|
 |
Przywitaj się :)
Idź do strony Poprzedni 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 29, 30, 31 ... 91, 92, 93, 94, 95, 96, 97, 98, 99, 100 Następny
|
 |
|
 |
|
Zobacz poprzedni temat
:: Zobacz następny temat
|
Wiadomość |
Autor |
|
 |
Black Time, witam Cię w naszym gronie i zapraszam do off-topowania w Rozmowach w T(ł)oku :D
|
|
Pon 16:06, 25 Maj 2009 |
|
zaneta94
Grzanka

Pochwał: 30
Miasto: Dziura zabita dechami :P
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
|
 |
Cześć . Oprócz Housa oglądam Greys Anatomy i Private Practice. Zdarza mi się czasem CSI:NY
|
|
Wysłany:
Pon 16:44, 25 Maj 2009 |
|
meredith115
Student medycyny

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
meredith115, witam, widać po nicku, że jesteś fanką GA :wink:
|
|
Pon 16:45, 25 Maj 2009 |
|
zaneta94
Grzanka

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Witamy cię na forum, meredith115. A tak w ogóle, fajny nick, Fajne, amerykańskie imię.
|
|
Pon 17:48, 25 Maj 2009 |
|
matrixa1
Dermatolog

Pochwał: 6
Miasto: Legionowo
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Black Time i meredith115 witamy w naszym gronie!
Zapraszamy,zapraszamy! :D
|
|
_________________ "Doing nothing is not a plan it is a specyficly lack of a plan"
Wysłany:
Wto 9:17, 26 Maj 2009 |
|
Betti
Chirurg dziecięcy

Pochwał: 13
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Czesc
Witam :)
No coz nick mój znacie (odkrywczosc ma niezna granic...)
Mam na imię Wiktoria ale preferuje zdrobnienienie, od "pełnomatrazowego" mienia, czyli Wiki :)
Hmm...Uwielbiam muzyke :) Kocham szukac nowych gatunkow itd.
Nie lubię braku oryginalnosci ;) Ale mój ulubiony zespoł to Guns N' Roses, taa nowy gatunek :roll:
Coz jest ze mnie taki maly filozof i psycholek.
Lubię zanudzac nudnymi kawalami, lubie dlatego, iż "kręci" mnie obserwacja odruchow psychicznych "czleka" na rozne bodzce, w tym nudne kawaly :)
Interesuje sie chorobami psychicznymi.
Czytam książki i komiksy.
Seriale jakie ogladam to House (kolejne odkrycie...Istny Kolumb ze mnie, chociaz mowi sie, ze ktos inny odkryl Ameryke przed Kolumbem...)
Aha czesto spamuje, wiec z gory przepraszam Adminow, Moderatorow itp.
Moze chcecie sie jeszcze czegos dowiedziec? Pytajcie, ja mam problemy z pamiecia i nie zawsze o wszystkim pamietam...(az dziwne jak na moj wiek...)
I...przede wszystkim nie jestem nudziarzem, moze zdziebko outsider'em ale to wszystko...Nie, nie wszystko! Jestem jeszcze cholerykiem, napewno jestem wredna, megaloman...
Dobra, bo za moment doznacie zbiorczego znudzenia moja osoba, a tego nie chcemy. (no, przynajmniej ja...)
To jeszcze raz witam i milego rozgryzania mojego charakteru i samego bytu mojej osoby :mrgreen:
|
|
_________________ "Nicosc nicosciuje"
Wysłany:
Wto 19:54, 26 Maj 2009 |
|
slashwikihouse
Student medycyny

Pochwał: 1
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
slashwikihouse witaj!
Po takim długim poście co nieco już o Tobie wiemy ;) Jeśli jesteś aż taką gadułą, na jaką wyglądasz, to być może rozgryzanie Twojego charakteru nie zajmie nam dużo czasu :)
Zajrzyj do Rozmów w Tłoku- tam sobie offtopujemy i gadamy do woli.
Miłego zapoznawania się z Forum! :)
|
|
_________________ Zapytaj mnie (anonimowo) o cokolwiek:
www.formspring.me/Miztlikatia
Wysłany:
Sro 7:38, 27 Maj 2009 |
|
Katia
Patomorfolog

Pochwał: 12
Miasto: Warszawa
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
slashwikihouse hej!
Zapraszamy do naszego grona oraz do udzielania sie w forumowych tematach.
:D
|
|
_________________ "Doing nothing is not a plan it is a specyficly lack of a plan"
Wysłany:
Sro 10:11, 27 Maj 2009 |
|
Betti
Chirurg dziecięcy

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
przywitanie
Witam wszystkich tu obecnych housomaniaków!
Chyba nie będę oryginalna mówiąc, że jestem wręcz uzależniona od oglądania House'a , a poza tym kocham kino, uwielbiam teatr , a moją ogromną słabością jest pożeranie książek i czekolady ( jedno jak i drugie w nieprzyzwoicie dużych ilościach. :D )
|
|
_________________ “Jeśli rozmawiasz z Bogiem, jesteś religijny. Kiedy Bóg przemawia do ciebie jesteś chory psychicznie.” Piszę poprawnie po polsku.
Wysłany:
Czw 0:05, 28 Maj 2009 |
|
Issabella
Student medycyny

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
IssabellaWitaj .Zapraszamy serdecznie do grona Halsowiczow!
:D
|
|
Wysłany:
Czw 9:22, 28 Maj 2009 |
|
Betti
Chirurg dziecięcy

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
|
a psik!
Student medycyny

Miasto: Poznań
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
a psik!, fakt, trochę już tutaj jesteś, ale na przywitanie nigdy nie jest za późno :lol: Żeby tradycję podtrzymać: witaj w naszym gronie :mrgreen:
|
|
Pią 13:03, 29 Maj 2009 |
|
zaneta94
Grzanka

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Witam wszystkich Housowiczki i Houswiczów :D . Sama nią jestem od jakiegoś półtora roku ale dopiero teraz odkryłam tą stronkę i forum. Zawsze z
niecierpliwością czekam na kolejne odcinki w telewizyjnej dwójce. Mam tylko nadzieję że po zakończeniu sezonu 4, który nastąpi niedługo :cry: sezon 5.
Oprócz Dr House jestem fanka Z archiwum X, Kości i CSI Kryminalnych Zagadek Miami.
Poza tym czerwcu bronie prace licencjacka z historii.
Dr House to według mnie najlepszy serial tej dekady :lol: .
|
|
Wysłany:
Sob 20:33, 30 Maj 2009 |
|
Scully M.D.
Student medycyny

Miasto: Radom
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Witaj Scully M.D.! Rozgość się na naszym forum.
Scully M.D. napisał: | Dr House to według mnie najlepszy serial tej dekady |
Myśle, że nie tylko ja się z tym zgodzę :]
|
|
Sob 20:43, 30 Maj 2009 |
|
matrixa1
Dermatolog

Pochwał: 6
Miasto: Legionowo
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Witam,
Od czego by tutaj zacząć ? :]
A więc Krzysiek uzależniony od pepsi i dobrej muzyki. Normalny facet, który mówi co mu sie żywnie podoba. Mnie to nie interesuje czy osoba jest taka czy siaka, jeżeli jest po prostu idiotą czemu nie ma się o tym dowiedzieć ?
Moja przygoda z House zaczęła się gdy usłyszałem kawałek jednego z moich ulubionych zespołów Tear Drop w telewizji,pomyślałem sobie stereotypem 'Dobra muza, kiepski serial' lecz nie, w pewnym sensie house przypomina mnie i jakoś tak fajnie mi sie ogląda :D
Oprócz tego coś o zainteresowaniach,
-Muzyka jazz,metal,rock,soul,grunge,alternatywa,instrumental (Pearl Jam, Redman, Możdżer, Massive Atack i wiele innych)
-Film, kinomaniak ;) Z ulubionych to 21, Zawodowiec,Efekt motyla, ojciec chrzestny.
-Książka kryminały i fantastyka: Władca pierścieni, Błękitna pustka oraz wiedźmin Sapkowskiego
Lubię grzebać w komputerach, stawiać systemy serwery podłączać kabelki, i pograć w gierki jak to każdy ;)
Reszta w swoim czasie ;)
|
|
_________________ Kudłacz jesteś dupkiem! Phi wymyśl coś lepszego :x
Staram się dobierać słowa tak, by zostały zrozumiałe, i nie będę się powtarzać.
Jak już coś napisze to tylko komentarz do danej sytuacji, nie będę owijać w bawełnę i pierniczyć głupot.
Wysłany:
Nie 10:59, 31 Maj 2009 |
|
Kudlacz
Student medycyny

|
Powrót do góry |
 |
|
|
|
 |
|
 |
 |
Strona Główna
-> Izba Przyjęć |
Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
|
Idź do strony Poprzedni 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 29, 30, 31 ... 91, 92, 93, 94, 95, 96, 97, 98, 99, 100 Następny |
Strona 30 z 100 |
|