Rozmowy w t(ł)oku #16
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 522, 523, 524 ... 543, 544, 545, 546, 547, 548, 549, 550, 551, 552  Następny

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Strona Główna -> Ostry Dyżur
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Wiadomość Autor

Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

A ja lubię jej ochrypły głos :-D

Cytat:
Nie mogłaś już zostać przy Dance? A jeśli chodzi o seksowność, to chyba rzeczywiście już wolałabym Korę

Ale ja nikogo nie porzuciłam, dokładam tylko do swojej listy :-D Swoją drogą górują na niej dwie skrajności (wyglądowe i nie tylko) - czarna Danuta i biała Kora :-D

PostWysłany: Pią 21:27, 05 Lip 2013
Juniuś
Terapeutka Anna
Terapeutka Anna

Pochwał: 30

Miasto: Opole/Ostrów Wlkp.
Powrót do góry

Ja do listy dorzuciłam Kamilę, ale lista u mnie długa nie jest :) Mogę z czasem zawiesić oko na kimś innym, mieć chwilową odskocznię, ale ostatecznie pierwsze silne uczucie zwycięża :)
Zatem nieustannie moją boginią jest Lisa E. - dla niej moje serce bije najmocniej. Wiem, stare czasy, ale ta miłość jest niezwyciężona. Nic nie poradzę - jestem sentymentalna i zawsze wracam do korzeni :mrgreen:

PostWysłany: Pią 22:45, 05 Lip 2013
alhambra
Psi Detektyw
Psi Detektyw

Pochwał: 13

Powrót do góry

Moją też jest Lisa nadal :wink: poza tym Danuta, Kora (ale tu w zasadzie chodzi o coś trochę innego, bo cenię ją za muzykę, a że przy okazji ma uroczy uśmiech i chętnie wieszam na niej oko, to druga sprawa, a trzecia to taka, że nie wszystko mi się w niej podoba, jeśli chodzi o osobowość), lubię też popatrzeć na Katarzynę Herman no i ostatnio pojawiła się Małgorzata :mrgreen:

W ogóle stwierdzam, że w prawie każdym znajdzie się coś przyciągającego. Ostatnio stwierdziłam, że nawet Elżbieta Zapendowska ma coś w sobie i jest urocza :)

Farbował ktoś włosy Garnierem OLIA? Ja wczoraj i jestem zachwycona :-D Farba jest bez amoniaku, przygotowana na bazie olejów (60%!). Mają ładne kolorki, farba pięknie pachnie i sprawia, że włosy są po niej lejące i błyszczące. Cudeńko, na pewno do niej wrócę. Ale im reklamę zrobiłam, powinni mi za to płacić :-D Przy okazji wspomnę jeszcze o odżywce GOODBYE DAMAGE, którą tak teraz reklamują. Słusznie zresztą, u mnie sprawdza się znakomicie. No i nie ma w składzie silikonów, za co duży plus! A farba jest teraz w promocji w Rossmanie za ok 15 zł, zamiast 20.

PostWysłany: Sob 9:54, 06 Lip 2013
Juniuś
Terapeutka Anna
Terapeutka Anna

Powrót do góry

Juniuś napisał:
ale tu w zasadzie chodzi o coś trochę innego, bo cenię ją za muzykę

Jeśli chodzi o muzykę, to nie mam jej absolutnie nic do zarzucenia, bo idąc w ślady tatusia, zawsze uwielbiałam Maanam :)

PostWysłany: Sob 10:42, 06 Lip 2013
alhambra
Psi Detektyw
Psi Detektyw

Powrót do góry

Byłam dziś zrobić zdjęcia do legitymacji. Nie odmiennie dochodzę w tych wypadkach do wniosku, że nie podoba mi się taka zamiana ról. Lubię robić zdjęcia, za to nie lubię jak są mi robione, a już szczególnie takie powiedzmy urzędowe.

Cytat:
czarna Danuta i biała Kora

Unikniesz posądzeń o rasizm :D

PostWysłany: Sob 11:20, 06 Lip 2013
pantera mglista
Designer Miesiąca
Designer Miesiąca

Pochwał: 3

Powrót do góry

Juniuś napisał:
W ogóle stwierdzam, że w prawie każdym znajdzie się coś przyciągającego. Ostatnio stwierdziłam, że nawet Elżbieta Zapendowska ma coś w sobie i jest urocza Smile

Z tym nie sposób się nie zgodzić, ale od znalezienia czegoś interesującego w człowieku czy nawet podziwiania kogoś za talent, itp. do zawieszenia na kimś oka to u mnie daleko, bardzo daleko :)

Juniuś napisał:
Farbował ktoś włosy Garnierem OLIA? Ja wczoraj i jestem zachwycona Very Happy

Nie miałam jeszcze okazji i mówiąc szczerze, nie wiem, czy będę miała :roll: Ostatnie farbowanie po prawie rocznej przerwie zrobiła mi fryzjerka (no przynajmniej podawała się za fryzjerkę). Tak mi spaprać zwykłe farbowanie to żenada. Nie dość, że miałam białe pasmo z przodu, a właściwie wielką plamę, to jeszcze zamiast pomalować mi włosy skomponowaną już farbą z refleksami czerwieni, dodała do brązu trochę czerwonej farby, która zmyła się po dwóch myciach szamponem do farbowanych włosów. Obcięła mnie tragicznie, bo grzywkę znienawidziłam już następnego dnia, jako że po bokach robiły mi się "wichry", które bardzo prosto wyeliminować, trzeba tylko załapać, jak rosną moje włosy, a co dla "profesjonalistki" nie powinno być ciężkie. Ale zobaczyłam jaka z tej pani profesjonalistka, kiedy zaczęła zachwalać włosy Gosi, że nigdy nie farbowane, takie naturalne, śliczne. To nic, że n 5 cm końcówek ma farbę, która co prawda kolor ma zbliżony do jej naturalnych, ale trzeba być ślepym i głupim, żeby nie zauważyć, że to nie jest jednak naturalny kolor, a pozostałość po farbie...
No, Juniuś zrobiła reklamę farby, a ja antyreklamę warszawskiej fryzjerki - celowo bez podawania szczegółów, żeby mnie nie posądzono :mrgreen:
pantera mglista, ja mam ten kłopot, że na każdym zdjęciu wyglądam tragicznie, bo jestem wyjątkowo niefotogeniczna :roll:

PostWysłany: Sob 12:04, 06 Lip 2013
alhambra
Psi Detektyw
Psi Detektyw

Powrót do góry

Cytat:
ja mam ten kłopot, że na każdym zdjęciu wyglądam tragicznie, bo jestem wyjątkowo niefotogeniczna

Musiałam zrobić na szybko i jeszcze dopłacić, żeby mieć wersję elektroniczną, idę właśnie odebrać. Ja na większości, a tym razem wyglądam wyjątkowo tragicznie...

PostWysłany: Sob 12:11, 06 Lip 2013
pantera mglista
Designer Miesiąca
Designer Miesiąca

Powrót do góry

alhambra napisał:
Jeśli chodzi o muzykę, to nie mam jej absolutnie nic do zarzucenia, bo idąc w ślady tatusia, zawsze uwielbiałam Maanam

Szkoda tylko, że Maanam się rozpadł :-( A Kora, działając sama, nie tworzy już takich pięknych piosenek, jak za czasów zespołu. To znaczy ma dużo fajnych i wartościowych kawałków, ale stworzenie płyty z ich remixami to już lekka przesada i nie w jej stylu.

pantera mglista napisał:
Unikniesz posądzeń o rasizm

Kliknęłabym "Lubię to" :-D

alhambra, ja już od długiego czasu nie korzystam z usług fryzjera, jeśli chodzi o farbowanie. Wolę to zrobić w domu - wychodzę na tym i korzystniej i taniej. A włosy podcinałam ostatnio u mojej stałej fryzjerki - p. Grażyny :lol:

pantera mglista napisał:
Byłam dziś zrobić zdjęcia do legitymacji

Pokazuj! Ja nie znoszę zdjęć do dokumentów, a te do paszportu to jest jakiś kosmos - każdy wygląda jak potwór :-D

PostWysłany: Sob 13:18, 06 Lip 2013
Juniuś
Terapeutka Anna
Terapeutka Anna

Powrót do góry

Cytat:
Pokazuj! Ja nie znoszę zdjęć do dokumentów, a te do paszportu to jest jakiś kosmos - każdy wygląda jak potwór

Leciałam na wariata, bo mam strasznie mało czasu na doniesienie dokumentów. Też nie znoszę.
Przy zdjęciu do paszportu wszystkie inne wydają się być nagle znośne :)

Nie ponoszę odpowiedzialności za szkody jakie ten widok może wywołać :D
Spojler:

PostWysłany: Sob 13:43, 06 Lip 2013
pantera mglista
Designer Miesiąca
Designer Miesiąca

Powrót do góry

Cytat:
No ja też tak często nie chodzę, ale! Właśnie to wygląda trochę tak, że jest tłum napalonych facetów, którzy szukają sobie chętnej ofiary i podbijają do każdej dziewczyny, która im wpadnie w ręce podczas przemierzania parkietu

Ale to tak każdą ? Nie powinni najpierw wyhaczyć te chore i słabsze sztuki a potem odizolować je od stada ? :D

Cytat:
Chcialabym wiedzieć, o ktore gryzienie chodzi mojej bratanicy

Zapytaj się :wink:

Cytat:
Taaa, Gosia ciągle mi powtarza, że mam jakiegoś nosa do wszystkiego Szkoda, że do interesów takiego nie mam

Nie można mieć wszystkiego przecież życie nie może być za proste. No chyba że poprostu do tej pory zdarzały się jakieś wyjątki od reguły i przy interesach tak pechowo nic nie wyczuwałaś. Może musisz częściej sie za nie brać :wink:

Arroch napisał:
Łał, ale fajnie, że tu jeszcze jesteście!

No bo my jesteśmy fajni tak ogólnie rzecz biorąc :D

Banner pożyczony od Jeanne
Zamałżowiony kochanej Pauli :*

PostWysłany: Sob 14:34, 06 Lip 2013
lesio
Starachowicki Magnat
Starachowicki Magnat

Pochwał: 15

Miasto: Starachowice
Powrót do góry

alhambra napisał:
Pani domu? :shocked: Rany boskie, nie cierpię tej baby

*piątka*
Czuję do niej niewysłowioną niechęć :?

Juniuś napisał:
Ja nie znoszę zdjęć do dokumentów, a te do paszportu to jest jakiś kosmos - każdy wygląda jak potwór :-D

Nie każdy - ja wyglądam jak ziemniak, tak dla odmiany :D Żeby nie było - zostało to komisyjnie osądzone przez moich znajomych. Ziemniak jak nic.

Moja wakacyjna trasa z ukochanym zespołem zakończyła się niesamowicie, bo okazało się, że ekipa techniczna mnie zapamiętała - tyle wygrać :mrgreen:

,,People say: 'What do you think of people that only talk to you or like you because you're in Green Day?'
And I say: 'Well, I AM Green Day. That is me... that is my life.'"

PostWysłany: Sob 15:23, 06 Lip 2013
Salamandra
Psychologiczny Iluzjonista
Psychologiczny Iluzjonista

Pochwał: 19

Powrót do góry

pantera mglista, no ładne zdjęcie, ale gdzież podział się uśmiech?

Cytat:
Moja wakacyjna trasa z ukochanym zespołem zakończyła się niesamowicie, bo okazało się, że ekipa techniczna mnie zapamiętał

No to gratulacje, Sal :-D To zawsze jakiś sukces.

PostWysłany: Sob 16:22, 06 Lip 2013
Juniuś
Terapeutka Anna
Terapeutka Anna

Powrót do góry

Cytat:
alhambra, ja już od długiego czasu nie korzystam z usług fryzjera, jeśli chodzi o farbowanie. Wolę to zrobić w domu - wychodzę na tym i korzystniej i taniej.

Mnie też wychodzi taniej, ale już od roku w ogóle nie farbowałam włosów, a przy okazji podcięcia zrobiłam i kolor, bo mnie znów naszło na ciemne. Niestety cena 90zł za farbowanie, cięcie i modelowanie, zwłaszcza w stolicy, to jednak cena niemożliwa, żeby wyjść zadowolonym :roll:

Cytat:
Czuję do niej niewysłowioną niechęć Confused

Chyba lepiej i delikatniej bym tego nie ujęła :) Perfekcyjna pani domu mająca służącą w swoim i mówiąca o rzeczach niemożliwych :roll: Rozumiem, że to rola i program, ale sama osoba tej pani działa na moje zmysły wyjątkowo drażniąco :| I nie jest to kwestia ochrypłego głosu, bo to mi nie przeszkadza. Jej głos, tempr i ton w komplecie tworzy mieszankę wybuchową. Uroda? Może nie jest brzydka, ale jest tak nieznośnie nienaturalna, że mnie aż odrzuca na sam jej widok :?
Kora, pomijając jej muzykę, akurat jeśli chodzi o głos i sam styl mówienia, ma w sobie coś ciekawego, co w żaden sposób mnie nie irytuje.

Cytat:
Moja wakacyjna trasa z ukochanym zespołem zakończyła się niesamowicie, bo okazało się, że ekipa techniczna mnie zapamiętała - tyle wygrać Mr. Green

To się nazywa upór w dążeniu do celu :P Gratulacje :)

Cytat:
Nie każdy - ja wyglądam jak ziemniak, tak dla odmiany

Ja w paszportowym wyglądam jak Mama Muminka :mrgreen: To się zalicza do potwora czy ziemniaka? :mrgreen:

PostWysłany: Sob 18:05, 06 Lip 2013
alhambra
Psi Detektyw
Psi Detektyw

Powrót do góry

pantera mglista, masz śliczne oczy.

Cytat:
Nie każdy - ja wyglądam jak ziemniak, tak dla odmiany Very Happy Żeby nie było - zostało to komisyjnie osądzone przez moich znajomych. Ziemniak jak nic.

No widzisz, ty tylko wyglądasz jak ziemniak, a ja na przykład cała jestem ziemniakiem :D
A właściwie to nie, nie zgadzam się, widziałam twoje zdjęcia i definitywnie nie wyglądasz jak ziemniak!

In 30 years, kids as young as 6 or 7 will be sitting in classrooms hearing that women didn’t always have the rights to their own bodies and how boys couldn’t marry boys and girls couldn’t marry girls and they’re going to be as confused and disturbed as when we first learned about slavery and Black Codes.

PostWysłany: Sob 18:56, 06 Lip 2013
Shitzune
Katalizator Zbereźności

Pochwał: 47

Miasto: Graffignano
Powrót do góry

Cytat:
widziałam twoje zdjęcia i definitywnie nie wyglądasz jak ziemniak!

Tak normalnie to zdecydowanie nie, ale nie wiemy, jak wygląda na paszportowym :mrgreen: Ja jej wierzę, bo nie widziałam jeszcze, żeby ktoś ładnie wyglądał na zdjęciu w paszporcie. Nawet największą piękność paszport zrobi na dziwoląga, potwora z wytrzeszczem albo jeszcze coś innego :)

PostWysłany: Sob 19:06, 06 Lip 2013
alhambra
Psi Detektyw
Psi Detektyw

Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Strona Główna -> Ostry Dyżur Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 522, 523, 524 ... 543, 544, 545, 546, 547, 548, 549, 550, 551, 552  Następny
Strona 523 z 552

Skocz do: