*fanfary*

PostWysłany: Sro 0:01, 31 Paź 2012
jeanne
Dziekan Medycyny
Dziekan Medycyny

Powrót do góry

jeanne napisał:
Właśnie skończyłam pisać ściągę z WOS-u Very Happy Czyli jak upchnąć 100 stron w 5 stron Very Happy

Ja bym nie umiała :hahaha:

jeanne napisał:
A jutro kartkówka z "Chłopów", z których nie przeczytałam nawet streszczenia hahaha

I jak było?

jeanne napisał:
Przyszły tydzień zapowiada się nieziemsko:
- na poniedziałek : test z biologii [wirusy, bakterie, układ nerwowy], test matematyka [a nie przepraszam, kartkówka z całego działu Very Happy] + kartkówka chemia + "Granica" i "Przedwiośnie" [dziś zapowiedziane hahaha]
- na wtorek : test PP i "kartkówka" historia [od początku roku hahaha]

Historia od początku roku? OMG.
Mnie czeka sprawdzian z dodatkowej biologii na ocenę (komórka, cykl komórkowy, fotosynteza, oddychanie, metabolizm itd), odpowiedź z francuskiego, kartkówka z chemii, sprawdzian z angielskiego, Ferdydurke. Czyli równie pasjonujący jak Twój :hahaha:
A co do rzeczy zapowiedzianych w najbliższym czasie to kolejne kartkówki z chemii, z polskiego sprawdzian z dwudziestolecia międzywojennego ( w tym lektury: Przedwiośnie i Granica), czytanie ze zrozumieniem i powtórka z romantyzmu przed próbnymi na której ma nas pytać, praca na WOK, sprawdzian z normalnej biologii itd. Zabawne :hahaha:

jeanne napisał:
Kocham moją pamięć fotograficzną, wszystkie odpowiedzi mam dobrze *mistrz*, co nie znaczy, że będę mieć 5, bo odpowiedź to tylko 0,1 punktu hahaha

To już zawsze coś :D

jeanne napisał:
Jutro mam iść wieczorem z koleżankami na alkoholizowanie się nad rzeką. Kamil już się krzywi, bo wróciłabym sama o 22. A jak ostatnio wracałam tak ze spotkania z nim, to wsiadłam do złego autobusu Mad [taka jestem genialna hahaha ] To znaczy on był dobry! Zawsze nim jechałam do domu! A teraz pojechał niewiadomo gdzie :C

To niefajnie. I co wysiadłaś i miałaś choć blisko do jakiegoś przystanku z którego dojechałabyś do domu bądź szybko jakiś właściwy autobus?

jeanne napisał:
W ogóle wszyscy tęsknimy za francuskim Sad

Certainement. :D

jeanne napisał:
przytul przytul Jakoś to będzie, ja ci współczuje, nie dałabym rady z rozszerzoną matmą.

Wiesz co przyszłam dziś specjalnie po to by napisać poprawę. Dwie koleżanki chciały to przełożyć, ja nie za bardzo. Bo nie umiałam jakoś super, ale skoro przyszłam już po to i miałam zamiar zostać na pozostałych 7 lekcjach. I one się pytają: a ona, że i tak byśmy nie napisały dziś, bo nie ma już miejsc w sali...

jeanne napisał:
Bo moja matma wygląda tak:
- Asiu śmigaj do tablicy!
*Asia rusza dupę, bierz zbiór, idzie*
- Który dział z matematyki umiesz najlepiej?
- Żaden :C
- To siadaj o.O

*fanfary*

:przytul: U mnie by było numer x do tablicy albo imiennie. Ale nienawidzę tego, możesz stać przy tablicy i nic Ci nie podpowie jak zrobić zadanie. Albo coś powie i nadal nie umiesz...

Mam jutro jechać do babci i nocować, biorąc pod uwagę jak się genialnie czuję zachwyca mnie ta perspektywa i wizyty na chyba 3 czy 4 o ile się nie mylę cmentarzach. Wiem jestem okropna xD

PostWysłany: Sro 19:05, 31 Paź 2012
pantera mglista
Designer Miesiąca
Designer Miesiąca

Powrót do góry

Cytat:

Ja bym nie umiała hahaha

O rany... To byl taki dziwny test, że ja nie mogę o.O
Było zdjecie z protestu robotników. Trzeba było wybrać datę tego wydarzenia, a pod spodem uzasadnić dlaczego ta o.O
I zawaliłam najprostsze zadanie z piramidą Maslowa, bo dla mnie piramida zaczyna sie od góry xD

Cytat:

I jak było?

90% klasy wzięło x :hahaha: Babka prawie sie popłakała, że jej plany popsuliśmy :D
Cytat:

A co do rzeczy zapowiedzianych w najbliższym czasie to kolejne kartkówki z chemii, z polskiego sprawdzian z dwudziestolecia międzywojennego ( w tym lektury: Przedwiośnie i Granica), czytanie ze zrozumieniem i powtórka z romantyzmu przed próbnymi na której ma nas pytać, praca na WOK, sprawdzian z normalnej biologii itd. Zabawne hahaha

Fizyk nam powiedział, że my JUŻ NIE JESTEŚMY DZIEĆMI, przynajmniej prawnie, więc ŻEBYŚMY NIE ZACHOWYWALI SIE JAK DZIECI i odpuścili sobie zabawy, hulanki i swawole, bo to nie jest rok na to! Teraz to jest rok na siedzenie w książkach z jedymi przerwami na jedzenie i spanie. Aha. :hahaha: Ale jak sie tak siedzi w pierwszej ławce i on tak nad tobą krzyczy to jest mega efekt o.O
Cytat:

To niefajnie. I co wysiadłaś i miałaś choć blisko do jakiegoś przystanku z którego dojechałabyś do domu bądź szybko jakiś właściwy autobus?

Blisko jak blisko. 2km szłam chyba? Ale środek nocy, 11 godzina, ja ubrana... no kiepsko, palców po powrocie do domu nie mogłam rozprostować ;D Musiałam po matkę dzwonić, bo mój autobus następny jechał o 3 o.O
Cytat:

Certainement. Very Happy

Ej byłam ostatnio w empiku i chciałam sobie kupić fiszki z francuskiego :C
Cytat:
I one się pytają: a ona, że i tak byśmy nie napisały dziś, bo nie ma już miejsc w sali...

O chyba by mnie coś trafiło. :przytul: :przytul: Ale się nie przejmuj, skoro umiesz to potem tylko lepiej utrwalisz :przytul:
Cytat:

przytul U mnie by było numer x do tablicy albo imiennie. Ale nienawidzę tego, możesz stać przy tablicy i nic Ci nie podpowie jak zrobić zadanie. Albo coś powie i nadal nie umiesz...

A ja nie umiem kompletnie słuchać podpowiedzi o.O ALbo sama wymyślę albo wcale. o.O
Cytat:

Mam jutro jechać do babci i nocować, biorąc pod uwagę jak się genialnie czuję zachwyca mnie ta perspektywa i wizyty na chyba 3 czy 4 o ile się nie mylę cmentarzach. Wiem jestem okropna xD

A ja spędzę 4 dni w łóżku chodząc tylko do łazienki/kuchni. nie cierpię wszystkich świętych.

PostWysłany: Czw 11:45, 01 Lis 2012
jeanne
Dziekan Medycyny
Dziekan Medycyny

Powrót do góry

Nie myślcie o szkole, wolne jest :D

jeanne napisał:
nie cierpię wszystkich świętych.

Ja też nie. Głównie z powodu rodziny, która znikąd pojawia się i zwala na głowę. Tak, jestem bardzo gościnna.

,,People say: 'What do you think of people that only talk to you or like you because you're in Green Day?'
And I say: 'Well, I AM Green Day. That is me... that is my life.'"

PostWysłany: Czw 13:02, 01 Lis 2012
Salamandra
Psychologiczny Iluzjonista

Pochwał: 19

Powrót do góry

Cytat:

Ja też nie. Głównie z powodu rodziny, która znikąd pojawia się i zwala na głowę. Tak, jestem bardzo gościnna.

Ja z tego fałszu, który nagle wszyscy uprawiają o.O i tych spotkań przy grobie, jak na jakiejś imprezie o.O

PostWysłany: Czw 13:14, 01 Lis 2012
jeanne
Dziekan Medycyny
Dziekan Medycyny

Powrót do góry

Ej, Wszyscy Święci są fajni, przecież są szyszki i pańska skórka, mniam :mrgreen:

In 30 years, kids as young as 6 or 7 will be sitting in classrooms hearing that women didn’t always have the rights to their own bodies and how boys couldn’t marry boys and girls couldn’t marry girls and they’re going to be as confused and disturbed as when we first learned about slavery and Black Codes.

PostWysłany: Czw 19:43, 01 Lis 2012
Shitzune
Katalizator Zbereźności

Pochwał: 47

Miasto: Graffignano
Powrót do góry

Dziwne warszawskie zwyczaje, których ja jako człowiek ze wsi nie ogarniam :mrgreen:

,,People say: 'What do you think of people that only talk to you or like you because you're in Green Day?'
And I say: 'Well, I AM Green Day. That is me... that is my life.'"

PostWysłany: Czw 20:07, 01 Lis 2012
Salamandra

Pochwał: 19

Powrót do góry

Salamandra napisał:
Dziwne warszawskie zwyczaje, których ja jako człowiek ze wsi nie ogarniam :mrgreen:

Ja też o.O Co to w ogóle "pańska skórka"?

Ej :D Przyszedł do mnie Dawidek lat 5 i mi powiedział, że mnie kocha i że lubi się do mnie przytulać i mnie całował o.O

PostWysłany: Czw 20:52, 01 Lis 2012
jeanne
Dziekan Medycyny
Dziekan Medycyny

Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Strona Główna -> Ostry Dyżur Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 464, 465, 466 ... 543, 544, 545, 546, 547, 548, 549, 550, 551, 552  Następny
Strona 465 z 552

Skocz do: