|
 |
[sezon 5] Kto odejdzie z serialu?
Idź do strony Poprzedni 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14 Następny
|
 |
|
 |
|
Zobacz poprzedni temat
:: Zobacz następny temat
|
Wiadomość |
Autor |
|
 |
a ja trzymam się od początku tego, że to będzie Taub
|
|
Wysłany:
Czw 6:25, 02 Kwi 2009 |
|
Danio
Student medycyny

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
|
 |
lesio, wszyscy kłamią, ale po co? Mam nadzieję, że odejście jednego z "głównych" bohaterów nie przyczyni się do spadku oglądalności (jak odejdzie Cuddy to wyrzucam telewizor przez okno) :mrgreen:
|
|
Czw 7:35, 02 Kwi 2009 |
|
zaneta94
Grzanka

Pochwał: 30
Miasto: Dziura zabita dechami :P
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
WItam jeśli sie nie witałem.
Nie wiem czy dobrze zauwazam ale Olivia w czołówce jest wymieniana jako "also starring" co wg mnie oznacza, że jest tam gościnnie i dlatego to Ona odejdzie.
Ale kto ich tam wie. Pewnie usmiercą Housa a potem go zreinkarnują. Albo wszyscy będą myśleli, że House nie żyje i go pochowają a potem przyjdzie do nich jak gdyby nigdy nic.
Pozdrawiam
|
|
Wysłany:
Pią 12:28, 03 Kwi 2009 |
|
oilkm
Student medycyny

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
|
ToAr
(prze)Biegły Rewident

Pochwał: 63
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Na dzień dzisiejszy wszystkie znaki na niebie i ziemi wskazują na Wilsona :shock: Być może jego śmierć , będzie miała związek z nawiedzeniem House'a przez Amber :? Dopiero od kilku dni jest typowany, no i jakby nie patrzeć gra jedną z 3 głównych postaci w serialu :roll:
Cuddy odpada jako potencjalna ofiara scenarzystów :cuddy11: O ile się nie mylę, to Lisa Edelstein ma przedłużony kontrakt na szósty sezon, a w spojlerach była mowa, o tym że po śmierci aktor/ka nie powróci już do serialu - nawet jako duch, czy zjawa...
Przypomniała mi się jeszcze ostatnia scena 19 epa - czyli pod koniec rozmowy House'owi rozmył się obraz Wilsona- może to jest wskazówka?
|
|
_________________ Bash in my brain And make me scream with pain Then kick me once again,
And say we'll never part...
I know too well I'm underneath your spell,
So, darling, if you smell Something burning, it's my heart.
Wysłany:
Pią 12:58, 03 Kwi 2009 |
|
JigSaw
Diabetolog

Miasto: Miasto Grzechu
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Nie wyobrażam sobie odejścia Wilsona - odejścia do wieczności, podkreślam. Chcą zrobić z Hałsa chyba wraka człowieka :? Jakoś nie podoba mi się ta wizja. Poza tym tragiczna śmierć już była, mogliby wymyślić coś nowego... Pluję żółcią, ale wkurza mnie już ta cała sytuacja :?
|
|
_________________ Jak sobie pościelisz, to mnie zawołaj. ;)
Wysłany:
Pią 13:04, 03 Kwi 2009 |
|
Ewel
Neskwikowa BiolKuleczka

Pochwał: 72
Miasto: G.||Gdynia
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Ewel, nie tylko Ciebie wkurza... House, Wilson, Cuddy - "esencja" serialu :mrgreen: Dopiero teraz, w "obliczu śmierci" kogoś z tej trójki pomyślałam: "Co dalej jeśli to któreś z nich?" No właśnie: co potem? House załamany, a my razem z nim... :(
|
|
Pią 13:24, 03 Kwi 2009 |
|
zaneta94
Grzanka

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
No właśnie nie bardzo rozumiem do czego oni dążą?! Chyba chcą, by się Hałs pociął rUszową rzyletkom :/ Może też umrzeć ze zgryzoty albo mówić do siebie w 3 osobie "mój sssskarbie"
Pewno wyolbrzymiam sprawę, ale naprawdę nie życzę sobie kolejnej śmierci w tym serialu ; )
|
|
_________________ Jak sobie pościelisz, to mnie zawołaj. ;)
Wysłany:
Pią 13:28, 03 Kwi 2009 |
|
Ewel
Neskwikowa BiolKuleczka

Pochwał: 72
Miasto: G.||Gdynia
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Ewel, kochana, ja też nie rozumiem po co oni chcą kogoś "na siłę" uśmiercić. House już całkowicie zwariuje (jeśli to jest oczywiście możliwe), jeżeli to będzie ktoś z dwójki Cuddy-Wilson. Według mnie to posunięcie to "gwóźdź do trumny" serialu, przez co automatycznie oglądalność spdanie na łeb, na szyję. To jest moja subiektywna ocena :]
|
|
Pią 13:35, 03 Kwi 2009 |
|
zaneta94
Grzanka

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
zaneta94 napisał: | Według mnie to posunięcie to "gwóźdź do trumny" serialu, przez co automatycznie oglądalność spdanie na łeb |
oj tutaj bym się zastanowił, nie wiemy kogo by dali na jego miejsce. Serial nie może być monotonny, dlatego pewnie będzie jakieś samobójstwo w serialu.
|
|
_________________ Toaroraptorus vel Szpon Sprawiedliwości
Bywają rozstania niezależne od dwojga.Bolesne bo żadne go nie chce.
Wysłany:
Pią 13:42, 03 Kwi 2009 |
|
ToAr
(prze)Biegły Rewident

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
ToAr, i od razu uśmiercać jednego z głownych bohaterów? Nie "sprzątną" jakąś kaczuszkę i przestaną ludzi straszyć po nocach :mrgreen:
|
|
Pią 13:45, 03 Kwi 2009 |
|
zaneta94
Grzanka

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
zaneta94 napisał: | Nie "sprzątną" jakąś kaczuszkę i przestaną ludzi straszyć po nocach |
Tylko sprzątniecie kaczuszki nie wywoła tego, że serial wywróci się do góry nogami. Uważam, że nikt z 3 nie odejdzie, bo producenci chyba by nie mieli na tyle odwagi. Stawiam na Foremana.
|
|
_________________ Toaroraptorus vel Szpon Sprawiedliwości
Bywają rozstania niezależne od dwojga.Bolesne bo żadne go nie chce.
Wysłany:
Pią 13:49, 03 Kwi 2009 |
|
ToAr
(prze)Biegły Rewident

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
ToAr, stawiać to my sobie możemy, ale driny w RwT, a tu trzeba przeżyć odejście "jednego z głównych bohaterów"... Foreman (bez urazy) mnie już wnerwia, a co do spojleru o Wilsonie, to wydaje się dosyć prawdopodobny: wstrząsie Housem i całym szpitalem, Jimmy jest również jednym z głównym bohaterów...
|
|
Pią 13:55, 03 Kwi 2009 |
|
zaneta94
Grzanka

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
W sumie może masz rację - w końcu ostatnio nic mądrego nie wnosi ta postać do filmu.
|
|
_________________ --
PZDR OleYek
Wysłany:
Pią 13:56, 03 Kwi 2009 |
|
oilkm
Student medycyny

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Wątek Foremana "przewijał się" w tym temacie od początku, jednak za każdym razem, kiedy pojawiały się jakieś spojlery - znikał. Moim zdaniem lepiej uśmiercić Foremana, niż kogoś innego, który może coś do serialu jeszcze wnieść...
|
|
Pią 13:59, 03 Kwi 2009 |
|
zaneta94
Grzanka

|
Powrót do góry |
 |
|
|
|
 |
|
 |
 |
Strona Główna
-> Spoilery |
Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
|
Idź do strony Poprzedni 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14 Następny |
Strona 11 z 14 |
|