Rozmowy w t(ł)oku #16
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 513, 514, 515 ... 543, 544, 545, 546, 547, 548, 549, 550, 551, 552  Następny

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Strona Główna -> Ostry Dyżur
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Wiadomość Autor

Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Cytat:

Wyświetla mi ten film wideo jest prywatny, nawet po zalogowaniu ;(

Spróbuj teraz :*
Cytat:

To pewnie mam niezły niedobór, bo piję na okrągło.

Ja miałam i mi krwi nie wzięli :(

Cytat:

O fajna. Może będzie Twoje koty częściej odwiedzać ^^

Oby nie :D Nikt mi nie chce wierzyć!

Cytat:

A co się stało? Ja rzadko kiedy wiem co ze sobą zrobić. A dni kiedy nie wychodziłabym z łóżka to norma. Hitem było jak policjant ostatnio przyszedł a ja otwierałam w piżamie Very Happy

Mama mnie wysyła do pracy... Uważa, że iście na jeden kierunek i rzucenie studiów po semestze nie ma sensu i że mam iść do pracy i poprawić tak maturę...

CUDOWNE KOTKI :33 Też chcę tak moją nagać :C

PostWysłany: Nie 22:44, 16 Cze 2013
jeanne
Dziekan Medycyny
Dziekan Medycyny

Pochwał: 50

Powrót do góry

jeanne, a jaki to byłby kierunek?

Jezuniu, nie mogę do teraz dojść do siebie po wczorajszym 50 KFPP. To było coś niesamowitego, publiczność dosłownie zalewała się łzami. Dawno nic tak mną nie wzruszyło... Koncert trwał od 20.15 do ok 1.30, a ja wcale tego nie odczuwałam i jeszcze było mi mało. Po prostu bosko było i nigdy tego dnia nie zapomnę. Przy okazji zdarłam sobie po raz któryś gardło i chyba nigdy nie wyzdrowieję :-D A być może w sobotę jadę na koncert Kory - to dopiero będzie dawka emocji.

PostWysłany: Pon 17:04, 17 Cze 2013
Juniuś
Terapeutka Anna
Terapeutka Anna

Pochwał: 30

Miasto: Opole/Ostrów Wlkp.
Powrót do góry

Cytat:
A być może w sobotę jadę na koncert Kory - to dopiero będzie dawka emocji.

No to trzymam kciuki. Mi niestety ten weekend wypadnie z życiorysu - egzaminy. Pozdro :D

wiolka&maria lucie -> Holmes&Watson <Szpieki> Guśka - siostra, która sypia z krową ~ Nutt - siostrzenica

PostWysłany: Czw 9:24, 20 Cze 2013
wiolka17
Designer Miesiąca
Designer Miesiąca

Pochwał: 14

Powrót do góry

Witam . Zarejestrowalem sie tutaj w celu zasiegniecia pewnych informacji:)
Mam nadzieje ,ze nie pomylilem dzialu. Zreszta widze ze ten przynajmniej nie spi:)

Moje pytanie ,jako do znawcow tematu brzmi:
Jakie odcinki serii 6,7,8 moge sobie odpuscic nie tracac zadnego watku fabuly?

Chodzi mi o to,ze po pewnym czasie zagadki medyczne mi sie poprostu przejadly, zostala sympatia do glownego bohatera, jego rozterek i calej reszty. I chcialbym poprostu wybiorczo przeleciec wszystkie serie skupiajac sie na odcinkach ,ktore zostawia jakis slad w glowie a nie rozleja sie w tlumie innych 2 dni pozniej po obejrzeniu,nie zostawiajc nic po sobie.
W skrocie jestem zainteresowany fabularno - ludzkim zakresem tresci serialu.

Jesli ktos bylby tak zyczliwy moglby napisac cos odnosnie kazdej serii. Akurat ogladam jednoczesnie 6 i 1.

P.s sugerowalem sie popularnoscia w temacie odcinki,ale nie wiem czy jest to calkiem miarodajne,a napewno czasochlonne, a tyle czasu niestety nie mam na zabawe:)

Sory za dubel posta,ale cos czuje,ze" tam" nie bedzie odzewu:)

PostWysłany: Czw 21:47, 20 Cze 2013
Mystery Man
Student medycyny
Student medycyny

Powrót do góry

I niech mi nikt nie mówi, że nie jestem

Spojler:

zajebisty.

Wszystko zdane, analiza II pokonana w pierwszej rundzie :) I do października wakaaacje...

Alhambra jak stoisz z czasem w przyszłym tygodniu ? Bo teraz to już następny tydzień robie sobie małe wakacje w Warszawie.

Banner pożyczony od Jeanne
Zamałżowiony kochanej Pauli :*

PostWysłany: Pią 14:57, 21 Cze 2013
lesio
Starachowicki Magnat
Starachowicki Magnat

Pochwał: 15

Miasto: Starachowice
Powrót do góry

Cytat:
Alhambra jak stoisz z czasem w przyszłym tygodniu ? Bo teraz to już następny tydzień robie sobie małe wakacje w Warszawie.

W przyszłym tygodniu do czwartku włącznie mi pasuje :) Co prawda takie małe piwko, bo jestem między jednym urlopem a drugim, ale OK ;) Kończę o 16:00, zależnie od miejsca spotkania mogę się w miarę szybko przemieścić :)

PostWysłany: Pią 16:09, 21 Cze 2013
alhambra
Psi Detektyw
Psi Detektyw

Pochwał: 13

Powrót do góry

Wróciłam po 5 dniach w Wiśle i nie miałam ochoty wracać :) Mimo, że było różnie xD

Cytat:
Spróbuj teraz :*

:serducho:
Na koniec wyglądało jakby Ci piątkę przybiła łapką :)

Cytat:
Ja miałam i mi krwi nie wzięli

I co jak teraz uzupełniasz?

Cytat:
Oby nie Nikt mi nie chce wierzyć!

Opublikuj zdjęcia jako dowód :)

Cytat:
Mama mnie wysyła do pracy... Uważa, że iście na jeden kierunek i rzucenie studiów po semestze nie ma sensu i że mam iść do pracy i poprawić tak maturę...

Moja twierdzi, że mi się opłaca, bo póki się uczę to jeszcze dostanę rentę. Poza tym może mi się spodoba na tym kierunku.
A Ty jak uważasz? Miałabyś jeszcze rok blisko Kamila, ale widzisz się w ogóle w tym? I ja chce wierzyć, że jeśli będę rzeczywiście się brała za poprawianie to chemia i biologia na studiach coś da.

PostWysłany: Pią 22:02, 21 Cze 2013
pantera mglista
Designer Miesiąca
Designer Miesiąca

Pochwał: 3

Powrót do góry

Cytat:

Na koniec wyglądało jakby Ci piątkę przybiła łapką Smile

Bo ona tak zrobiłą :D
Cytat:

I co jak teraz uzupełniasz?

Nie uzupełniam. Olałam to, mam to gdzieś.

Cytat:

A Ty jak uważasz? Miałabyś jeszcze rok blisko Kamila, ale widzisz się w ogóle w tym? I ja chce wierzyć, że jeśli będę rzeczywiście się brała za poprawianie to chemia i biologia na studiach coś da.

Z Kamilem sprawa nieaktualna...

Cytat:
jeanne, a jaki to byłby kierunek?

Analityka medyczna/biotechnologia/chemia

Cytat:
I niech mi nikt nie mówi, że nie jestem

BRAWO!

PostWysłany: Pią 23:46, 21 Cze 2013
jeanne
Dziekan Medycyny
Dziekan Medycyny

Powrót do góry

Cytat:

Że co???????? :shock:
Cytat:
Moja twierdzi, że mi się opłaca, bo póki się uczę to jeszcze dostanę rentę.

Z tym to racja. Jeśli masz rentę, to jak najbardziej ucz się :) Nawet jeśli miałoby to być jakieś studium policealne czy coś w tym stylu ;) Ale jeśli ma to być tylko zastępczo czy na przeczekanie, to może warto iść zaocznie i rzeczywiście popracować? ;) Pracodawcy naprawdę chętnie zatrudniają studentów ;)

PostWysłany: Sob 9:36, 22 Cze 2013
alhambra
Psi Detektyw
Psi Detektyw

Powrót do góry

A koleżanka zdecydowała, że kończy jeszcze ten ostatni rok. Żal mi jej rodziców cholernie, bo powiedziała im, że owszem, może skończyć te studia, ale nie pójdzie do żadnej pracy i oprócz całkowitego utrzymania muszą jeszcze zafundować jej korepetycje. W takim przypadku chyba sama zdecydowałabym się wziąć dziekankę i wrócić do siebie popracować i przygotowywać się do matury tym bardziej, że ich sytuacja finansowa wygląda jak wygląda. I ona twierdzi, że później będzie się martwiła o opłacenie 1,5 roku medycyny, tylko chyba ma jakieś zamglenie poznawcze, bo przecież sama dobrze wie, jakie to są sumy :roll: Ale nie moja sprawa.

Dziś w końcu u nas się ochłodziło :-) wieczorem jadę na koncert Kory tylko proszę, żeby nie padało jak rano. W poniedziałek muszę iść do lekarza, bo nadal jestem chora, a dwa tygodnie to zdecydowanie za długo.

PostWysłany: Sob 12:05, 22 Cze 2013
Juniuś
Terapeutka Anna
Terapeutka Anna

Pochwał: 30

Miasto: Opole/Ostrów Wlkp.
Powrót do góry

Cytat:

Że co?zapytajnikzapytajnikzapytajnik? Shocked

Przynajmniej nie będe musiała wracać do domu 8)
Cytat:

Z tym to racja. Jeśli masz rentę, to jak najbardziej ucz się Smile Nawet jeśli miałoby to być jakieś studium policealne czy coś w tym stylu Wink Ale jeśli ma to być tylko zastępczo czy na przeczekanie, to może warto iść zaocznie i rzeczywiście popracować? Wink Pracodawcy naprawdę chętnie zatrudniają studentów Wink

Ja właśnie w tej samej sytuacji. Ale z praca to się waham. Bo może bym dostała jeszcze socjalne, a tak jakbym pracowała, to już nie bardzo. Dlatego mnie kusi :)

PostWysłany: Sob 12:07, 22 Cze 2013
jeanne
Dziekan Medycyny
Dziekan Medycyny

Powrót do góry

Cytat:
Bo ona tak zrobiłą

Z pazurkami czy schowała :D ?

Cytat:

Jak to?

PostWysłany: Sob 12:11, 22 Cze 2013
pantera mglista
Designer Miesiąca
Designer Miesiąca

Pochwał: 3

Powrót do góry

Cytat:
I ona twierdzi, że później będzie się martwiła o opłacenie 1,5 roku medycyny, tylko chyba ma jakieś zamglenie poznawcze, bo przecież sama dobrze wie, jakie to są sumy Rolling Eyes Ale nie moja sprawa.

Jakbym miała oplacać medycynę to bym chyba jednak się nie zdecdowała...
Cytat:

Z pazurkami czy schowała Very Happy ?

Schowała :D

Cytat:

Jak to?

Priv.

PostWysłany: Sob 13:29, 22 Cze 2013
jeanne
Dziekan Medycyny
Dziekan Medycyny

Powrót do góry

Cytat:
Priv.

No w ogóle co to ma znaczyć? Rzucasz temat i zostawiasz mnie w nieświadomości :(
Cytat:
Przynajmniej nie będe musiała wracać do domu Cool

To się nazywa szukanie plusów :mrgreen:

Juniuś napisał:
powiedziała im, że owszem, może skończyć te studia, ale nie pójdzie do żadnej pracy i oprócz całkowitego utrzymania muszą jeszcze zafundować jej korepetycje.

Bezczelna. Wiem, Juniuś, że to Twoja przyjaciółka, ale jest bezczelną i nieodpowiedzialną gówniarą. Wkurza mnie takie coś. Szkoda, że nie ma rodziców, którzy by ją sprowadzili na ziemię, bo prawda jest taka, że nic nie muszą. Muszą jej zapewnić wikt i opierunek i to wszystko. Nie muszą wykładać kasy na jej fanaberie, nie muszą jej utrzymywać w Opolu, a tym bardziej opłacać korepetycji. Poszłaby do sądu pozwać ich o alimenty, to ugrałaby 500zł do 1000 zależnie od sytuacji materialnej rodziców i musiałaby wziąć dupę w troki i zapieprzać do pracy. Skończyłoby się lenistwo na koszt biednych staruszków.

Udanej zabawy na koncercie ;)

PostWysłany: Sob 13:40, 22 Cze 2013
alhambra
Psi Detektyw
Psi Detektyw

Powrót do góry

Cytat:

No w ogóle co to ma znaczyć? Rzucasz temat i zostawiasz mnie w nieświadomości Sad

hahaha, to priv również do Ciebie :D
Cytat:

To się nazywa szukanie plusów Mr. Green

Jakos trzeba się pocieszać, choćby głupotami. Jak doszło do mnie, że nie muszę już sprzątać w pokoju, ani golić nóg, to uh! Co za ulga!
Cytat:
Nie muszą wykładać kasy na jej fanaberie, nie muszą jej utrzymywać w Opolu, a tym bardziej opłacać korepetycji. Poszłaby do sądu pozwać ich o alimenty, to ugrałaby 500zł do 1000 zależnie od sytuacji materialnej rodziców i musiałaby wziąć dupę w troki i zapieprzać do pracy. Skończyłoby się lenistwo na koszt biednych staruszków.

Mi było głupio w klasie maturalnej prosić o korki. Spróbuje dopiero za rok poradzić sobie jednak sama i nie wydawać kasy na takie coś. Wiec tej dziewczyny trochę nie rozumiem...

PostWysłany: Sob 13:46, 22 Cze 2013
jeanne
Dziekan Medycyny
Dziekan Medycyny

Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Strona Główna -> Ostry Dyżur Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 513, 514, 515 ... 543, 544, 545, 546, 547, 548, 549, 550, 551, 552  Następny
Strona 514 z 552

Skocz do: