|
 |
Rozmowy w t(ł)oku #16
Idź do strony Poprzedni 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 516, 517, 518 ... 543, 544, 545, 546, 547, 548, 549, 550, 551, 552 Następny
|
 |
|
 |
|
Zobacz poprzedni temat
:: Zobacz następny temat
|
Wiadomość |
Autor |
|
 |
Cytat: | Ależ kto Cię posądzi? |
Małgorzata i sąsiedzi :D Albo co gorsza właściciele, a mam nieskalaną opinię póki co :mrgreen:
Cytat: | Gdzie Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil |
A to już Wasza sprawa :wink:
|
|
Wysłany:
Nie 15:20, 23 Cze 2013 |
|
alhambra
Psi Detektyw

Pochwał: 13
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
|
 |
Cytat: | Ubogo, susza Wczoraj się nastrajałam filmikami na yt o GA |
Ja mam maraton GA i jestem w połowie 5 sezonie obecnie + rozkminiam co jeszcze zobaczyć. Na yt oglądam filmiki o Skins :)
|
|
Nie 18:14, 23 Cze 2013 |
|
pantera mglista
Designer Miesiąca

Pochwał: 3
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Naprawiłam lapka :P
|
|
Wysłany:
Nie 20:17, 23 Cze 2013 |
|
alhambra
Psi Detektyw

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Cytat: |
jeanne, nie wiem, nie znam się na tym. Wydaje mi się, że dokłada fizykę w razie gdyby nie poszła jej chemia i coś mówiła o Wrocławiu, tam jest wymagana? |
Ah chyba że wrocław. Tam jest wymagana faktycznie. Chociaż moim zdaniem kombinuje jak koń pod górkę..
Teraz jeszcze koncert za tydzień i przerwa do następnej trasy europejskiej :D |
Jak tak czytam twoje posty, to autentycznie chce mi się płakać. :C
Ja mam maraton GA i jestem w połowie 5 sezonie obecnie + rozkminiam co jeszcze zobaczyć. Na yt oglądam filmiki o Skins Smile |
Jak ci braknie seriali to mów, ja ci jakieś podeślę :D
Byłam u kolegów, wypiłam piwo i "naćpałam" się tabaką. I próbuje się wkręcić na ognisko do dziewczyny jednego z nich, paranoja :D
|
|
Wysłany:
Nie 20:37, 23 Cze 2013 |
|
jeanne
Dziekan Medycyny

Pochwał: 50
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
alhambra napisał: | Naprawiłam lapka |
Brawo :) A co z nim było?
Cytat: | Jak ci braknie seriali to mów, ja ci jakieś podeślę |
Ok! :)
Cytat: | Byłam u kolegów, wypiłam piwo i "naćpałam" się tabaką. I próbuje się wkręcić na ognisko do dziewczyny jednego z nich, paranoja |
Nie miałam do czynienia z tabaką. Próbuj ^^ Ja miałam 5 dniową w zasadzie imprezę czyli ten wyjazd i teraz tak dziwnie xD
|
|
Nie 23:36, 23 Cze 2013 |
|
pantera mglista
Designer Miesiąca

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Cytat: | Brawo Smile A co z nim było?
|
Touchpad nie działał, bo go system nie widział :roll:
|
|
Wysłany:
Pon 18:13, 24 Cze 2013 |
|
alhambra
Psi Detektyw

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Byłam u lekarza i dostałam trzydniowy antybiotyk, mam najprawdopodobniej zapalenie zatok :P Wczoraj wzięłam pierwszą dawkę + syrop Acodin i któreś z tych cudeniek mi zaszkodziło. Miałam straszliwe problemy żołądkowo-jelitowe... Mam nadzieję, że to Acodin, bo dziś brałam drugą dawkę antybiotyku i nie mam zamiaru przechodzić tego samego. Na razie jest ok, choć minęła dopiero godzina. Po Acodinie już kiedyś miałam dziwne jazdy, więc odstawiam to cholerstwo.
|
|
_________________ Niepełnosprawność może, choć nie musi twórczości przeszkadzać,
z kolei względnie pełna sprawność może, choć nie musi twórczości pomagać.
Wysłany:
Wto 11:29, 25 Cze 2013 |
|
Juniuś
Terapeutka Anna

Pochwał: 30
Miasto: Opole/Ostrów Wlkp.
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Nie miałam do czynienia z tabaką. Próbuj ^^ Ja miałam 5 dniową w zasadzie imprezę czyli ten wyjazd i teraz tak dziwnie xD
|
Tabaka nie jest jakaś taka fajna. Ale łzy się leją, ohohooh. Najlepiej sie ją wciągało na lekcji, potem sie siedziało takim zapłakanym. :mrgreen:
Mi jest strasznie dziwnie... Nie wiem, co z sobą zrobić przez te 3!!!! Miesiące jeszcze. Chyba zacznę pisać książkę na podstawie mojego życia. bestseller :D
|
|
Wto 16:15, 25 Cze 2013 |
|
jeanne
Dziekan Medycyny

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Juniuś napisał: | Tabaka nie jest jakaś taka fajna. Ale łzy się leją, ohohooh. Najlepiej sie ją wciągało na lekcji, potem sie siedziało takim zapłakanym. |
Mnie jakoś nie kusiła. Łzy mi mogą lecieć i bez niej :D
Za to w piątek to się chyba upiję -,-
Cytat: | Mi jest strasznie dziwnie... Nie wiem, co z sobą zrobić przez te 3 Miesiące jeszcze. |
*żółwik* Jedyna osoba, z którą prowadzę długie rozmowy dostała pracę na wakacje, aż mi smutno, nie mam się do kogo od kilku dni odezwać :(
Pogoda jest kiepska, żadnych imprez, a nie chce mi się dopraszać znajomych żeby się ze mną spotkali :roll:
Dodano 7 minut temu:
Cytat: | Chyba zacznę pisać książkę na podstawie mojego życia. bestseller |
Dajesz! :)
|
|
Wto 17:50, 25 Cze 2013 |
|
pantera mglista
Designer Miesiąca

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Mnie jakoś nie kusiła. Łzy mi mogą lecieć i bez niej Very Happy
Za to w piątek to się chyba upiję -,- |
Ja też. Myślę wymieszać parę rzeczy. Ale dam chłopakom numer do mamy, najwyżej będzie przywozić zwłoki. :roll:
Pogoda jest kiepska, żadnych imprez, a nie chce mi się dopraszać znajomych żeby się ze mną spotkali Rolling Eyes |
Ja próbuje się wprosić na ognisko do dziewczyny kumpla. To już jest prawdziwa desperacja :D
Nie wiem czy to byłby dramat, czy horror :D
|
|
Wto 20:01, 25 Cze 2013 |
|
jeanne
Dziekan Medycyny

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Cytat: | Za to w piątek to się chyba upiję -,-
|
Mam taki sam plan :D
A w ogóle to chciałam powiedzieć, że byłam na piwku ( no właściwie dwóch piwkach ) z Lesiem i było przesympatycznie :) Szkoda, że jutro nie mam wolnego, to bym się dziś spiła, taki mam nędzny nastrój, ale trudno - trzeba czekać do piątku :/ Ale może i lepiej, bo i tak zagadałam Lesia :mrgreen:
|
|
Wysłany:
Wto 20:01, 25 Cze 2013 |
|
alhambra
Psi Detektyw

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
A w ogóle to chciałam powiedzieć, że byłam na piwku ( no właściwie dwóch piwkach ) z Lesiem i było przesympatycznie Smile Szkoda, że jutro nie mam wolnego, to bym się dziś spiła, taki mam nędzny nastrój, ale trudno - trzeba czekać do piątku :/ Ale może i lepiej, bo i tak zagadałam Lesia Mr. Green |
A co się dzieje? :przytul:
A spotkania z Lesiem zazdroszczę, zazdroszczę! 8)
Ja kupiłam 3 mocne piwa w bierdonce i myślę dzisiaj nawalić się jak szpadel. Ale są ohydne :D
|
|
Wto 20:05, 25 Cze 2013 |
|
jeanne
Dziekan Medycyny

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Cytat: | A spotkania z Lesiem zazdroszczę, zazdroszczę! Cool |
Zapraszamy następnym razem ;)
Cytat: | A co się dzieje? przytul |
A takie tam małe problemy w pracy, dodatkowo kryzys osobisty :/
|
|
Wysłany:
Wto 20:07, 25 Cze 2013 |
|
alhambra
Psi Detektyw

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Cytat: | a też. Myślę wymieszać parę rzeczy. Ale dam chłopakom numer do mamy, najwyżej będzie przywozić zwłoki. |
Moja nie jest na to gotowa, więc jeszcze nie wiem jak to zrobię.
Cytat: | Ja próbuje się wprosić na ognisko do dziewczyny kumpla. To już jest prawdziwa desperacja |
E tam. Ja za to jestem zbyt miękka i zgodziłam się spotkać z koleżanką, a właściwie niepotrzebnie wygadałam się, że nigdzie nie wychodzę -,- Będzie mi gadać o swoim byłym chłopaku, na którym jej nie zależało i którego wykorzystywała, ale spoko :(
Cytat: | Nie wiem czy to byłby dramat, czy horror |
Stworzysz nowy gatunek literacki. W moim przypadku byłaby to tragikomedia, podobno jest coś takiego :roll:
Z jakiejś konkretnej przyczyny ? Bo my dostajemy w piątek wyniki matur.
Cytat: | A w ogóle to chciałam powiedzieć, że byłam na piwku ( no właściwie dwóch piwkach ) z Lesiem i było przesympatycznie |
To super :)
|
|
Wto 20:12, 25 Cze 2013 |
|
pantera mglista
Designer Miesiąca

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Cytat: | Ale może i lepiej, bo i tak zagadałam Lesia |
Mi się podobło, było faajnie :) Jesteś pierwszą osobą jaką poznałem na żywo z forum i wypiłem z Nią piwo ;)
Cytat: | A spotkania z Lesiem zazdroszczę, zazdroszczę!
Ja kupiłam 3 mocne piwa w bierdonce i myślę dzisiaj nawalić się jak szpadel. Ale są ohydne |
Zdecydowanie trzeba było isc z nami ;)
Cytat: | A takie tam małe problemy w pracy, dodatkowo kryzys osobisty :/ |
Tak jak Ci mówiłem, czekanie bywa dobijające ale naprawde nic nie poradzisz...
|
|
Wto 20:14, 25 Cze 2013 |
|
lesio
Starachowicki Magnat

Pochwał: 15
Miasto: Starachowice
|
Powrót do góry |
 |
|
|
|
 |
|
 |
 |
Strona Główna
-> Ostry Dyżur |
Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
|
Idź do strony Poprzedni 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 516, 517, 518 ... 543, 544, 545, 546, 547, 548, 549, 550, 551, 552 Następny |
Strona 517 z 552 |
|