i znów słucham wykładu ks Pawlukiewicza :D
aaa i dzisiaj naczytałam się artykułów z Focusa i jestem absolutnie zachwycona - m.in. o psychoterapii stosowanej jako normalna metoda leczenia raka. Polecam!:)
_________________ Jak sobie pościelisz, to mnie zawołaj. ;) Wysłany:
Sro 17:16, 08 Kwi 2009
W związku z tym, że cały dzień dziś byłem na działce i nie chce mi się już czytać, uprzejmie się zapytuję czy działo się coś ciekawego (deszcz żab, atak obcych, zaćmienie słońca?)
Ewel, ks. Pawlukiewicz ma kilka bardzo ciekawych wykładów :)
Dodano 1 minut temu:
Aha, dowiedziałem się dziś, że Kutner zmienia House MD na White House, ma być jakimś doradcą czy rzecznikiem Obamy do czegośtam
Spojler:
Powiedział też, że kończy póki co działalność aktorską - może to właśnie przez tą decyzję scenarzyści go "killim"
Sro 18:12, 08 Kwi 2009
Ale dobrze, że są te nagrania, zawsze jestem niesamowicie podbudowana jego kazaniami, czuję się normalniej ;D
Zmykam na TV - chyba po raz pierwszy od jakiegoś miesiąca pooglądam telewizję :lol:
_________________ Jak sobie pościelisz, to mnie zawołaj. ;) Wysłany:
Sro 18:32, 08 Kwi 2009
i znów słucham wykładu ks Pawlukiewicza :D
aaa i dzisiaj naczytałam się artykułów z Focusa i jestem absolutnie zachwycona - m.in. o psychoterapii stosowanej jako normalna metoda leczenia raka. Polecam!:)
Księdza słuchałaś "na żywca" czy w necie?
Parę słuchałam, ogólnie podoba mi się to co mówi i jak mówi, atmosfera jaką stwarza i mądrość, którą przekazuje :spoko:
Arroch napisał:
Komp mi się sam z siebie wyłączył :roll: :roll: cham :?
Cham i prostak :twisted:
Zakończyłam na dziś działalność ogródkową - wygląda tak, jakby dopiero zaczęla go urządzać, ogroma ilośc roślin musiała wylecieć. Szkoda - ale zawsze to pocieszenie, że zrobiło się miejsce dla nowych :P
Lecę pod prysznic oskrobać to, co przyniosłam na sobie do domu ;)
Sro 18:34, 08 Kwi 2009
Wyjżyjcie przez okno do góry na niebo. Jesteśmy z różnych części Polski, ale widok powinniśmy mieć ten sam. U mnie jest w pełni i jakis taki żółty.
No chyba, że macie chmury. Żałujcie, bo widok powalajacy.
Lizbona - ty masz własny ogródek? Szczęściara. Niedługo leżaczek, parasolka, ksiązeczka i stadko słodkich psiaków. Jak ja bym chciała mieszkać w domku, malutkim z ogródkiem i piecem kaflowym.
Lizbona - ty masz własny ogródek? Szczęściara. Niedługo leżaczek, parasolka, ksiązeczka i stadko słodkich psiaków. Jak ja bym chciała mieszkać w domku, malutkim z ogródkiem i piecem kaflowym.
To też moje marzenie - niestety, nie zrealizowane do końca. Nazwałabym to śmietnikiem z kawałkiem zielonego :twisted: Działka malutka, 1/3 jest częścią gospodarczą - czyt. bałaganem - 2/3 to niby zieleń. Niby - bo po krawędziach posadziłam rośliny ( z których większość właśnie wyrzucam), poza ym jest - a właściwie był - trawnik. No i trochę betonu pt. taras, chodnik, pokrywa szamba - malowniczo usytuowana na środku trawnika. W ubiegłym roku wszystko zostało rozryte i zawalone w czasie remontu, i zapewne lata potrwa, zanim będę mogła powiedzieć, że "mam ogródek". Nawet stołu na tarasie nie mam, nie mówiąc o parasolce. Dziś popatrzyłam po moim wojowaniu i stwierdziłam, że to obraz nędzy i rozpaczy. Ale i tak nie chciałby mieszkac gdzieindziej :>
Wykąpałam się i zacząłam walczyć z moim odwiecznym wrogiem - odciskiem. Uwielbiam ten ból dłubania, i dłubania, a ta zaraza jak siedziała, tak siedzi. Znów muszę odwiedzić pedicurzystkę :evil:
Na święta miał przyjechać mój brat z rodzinką, ale dziś okazało się, że ma 40 stopni temperatury - i oczywiście twierdzi, że nic mu nie jest. W efekcie zapewne Tato pojedzie do W-wy na święta, a my powielkanocujemy się we trójkę.. :?
Sro 19:27, 08 Kwi 2009
Ja też mam ogródek i trawnik i kwiaty, iglaki itp. Jest przy tym sporo chodzenia i pielęgnowania :/ Ale kiedy ktos to lubi, to mu to zupełnie nie przeszkadza :) Z tym, że ja akurat nie przepadam za taką robótką ;P
_________________ Każdy błąd kobiety jest winą mężczyzny. Wysłany:
Sro 19:32, 08 Kwi 2009