Rozmowy w t(ł)oku #16
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 515, 516, 517 ... 543, 544, 545, 546, 547, 548, 549, 550, 551, 552  Następny

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Strona Główna -> Ostry Dyżur
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Wiadomość Autor

Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Cytat:
Bardzo zaskoczona, ale tak małoooooo ?

Normalnie sezony miały od 8 do 10 odcinków, a tu wychodzi 3x2= 6. Za mało :((

PostWysłany: Sob 22:50, 22 Cze 2013
pantera mglista
Designer Miesiąca
Designer Miesiąca

Pochwał: 3

Powrót do góry

Cytat:

Normalnie sezony miały od 8 do 10 odcinków, a tu wychodzi 3x2= 6. Za mało Sad(

Ja ściągam teraz jakiś o chirliderkach :hahaha:

PostWysłany: Sob 23:22, 22 Cze 2013
jeanne
Dziekan Medycyny
Dziekan Medycyny

Pochwał: 50

Powrót do góry

Cytat:
Ja ściągam teraz jakiś o chirliderkach

Aż tak ubogo już z serialami? Ale dobra nic nie mówię ja o terapeutce, która rozwiodła się z mężem, ma dwójkę dzieci i dostała pracę terapeutki w zawodowej drużynie futbolowej.

PostWysłany: Sob 23:47, 22 Cze 2013
pantera mglista
Designer Miesiąca
Designer Miesiąca

Pochwał: 3

Powrót do góry

Cytat:
No ale to mi sie trochę czasowo nie mieści. Zajecia+nauka do matury+ten teatr+spanie/jedzenie+jakieś rozrywki+korki o.O

Mając jeden przedmiot do poprawki i cały rok przed sobą, włączając w to wakacje, nie musi jakoś specjalnie intensywnie się uczyć do tej matury ;) Korki to godzina czy dwie tygodniowo? Teatr to już jej przyjemności i jej sprawa, może się bez tego obejść, skoro tak jej "zależy". Zajęcia na studiach nie wypełniają całego dnia. Nawet, jeśli są beznadziejnie rozbite godzinowo, to może w tym wolnym czasie właśnie iść na korki czy pouczyć się do matury. Pisanie pracy czy nauka bieżąca do zajęć to nie jest jakiś hardcore. Napisałam pracę w pół roku, chodząc na zajęcia 2,5 dnia w tygodniu, bo na ostatnim roku miałam zjazdy co tydzień. Zajęcia do wieczora. Pracowałam wtedy na pełen etat, dodatkowo zwolniła się moja szefowa i musiałam ogarniać w pracy bajzel po godzinach. Oczywiście mnóstwa czasu na rozrywki mi nie zostawało, ale jak się czegoś chce i umie coś poświęcić, to można wiele zdziałać. To tylko rok, nie 10 lat, da radę spokojnie z palcem w d..., jak to się ładnie mówi :)

PostWysłany: Nie 7:35, 23 Cze 2013
alhambra
Psi Detektyw
Psi Detektyw

Pochwał: 13

Powrót do góry

Nie jeden przedmiot, a dwa, albo i nawet trzy. Biologia poszła jej w miarę, ale to raczej nie będzie zbyt wysoki wynik. Chemia do dupy, a ona myśli jeszcze o dołożeniu fizyki, której będzie uczyła się od podstaw ;-) Teatr zajmuje jej dużo czasu - dwa razy w tygodniu ma go od 17.30 do 21.30 i nie sądzę, żeby z niego zrezygnowała, gdyż jest to jeden z głównych powodów, dla których chce być w Opolu :-)

Jezuniu, co za koncert. Chyba się nigdy nie pozbieram :-D Ta kobieta jest po prostu fantastyczna, a jak wygląda?!?!?!?! Może jest trochę za chuda, ale to jakoś dodaje jej uroku. Jak ryknęła tym swoim głosem, to myślałam, że wylecę w kosmos. Po koncercie poszłam z mamą z boku sceny, jej menadżerka zbierała różne gadżety od fanów do podpisu i wzięła to moje zdjęcie (jak dobrze, że je wywołałam!!!!). Mam na nim uroczy autograf, a jak pani Kasia z nim wróciła to oznajmiła mi, że: "Kora powiedziała, że piękne zdjęcie, z jakiego jest koncertu?" :serducho:

PostWysłany: Nie 11:38, 23 Cze 2013
Juniuś
Terapeutka Anna
Terapeutka Anna

Pochwał: 30

Miasto: Opole/Ostrów Wlkp.
Powrót do góry

Juniuś napisał:
Teatr zajmuje jej dużo czasu - dwa razy w tygodniu ma go od 17.30 do 21.30 i nie sądzę, żeby z niego zrezygnowała, gdyż jest to jeden z głównych powodów, dla których chce być w Opolu Smile

No więc skoro fanaberia teatralna jest ważniejsza od fanaberii medycznej, to już jej problem...a właściwie jej rodziców, biedni ludzie, ale w sumie tak ją wychowali prawdopodobnie, a nawet jeśli starali się inaczej, to nie wyszło, a teraz dają się wodzić za nos. Ja już jej nie lubię :D

PostWysłany: Nie 12:14, 23 Cze 2013
alhambra
Psi Detektyw
Psi Detektyw

Powrót do góry

Cytat:

Aż tak ubogo już z serialami? Ale dobra nic nie mówię ja o terapeutce, która rozwiodła się z mężem, ma dwójkę dzieci i dostała pracę terapeutki w zawodowej drużynie futbolowej.

Ubogo, susza :hahaha: Wczoraj się nastrajałam filmikami na yt o GA :serducho:
Cytat:
Oczywiście mnóstwa czasu na rozrywki mi nie zostawało, ale jak się czegoś chce i umie coś poświęcić, to można wiele zdziałać.

I o tym mówię, jak się czegoś chce i UMIE poświęcic. A nie wiem, czy ona potrafi :(
Cytat:
Chemia do dupy, a ona myśli jeszcze o dołożeniu fizyki, której będzie uczyła się od podstaw

To co ona chce iść do Szczecina?

Cytat:
"Kora powiedziała, że piękne zdjęcie, z jakiego jest koncertu?" serducho

Jeju, ale Ci zazdroszczę takich przeżyć!

PostWysłany: Nie 13:07, 23 Cze 2013
jeanne
Dziekan Medycyny
Dziekan Medycyny

Pochwał: 50

Powrót do góry

Z nią się szczerze mówiąc dziwne rzeczy porobiły, szkoda słów. Przestała w ogóle do domu jeździć, bo chyba tam coś nie tak jest, zresztą ja chyba o połowie rzeczy nie wiem :-) I studiowanie medycyny od zawsze było jej marzeniem, tylko, że ona myślała trzeźwo w czasie matur, bo uświadomiła sobie wtedy, że nic z tego, a teraz znów zaczęła snuć dziwne teorie i wszystko szlag strzelił.

jeanne, nie wiem, nie znam się na tym. Wydaje mi się, że dokłada fizykę w razie gdyby nie poszła jej chemia i coś mówiła o Wrocławiu, tam jest wymagana?

Cytat:
Jeju, ale Ci zazdroszczę takich przeżyć!

Szkoda tylko, że nie usłyszałam tego z Jej ust, a tylko menadżerki, ale i tak się nie spodziewałam niczego podobnego :serducho:

PostWysłany: Nie 13:14, 23 Cze 2013
Juniuś
Terapeutka Anna
Terapeutka Anna

Powrót do góry

Juniuś napisał:
Po koncercie poszłam z mamą z boku sceny, jej menadżerka zbierała różne gadżety od fanów do podpisu i wzięła to moje zdjęcie (jak dobrze, że je wywołałam!!!!). Mam na nim uroczy autograf, a jak pani Kasia z nim wróciła to oznajmiła mi, że: "Kora powiedziała, że piękne zdjęcie, z jakiego jest koncertu?" :serducho:

Juniuś, to cudownie! Właśnie widziałam zdjęcia w Twojej galerii i przypomniałam sobie, że miałaś być na dwóch koncertach. Strasznie się cieszę, że Ci się udało! Szkoda tylko, że Kora nie wyszła do fanów i nie rozdawała autografów publicznie.

Ja po GD ciągle jestem mało przytomna. Kolejkowałam od trzeciej rano pod halą, okazało się, że mnóstwo ochroniarzy mnie kojarzy, dawali mi "po znajomości" wodę, a manager GD podał moją kartkę Mike'owi na scenę, bo ten jej nie zauważył. Dla mnie to bardzo duża rzecz, bo mnóstwo osób zawsze ma jakieś wiadomości dla zespołu, które zazwyczaj albo zostaną dostrzeżone ze sceny albo nie. A tutaj manager osobiście się pofatygował, żeby Mike zauważył moją kartkę!
Teraz jeszcze koncert za tydzień i przerwa do następnej trasy europejskiej :C

,,People say: 'What do you think of people that only talk to you or like you because you're in Green Day?'
And I say: 'Well, I AM Green Day. That is me... that is my life.'"

PostWysłany: Nie 13:33, 23 Cze 2013
Salamandra
Psychologiczny Iluzjonista
Psychologiczny Iluzjonista

Pochwał: 19

Powrót do góry

A ktoś może był na Narodowym wczoraj wieczorem, kiedy Paul McCartney dawał czadu? :P Ja miałam iść na jakieś tam wianki na podzamcze, ale jakoś nie miałam weny :? A na Paula mnie nie stać chyba :?

Ludzie, sformatowałam laptopa i mi się synaptics nie zainstalował :( Pasek przewijania na touchpadzie mi nie działa :(

PostWysłany: Nie 13:40, 23 Cze 2013
alhambra
Psi Detektyw
Psi Detektyw

Powrót do góry

Salamandra napisał:
Juniuś, to cudownie! Właśnie widziałam zdjęcia w Twojej galerii i przypomniałam sobie, że miałaś być na dwóch koncertach. Strasznie się cieszę, że Ci się udało! Szkoda tylko, że Kora nie wyszła do fanów i nie rozdawała autografów publicznie.

Miałam być na dwóch i byłam :-D Szkoda tylko, że Kory nie było zeszłej niedzieli na Festiwalu, ale wczoraj wynagrodziła mi wszystko. W sumie to jakoś bardzo nie żałuję, że Ona nie wyszła do fanów, bo byłby jeden wielki pisk i może nawet bym się do niej nie dostała. A tak mam chociaż autografy i to jeden na moim osobistym zdjęciu, na które zwróciła uwagę :-D Parę osób przekazywało dla Kory kwiaty i prezenty, ale co mi po tym, jak nawet by nie wiedziała, od kogo są :-D Ode mnie dostała w prezencie pisak, bo nie dotarł z powrotem :-D Cieszę się, że pani Kasia jest na tyle wyrozumiała i umożliwiła nam taki kontakt (chociaż pośredni) z Korą. Szkoda tylko, że nie podałam jej imienia, żeby na zdjęciu mieć dedykację, ale jakoś bałam się, że fotka wróci do mnie z dedykacją np. "Dla Mateusza", albo kogoś innego, a tego bym nie zniosła.
Salamandra napisał:
Teraz jeszcze koncert za tydzień i przerwa do następnej trasy europejskiej

Jedziesz na niego? :-D Ja na razie daję spokój, bo ostatni koncert Kory ma być w Gorzowie Wielkopolskim, a to dość daleko ode mnie. Jednak czekam już na nową trasę i na pewno się jeszcze nie raz pojawię, bo WARTO! W ogóle ta kobieta jest tak piękna, że normalnie już nic więcej nie powiem....... *ślini się* Nie jestem przecież gerontofilką :-D
alhambra napisał:
Ludzie, sformatowałam laptopa i mi się synaptics nie zainstalował

A nie możesz go teraz skądś ściągnąć?

PostWysłany: Nie 13:53, 23 Cze 2013
Juniuś
Terapeutka Anna
Terapeutka Anna

Powrót do góry

Cytat:
A nie możesz go teraz skądś ściągnąć?

No zrobiłam to od razu, jak tylko stwierdziłam jego brak, ale mi się drze podczas instalacji, że błędna ścieżka czy coś :roll:
Szwagier dziś przyjeżdża, to mam nadzieję, że pogrzebie bardziej wytrwale niż ja i coś zdziała. Będzie miał na to 5 dni, bo pogoda zapowiada się średnia :)

Dodano 2 minut temu:

Cytat:
bałam się, że fotka wróci do mnie z dedykacją np. "Dla Mateusza",

Oj tam, oj tam, Ania czy Mateusz :mrgreen:
Juniuś, Kora darła się ostatnio na Bankowym w stolycy, czemu Cię nie było? :mrgreen:

PostWysłany: Nie 14:12, 23 Cze 2013
alhambra
Psi Detektyw
Psi Detektyw

Powrót do góry

Cytat:
Juniuś, Kora darła się ostatnio na Bankowym w stolycy, czemu Cię nie było?

Trochę za daleko mi było :mrgreen: Musiałabyś mnie w takiej sytuacji przenocować... Następnym razem czuję się zaproszona! :twisted:

PostWysłany: Nie 14:36, 23 Cze 2013
Juniuś
Terapeutka Anna
Terapeutka Anna

Powrót do góry

Cytat:
Musiałabyś mnie w takiej sytuacji przenocować...

A potem wylecieć razem z Tobą z wielkim hukiem :wink: Posądzą mnie o sprowadzanie dziewuch :D
Pójdziesz z Korą ;)

PostWysłany: Nie 14:42, 23 Cze 2013
alhambra
Psi Detektyw
Psi Detektyw

Powrót do góry

Cytat:
Posądzą mnie o sprowadzanie dziewuch

Ależ kto Cię posądzi?

Cytat:
Pójdziesz z Korą

Gdzie :twisted: :twisted: :twisted:

Dodano 3 minut temu:

apsik, apsik, apsik...

PostWysłany: Nie 14:46, 23 Cze 2013
Juniuś
Terapeutka Anna
Terapeutka Anna

Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Strona Główna -> Ostry Dyżur Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 515, 516, 517 ... 543, 544, 545, 546, 547, 548, 549, 550, 551, 552  Następny
Strona 516 z 552

Skocz do: