Ależ Bożenko! To nie jest kapusiowanie tylko dbanie o psychikę innych! To, że nie pomoglaś mi im pomóc, będzie oznaczało, że będziesz współwinna ich zbrodni :twisted:
Z największą przyjemnością :D
Jeszcze nigdy nie była współwinna zbrodni. Na realu, to tak nie za bardzo, bo panowie policjanci to zÓe ludzie, wiec chociaż ta wirtualna zbrodnia mi została.
Ps. Zgadzam się, kury to złe ptaki. Bardzo złe...
Nie 23:27, 02 Sie 2009
Raz3r przed *chrząka* lekarzem nie musisz mieć żadnych tajemnic Twisted Evil Toż to lekarz prawie jak ksiądz spowiednik Twisted Evil
Mam wyznać swoje psychiczne grzechy? A więc ostatni raz psychicznie spowiadałem się kiedyś tam. Leków zapisanych nie przyjmowałem, zalecenia lekarza użyłem jako rozpałkę na grilla. Popełniłem następujące zbrodnie: bardzo rzadko używam swojej psychiki do czegoś innego niż głupota. Więcej zbrodni nie pamiętam (zabicie komara zębami się zalicza?) Proszę Cię psychiatro o zalecenia, receptę, i rabat na leki w aptece.
A co powiesz na JESZCZE biegające kury bez głowy?? Nawet sobie nie wyobrażasz jakie spustoszenie w głowie dziecka, może zrobić biegnący na nie kuro-upiór
Dodano 1 minut temu:
Raz3r napisał:
(zabicie komara zębami się zalicza?)
Blech....
Ale przyznać Ci trzeba - refleks masz świetny!
Nie 23:41, 02 Sie 2009
Blech....
Ale przyznać Ci trzeba - refleks masz świetny!
Bożenko, on miał w sobie moją krew. Bezczelnie mi ją ukradł, zaczynałem się dołować z tego powodu, i wpadłem na pomysł zemsty. Niech zobaczy jak to jest, jak się kogoś gryzie :twisted:
Mam wyznać swoje psychiczne grzechy? A więc ostatni raz psychicznie spowiadałem się kiedyś tam. Leków zapisanych nie przyjmowałem, zalecenia lekarza użyłem jako rozpałkę na grilla. Popełniłem następujące zbrodnie: bardzo rzadko używam swojej psychiki do czegoś innego niż głupota. Więcej zbrodni nie pamiętam (zabicie komara zębami się zalicza?) Proszę Cię psychiatro o zalecenia, receptę, i rabat na leki w aptece.
O borze! *ma zawał serca* Na stos z nim! :evil:
Cytat:
A co powiesz na JESZCZE biegające kury bez głowy??
Mój wujek w tamten weekend to zrobił... A ciotka chodziła cała we krwi...
Spojler:
a jak byłam mała to właśnie uciekałam przed takim biegającym kogutem i wpadlam prosto w pokrzywy... takie metrowe...
O borze! *ma zawał serca* Na stos z nim! Evil or Very Mad
Przynosi defibrylator "czardżing, klir jest puls"
Jestem aż tak zÓy, żeby palić mnie na stosie? Może chociaż zróbmy z tego ognisko z pieczonymi pyrami, będzie jakaś korzyść z tego xD
Mój wujek w tamten weekend to zrobił... A ciotka chodziła cała we krwi...
Tylko dla widzów o mocnych nerwach.
Spojler:
Ja też byłam u ciotki. Nie dość, że siekierka świsnęła na moich oczach, to jeszcze kura, już bez głowy, wyrwała się ciotce z rąk i pobiegła w moją stronę, rozchlapując naokoło krew z dziwnie wygiętej resztki szyi...
Ostatnio zmieniony przez bozenka21 dnia Pon 0:03, 03 Sie 2009, w całości zmieniany 1 raz
Nie 23:58, 02 Sie 2009