|
 |
Rozmowy w t(ł)oku #11
Idź do strony Poprzedni 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 687, 688, 689 ... 991, 992, 993, 994, 995, 996, 997, 998, 999, 1000 Następny
|
 |
|
 |
|
Zobacz poprzedni temat
:: Zobacz następny temat
|
Wiadomość |
Autor |
|
 |
Idę się zając swoją stronką, a więc idę. Papa :*
|
|
Pon 14:21, 19 Kwi 2010 |
|
Chancex3
Okulista

Pochwał: 6
Miasto: Stalowa Wola
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
|
 |
Chancex3, pa :papapa:
Wszyscy idą :]
|
|
Pon 14:22, 19 Kwi 2010 |
|
zaneta94
Grzanka

Pochwał: 30
Miasto: Dziura zabita dechami :P
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Sal, nie przejmuj się, czasem z komentarzami trzeba się hamować przy niektórych ludziach... Ja mam specyficzne poczucie humoru przez moją rodzinę, mój dom to siedlisko wielkiego absurdu, mój ojciec potrafi wejść do mnie do pokoju, pisnąć "Groszku!" i za moment wyjść (Groszek - to moje domowe przezwisko ;) ). Wczoraj, jak oglądaliśmy procesję z kościoła Mariackiego, to wszyscy razem pękaliśmy ze śmiechu z tego pochodu, bo szli niemożebnie wolno, a jeszcze na dodatek Dziwisz i ten co obok szedł kiwali się z lewa na prawo jak kaczuszki albo jak ludzie w kolejce do komunii :D Przez to wszystko wiele razy muszę się w szkole powstrzymywać i zaciskać zęby bo przychodzą mi do głowy takie śmieszne rzeczy momentami, ze nawet ludzi z klasy to zaskakuje.
|
|
In 30 years, kids as young as 6 or 7 will be sitting in classrooms hearing that women didn’t always have the rights to their own bodies and how boys couldn’t marry boys and girls couldn’t marry girls and they’re going to be as confused and disturbed as when we first learned about slavery and Black Codes.
Wysłany:
Pon 14:24, 19 Kwi 2010 |
|
Shitzune
Katalizator Zbereźności

Pochwał: 47
Miasto: Graffignano
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Ja również już lecę, pa :papapa:
|
|
Pon 14:25, 19 Kwi 2010 |
|
zaneta94
Grzanka

Miasto: Dziura zabita dechami :P
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Shee, ja tam Ci zazdroszczę... Ja u siebie w domu nie mogę pożartować, bo poczucie humoru mojej rodziny oscyluje w granicach zera :roll:
Już po tym krótkim opisie wiem, że Twój tata jest ciekawym człowiekiem :D
|
|
Pon 14:43, 19 Kwi 2010 |
|
Salamandra
Psychologiczny Iluzjonista

Pochwał: 19
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Salamandra napisał: | Już po tym krótkim opisie wiem, że Twój tata jest ciekawym człowiekiem |
Fanatyk i pasjonata historii wszelkiego rodzaju i kraju, potrafi wyrecytować dzieje niemal każdego europejskiego państwa - pamiętam z podstawówki, kiedy przychodziłam i pytałam: a dlaczego Jadwiga była królem - i otrzymywałam dwugodzinny wykład na temat historii Węgier ;) Oprócz tego wielbiciel map i atlasów, zachwycony współczesnymi możliwościami dostępu do informacji, typ ostrożnego buntownika - w latach osiemdziesiątych jak były prostesty to szedł razem z nimi, ale równoległymi ulicami i bardziej z ciekawości :D Mistrz logiki i matematyki, studiował pół roku na politechnice, ale ostatecznie zrezygnował (przez dziadka) i po dziś dzień pracuje w starej fabryce na stanowisku mistrz produkcji. ;) A z charakteru taki sam jak ja - skryty flegmatyk i analityk.
|
|
In 30 years, kids as young as 6 or 7 will be sitting in classrooms hearing that women didn’t always have the rights to their own bodies and how boys couldn’t marry boys and girls couldn’t marry girls and they’re going to be as confused and disturbed as when we first learned about slavery and Black Codes.
Wysłany:
Pon 14:55, 19 Kwi 2010 |
|
Shitzune
Katalizator Zbereźności

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Z mojego starszego też pocieszny człek jest... Najbardziej lubię jak śpiewa sprośne przyśpiewki, albo parodiuje starszą jak jest na nią wściekły o_O
Za to starsza, cały czas poważna. Jak opowiada dowcip to zwykle zastanawiamy się czy już możemy się śmiać, czy jeszcze nie :roll:
Cytat: | Fanatyk i pasjonata historii wszelkiego rodzaju i kraju, potrafi wyrecytować dzieje niemal każdego europejskiego państwa - pamiętam z podstawówki, kiedy przychodziłam i pytałam: a dlaczego Jadwiga była królem - i otrzymywałam dwugodzinny wykład na temat historii Węgier |
Shee jak Cię czytam to zastanawiam się czy nasi ojcowie nie są spokrewnieni o.O Autentycznie. Ja pamiętam jak jeszcze niedawno, tłumaczył mi fizykę na zasadzie: "Atom to taka kulka i ma rączki i tymi rączkami łapie inne atomy" Czy jakoś tak to wyglądało, do tego jego wizualizacje- bezcenne :X A kiedyś jak wrócił z wywiadówki to rzucił kartkę z ocenami w starszą i mruknął tylko:" Ta nauczycielka to głupia c****"
:hahaha:
|
|
_________________ Bash in my brain And make me scream with pain Then kick me once again,
And say we'll never part...
I know too well I'm underneath your spell,
So, darling, if you smell Something burning, it's my heart.
Wysłany:
Pon 15:01, 19 Kwi 2010 |
|
JigSaw
Diabetolog

Miasto: Miasto Grzechu
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Jig, jak masz jakichś Czubajów w rodzinie, to welcome in family :D Nie no, mój ojciec to czysta powaga, nie pali, nie pije, nie przeklina, ostoja spokoju i sarkazmu, podejrzewam, że to po nim mam stany depresyjne, ale nic nie udowodnione :twisted:
Tak na kompletnym marginesie - obejrzałam "Ostatni dzwonek" wczoraj i umarłam z zachwytu.
|
|
Wysłany:
Pon 15:05, 19 Kwi 2010 |
|
Shitzune
Katalizator Zbereźności

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Cytat: | Jig, jak masz jakichś Czubajów w rodzinie, to welcome in family Very Happy Nie no, mój ojciec to czysta powaga, nie pali, nie pije, nie przeklina, ostoja spokoju i sarkazmu, podejrzewam, że to po nim mam stany depresyjne, ale nic nie udowodnione Twisted Evil |
Niestety nic o tym nie wiem :( A może ty masz Michalczuków? Mój jest ogólnie bardzo dowciapny, żwawy- palił, ale rzucił...A pijemy razem :X
Do tego ma zabójcze teksty...Kiedyś wymyślił, że będzie jeździł na hulajnodze z Wiki (dostała od wujka z niemiec taką na trzech kółkach, z motorkiem) nie mógł jej znaleźć i biegał po mieszkaniu wrzeszcząc: K*** noga, gdzie jest moja hulajnoga :hahaha:
Jak byłem młodszy, to graliśmy w jednej drużynie w kosza...Ogólnie moi kumple go ubóstwiają :twisted:
Cytat: | Tak na kompletnym marginesie - obejrzałam "Ostatni dzwonek" wczoraj i umarłam z zachwytu. |
Nie mów... *_* Ja oglądałem przedwczoraj! Autentyk, najpierw przeleciałem Kochanków mojej mamy, potem Marcowe migdały a na koniec właśnie Dzwonek.
|
|
_________________ Bash in my brain And make me scream with pain Then kick me once again,
Wysłany:
Pon 15:12, 19 Kwi 2010 |
|
JigSaw
Diabetolog

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
|
Shitzune
Katalizator Zbereźności

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Obejrzyj Kochanków mojej mamy :mrgreen: Tzn. nie mojej, bo kto by ją chciał...pijany ojciec tylko :P
Krótki film o zabijaniu, Krótki film o miłości - strasznie mi się podobał ;) Do tego Szapcia- Mrau i mały Lubaszenek z Lucasowym problemem ;) , Trzy kolory, Człowieka z marmury- klasyk :D, Bez końca...
A najlepiej walnij w wolnej chwili Dekalogi- są na YT :X Mamy świetne filmy,a wszyscy tak się podniecają amerykanami...jak to jest :roll:
Cytat: | Przepraszam, ale złapałam wielki zaciesz. |
Tak, dziwnie to wyszło :hahaha:
|
|
Wysłany:
Pon 15:25, 19 Kwi 2010 |
|
JigSaw
Diabetolog

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Cytat: | Krótki film o zabijaniu |
Mi się wczoraj ściągnął, ale nie mam natchnienia żeby obejrzeć :X
A tak w ogóle cześć wszystkim. Byłam dzisiaj na giełdzie szkół i jejuuu. Wymienię mojego kota na węża boa <3 Taki fajny w dotyku, że szok O.o
|
|
Pon 15:32, 19 Kwi 2010 |
|
jeanne
Dziekan Medycyny

Pochwał: 50
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Cytat: | A tak w ogóle cześć wszystkim. Byłam dzisiaj na giełdzie szkół i jejuuu. Wymienię mojego kota na węża boa <3 Taki fajny w dotyku, że szok O.o |
Giełda szkół? Za moich czasów nie było czegoś takiego :( Ja bym nakarmił kotem węża, albo inny łańcuch zrobić...Niech kot łapie myszy dla węża, a potem będzie można tego samego węża sprzedać dyrce jako szalik :twisted:
jeanne dotykasz obce węże?! Wstydź się :twisted:
|
|
Wysłany:
Pon 15:36, 19 Kwi 2010 |
|
JigSaw
Diabetolog

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Nie czytam tego co napisaliście, bo pewnie to same głupoty.
Natomiast muszę się podzielić swoimi przeżyciami.
Dziś mieliśmy pierwszy dzień zapisów na przedmioty na kolejny rok. Wszystkie ciekawsze zostały zajęte dokładnie wtedy, kiedy ja byłem na zajęciach. Drugi raz z rzędu nie udało mi się zapisać na medycynę sądową. Za to nadludzkim wysiłkiem podjętym już miesiąc temu udało mi się wywalczyć miejsce na seminarium magisterskie - będę pisał magisterkę z prawa medycznego. A dzisiejszy dzień w skrócie: studenci - bydło, profesorzy - pastuchy, zamykający bramy na wszelkie możliwe sposoby. Żal.pl.
|
|
Pon 15:37, 19 Kwi 2010 |
|
Gorm
Dziekan Medycyny

Pochwał: 7
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Cytat: | A kiedyś jak wrócił z wywiadówki to rzucił kartkę z ocenami w starszą i mruknął tylko:" Ta nauczycielka to głupia c****" |
:hahaha:
Nie ma co, świetnych macie ojców :D
jeanne, węże są milusie w dotyku :) Zawsze chciałam mieć węża... Albo legwana, kameleona, agamę... Cokolwiek.
|
|
Pon 15:37, 19 Kwi 2010 |
|
Salamandra
Psychologiczny Iluzjonista

Pochwał: 19
|
Powrót do góry |
 |
|
|
|
 |
|
 |
 |
Strona Główna
-> Ostry Dyżur |
Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
|
Idź do strony Poprzedni 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 687, 688, 689 ... 991, 992, 993, 994, 995, 996, 997, 998, 999, 1000 Następny |
Strona 688 z 1000 |
|