Rozmowy w t(ł)oku #16
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 467, 468, 469 ... 543, 544, 545, 546, 547, 548, 549, 550, 551, 552  Następny

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Strona Główna -> Ostry Dyżur
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Wiadomość Autor

Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Cytat:
E to ja ostatnio mam tak zawsze

No ja właśnie tak samo, i to jest złe :D Ale jakoś napisałem na pewno mam 4/10 pkt więc nie jest tak źle jak mogło być.

W ogóle dzisiaj mijałem Shee przed gmachem chemii, chyba pierwsza osoba z forum jaką widziałem na żywo :D

Banner pożyczony od Jeanne
Zamałżowiony kochanej Pauli :*

PostWysłany: Wto 22:49, 06 Lis 2012
lesio
Starachowicki Magnat
Starachowicki Magnat

Pochwał: 15

Miasto: Starachowice
Powrót do góry

Cytat:

W ogóle dzisiaj mijałem Shee przed gmachem chemii, chyba pierwsza osoba z forum jaką widziałem na żywo Very Happy

Ja też chce widzieć Shee :placze:
Cytat:

Jestem na 108 stronie w podręczniku od 156 zaczynają się powtórki hahaha Nie jestem najwidoczniej ani lotną ani nielotną bestią, bo matematyki boję się bardziej niż chemii i nie ogarniam kompletnie w takim tempie.
No widzisz jacy wy zdolni Very Happy

Tacy zdolni, że nie umiem nawet rozwiązywac nierówności. Co lepsze Konrad też miał ten sam błąd, a nie ściągaliśmy :hahaha:
My mamy jeszcze strasznie dużo, chyba o.O nie cierpię matmy ostatnio :hahaha:
Cytat:

U nas ze względu na drugą klasę jest o takiej porze, ale podobno nie ma być w ogóle dodatkowej chemii. Za to sprawdziany z dodatkowej biologii na ocenę skutecznie odstraszyły większość klasy. Wydaję mi się, że z około 25, które przyszły na początku zostało nas z 12 xD

U nas jest obowiązkowa godzina :hahaha: Jutro mam właśnie taką godzinę i już czuje się zmęczona na samą myśl o biologii o 15 :hahaha:
Cytat:

Boję się tej poprawy -,-

I jak poszło? :przytul:
Ja pisałam dzisiaj czytanie ze zrozumieniem z polskiego i angielskiego. Jestem taka pro że z pierwszego wyszłam po 20 minutach z drugiego po 10 :hahaha:
"-Proszę pani mogę isć do barku?
- Ale do barku na pewno?
- Na pewno!
*sruuu do biedronki* "
:hahaha:

Dodano 5 minut temu:

W ogóle to dostała moja grupa 6 z reklamy *miszcz* Jako jedyna w klasie :D Ale bylam tak pijana, że nawet nie miałam siły się cieszyć :hahaha:
I jestem beznadziejna. Kamilowi strzeliłam tekst "doceń fakt że nie mówię ci o fizyce! bo mogłabym np. mówić ci o [tutaj szereg rzeczy których nie powinnam mówić]" :hahaha:
Albo dialog:
- ej za 8 tygodni święta!
- i co się zbliża jeszcze? :D [sylwester na którym sie poznaliśmy miał na myśli]
- próbne matury ;(

ręce mu opadły :D

PostWysłany: Sro 21:54, 07 Lis 2012
jeanne
Dziekan Medycyny
Dziekan Medycyny

Pochwał: 50

Powrót do góry

lesio napisał:
W ogóle dzisiaj mijałem Shee przed gmachem chemii, chyba pierwsza osoba z forum jaką widziałem na żywo Very Happy

Fajnie! :D

jeanne napisał:
Tacy zdolni, że nie umiem nawet rozwiązywac nierówności. Co lepsze Konrad też miał ten sam błąd, a nie ściągaliśmy hahaha
My mamy jeszcze strasznie dużo, chyba o.O nie cierpię matmy ostatnio hahaha

Telepatia.
Ja przez całe liceum się śmieję z tego, że myślałam, że fajnie, że jest profil z rozszerzoną biologią, chemią i właśnie matą. Byłam głupia.

jeanne napisał:
U nas jest obowiązkowa godzina hahaha Jutro mam właśnie taką godzinę i już czuje się zmęczona na samą myśl o biologii o 15 hahaha

Mam jutro sprawdzian z dodatkowej biologii na ocenę. Nic nie umiem i nie mam już siły robić więcej zadań :placze:
Nie dziwię Ci się :przytul:

jeanne napisał:
I jak poszło? przytul

Dała nam zadania z powtórzeń z podręcznika, które mieliśmy sobie sami robić w domu. Oczywiście te najgłupsze, ale tragicznie nie było chyba. Poza tym że nie umiałam rozpisać w jednym omegi to rozrysowałam pięcioetapowe drzewko, Za to przyszłam na angielski, odpisałam zadanie, nie wzięłam kropki, w końcu jutro sprawdzian. Mówi coś tam na początku, sprawdza z nami to zadanie, a potem to wy sobie róbcie ćwiczenia z tej strony, a ja sobie porozmawiam. I sruu poleciałam pierwsza do odpowiedzi z działu państwo i społeczeństwo. Pytania takie, że po polsku ciężko coś wymyślić : co sądzisz o akcjach charytatywnych, zbierałaś kiedyś pieniądze, opowiedz o jakieś akcji, co sądzisz o teście na obywatelstwo, jakie jest najgroźniejsze przestępstwo, jaka kara powinna za nie być, jak pomagać biednym. I ja nieprzygotowana z moją znajomością angielskiego. Nie byłam pewna nawet niekiedy czy dobrze zrozumiałam pytanie, zapomniałam jak jest kara pobytu w więzienie, i coś tam gadam o tym, że możesz dawać pieniądze na akcje, jak widzisz bezdomnego dać jeść, że test jest dobry, bo trzeba wiedzieć coś o historii kraju, polityce jak się chce iść głosować, na pytanie na które miałam odpowiedzieć w czasie przeszłym odpowiedziałam w teraźniejszym :hahaha: Dostałam 3, a potem tylko kartkówka z chemii 4 rozbudowane zadania, 16 minut. Jutro mam sprawdzian z angielskiego na, który też nie umiem, a da mi 10 ocenę chyba z tego przedmiotu xD

jeanne napisał:
Ja pisałam dzisiaj czytanie ze zrozumieniem z polskiego i angielskiego. Jestem taka pro że z pierwszego wyszłam po 20 minutach z drugiego po 10 hahaha
"-Proszę pani mogę isć do barku?
- Ale do barku na pewno?
- Na pewno!
*sruuu do biedronki* "
hahaha

:hahaha: Jak mogłaś nie wykorzystać cennego czasu i wyjść tak wcześnie ?

jeanne napisał:
W ogóle to dostała moja grupa 6 z reklamy *miszcz* Jako jedyna w klasie Very Happy Ale bylam tak pijana, że nawet nie miałam siły się cieszyć hahaha

Gratuluję :przytul:
Ja miałam ostatnio na PP jakieś stadium przypadku, które wcześniej się dostawało na egzaminie z Cambridge na certyfikat. Miałam wypisać jakieś przyczyny, skutki, rozwiązania problemów w firmie, ocenić pracę dyrektora itd. O,o
Coś się doprowadziła do takiego stanu :przytul: ?
Ja bym z chęcią poszła pić, nie cierpię listopada, mam wszystkiego dość.

jeanne napisał:
I jestem beznadziejna. Kamilowi strzeliłam tekst "doceń fakt że nie mówię ci o fizyce! bo mogłabym np. mówić ci o [tutaj szereg rzeczy których nie powinnam mówić]" hahaha
Albo dialog:
- ej za 8 tygodni święta!
- i co się zbliża jeszcze? Very Happy [sylwester na którym sie poznaliśmy miał na myśli]
- próbne matury ;(

ręce mu opadły Very Happy

OMG :hahaha: Ten ostatni dialog jest cudowny :hahaha:

PostWysłany: Sro 22:47, 07 Lis 2012
pantera mglista
Designer Miesiąca
Designer Miesiąca

Pochwał: 3

Powrót do góry

Cytat:

OMG hahaha Ten ostatni dialog jest cudowny hahaha

Kamil już się przyzwyczaił do tego, że potrafię popsuć najromantyczniejszą chwilę :hahaha:
- O czym myślisz?
- O konserwatywności białka ubikwityny :hahaha:
Cytat:

Gratuluję przytul
Ja miałam ostatnio na PP jakieś stadium przypadku, które wcześniej się dostawało na egzaminie z Cambridge na certyfikat. Miałam wypisać jakieś przyczyny, skutki, rozwiązania problemów w firmie, ocenić pracę dyrektora itd. O,o
Coś się doprowadziła do takiego stanu przytul ?
Ja bym z chęcią poszła pić, nie cierpię listopada, mam wszystkiego dość.

A ja narzekałam na analizę SWOT galerii w moim mieście na teście o.O Współczuję, mam nadzieję, że mój tego nie wymyśli.
Aa... Ja dzisiaj obchodziłam mało chlubną rocznicę, a fakt, że jestem już po 5 testach w tym tygodniu przekonał mnie do tego, że trzeba się napić :D
Cytat:

hahaha Jak mogłaś nie wykorzystać cennego czasu i wyjść tak wcześnie ?

Bo to wszystko dlatego, że było za cicho! A mnie to stresuje! Jakby gadali to bym została, a tak to mi się nudziło ;(
Cytat:
I sruu poleciałam pierwsza do odpowiedzi z działu państwo i społeczeństwo.

To co dla mnie mówisz to czarna magia o.O Matma to zło w najczystszej postaci, jak widzę o.O
Ja jak chodziłam jeszcze na rozszerzony angielski to odpowiadałam na pytanie o kryminalność w naszym kraju o.O Dostalam niby +4, ale miałam taką traumę, że się przepisałam :D
Ja chyba jutro będę miała kartkówkę z chemii, bo wywiadówka niedługo, a ocen nie ma, a dopiero sobie przepisałam ostatnie lekcje o.O
Cytat:

Mam jutro sprawdzian z dodatkowej biologii na ocenę. Nic nie umiem i nie mam już siły robić więcej zadań płacze
Nie dziwię Ci się przytul

Ja mam jutro wyniki testu... Babka już się wczoraj darła, że jak można pomylić reakcje oddychania z odżywianiem. Jak zobaczy jeszcze, że napisałam, że w tęczówce zmienia się ciśnienie to... :hahaha:
Cytat:

Telepatia.
Ja przez całe liceum się śmieję z tego, że myślałam, że fajnie, że jest profil z rozszerzoną biologią, chemią i właśnie matą. Byłam głupia.

Ja mam coraz więcej myśli, czy by nie zmienić szkoły...I to o dziwo! Nie ze względu na nauczycieli rozszerzonych. Tylko mi szkoda już tak pod koniec...
Mnie pociesza to, że idziemy niedługo na sekcje!

PostWysłany: Sro 23:50, 07 Lis 2012
jeanne
Dziekan Medycyny
Dziekan Medycyny

Powrót do góry

jeanne napisał:
Kamil już się przyzwyczaił do tego, że potrafię popsuć najromantyczniejszą chwilę hahaha
- O czym myślisz?
- O konserwatywności białka ubikwityny hahaha

Słodko :hahaha: Dobrze, że się przyzwyczaił :)

jeanne napisał:
Aa... Ja dzisiaj obchodziłam mało chlubną rocznicę, a fakt, że jestem już po 5 testach w tym tygodniu przekonał mnie do tego, że trzeba się napić Very Happy

Rozumiem. Ja chyba pójdę w weekend o ile się ruszę z domu.
Jejku już widzę te uwagi na moim sprawdzianie z biologii. Wszystko co dziś pisałam zdołałam zawalić. Na dodatek nie wiem czy nie zdołałam nawet pomylić procesów katabolicznych z anabolicznymi -,- Zawsze wiedziałam, ale inni ostatnio mówili źle, mylili i teraz miałam mętlik w głowie.

jeanne napisał:
Bo to wszystko dlatego, że było za cicho! A mnie to stresuje! Jakby gadali to bym została, a tak to mi się nudziło ;(

Aaa :D

jeanne napisał:
Ja mam jutro wyniki testu... Babka już się wczoraj darła, że jak można pomylić reakcje oddychania z odżywianiem. Jak zobaczy jeszcze, że napisałam, że w tęczówce zmienia się ciśnienie to... hahaha

I jak? :przytul:

jeanne napisał:
Ja mam coraz więcej myśli, czy by nie zmienić szkoły...I to o dziwo! Nie ze względu na nauczycieli rozszerzonych. Tylko mi szkoda już tak pod koniec...

A ze względu na co?

jeanne napisał:
Mnie pociesza to, że idziemy niedługo na sekcje!

Mnie już nic nie pociesz, popadłam w jakieś takie odrętwienie...
My chyba w końcu do tego prosektorium nie pójdziemy :( Zazdroszczę :)

PostWysłany: Czw 18:31, 08 Lis 2012
pantera mglista
Designer Miesiąca
Designer Miesiąca

Powrót do góry

Cytat:

Mnie już nic nie pociesz, popadłam w jakieś takie odrętwienie...
My chyba w końcu do tego prosektorium nie pójdziemy Sad Zazdroszczę Smile

Ja mam dylemat z którą częścią klasy iść, bo jestem pośrodku, więc mogę sobie wybrać, ale jedna gorsza od drugiej :|
Cytat:

A ze względu na co?

Bo moja szkoła jest... "ambitna". Raz się zbuntowaliśmy, chyba na WOS-ie, że przecież my go nie mamy rozszerzonego, więc dlaczego robimy tematy rozszerzone?
"Bo chodzicie do Kopernika, nie do jakieś zawodówki, tu był jest i będzie wysoki poziom!". Wiec praktycznie wszystko mamy rozszerzone... A ja juz czasem po prostu mam dość, jak brakuje mi czasu na to żeby za przeproszeniem iść do łazienki. A to dopiero początek roku... Co potem? Przed maturami?
Cytat:

I jak? przytul

4, wiec szału nie ma. Ale dowiedziałam się, że robię głupie porównania w stylu "drzewo ma liście, a samochód nie"
Cytat:

Rozumiem. Ja chyba pójdę w weekend o ile się ruszę z domu.
Jejku już widzę te uwagi na moim sprawdzianie z biologii. Wszystko co dziś pisałam zdołałam zawalić. Na dodatek nie wiem czy nie zdołałam nawet pomylić procesów katabolicznych z anabolicznymi -,- Zawsze wiedziałam, ale inni ostatnio mówili źle, mylili i teraz miałam mętlik w głowie.

Ja dzisiaj zawaliłam test z logarytmów. Na 4 zadania jedno mam dobrze, jestem mistrzem ;)

PostWysłany: Czw 21:01, 08 Lis 2012
jeanne
Dziekan Medycyny
Dziekan Medycyny

Powrót do góry

jeanne napisał:
Ja mam dylemat z którą częścią klasy iść, bo jestem pośrodku, więc mogę sobie wybrać, ale jedna gorsza od drugiej Neutral

:przytul: Ale przynajmniej idziesz.
Z tą w której jest Konrad :hahaha: ?

jeanne napisał:
Bo moja szkoła jest... "ambitna". Raz się zbuntowaliśmy, chyba na WOS-ie, że przecież my go nie mamy rozszerzonego, więc dlaczego robimy tematy rozszerzone?
"Bo chodzicie do Kopernika, nie do jakieś zawodówki, tu był jest i będzie wysoki poziom!". Wiec praktycznie wszystko mamy rozszerzone... A ja juz czasem po prostu mam dość, jak brakuje mi czasu na to żeby za przeproszeniem iść do łazienki. A to dopiero początek roku... Co potem? Przed maturami?

Rozumiem, tylko faktycznie już się teraz nie opłaca zmieniać :przytul:
Ja mam dość, padam i wyglądam jak upiór. Z jednej strony mamy się skupić na naszych przedmiotach maturalnych, z drugiej z każdego przedmiotu "to wypada wiedzieć ludziom, którzy uczęszczali, do liceum" , "to wam się przyda", albo "to jest materiał, który będziecie przerabiać dopiero na studiach, ale chce się z wami spotkać po lekcjach i go choć trochę zrobić". Ale Ty i tak masz chyba ambitniejszą szkołę od mojej mimo wszystko.

jeanne napisał:
4, wiec szału nie ma. Ale dowiedziałam się, że robię głupie porównania w stylu "drzewo ma liście, a samochód nie"

Oj a jak masz porównywać. Nam powtarzają, że jeśli mamy coś takiego, że np. jeden element jest w rzeczy x, a nie ma go w y to mamy dokładnie tak pisać przy porównywaniu. Element jest w rzeczy y nie będzie uznawane. 4 to dobrze!

jeanne napisał:
Ja dzisiaj zawaliłam test z logarytmów. Na 4 zadania jedno mam dobrze, jestem mistrzem Wink

Może za te pozostałe jakieś punkty też dostaniesz?

PostWysłany: Czw 21:13, 08 Lis 2012
pantera mglista
Designer Miesiąca
Designer Miesiąca

Powrót do góry

Cytat:

przytul Ale przynajmniej idziesz.
Z tą w której jest Konrad hahaha ?

Ale w tej jest też Adrian z ktorym nie gadam i osoby których nie cierpię ;| Babka ostatnio na chemii powiedziała że można sobie wziąć probówkę próbie Tolensa to prawie sie zabili o nią o.O
Cytat:
"to wypada wiedzieć ludziom, którzy uczęszczali, do liceum" , "to wam się przyda", albo "to jest materiał, który będziecie przerabiać dopiero na studiach, ale chce się z wami spotkać po lekcjach i go choć trochę zrobić". Ale Ty i tak masz chyba ambitniejszą szkołę od mojej mimo wszystko.

Dokładnie te same teksty słyszę!
Po prostu mnie to męczy, że mamy sprawdziany takie, jak klasy rozszerzone. Wiem, że to dla naszego "dobra" i ogólnego samorozwoju, no ale... :(
Cytat:

Oj a jak masz porównywać. Nam powtarzają, że jeśli mamy coś takiego, że np. jeden element jest w rzeczy x, a nie ma go w y to mamy dokładnie tak pisać przy porównywaniu. Element jest w rzeczy y nie będzie uznawane. 4 to dobrze!

Miałam porównać bakteriofag z bakterią. Wiec poszłam po najniższej linii oporu : że jedno ma kapsyd, a drugie nie ma, i że jedno ma substancje zapasowe, drugie nie. I mam 0 punktów bo to głupie porównanie ;)
Cytat:

Może za te pozostałe jakieś punkty też dostaniesz?

Nie :hahaha: Zawaliłam równo.

PostWysłany: Czw 21:52, 08 Lis 2012
jeanne
Dziekan Medycyny
Dziekan Medycyny

Powrót do góry

Dzień dobry :P Nie wiem, co tu robię o tej dziwnej porze, ale mi węch podpowiada, że to Piątuniooooooooooooo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D

PostWysłany: Pią 6:37, 09 Lis 2012
alhambra
Psi Detektyw
Psi Detektyw

Pochwał: 13

Powrót do góry

jeanne napisał:
Ale w tej jest też Adrian z ktorym nie gadam i osoby których nie cierpię ;| Babka ostatnio na chemii powiedziała że można sobie wziąć probówkę próbie Tolensa to prawie sie zabili o nią o.O

To idź z którąkolwiek i nie zwracaj uwagi na tych, których nie cierpisz? :przytul:

jeanne napisał:
Dokładnie te same teksty słyszę!
Po prostu mnie to męczy, że mamy sprawdziany takie, jak klasy rozszerzone. Wiem, że to dla naszego "dobra" i ogólnego samorozwoju, no ale... Sad

Znam to.

jeanne napisał:
Miałam porównać bakteriofag z bakterią. Wiec poszłam po najniższej linii oporu : że jedno ma kapsyd, a drugie nie ma, i że jedno ma substancje zapasowe, drugie nie. I mam 0 punktów bo to głupie porównanie Wink

Eh a na maturze to chyba byś dostała punkty za takie porównanie...

alhambra napisał:
Nie wiem, co tu robię o tej dziwnej porze, ale mi węch podpowiada, że to Piątuniooooooooooooo!wykrzyknikwykrzyknikwykrzyknikwykrzyknikwykrzyknikwykrzyknikwykrzyknikwykrzyknikwykrzyknikwykrzyknik! Very Happy

Hmm nie mógłby mnie ktoś zarazić optymizmem :( ?

Dodano 1 godzin 32 minut temu:

Podoba mi się nowy odcinek GA. Są nadal tak świetni jak byli, tylko:
Spojler:

smutno mi się zrobiło. Tak mi się podobały rozmowy i docinki Cristiny z tym doktorem :((

PostWysłany: Sob 21:07, 10 Lis 2012
pantera mglista
Designer Miesiąca
Designer Miesiąca

Powrót do góry

Właśnie się dowiedziałam, dlaczego moja połówka nie pozwalała mi dotychczas obejrzeć "Marley i ja", choć mam ten film na płycie odkąd się znamy :( Obejrzałam go właśnie pierwszy raz na Polsacie i zwyłam się jak bóbr :( Chusteczek zabrakło :(

PostWysłany: Sob 22:21, 10 Lis 2012
alhambra
Psi Detektyw
Psi Detektyw

Pochwał: 13

Powrót do góry

Cytat:
Obejrzałam go właśnie pierwszy raz na Polsacie i zwyłam się jak bóbr Sad

Ja właśnie ostatnio oglądam tylko horrory, bo potrafię sie popłakać na Mentaliscie o.O
Cytat:

To idź z którąkolwiek i nie zwracaj uwagi na tych, których nie cierpisz? przytul

Nie da sie nie zwracać uwagi. A ja w mojej... nienawiści jestem tak toksyczna, że Konradowi się udziela :hahaha: Tzn. najpierw mi działali na nerwy Ola i Maciek. W końcu i jemu zaczęli działać. Ostatnio mu napieprzałam na Dominikę, to w sumie przyznał mi racje i też ją traktuje z dystansem :hahaha:
Wczoraj mi powiedział, że zrobił się ostatnio strasznym pantoflarzem. A Kamil jest taki zazdrosny teraz o niego, że o ja :x
Cytat:

Eh a na maturze to chyba byś dostała punkty za takie porównanie...

Cóż zrobić, ja już przywykłam, że to, że jakąś wiedzę mam nic nie znaczy.

Julka co do GA to sie zgadzam, ale ostatnio żaden serial mnie nie zadowala w 100%, nawet Fringe :C

PostWysłany: Nie 18:38, 11 Lis 2012
jeanne
Dziekan Medycyny
Dziekan Medycyny

Powrót do góry

jeanne napisał:
Nie da sie nie zwracać uwagi. A ja w mojej... nienawiści jestem tak toksyczna, że Konradowi się udziela hahaha Tzn. najpierw mi działali na nerwy Ola i Maciek. W końcu i jemu zaczęli działać. Ostatnio mu napieprzałam na Dominikę, to w sumie przyznał mi racje i też ją traktuje z dystansem hahaha

No nieźle :hahaha:

jeanne napisał:
Wczoraj mi powiedział, że zrobił się ostatnio strasznym pantoflarzem. A Kamil jest taki zazdrosny teraz o niego, że o ja Mad

Jest ktoś o kogo Kamil nie jest zazdrosny? :hahaha:

jeanne napisał:
Cóż zrobić, ja już przywykłam, że to, że jakąś wiedzę mam nic nie znaczy.

No w takich szkołach jakaś wiedza nie wystarcza.

jeanne napisał:
Julka co do GA to sie zgadzam, ale ostatnio żaden serial mnie nie zadowala w 100%, nawet Fringe :C

Mnie też. Ale GA jest jeszcze najlepsze i zadowala mnie w 95%. Tylko ja mam ostatnio tak fatalny humor czasami to ten serial mnie jeszcze potrafi zająć inne nie.

W ogóle porzuciłam właśnie zadania z matmy, bo jestem potwornie zdołowana nawet nie wiem czym :hahaha:

PostWysłany: Nie 19:04, 11 Lis 2012
pantera mglista
Designer Miesiąca
Designer Miesiąca

Powrót do góry

Cytat:

No nieźle hahaha

Ale to trochę przykre, że tak go potrafię zniechęcić do ludzi :hahaha:

Cytat:

Jest ktoś o kogo Kamil nie jest zazdrosny? hahaha

A weź... Wczoraj mieliśmy taką awanturę, że myślałam w pewnym momencie, że sie popłaczę z bezsilności. O co? O to, że zamierzam iść w sukience bez stanika i dość krótkiej na 18, gdzie będą faceci i że mi to nie przeszkadza, że się będą na mnie patrzyć o.O

Cytat:

Mnie też. Ale GA jest jeszcze najlepsze i zadowala mnie w 95%. Tylko ja mam ostatnio tak fatalny humor czasami to ten serial mnie jeszcze potrafi zająć inne nie.

W ogóle porzuciłam właśnie zadania z matmy, bo jestem potwornie zdołowana nawet nie wiem czym hahaha

Ja trochę tęsknie za starym GA... :( Tak to sie wykruszyło tyle osób, a nowi do mnie niezbyt przemawiają :(

Ja dzisiaj obchodzę dwie małe rocznice i nie mam nastroju na robienie czegokolwiek do szkoły :|

PostWysłany: Nie 19:12, 11 Lis 2012
jeanne
Dziekan Medycyny
Dziekan Medycyny

Powrót do góry

jeanne napisał:
Ale to trochę przykre, że tak go potrafię zniechęcić do ludzi hahaha

Powinien być silny i nie ulegać Twoim wpływom :hahaha:

jeanne napisał:
A weź... Wczoraj mieliśmy taką awanturę, że myślałam w pewnym momencie, że sie popłaczę z bezsilności. O co? O to, że zamierzam iść w sukience bez stanika i dość krótkiej na 18, gdzie będą faceci i że mi to nie przeszkadza, że się będą na mnie patrzyć o.O

To niefajnie. Ja bym przede wszystkim poczuła się zaskoczona, że ma o coś takiego pretensje.

jeanne napisał:
Ja trochę tęsknie za starym GA... Sad Tak to sie wykruszyło tyle osób, a nowi do mnie niezbyt przemawiają Sad

Ja trochę też.

jeanne napisał:
Ja dzisiaj obchodzę dwie małe rocznice i nie mam nastroju na robienie czegokolwiek do szkoły Neutral

:przytul: Ja ostatnio wiecznie jestem w nastroju: "to niesprawiedliwe" a dziś to już nie wiem co się ze mną dzieję xD Tzn. częściowo wiem ale nie do końca.

Ostatnio zmieniony przez pantera mglista dnia Nie 19:23, 11 Lis 2012, w całości zmieniany 1 raz

PostWysłany: Nie 19:19, 11 Lis 2012
pantera mglista
Designer Miesiąca
Designer Miesiąca

Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Strona Główna -> Ostry Dyżur Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 467, 468, 469 ... 543, 544, 545, 546, 547, 548, 549, 550, 551, 552  Następny
Strona 468 z 552

Skocz do: