|
 |
Przywitaj się :)
Idź do strony Poprzedni 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 31, 32, 33 ... 91, 92, 93, 94, 95, 96, 97, 98, 99, 100 Następny
|
 |
|
 |
|
Zobacz poprzedni temat
:: Zobacz następny temat
|
Wiadomość |
Autor |
|
 |
Witaj!
Zajrzyj do nas do Rozmów w Tłoku, tam wszyscy siedzimy :)
Mam nadzieję, że będzie Ci się miło z nami forumowało. UWAGA - forum jest BARDZO uzależniające :D
|
|
_________________ Zapytaj mnie (anonimowo) o cokolwiek:
www.formspring.me/Miztlikatia
Wysłany:
Nie 22:23, 07 Cze 2009 |
|
Katia
Patomorfolog

Pochwał: 12
Miasto: Warszawa
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
|
 |
whatever Witamy witamy. Kolejna kobieta i jak tu istnieć w tak sfeminizowanym forum :D
|
|
Wysłany:
Nie 22:31, 07 Cze 2009 |
|
Howling_Mad
Chirurg dziecięcy

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Witamy serdecznie whatever :). Mamy nadzieję, że szybko się rozkręcisz :D. Ja z uzależnianiem też mam problem (tyle, że ja uzależniam się od facetów xD). Nie wiem czy to zdrowe, ale na pewno zdrowsze od innych uzależnień :P.
|
|
Wysłany:
Nie 22:38, 07 Cze 2009 |
|
Kalpana
Dziekan Medycyny

Pochwał: 22
Miasto: Mława
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
witaaaam!
Witam was wszystkich ! Drodzy Tramalowcy ! :D
Tak więc, jestem uzależniony od House'a, jak House od Vicodinu i jak Cuddy od House'a :)
Housem zaraziłem się od mamy, kiedyś to oglądała na tvp2, początek pierwszego sezonu, nie wiem jak, ale wciągnęło mnie to do takiego stopnia, że wydałem wszystkie oszczędności na dvd z naszym narkotykiem :)
Mam nadzieję, że będzie nam się cudownie razem żyło :)
|
|
Wysłany:
Pon 18:03, 08 Cze 2009 |
|
motorade
Student medycyny

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Cytat: | Tak więc, jestem uzależniony od House'a, jak House od Vicodinu i jak Cuddy od House'a |
motorade, tym zdaniem każdy zdobędzie moje serce :lol:
Cytat: | Mam nadzieję, że będzie nam się cudownie razem żyło |
Me too :D
Witaj w naszym "cudownym" gronie :wink:
|
|
Pon 18:20, 08 Cze 2009 |
|
zaneta94
Grzanka

Pochwał: 30
Miasto: Dziura zabita dechami :P
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Witam wszystkich ;]
Nazywam się Martyna, a jak widać po nicku molcia. Mieszkam w Bytomiu i bardzo lubię Hausa :D Życia sobie bez jego docinków nie wyobrażam :D Poza tym mam sporo zainteresowań ;] mam nadzieję, że wspólnie będziemy więcej się dowiadywać na temat Haus M.D.
|
|
Wysłany:
Pon 19:45, 08 Cze 2009 |
|
molcia
Student medycyny

Miasto: Bytom
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Witajcie Chorzy Ludzie i Ich Bliscy :lol:
Użytkujcie jak najaktywniej nasze Forum, obnażanie własnych talentów mile widziane :lol: Wspólne picie (soczków i nie tylko) i pogaduchy w Rozmowach w T(ł)oku - czynnych całą dobę! :D
Pamiętajcie, że u nas nie leczy się hałsowego uzależnienia. Badania potwierdziły, że nasza klinika skutecznie je pogłębia :twisted:
N'Joy ;)
|
|
_________________ Jak sobie pościelisz, to mnie zawołaj. ;)
Wysłany:
Pon 20:13, 08 Cze 2009 |
|
Ewel
Neskwikowa BiolKuleczka

Pochwał: 72
Miasto: G.||Gdynia
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Witajcie, wszyscy nowi :)
Jak już napisała Ewel - wpadajcie do Rozmów w Tłoku. Tam się najszybciej zżyjecie z innymi użytkownikami ;)
|
|
_________________ Zapytaj mnie (anonimowo) o cokolwiek:
www.formspring.me/Miztlikatia
Wysłany:
Pon 21:06, 08 Cze 2009 |
|
Katia
Patomorfolog

Pochwał: 12
Miasto: Warszawa
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Nowi uzytkownicy witajcie! Zapraszmay do poznawania i udzielania sie w innych tematach oraz do poglebiania House'owego uzaleznienia! :D
|
|
_________________ "Doing nothing is not a plan it is a specyficly lack of a plan"
Wysłany:
Pon 22:12, 08 Cze 2009 |
|
Betti
Chirurg dziecięcy

Pochwał: 13
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
An. miesięcy 168, uogólniając 9 dniami. Ogólnie to nihilistka, manipulantka, psychopatka i ekscentryczka.
Mniej niż bardzo małomówna, chodź więcej niż przebiegła.
Lubię czytać, gryźć wszystko co leży na biurko, słonecznik niełuskany i obserwować organizmy nazwane homo sapiens. W tym ostatnim, szczególnie interesujące są wszelkie odruchy mimowolne np. bezwarunkowy przymus kłamania, oraz chęć dryfowania pomiędzy " kali zabić", "Kali jeść" i Kali UCYWILIZOWAĆ".
Wbrew pozorom nie mam ambicji zostania nędznym psychiatrą, namawiającym ludzi do popełnienia samobójstwa. Marzy mi się posada astrofizyka, chodź ostatnio zaczynam myśleć o sobie jako o przyszłej pani genetyk.
O oczywistej oczywistości ( uwielbiam pleonazmy!) nie wspominam.
|
|
Wysłany:
Sro 8:30, 10 Cze 2009 |
|
s.muzzz
Student medycyny

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
s.muzzz, witaj :D Życzę miłej zabawy na forum, podziel się z nami swoją obsesją w Rozmowach w T(ł)oku :mrgreen:
|
|
Sro 13:19, 10 Cze 2009 |
|
zaneta94
Grzanka

Pochwał: 30
Miasto: Dziura zabita dechami :P
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Powitać wszystkich!
Na temat mej skromnej osoby nie będę się za bardzo rozpisywać. Na imie mam Dominik - jak wiadomo imion się niestety nie wybiera. Póki co się kształce co miejmy nadzieje wyjdzie mi na zdrowie. Co sie tyczy Housa to ogladałem już wszyściutkie odcinki, teraz jak większość z was czekam na kolejny sezon. Na forum trafiłem, muszę się przyznać bez bicia/z biciem (niep. skreślić) z nudów - nie miałem co robić po obejrzeniu wszystkich odcinków doktorka :roll: ale nie myślcie sobie, że zaraz stąd odejde. 8)
Tak więc witam jeszcze raz, przede wszystkim panie bo widzę, że są tu w większości - lepiej od razu zacząć się podlizywać. 8)
Rzekłem :wink:
|
|
Wysłany:
Sro 14:31, 10 Cze 2009 |
|
Sesio
Student medycyny

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Witam serdecznie :D
Zalogowałam się tu już chyba jakiś czas temu i wypada w końcu coś napisać :) House'a oglądam od niedawna, ale w jakieś dwa miesiące obejrzałam wszystkie sezony i nie mogę się doczekać następnego, jak chyba zresztą wszyscy tu obecni :P Na forum trafiłam dzięki koleżance z klasy <jesteś> i serial trafił na mój ekran również dzięki niej xD poza Housem uwielbiam fantastykę we wszelkim wydaniu, szczególnie jeśli występują w niej wampiry z prawdziwego zdarzenia :D z góry przepraszam za wszystkie błędy/spamy/wredne słowa/problamy, które spowoduję, postaram się uważać co robię :twisted:
|
|
Wysłany:
Sro 20:43, 10 Cze 2009 |
|
Darky
Student medycyny

Miasto: Wrocław
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
no prosze proszę, kogo ja tu widzę :twisted: ty zÓy czÓowieku, nareszczie się odezwałaś, wbijaj do rozmów w tłoku :D
|
|
_________________ Ubrana u Mireli : )
Wysłany:
Sro 20:55, 10 Cze 2009 |
|
Chasper
Onkolog

Pochwał: 6
Miasto: Wrocław
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
no więc mój pierwszy post postanowił przywędrować tutaj :)
witajcie chorzy ludzie i ich bliscy!
z tej strony amerykanka, rzekoma gitarzystka basowa, pani grafik komputerowy i pisarka amatorka. :) kocham książki i pochłaniam je jedna za drugą (w tym obcojęzyczne) ^^ poza tym wielbicielka twórczości Dana Browna pod każdą postacią i wielka fanka Manchester United :mrgreen:
do zobaczenia w innych wątkach :D mam nadzieję tu trochę pobyć :D
|
|
Wysłany:
Czw 12:18, 11 Cze 2009 |
|
cookieterror
Stażysta

Pochwał: 3
Miasto: Los Angeles
|
Powrót do góry |
 |
|
|
|
 |
|
 |
 |
Strona Główna
-> Izba Przyjęć |
Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
|
Idź do strony Poprzedni 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 31, 32, 33 ... 91, 92, 93, 94, 95, 96, 97, 98, 99, 100 Następny |
Strona 32 z 100 |
|