No dobra, zostanę jeszcze chwilę ale serio nie mam czasu za bardzo^^
Matury jak matury ;) boję się i telepie jak galareta na każdej, a na ustnym polskim to już w ogóle :mdleje: miałam taką pustkę w głowie, że byłam pewna że nie zdam ;) ale było w miarę ok 15/20 :] :] angielski ustny prosty :] 18/20 pisemne - jakoś poszły miałaś Ewel nosa z tym Mickiewiczem^^ temat z Tadzika banalny - porównanie Zosi i Telimeny i do tego wszystko podali :lol:
teraz matma w środę, brryyy :?
Dodano 2 minut temu:
Ewel bo a) jak jest jasno to przemalowuje salon w domu :lol: bo mam wizję :lol:
b) nocami skrobie ołówkiem po kartkach i robię różne gówna w PS bo do szkoły dostarczyć muszę
c) śpię po 2, 3 godziny w nocy :? i czasem nie mam siły gapić się w monitor, a z wami tak jest jak już się przyjdzie to się wsiąka ;)
Arroch, rozgrzeszam Cię ;* Zdaję sobie sprawę, że z maturami to hardcore, nawet kiedyś sama zdawałam matury xD A Willanka też pisze rozszerzoną matmę ;) mój braciszek - podstawę ;D
_________________ Jak sobie pościelisz, to mnie zawołaj. ;) Wysłany:
Sob 23:12, 09 Maj 2009
jak macie ochotę na drinka tudzież wino to ja mam pełny barek ;) i do tego wolną chatę przez najbliższy tydzień :mrgreen:
Dodano 1 minut temu:
Ewel napisał:
Arroch, rozgrzeszam Cię ;* Zdaję sobie sprawę, że z maturami to hardcore, nawet kiedyś sama zdawałam matury xD A Willanka też pisze rozszerzoną matmę ;) mój braciszek - podstawę ;D
matma jak matma, da się przeżyć, ale dzień później jest fizyka :mdleje:
W ogóle jaki housevid znalazłam xDDD Szukałam na YT tej piosenki (Bodyrockers - I like the way you move) i ktoś z nią zrobił fan vida :D leżę i kwiczę :lol:
Gorm nie pisz tej nazwy przy mnie :mdleje: mam złe wspomnienia z mojej 18 w środku zimy, jak moi kochani znajomi poszli piasku szukać :? i zarzygali wycieraczkę sąsiadce (mieszkałam jeszcze wtedy w bloku) bo czystą wódkę, ruską wódkę zapijali Kadarką :mdleje: