Rozmowy w t(ł)oku #11
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 703, 704, 705 ... 991, 992, 993, 994, 995, 996, 997, 998, 999, 1000  Następny

Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Strona Główna -> Ostry Dyżur
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Wiadomość Autor

Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

maybe_55 nie wiem czemu,ale zawsze znajdę coś innego do zrobienia :roll: A przecież wszystko jest tak samo ważne, ale nigdy sie wyrobić nie mogę :( Jednak i tak jestem w dniu dzisiejszym dobra, bo zdarzyłam zrobić już obiad :D

Moja zÓa, mHoczna i demoralizująca siostra Mirela :*

PostWysłany: Wto 14:14, 20 Kwi 2010
Marguerite
Dziekan Medycyny
Dziekan Medycyny

Pochwał: 14

Powrót do góry

Cytat:
alhambra, nawet nie tyle, że chcę, po prostu wybrałam go sobie do prezentacji maturalnej.

Cóż to za piękne czasy, że można sobie o takim filmie popisać na maturę, buuu. Też tak chcę :(

PostWysłany: Wto 14:15, 20 Kwi 2010
alhambra
Psi Detektyw
Psi Detektyw

Pochwał: 13

Powrót do góry

alhambra ja też się obijałam :D Siedziałam sobie wygodnie na sali i oglądałam spektakle, albo siedziałam w parku i rozmawiałam na bardzo życiowe tematy. A jutro jak się będę obijać <3 Już sie doczekać nie mogę :mrgreen:

Shee is perfect human being.

Matura? #NOT MY DIVISION

PostWysłany: Wto 14:17, 20 Kwi 2010
Nemezis
The Woman
The Woman

Pochwał: 19

Miasto: 221B Baker Street
Powrót do góry

alhambra, teraz można wszystko wybrać do prezentacji. Chciałam sobie wybrać temat o bohaterach niegodziwych wzbudzających sympatię, żeby wziąć wiadomo kogo ;) ale niestety on nie jest jednoznacznie negatywny. Ale już takiego Wolanda, hm...
Gdybym mogła wybrać jeszcze raz temat, zmieniłabym na inspiracje malarskie w twórczości Kaczmarskiego. No ale cóż. Przemęczę się z moim.

In 30 years, kids as young as 6 or 7 will be sitting in classrooms hearing that women didn’t always have the rights to their own bodies and how boys couldn’t marry boys and girls couldn’t marry girls and they’re going to be as confused and disturbed as when we first learned about slavery and Black Codes.

PostWysłany: Wto 14:18, 20 Kwi 2010
Shitzune
Katalizator Zbereźności

Pochwał: 47

Miasto: Graffignano
Powrót do góry

Ja na szczęście nie muszę robić obiadu, bo mama sobie poszła do koleżanki, z którą mają tam jakąś cukrzycową dietę cud, tata wraca późno, a mi pani doktor zabroniła jeść przez 3 dni. Nie jem od niedzieli, a że kazała mi wczoraj nie jeść, to jeszcze zostaje jutro. I powiem Wam, że już nawet głodu nie czuję. Wyglądam koszmarnie, wychudłam jak szczur, a moja cera pozostawia wiele do życzenia. Ale cóż, będzie lepiej :mrgreen:

Dodano 1 minut temu:

Shitzune napisał:
zmieniłabym na inspiracje malarskie w twórczości Kaczmarskiego.

Ja bym jednak została przy Twoim :?

PostWysłany: Wto 14:19, 20 Kwi 2010
alhambra
Psi Detektyw
Psi Detektyw

Powrót do góry

alhambra napisał:
Ale cóż, będzie lepiej Mr. Green

I tego się trzymajmy :D

Następny sezon będzie nasz! Nawet "Marian" nam nie przeszkodzi! :mrgreen:
Gusia - moja Bratnia Dusza :wink: Danielek18 - mój młodszy, zÓy i ironiczny brat :mrgreen:

PostWysłany: Wto 14:20, 20 Kwi 2010
zaneta94
Grzanka
Grzanka

Pochwał: 30

Miasto: Dziura zabita dechami :P
Powrót do góry

Po dzisiejszym maratonie 3 sezonu House'a mam zamiar obejrzeć jeszcze nowy odcinek, który czeka tylko na odpalenie. Potem doczekam jakoś cierpliwie do wieczora na moje dwa gópie seriale, tzn. "Na Wspólnej" i "M jak miłość". Już widziałam zajawki, będzie w dechę :mrgreen:

PostWysłany: Wto 14:21, 20 Kwi 2010
alhambra
Psi Detektyw
Psi Detektyw

Powrót do góry

Shitzune napisał:
Z czym do ludzi?

ZAstanówmy się,...Hm..Jednak ja myślę, że to i tak dobrze. :D

zaneta94 napisał:
Mumia przemówiła ludzkim głosem Nawet pierwszy raz się uśmiechnęła (ten uśmiech był bardzo wymuszony, ale to już coś) Innymi słowy: historyczna chwila A ja cały czas mam nadzieję...

:lol: Nieźle. :D

Ojojoj! Dzika Bestia dobiera się do wydruku 'Skazanych na Princeton'! O ta świnia....Zaraz jej porachuje kości! Ładnie to tak ruszać moje kartki kraciasta-ogoniasta?!

maagdaa - mój prywatny rozczoch z Octoberem w ręce!
Agawa & Nigide- Mhroczne i (nie)zÓe rodzeństwo!, Nuttie Kuzynka 65 stopnia &
Wujek JigSaw.

'Nie idź za mną, bo nie umiem prowadzić. Nie idź przede mną, bo mogę za tobą nie nadążyć. Idź po prostu obok mnie i bądź moim przyjacielem.'

PostWysłany: Wto 14:22, 20 Kwi 2010
maybe_55
Dziekan Medycyny
Dziekan Medycyny

Pochwał: 39

Powrót do góry

Cytat:
alhambra napisał:
Ale cóż, będzie lepiej Mr. Green

I tego się trzymajmy Very Happy

Zawsze trzeba być optymistką, prawda?

Dodano 1 minut temu:

Jak sądzicie, ile można wypić soku bananowego jednego dnia? :D

PostWysłany: Wto 14:25, 20 Kwi 2010
alhambra
Psi Detektyw
Psi Detektyw

Powrót do góry

maybe_55, no, jeśli chcę aspirować na jakieś sensowne studia, to jednak tak z 50% conajmniej by się przydało. Poza tym jeśli będę miała mniej niż 50%, to się okaże, że zmarnowałam mnóstwo czasu, bo wyjdzie na to samo, jakbym zdawała podstawę. :?
Hah, kolejny odcinek Hałsofety będzie ciekawy, ja już wiem, co będzie, a wy nie :P

In 30 years, kids as young as 6 or 7 will be sitting in classrooms hearing that women didn’t always have the rights to their own bodies and how boys couldn’t marry boys and girls couldn’t marry girls and they’re going to be as confused and disturbed as when we first learned about slavery and Black Codes.

PostWysłany: Wto 14:25, 20 Kwi 2010
Shitzune
Katalizator Zbereźności

Pochwał: 47

Miasto: Graffignano
Powrót do góry

Shitzune a jaki masz temat prezentacji? ja mam motyw anioła w literaturze i filmie... już trochę umiem prezentacji i właśnie powtarzam to co umiem, żeby ruszyć dalej :) a Ty ? juz masz czy jeszcze nie ?

avek&banner od niezastąpionej Ewel
Lesio- mój Kochany Małż :)

PostWysłany: Wto 14:26, 20 Kwi 2010
paula_
Kardiolog
Kardiolog

Pochwał: 15

Miasto: Zielona Góra
Powrót do góry

alhambra, widziałam całkiem przypadkiem ostatni odcinek "Na Wspólnej". Podoba mi się wątek niejakiej Danuty i jej ucznia :mrgreen:

Cytat:
Laughing Nieźle. Very Happy

Pewnie, zwłaszcza, że nigdy nie widziałam, żeby się uśmiechała. To oczywiście nie oznacza, że ją akceptuję. Nadal chcę powrotu mojej "starej" polonistki.

Gusia - moja Bratnia Dusza :wink: Danielek18 - mój młodszy, zÓy i ironiczny brat :mrgreen:

PostWysłany: Wto 14:26, 20 Kwi 2010
zaneta94
Grzanka
Grzanka

Powrót do góry

Gdzie te czasy, kiedy przychodziło się na maturę ze słoniem i długopisem tylko (no trzeba było jeszcze mieć dowód osobisty), siadało się w ławce przed straszną komisją i pisało się gópie gópoty, byle dużo i jakos w miarę sensownie. Myślenie i pisanie na gorąco. Czy coś jeszcze z tego zostało?

PostWysłany: Wto 14:28, 20 Kwi 2010
alhambra
Psi Detektyw
Psi Detektyw

Powrót do góry

alhambra napisał:

Zawsze trzeba być optymistką, prawda?

Pewnie, ale w niektórych sytuacjach po prostu się nie da...

PostWysłany: Wto 14:29, 20 Kwi 2010
zaneta94
Grzanka
Grzanka

Powrót do góry

Cytat:
alhambra, widziałam całkiem przypadkiem ostatni odcinek "Na Wspólnej". Podoba mi się wątek niejakiej Danuty i jej ucznia

No właśnie ten wątek uwielbimy z Juniuś, kibicujemy temu shipowi :mrgreen: A dzisiaj Danka powie Markowi, że Maciek się w niej zakochał. Ten młody jest tragiczny, ale cóż...takie rzeczy się zdarzają. Ja też kochałam skrycie mojego nauczyciela, ale fakt, listów do niego nie wypisywałam.

PostWysłany: Wto 14:30, 20 Kwi 2010
alhambra
Psi Detektyw
Psi Detektyw

Powrót do góry
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Strona Główna -> Ostry Dyżur Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 703, 704, 705 ... 991, 992, 993, 994, 995, 996, 997, 998, 999, 1000  Następny
Strona 704 z 1000

Skocz do: