Jak już się tak przedstawiamy, to Honorata mnie zwą ;)
Raz3r, u mnie też :D
_________________ ,,People say: 'What do you think of people that only talk to you or like you because you're in Green Day?'
And I say: 'Well, I AM Green Day. That is me... that is my life.'" Wysłany:
Wto 13:48, 28 Lip 2009
Bożenko, ja bardzo często jestem, ale udaję, że mnie nie ma. Witaj :przytul:
_________________ ,,People say: 'What do you think of people that only talk to you or like you because you're in Green Day?'
Wto 13:51, 28 Lip 2009
Wto 13:58, 28 Lip 2009
Są tu sceny, których albo nie było w serialu, albo ja ich nie pamiętam, zatem proszę o pomoc w przypomnieniu ;). Chodzi mi szczególnie o te: 0:37, 0:48 (ta kapiąca krew przewijała się na pewno w czołówce typu Nazywam się Abby Mills... ect. ect., z samego serialu jej nie pamiętam), 1:01, prawie wszystko, gdzie dziecko zombie mówi "One by one" (z tego co pamiętam mówiła to tylko raz, kiedy układała kwiatki - nie lalki - i Abby podeszła do niej i spytała się, kto jej to powiedział), 1:15, 1:30 - 1:33, 1:36, 1:46 (Abby z siekierą?), 1:48, 1:49 (szeryf daje komuś w pysk), 1:50 (krótka migawka - grupka ludzi leje się gdzieś na ulicy), 1:51 (czyżby odnalezienie prochów blondyny z pieskiem przez Malcolma i Beth?), 1:56 - 2:03. Nie wiem, być może ich nie umieścili, ale dlaczego znalazły się w trailerze? Czy to możliwe, że kiedyś moglibyśmy spodziewać się filmu? :P Bo np. niektóre sceny w serialu były, ale tu nakręcone są inaczej - np. gdy Henry siedzi przy wannie z głową jelenia, na pewno miał na sobie inną bluzę/koszulę :P, albo Chloe w rurze - takiego ujęcia nie było na pewno :D.
wróciłam :D najedzona i mogę z Wami troche posiedziec *prasowanie czeka na Paule...*
Bożenko :oops: już go zmniejszam :D ale w sensie wysokości tak ??
Dodano 2 minut temu:
no tak napisałaś, że o wysokość chodzi, ale tępak ze mnie :D
_________________ Kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat działa potajemnie by udało Ci się to osiągnąć. Paulo Coelho
avek&banner od niezastąpionej Ewel Lesio- mój Kochany Małż :) Wysłany:
Wto 14:08, 28 Lip 2009
Diane cześć :D pewnie, wchodź :D zapraszamy :D *podaje rączkę na powitanie*
_________________ Kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat działa potajemnie by udało Ci się to osiągnąć. Paulo Coelho
Wto 14:10, 28 Lip 2009
O matko Kalpana za dużo tego ;) Powoli :D Co do Abby z siekierą chyba taka scena była. Krew na pewno była, tylko nie pamiętam który to odcinek, dziecko zombie, nie wiem może i tak było. Szeryf chyba się z nikim nie bił o ile pamiętam, co do prochów blondyny, to tego na pewno nie było.
Ale wiesz jak to jest z trailerami. Może kręcili sceny, które się w odcinkach nie znalazły, a wrzucili je do trailera ;)
Diane ale wpadnij do nas jak będziesz miała więcej czasu :D a który sezon ściągasz ??
Wto 14:13, 28 Lip 2009
Mam zamiar obejrzeć od początku wszystko. NIedawno zaczęłam oglądać i jak na razie stanęło na sezonie pierwszym, odcinku 11 xD Teraz obejrzę 2 kolejne i pobiję osobisty rekord w obejrzeniu House'a na kompie w jeden dzień. Bo pewnie z 6 dzisiaj wyjdzie...
i
Korn, mój brat ^ ^ Wysłany:
Wto 14:15, 28 Lip 2009