Obwieszczam wszem i wobec... ze opanowałam 6 spośród 66 zagadnień - czyli plan 10-dniowy zrealizowany w 100% Obym tylko nie zapomniała tego wszystkiego do jutra!
Rocket jesteś mistrzem :D
Nie zapomnisz. Po powtarzaj sobie przed snem :P
Mi brat powiedział, że jak chce sobie połazić po sklepach to w Wigilię bo wtedy ludzi nie będzie :roll: Nie wierzę mu jakoś...
Arroch, nmzc. ;) Ale sprawdź czy dochodzą całe. ;) Bo Cave wczoraj pisała, ze niestety nie.. :( Jest jeszcze mozliwość, bym na poczte wysłała, w razie czego.. ;)
_________________ avatar by Dwukwiat. :*
banner by Aqua_100. :* Wysłany:
Pon 20:10, 22 Gru 2008
kurcze, nie doszły całe są urwane w pół zdania :(
jak coś to mój mail: arroch@poczta.onet.pl, ale nie musisz się spieszyć z wysyłaniem, możesz to zrobić w wolnej chwili, bo i tak trochę czasu mnie zanim przeczytam ten kawałek co doszedł ;)
A czym ciekawym dzielicie, tzn. jakimi fikami? Może ja też się załapię?! :lol3:
Jak chcecie chodzić po sklepach wtedy, gdy nie ma ludzi, to polecam noc poprzedzającą Wigilię (tak ok.22) - tesko, karefury i inne makra świecą wówczas pustkami - wiem, sprawdziłam.
Ok, w takim razie nie będę molestować, bo sama gromadzę wszystkie fikaszony, które mi się spodobały i które chcę mieć zawsze przy sobie. Kiedyś składowałam je w fioletowej teczce z reniferem, ale niedawno uznałam, że to zbyt niebezpieczne i lepiej mieć je zahasłowane, gdzieś w "Moich dokumentach" :D
Witam ponownie, miałam ubierać choinkę, ale usiadłam na podłodze i ... zasnęłam. Jak się obudziłam wszystko już było gotowe. Za to wysprzątałam pokój, wyrzuciłam zbędne rzeczy, a trochę tego było... jutro ciąg dalszy + pozostałe pomieszczenia^^