Hatt- koleżanka. Po raz kolejny trzeba znosić fochy księżnkiczki
_________________ "Nie widziała cię już od miesiąca,
I nic. Jestem może bledsza,
trochę śpiąca, trochę bardziej milcząca,
lecz widać można żyć bez powietrza!" Wysłany:
Pią 17:41, 05 Mar 2010
widziałaś?
Salamandra, hej :wink:
maagdaa, główny temat dzisiejszego dnia - odnalazłam moje ukochane mp4! :D I na tym się zatrzymuję, bo reszta już tak nie razi optymizmem i przesadną eforią. A co u Ciebie?
_________________ maagdaa - mój prywatny rozczoch z Octoberem w ręce! Agawa & Nigide- Mhroczne i (nie)zÓe rodzeństwo!, Nuttie Kuzynka 65 stopnia &
Wujek JigSaw. 'Nie idź za mną, bo nie umiem prowadzić. Nie idź przede mną, bo mogę za tobą nie nadążyć. Idź po prostu obok mnie i bądź moim przyjacielem.' Wysłany:
Pią 17:44, 05 Mar 2010
hattrick, no w takim razie cieszę się z mp4 razem z Tobą. ;)
A u mnie nic ciekawego, jak zwykle zresztą.
Z próbnego testu z polskiego, który miałam wczoraj mam z zamkniętych zadań 18/20 pkt. ehh !Pani udało się sprawdzić tylko te. Otwarte potem ;)
_________________ Avek od anoli ! Córek mapeto ogórek - Nemezis, córunia jędzunia - nimfka & Sevir, brat bliźniak - whatever. / zÓy partner ze schowka, mraÓ, mraÓ - Hambarr / Rozczochowy właściciel - maybe ! /druga połówka mojego mózgu - lusiek /maaamusia - kretowa / mruczący pożeracz przecinków -Guśka 'Każdy z nas ma cztery twarze; tę, którą pokazuje innym; tę, którą widzą inni; tę, która myśli, że jest prawdziwa i tę, która jest prawdziwa. Wybierając jedną z nich, nie rezygnujmy z pozostałych.' Wysłany:
Pią 17:45, 05 Mar 2010
nemafrozon Helou...^^ Jak miło Cię znów czytać! :D
_________________ maagdaa - mój prywatny rozczoch z Octoberem w ręce! Agawa & Nigide- Mhroczne i (nie)zÓe rodzeństwo!, Nuttie Kuzynka 65 stopnia &
Wujek JigSaw. 'Nie idź za mną, bo nie umiem prowadzić. Nie idź przede mną, bo mogę za tobą nie nadążyć. Idź po prostu obok mnie i bądź moim przyjacielem.' Wysłany:
Pią 17:48, 05 Mar 2010
Hatt musiała przyjść do mnie po swój zeszyt. Na 4 piętro aż z drugiego końca miasta. Pominę fakt, że spisałam jej dzisiejszą lekcję i że jest piątek.
I zły kolor włosów mi wyszedł!
Pią 17:49, 05 Mar 2010
nemafrozonAż 7 minut! xD Siła Wyższa mnie wołała, myślałam, że zejdzie dłużej, ale no cóż...:D
Nem Hejka :D
Pią 17:50, 05 Mar 2010
Pią 17:51, 05 Mar 2010
hattrick, aaach... Powiedz mi, czemu ja byłam taka głupia i strachliwa i nie chciałam uczyć się grać na skrzypcach? Miałam w domu stare Stradivariusy pradziadka, warte oczywiście masę pieniędzy, i nie chciałam... :(
Ja jeszcze takiego pogranicza klasyki dorzucę naszego Zbigniewa Preisnera, to co on wyczynia z fortepianem to jest geniusz.
In 30 years, kids as young as 6 or 7 will be sitting in classrooms hearing that women didn’t always have the rights to their own bodies and how boys couldn’t marry boys and girls couldn’t marry girls and they’re going to be as confused and disturbed as when we first learned about slavery and Black Codes.
_________________ Avek od anoli ! Córek mapeto ogórek - Nemezis, córunia jędzunia - nimfka & Sevir, brat bliźniak - whatever. / zÓy partner ze schowka, mraÓ, mraÓ - Hambarr / Rozczochowy właściciel - maybe ! /druga połówka mojego mózgu - lusiek /maaamusia - kretowa / mruczący pożeracz przecinków -Guśka 'Każdy z nas ma cztery twarze; tę, którą pokazuje innym; tę, którą widzą inni; tę, która myśli, że jest prawdziwa i tę, która jest prawdziwa. Wybierając jedną z nich, nie rezygnujmy z pozostałych.' Wysłany:
Pią 17:51, 05 Mar 2010