Rozmowy w t(ł)oku #16
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 466, 467, 468 ... 543, 544, 545, 546, 547, 548, 549, 550, 551, 552  Następny

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Strona Główna -> Ostry Dyżur
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Wiadomość Autor

Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Lupus napisał:
jeszcze nie miałam zębów, jak wpakowano mi do gęby pańską skórkę i tak co roku

A widzisz, już od małego Cie zaklejano :D
Dla mnie zwyczaj dziwny z tego względu, że przeżyłam 28 lat, nie wiedząc o jego istnieniu :] Rewelka smakowa to też nie jest, w dodatku brzmi i wygląda nieapetycznie. Ale co kto lubi :)
NDiNZ czasem też zlukam :mrgreen:

PostWysłany: Pią 22:48, 02 Lis 2012
alhambra
Psi Detektyw
Psi Detektyw

Pochwał: 13

Powrót do góry

alhambra napisał:
Rewelka smakowa to też nie jest, w dodatku brzmi i wygląda nieapetycznie.

u mnie to już zwyczaj
zawsze sprawdzamy, czy widać na cukierku odcisk palca lub linie papilarne. Kiedyś był to chałupniczy wyrób i zawsze zawijany w pergamin. smak też był o niebo lepszy :D

FUS - Frakcja Uaktywnionych Seksoholików

PostWysłany: Pią 22:55, 02 Lis 2012
Lupus
Kot Domowy

Pochwał: 5

Powrót do góry

Lupus napisał:
Kiedyś był to chałupniczy wyrób i zawsze zawijany w pergamin. smak też był o niebo lepszy

Ciężko mi się wypowiadać na temat tego, jak to z tym było kiedyś, bo moje kiedyś w odniesieniu do tego czegoś to rok temu :mrgreen: Ale pamiętam swój szok, kiedy zobaczyłam, że przed cmentarzem sprzedają watę cukrową, cukierki i inne pierdoły :] Normalnie jarmark, jakby lepszego miejsca i czasu nie było na to :] Cóz...Warszawa da się lubić :mrgreen:

PostWysłany: Pią 23:00, 02 Lis 2012
alhambra
Psi Detektyw
Psi Detektyw

Powrót do góry

alhambra napisał:
Ale pamiętam swój szok, kiedy zobaczyłam, że przed cmentarzem sprzedają watę cukrową, cukierki i inne pierdoły krzywy Normalnie jarmark,

odkąd pamiętam na 1 listopada była pańska skórka i obwarzanki na cmentarzach w warszawie. Teraz jest odpust - chiński szajs, kiełbaski i czasami disco-polo. Zauważyłam, że stragany mają skośni, którzy nie identyfikują się ze świętem, tylko czują biznes.

PostWysłany: Pią 23:18, 02 Lis 2012
Lupus
Kot Domowy

Powrót do góry

Lupus napisał:
odkąd pamiętam na 1 listopada była pańska skórka i obwarzanki na cmentarzach w warszawie.

U mnie były i są na cmentarzach 1 listopada znicze i kwiaty ;) Czyli tak naprawdę wszystko co być powinno :)

PostWysłany: Pią 23:23, 02 Lis 2012
alhambra
Psi Detektyw
Psi Detektyw

Powrót do góry

fajnie było Cie spotkać alhambra
muszę się już wyłączyć, bo laptop mi się zagrzał
do napisania

PostWysłany: Pią 23:28, 02 Lis 2012
Lupus
Kot Domowy

Powrót do góry

Lupus, z Tobą też miło było poklikać ;)
*ziew* Odespałam troszkę wizytę u mamci :) Z przerażeniem też stwierdziłam, że komputer stoi zbyt blisko mojego łóżka :? U mamy, choć dostęp do neta miałam, nie miałam swojego laptopa, a z taty korzystałam razy na chwilę, żeby ściągnąć pocztę, a potem kupić i zainstalować mu antywirusa. A tu druga rzecz, którą zrobiłam po przebudzeniu, to włączenie laptopa :( To i tak sukces, bo kiedyś była to pierwsza rzecz...to już chyba było uzależnienie :roll:

PostWysłany: Sob 9:59, 03 Lis 2012
alhambra
Psi Detektyw
Psi Detektyw

Powrót do góry

Dziewczyny pomóżcie. Jaka piosenka by pasowała do reklamy tabletek z wiedza biologiczną? :x

Cytat:
To i tak sukces, bo kiedyś była to pierwsza rzecz...to już chyba było uzależnienie Rolling Eyes

U mnie ciagle jest pierwsza :D Śpię z laptopem i gdyby nie to, że bateria mi padła i jest za duży, to bym go nosiła do szkoły ;D
Cytat:
Ale jak juz oglądam TV, to raczej są to kanały typu TLC, Discovery, Animals, itp. Smile Odwykłam trochę od całej reszty Smile
Za to oglądam "M jak miłość" i "Na Wspólnej" hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

Ja na szczęście mam tylko te 3 programy podstawowe. I dzięki borowi, bo pamiętam, jak nie spałam całymi nocami "bo a to jeszcze obejrzę i to i tamto ooooo i toooo!". Ale "Katastrofy w przestworzach" przed snem to beznadziejny pomysł był :D

PostWysłany: Sob 17:07, 03 Lis 2012
jeanne
Dziekan Medycyny
Dziekan Medycyny

Pochwał: 50

Powrót do góry

jeanne napisał:
Dziewczyny pomóżcie. Jaka piosenka by pasowała do reklamy tabletek z wiedza biologiczną?

:shock: "Don't worry be happy" :mrgreen:

jeanne napisał:
U mnie ciagle jest pierwsza Very Happy Śpię z laptopem i gdyby nie to, że bateria mi padła i jest za duży, to bym go nosiła do szkoły ;D

Dlatego postanowiłam z tym walczyć :) Nie chcę stać się zależna od laptopa czy internetu :|

jeanne napisał:
Ja na szczęście mam tylko te 3 programy podstawowe.

Jak byłam teraz u mamci, to też miała tylko kilka: TV4, TVP1, TVP2, TVN, Polsat i Info :D W salonie mają dekoder Vectry i cały pakiet kanałów, ale jakoś mi podczas tego pobytu nie było tam po drodze i cały czas spędziłam w sypialni rodziców :D Jakoś mi to nie robiło różnicy, telepudło mi się znudziło :)

PostWysłany: Sob 19:47, 03 Lis 2012
alhambra
Psi Detektyw
Psi Detektyw

Powrót do góry

Jutro kolos z analizy a ja praktycznie nic nie umiem :D Zaczynam sie czuć jak prawdziwy student :D

Banner pożyczony od Jeanne
Zamałżowiony kochanej Pauli :*

PostWysłany: Nie 22:49, 04 Lis 2012
lesio
Starachowicki Magnat
Starachowicki Magnat

Pochwał: 15

Miasto: Starachowice
Powrót do góry

jeanne napisał:
Zresztą to było na jeden punkt, wiec z tego co wyliczyłam, 3 będzie, hahaha

To najważniejsze :) Ja przeżyłam ulgę, że mam 3 ze statystyki i nie muszę jeszcze tego poprawiać.

jeanne napisał:
Ja bym chyba sfiksowała Very Happy Teraz muszę ogarnać bakterie, wirusy i układ nerwowy i o ile ten ostatni mi jakoś pasuje tak te 2 pierwsze mdleje Tak mnie od tego odrzuca, że już zrobiłam reklamę na PP o magicznych biologicznych tabletkach hahaha

Za tydzień mam przyjść we wtorek na 7.15 na dodatkową chemię przed próbnymi :hahaha:
Jejku mam nadzieję, że my nie będziemy musieli tworzyć reklam. A na czym polega ich magiczność ;) ?

jeanne napisał:
Spotkać się z koleżankami ze szpitala Very Happy 1,5h, ale zważywszy na to, że po 20 minutach bierze mnie choroba lokomocyjna, to będzie istny horror o.O

Myślałam, że już mniej mnie bierze, ale po 20 minutach spędzonych w samochodzie zrobiło mi się niedobrze :roll: Także rozumiem :przytul:

jeanne napisał:
Mnie już ohohoho!
W ogóle muszę usprawiedliwić to, że nie byłam na wycieczce Very Happy Paranoja!

Powiem Ci, że my pewnie też byśmy musieli usprawiedliwiać :D

jeanne napisał:
Skusiłam go moimi naleśnikami buja w obłokach

Przez żołądek do serca :D

jeanne napisał:
Nie mam pojęcia, ale mi się seriale skończyły do oglądania! :C

Zawsze możesz zacząć oglądać NCIS aż 9 sezonów a 10 się zaczął, postać Abby jest świetna :serducho: Albo hmm Prawo Agaty, Ja zaczęłam ten stary serial "Close to home", ale nigdzie nie znalazłam drugiego sezonu.

Hmm czyżbym jutro miała okropny sprawdzian z polskiego, a na drugiej lekcji dalej omawianie Ferdydurke, czyżbym miała napisać list na angielski i przygotować się do odpowiedzi? Niemożliwe :hahaha:

PostWysłany: Pon 21:14, 05 Lis 2012
pantera mglista
Designer Miesiąca
Designer Miesiąca

Pochwał: 3

Powrót do góry

Cytat:

To najważniejsze Smile Ja przeżyłam ulgę, że mam 3 ze statystyki i nie muszę jeszcze tego poprawiać.

Zaczęliśmy kombinatorykę. I chciałam Ci oficjalnie współczuć tego, że masz to na poziomie rozszerzonym :przytul:
Cytat:

Za tydzień mam przyjść we wtorek na 7.15 na dodatkową chemię przed próbnymi hahaha
Jejku mam nadzieję, że my nie będziemy musieli tworzyć reklam. A na czym polega ich magiczność Wink ?

Ja nie byłam na ani jednym fakultecie z chemii, za dużo osób. 70 ludzi w jednej klasie to ponad moje siły.
Łykasz i umiesz biologię!
Cytat:

Powiem Ci, że my pewnie też byśmy musieli usprawiedliwiać Very Happy

Teraz musze jeszcze wymyślić dlaczego nie byłam na chemii w poniedziałek :D
Cytat:

Zawsze możesz zacząć oglądać NCIS aż 9 sezonów a 10 się zaczął, postać Abby jest świetna serducho Albo hmm Prawo Agaty, Ja zaczęłam ten stary serial "Close to home", ale nigdzie nie znalazłam drugiego sezonu.

Hmm czyżbym jutro miała okropny sprawdzian z polskiego, a na drugiej lekcji dalej omawianie Ferdydurke, czyżbym miała napisać list na angielski i przygotować się do odpowiedzi? Niemożliwe hahaha

Nie mam już miejsca na dysku :C

Ja jestem już po 3 sprawdzianach, jeszcze 3 przede mną, jak sie bawić to na całego, c'nie? :D

Cytat:

Jutro kolos z analizy a ja praktycznie nic nie umiem Very Happy Zaczynam sie czuć jak prawdziwy student Very Happy

E to ja ostatnio mam tak zawsze :hahaha:

Cytat:

Dlatego postanowiłam z tym walczyć Smile Nie chcę stać się zależna od laptopa czy internetu Neutral

Wzięłam sobie mojego dzisiaj do szkoły. W całej szkole jest darmowy internet więc <3 <
Cytat:

Dlatego postanowiłam z tym walczyć Smile Nie chcę stać się zależna od laptopa czy internetu Neutral

Ja oglądać nie oglądam, ale lubię jak jest włączone ;)

PostWysłany: Wto 20:03, 06 Lis 2012
jeanne
Dziekan Medycyny
Dziekan Medycyny

Powrót do góry

jeanne napisał:
Zaczęliśmy kombinatorykę. I chciałam Ci oficjalnie współczuć tego, że masz to na poziomie rozszerzonym przytul

Dziękuję :przytul: My zaczęliśmy ostatni dział w książce z matmy, dalej są już powtórzenia :hahaha: Przecież musimy zrobić jak najwięcej przed próbnymi? Teraz to jest dopiero horror wolałabym już rachunek prawdopodobieństwa od stereometrii :placze:

jeanne napisał:
Ja nie byłam na ani jednym fakultecie z chemii, za dużo osób. 70 ludzi w jednej klasie to ponad moje siły.

My mamy mieć podobno tylko ten jeden raz.
70 O.o

jeanne napisał:
Łykasz i umiesz biologię!

Chcę taką :buja w oblokach:

jeanne napisał:
Teraz musze jeszcze wymyślić dlaczego nie byłam na chemii w poniedziałek Very Happy

A nieoficjalnie dlaczego Cię nie było ? :D

jeanne napisał:
Nie mam już miejsca na dysku :C

Ja jestem już po 3 sprawdzianach, jeszcze 3 przede mną, jak sie bawić to na całego, c'nie? Very Happy

No pewnie :D Nie warto się oszczędzać skoro taka zabawa.

PostWysłany: Wto 20:45, 06 Lis 2012
pantera mglista
Designer Miesiąca
Designer Miesiąca

Powrót do góry

Cytat:

Dziękuję przytul My zaczęliśmy ostatni dział w książce z matmy, dalej są już powtórzenia hahaha Przecież musimy zrobić jak najwięcej przed próbnymi? Teraz to jest dopiero horror wolałabym już rachunek prawdopodobieństwa od stereometrii płacze

Nam gościu powiedział, że zostanie nam trochę czasu przed końcem roku to dla spokoju sumienia nam zrobi narzędzia kombinatoryki, bo my jesteśmy "lotne bestie" o.O
Cytat:

My mamy mieć podobno tylko ten jeden raz.
70 O.o

Bo są 3 klasy po 35 osób. To już jest 105... I babka wszystkich umówiła na jedną godzinę na fakultet liczac, że zostanie maksymalnie 20. No to sie pomyliła :|
Cytat:

A nieoficjalnie dlaczego Cię nie było ? Very Happy

Bo tak leżałam wieczorem w łóżku i cos mi powiedziało "nie idź na chemie, nie potrzeba ci więcej stresu" no i nie poszlam :D
Cytat:

No pewnie Very Happy Nie warto się oszczędzać skoro taka zabawa.

Nie uwzględniłam jeszcze w tym kartkówki z chemii :hahaha:

PostWysłany: Wto 22:15, 06 Lis 2012
jeanne
Dziekan Medycyny
Dziekan Medycyny

Powrót do góry

jeanne napisał:
Nam gościu powiedział, że zostanie nam trochę czasu przed końcem roku to dla spokoju sumienia nam zrobi narzędzia kombinatoryki, bo my jesteśmy "lotne bestie" o.O

Jestem na 108 stronie w podręczniku od 156 zaczynają się powtórki :hahaha: Nie jestem najwidoczniej ani lotną ani nielotną bestią, bo matematyki boję się bardziej niż chemii i nie ogarniam kompletnie w takim tempie.
No widzisz jacy wy zdolni :D

jeanne napisał:
Bo są 3 klasy po 35 osób. To już jest 105... I babka wszystkich umówiła na jedną godzinę na fakultet liczac, że zostanie maksymalnie 20. No to sie pomyliła Neutral

U nas ze względu na drugą klasę jest o takiej porze, ale podobno nie ma być w ogóle dodatkowej chemii. Za to sprawdziany z dodatkowej biologii na ocenę skutecznie odstraszyły większość klasy. Wydaję mi się, że z około 25, które przyszły na początku zostało nas z 12 xD

jeanne napisał:
Bo tak leżałam wieczorem w łóżku i cos mi powiedziało "nie idź na chemie, nie potrzeba ci więcej stresu" no i nie poszlam Very Happy

Aaa :D

jeanne napisał:
Nie uwzględniłam jeszcze w tym kartkówki z chemii hahaha

Ja mam jutro kartkówkę z chemii. I poprawę prawdopodobieństwa. I będziemy się bandażować na PO :hahaha:
Jestem w połowie Ferdydurke, tak zwariowanej lektury jeszcze nie widziałam xD

Dodano 7 minut temu:

Boję się tej poprawy -,-

PostWysłany: Wto 22:41, 06 Lis 2012
pantera mglista
Designer Miesiąca
Designer Miesiąca

Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Strona Główna -> Ostry Dyżur Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 466, 467, 468 ... 543, 544, 545, 546, 547, 548, 549, 550, 551, 552  Następny
Strona 467 z 552

Skocz do: