Rozmowy w t(ł)oku #16
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 474, 475, 476 ... 543, 544, 545, 546, 547, 548, 549, 550, 551, 552  Następny

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Strona Główna -> Ostry Dyżur
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Wiadomość Autor

Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Cytat:

Ja w pierwszym zaznaczyłam główną myśl tekstu czy coś takiego. A co do pozostałych to mam tak, że mogą mi nie zaliczyć niektórych. A wypracowanie nie najgorzej Smile

Jestem wzruszona moimi zadaniami zamkniętymi. Liczę, że za poprawność ortograficzną i trochę kompozycji w wypracowaniu uzyskam magiczne 30%, a jak nie to trudno :D

W razie czego zwalę na matematyka ;D Wpadł do klasy z tekstem "ooo! ja was znam!", a potem się zaśmiewał z tematu, że "upadła? to niech sobie leży po co o niej pisać :co jest:"
Cytat:

To szkoda przytul U mnie większość chodzi na korki. A ja? Przyszły tydzień to będzie tragedia.
Miałam na sprawdzianie z biologii chyba z 20 zadań na 45 min. Jak był dzwonek to zostały mi 4 niezrobione a na tamte pisałam odpowiedź zaraz po przeczytaniu treści.
W ogóle przysnęłam wczoraj o 19 i spałam do prawi 10. Coraz gorzej ze mną...

Ja dostałam dzisiaj kazanie od matki za moją pałę z matmy, ah oh. I że dlaczego TYLKO jedna 6.
Ja wróciłam do domu o 6 i wstałam o 10. Jakby nie to, że miałam naukę to bym spała do rana, jestem taka strasznie zmęczona, że nawet myć nie mam się siły.
Cytat:

Bo brat powiedział nam na religii, że prawidłowo jest, że przez pierwsze 9 lat dziewczynki są zainteresowane tylko dziewczynkami, a chłopcy twierdzą, że dziewczynki fuj. I jak tak nie jest to może być to alarmujące hahaha

Ja koło dopiero zerówki zaczęłam bawić sie lalkami, a tak to z chłopakami samochodami [matka musiała zawsze kupować mi i mojemu bratu po 2 samochodziki bo sie o nie biliśmy :D]
Cytat:

Na nas krzyczała babka na polskim jak mówiliśmy o grotesce i wszyscy gadali. Że co za poziom, że nie można już w spokoju takiego obrazu oglądać, że przez śmiech się ukrywa skrępowanie danym tematem. Bo wśród obrazów w podręczniku był ten:

Dzisiaj na wywiadowce okazało się, że jesteśmy straszni, bo skupiamy się na przedmiotach kierunkowych i olewamy inne w tym polski. To straszne :hahaha:

PostWysłany: Sro 18:34, 21 Lis 2012
jeanne
Dziekan Medycyny
Dziekan Medycyny

Pochwał: 50

Powrót do góry

lesio napisał:
odkąd zerwaliśmy kontakt i rzuciła tamtego zawsze myślała o mnie

Cóż za wyróżnienie i szlachetność z jej strony :mdleje:
Lesio, trzymam kciuki, żebyś jednak jak najszybciej się z niej wyleczył :wink:
A tymczasem idę popełnić samobójstwo pod prysznicem albo spróbuje się otruć rybą z puszki :roll:

PostWysłany: Sro 18:51, 21 Lis 2012
alhambra
Psi Detektyw
Psi Detektyw

Pochwał: 13

Powrót do góry

Cześć Jeanne :przytul: Wiesz co? Muszę Ci powiedzieć, że jak od kogoś usłyszę "Chcesz o tym porozmawiać?" to od razu mi się przypominasz :oops:

PostWysłany: Sro 18:53, 21 Lis 2012
Arroch
Jeździec Apokalipsy

Pochwał: 11

Powrót do góry

jeanne napisał:
Jestem wzruszona moimi zadaniami zamkniętymi. Liczę, że za poprawność ortograficzną i trochę kompozycji w wypracowaniu uzyskam magiczne 30%, a jak nie to trudno Very Happy

W razie czego zwalę na matematyka ;D Wpadł do klasy z tekstem "ooo! ja was znam!", a potem się zaśmiewał z tematu, że "upadła? to niech sobie leży po co o niej pisać co jest ?"

Upadłe kobiety i wiersz w którym mowa o chlaniu i przeklinaniu. Operon wiedział co wybrać :hahaha: Fajny matematyk xD
Ja jestem załamana matmą, zapomniałam jak się robi to zadanie o prędkościach i liczyłam je chyba z godzinę. Nie pytaj jakim cudem. Za to ostrosłupa i tego drugiego nie udało mi się zrobić kompletnie :sciana:
W poniedziałek kumpel ma przyjść godzinę wcześniej tłumaczyć mi stereometrię. Chyba się załamie jak zobaczy mój poziom :(

jeanne napisał:

Ja dostałam dzisiaj kazanie od matki za moją pałę z matmy, ah oh. I że dlaczego TYLKO jedna 6.
Ja wróciłam do domu o 6 i wstałam o 10. Jakby nie to, że miałam naukę to bym spała do rana, jestem taka strasznie zmęczona, że nawet myć nie mam się siły

:przytul: Twoja mama, by się załamała jakby zobaczyła moje oceny. Jeszcze szlaban do końca roku by mi dała :hahaha:

jeanne napisał:
Ja koło dopiero zerówki zaczęłam bawić sie lalkami, a tak to z chłopakami samochodami [matka musiała zawsze kupować mi i mojemu bratu po 2 samochodziki bo sie o nie biliśmy Very Happy]

Ja się w ogóle lalkami nie bawiłam. Tylko autka i oczywiście pluszaki :D

jeanne napisał:
Dzisiaj na wywiadowce okazało się, że jesteśmy straszni, bo skupiamy się na przedmiotach kierunkowych i olewamy inne w tym polski. To straszne hahaha

Będę miała dwa na koniec z polskiego podczas gdy zawsze miałam na luzie 4. I jakoś efektów na skupieniu na przedmiotach kierunkowych u mnie nie widać.
Jak można się nie skupiać na polskim? W końcu to przedmiot maturalny!

lesio napisał:
Od matmy i fizyki nigdy się nie ucieknie na polibudzie. Zawsze bedzie w mniejszym czy większym stopniu. Ale w przyszłości to się zwróci, każda lepsza polibuda daje świetne wykształcenie i szansę na dobrą prace. Ja chciałem iśc na inżyniere środowiska, ze specjalnością gazową jest bardzo opłacalna. Na razie jeszcze masz czas do zastanowienia, rozmawiaj ze znajomymi studentami i czytaj wszystko o interesujących kierunkach to na pewno wybierzesz coś dla siebie Smile

Ja i matematyka się bardzo nie lubimy od czasu liceum. Nasz związek się zakończył na poziomie gimnazjum. Wkurza mnie to, bo kiedyś lubiłam ten przedmiot.
Studenci nam pokazywali jakieś maszyny do mierzenie czegoś, już nie pamiętam o co chodziło. Ale się chwalili, że są rzadko gdzie, a oni dostają niezłą kasę, za to że co jakiś czas dokonują pomiarów.
Mam nadzieję, bo jak na razie nie mam pojęcia :roll:

lesio napisał:
Najlepiej jak by nie było następnym razem i stałbym się nieczułym draniem Rolling Eyes Wreszcie bym coś skorzystał z życia Very Happy

To jest piękna wizja.

PostWysłany: Sro 19:02, 21 Lis 2012
pantera mglista
Designer Miesiąca
Designer Miesiąca

Pochwał: 3

Powrót do góry

Cytat:

Cześć Jeanne przytul Wiesz co? Muszę Ci powiedzieć, że jak od kogoś usłyszę "Chcesz o tym porozmawiać?" to od razu mi się przypominasz Embarassed

:przytul: :przytul: Arr! :przytul: A wiesz, że ja ostatnio znowu zaczęłam używać ten tekst? Ale nikt się na to nie chce załapać :( W ogóle jak tam Twoje konie? Ostatnio coraz częściej czytam o tym, gdzie by tu się chociaż na jedną jazdę umówić *,*

Cytat:

A tymczasem idę popełnić samobójstwo pod prysznicem albo spróbuje się otruć rybą z puszki Rolling Eyes

Rybki są omomom!

Dodano 4 minut temu:

Cytat:

Ja jestem załamana matmą, zapomniałam jak się robi to zadanie o prędkościach i liczyłam je chyba z godzinę. Nie pytaj jakim cudem. Za to ostrosłupa i tego drugiego nie udało mi się zrobić kompletnie ściana
W poniedziałek kumpel ma przyjść godzinę wcześniej tłumaczyć mi stereometrię. Chyba się załamie jak zobaczy mój poziom Sad

Ja zaraz chyba sobie zrobię tę matmę... Chociaż stereometrii nie mieśliśmy i obawiam się, że się załamię. Na razie ładnie zrobiłam 70 zadanek do wyrażeń algebraicznych na jutrzejszą powtórkę i udaję, że znam wzory skróconego mnożenia :3
Cytat:

przytul Twoja mama, by się załamała jakby zobaczyła moje oceny. Jeszcze szlaban do końca roku by mi dała hahaha

Mi Kamil ostatnio powiedział, że dlatego, że mi się zawsze wszystko udawało to teraz tak przeżywam i ona chyba ma podobnie. :hahaha:
Cytat:

Będę miała dwa na koniec z polskiego podczas gdy zawsze miałam na luzie 4. I jakoś efektów na skupieniu na przedmiotach kierunkowych u mnie nie widać.
Jak można się nie skupiać na polskim? W końcu to przedmiot maturalny!

My wpadliśmy, jak omawialiśmy już połowę lektury i cała klasa nie wiedziała nic z treści. Dzisiaj pisaliśmy przez to test, zal ;D

Ostatnio zmieniony przez jeanne dnia Sro 19:18, 21 Lis 2012, w całości zmieniany 1 raz

PostWysłany: Sro 19:07, 21 Lis 2012
jeanne
Dziekan Medycyny
Dziekan Medycyny

Powrót do góry

jeanne napisał:
Ja zaraz chyba sobie zrobię tę matmę... Chociaż stereometrii nie mieśliśmy i obawiam się, że się załamię. Na razie ładnie zrobiłam 70 zadanek do wyrażeń algebraicznych na jutrzejszą powtórkę i udaję, że znam wzory skróconego mnożenia :3

To nie pisaliście matmy? Wzory będziesz miała na kartkach ;)

jeanne napisał:
Mi Kamil ostatnio powiedział, że dlatego, że mi się zawsze wszystko udawało to teraz tak przeżywam i ona chyba ma podobnie. hahaha

Ja przywykłam, że już nic mi się nie udaję :hahaha:

jeanne napisał:
My wpadliśmy, jak omawialiśmy już połowę matury i cała klasa nie wiedziała nic z treści. Dzisiaj pisaliśmy przez to test, zal ;D

My w poniedziałek mieliśmy powtórkę z romantyzmu. Pytanie, zgłasza się ten kto wie. Jak się nie odezwiesz to kapa. Przeżyłam traumę, że muszę się odzywać na polskim :hahaha:

PostWysłany: Sro 19:15, 21 Lis 2012
pantera mglista
Designer Miesiąca
Designer Miesiąca

Powrót do góry

jeanne napisał:
Cytat:

Cześć Jeanne przytul Wiesz co? Muszę Ci powiedzieć, że jak od kogoś usłyszę "Chcesz o tym porozmawiać?" to od razu mi się przypominasz Embarassed

:przytul: :przytul: Arr! :przytul: A wiesz, że ja ostatnio znowu zaczęłam używać ten tekst? Ale nikt się na to nie chce załapać :( W ogóle jak tam Twoje konie? Ostatnio coraz częściej czytam o tym, gdzie by tu się chociaż na jedną jazdę umówić *,*

Buuu, jak to nikt się nie chciał złapać? :(
Moje konie... ehh po mojej długiej nieobecności potrzebowały resetu (trafiły do trochę nieopowiednich ludzi, tzn. takich, których metody na dłuższą metę nie bardzo mi odpowiadały...), więc zamieszkały w szopie, na łące z końmi koleżanki mojego taty i są przeszczęśliwe bo nic nie robią, tylko jedzą cały czas :) Poza małym Jackiem, który pojechał do Gdyni ostro pracować, ale do bardzo zaufanej osoby tym razem :)
I jak idą poszukiwania? Ciężko chyba ostatnio z przyzwoitą stajnią ze szkółką co? Ale mimo wszystko się umów, trzymam kciuki :D

PostWysłany: Sro 19:24, 21 Lis 2012
Arroch
Jeździec Apokalipsy

Pochwał: 11

Powrót do góry

Cytat:

To nie pisaliście matmy? Wzory będziesz miała na kartkach Wink

O maturę się nie martwię, 30% będę mieć na pewno, na studia zabezpiecza mnie matura z fizyki, ale przy tablicy nie będę miała karty wzorów :C
Nie pisaliśmy, dopiero w marcu będziemy o.O
Cytat:

Ja przywykłam, że już nic mi się nie udaję hahaha

Nas biologiczka nazwała największymi tumanami, jakie uczy od ilus tam lat. Wiec już też powoli przywykam.
Cytat:

My w poniedziałek mieliśmy powtórkę z romantyzmu. Pytanie, zgłasza się ten kto wie. Jak się nie odezwiesz to kapa. Przeżyłam traumę, że muszę się odzywać na polskim hahaha

Ja na polskim się odezwałam raz. Jak było 10 osób, a mi się nudziło, bo wyłączyli nam internet w szkole :C
Cytat:
Poza małym Jackiem, który pojechał do Gdyni ostro pracować, ale do bardzo zaufanej osoby tym razem Smile
I jak idą poszukiwania? Ciężko chyba ostatnio z przyzwoitą stajnią ze szkółką co? Ale mimo wszystko się umów, trzymam kciuki Very Happy

Poszukiwania nawet nawet gorzej z kasą i czasem. No i mamuśka kręci nosem, że teraz mi "głupoty" w głowie, a powinnam się uczyć!

PostWysłany: Sro 19:40, 21 Lis 2012
jeanne
Dziekan Medycyny
Dziekan Medycyny

Powrót do góry

jeanne napisał:
O maturę się nie martwię, 30% będę mieć na pewno, na studia zabezpiecza mnie matura z fizyki, ale przy tablicy nie będę miała karty wzorów :C

Eh to ja może zamilczę...

jeanne napisał:
Nas biologiczka nazwała największymi tumanami, jakie uczy od ilus tam lat. Wiec już też powoli przywykam.

Mnie nawet tak nazywać nie trzeba żebym się poczuła.

jeanne napisał:
Ja na polskim się odezwałam raz. Jak było 10 osób, a mi się nudziło, bo wyłączyli nam internet w szkole :C

Ja czasem muszę. Lubi jechać początkiem i końcem dziennika.

PostWysłany: Sro 19:49, 21 Lis 2012
pantera mglista
Designer Miesiąca
Designer Miesiąca

Powrót do góry

jeanne napisał:
Rybki są omomom!

Uwielbiam rybę , dlatego szukam w niej nadziei, że pomoże mi umrzeć bezboleśnie :roll:

lesio napisał:
Najlepiej jak by nie było następnym razem i stałbym się nieczułym draniem Rolling Eyes

To jest najprostsze i najgorsze zarazem rozwiązanie w tej sytuacji ;) Dlaczego jakaś wartościowa kobieta z kolei miałaby cierpieć przez twoje draństwo? Bo jakaś wywłoka wypruta z uczuć bawiła się Twoim uczuciem? Teraz cała żeńska populacja ma za nią oberwać czy jak? Nie ma w tym logiki :) Bo, co najważniejsze, a o co z pewnością Ci chodzi, nie ustrzeże Cię to od uczuć, a koniec końców spowoduje, że sam siebie potraktujesz jak śmiecia, bo w Twojej naturze nie leży draństwo. Byłoby ono tylko złym narzędziem ;)

PostWysłany: Sro 19:49, 21 Lis 2012
alhambra
Psi Detektyw
Psi Detektyw

Powrót do góry

Cześć Arroch :)

Dodano 1 minut temu:

alhambra napisał:
Uwielbiam rybę , dlatego szukam w niej nadziei, że pomoże mi umrzeć bezboleśnie Rolling Eyes

A co się stało?

PostWysłany: Sro 19:51, 21 Lis 2012
pantera mglista
Designer Miesiąca
Designer Miesiąca

Powrót do góry

pantera mglista napisał:
A co się stało?

A tak jakoś życie mnie boli ;)

PostWysłany: Sro 20:00, 21 Lis 2012
alhambra
Psi Detektyw
Psi Detektyw

Powrót do góry

alhambra napisał:
A tak jakoś życie mnie boli Wink

Bym chętnie dołączyła. Tylko u mnie ryby brak, a od prysznica wolę wannę.

Dodano 1 minut temu:

Salamandra według Operonu pochwała myślącego lenia to była jednak główna myśl tekstu :hahaha:

PostWysłany: Sro 20:15, 21 Lis 2012
pantera mglista
Designer Miesiąca
Designer Miesiąca

Powrót do góry

pantera mglista napisał:
od prysznica wolę wannę.

Ja też...to kolejny mój ból obecnie...brak wanny :cry:

PostWysłany: Sro 20:17, 21 Lis 2012
alhambra
Psi Detektyw
Psi Detektyw

Powrót do góry

Cytat:
Ja też...to kolejny mój ból obecnie...brak wanny Crying or Very sad

Wiesz alhambra do mojej wanny trzeba się jeszcze udać w odpowiedniej chwili. Nim mój brat, który parzy się we wrzątku zdoła zużyć całą ciepłą wodę :roll:

PostWysłany: Sro 20:19, 21 Lis 2012
pantera mglista
Designer Miesiąca
Designer Miesiąca

Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Strona Główna -> Ostry Dyżur Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 474, 475, 476 ... 543, 544, 545, 546, 547, 548, 549, 550, 551, 552  Następny
Strona 475 z 552

Skocz do: