_________________ ,,People say: 'What do you think of people that only talk to you or like you because you're in Green Day?'
And I say: 'Well, I AM Green Day. That is me... that is my life.'" Wysłany:
Czw 21:33, 30 Kwi 2009
_________________ ,,People say: 'What do you think of people that only talk to you or like you because you're in Green Day?'
And I say: 'Well, I AM Green Day. That is me... that is my life.'" Wysłany:
Czw 21:39, 30 Kwi 2009
Wróciłam :*
Właśnie oglądam CSI Miami a za chwilę CSI Nowego Yorku :D
Będę jeszcze później :D
Czw 21:43, 30 Kwi 2009
Moje siostrzyczki Nemezis i Sevir i nasza mamuta Maagda Mój prywatny, jedyny i niezastąpiony kaloryferek Alan Moja prywatna pisarka zÓych dobranocek, po których nikt nie zaśnie - Guśka Wysłany:
Czw 21:49, 30 Kwi 2009
Witam po długiej przerwie :jupi: :jupi:
Tęskniliście ? :> Bo ja bardzo :wink: Powiem, że wycieczka się udała. Dużo pochodziliśmy, zdobyłem odpowiednią ilość pkt na odznakę popularną GOT. Mieliśmy w dodatku fajne schornisko prowadzone przez rastamanów :D Do tego doszła świetna atmosfera i nocne wędrówki po pokojach :wink: Szkoda tylko, iż jak wracałem to miałem spinę z trzema kolesiami w Katowicach. Dobrze, że ktoś to zauważył bo miał bym małe problemy.
Czw 21:52, 30 Kwi 2009