|
 |
Rozmowy w t(ł)oku #11
Idź do strony Poprzedni 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 706, 707, 708 ... 991, 992, 993, 994, 995, 996, 997, 998, 999, 1000 Następny
|
 |
|
 |
|
Zobacz poprzedni temat
:: Zobacz następny temat
|
Wiadomość |
Autor |
|
 |
zaneta94 papapa :) do napisania :)
|
|
_________________ Kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat działa potajemnie by udało Ci się to osiągnąć. Paulo Coelho
avek&banner od niezastąpionej Ewel
Lesio- mój Kochany Małż :)
Wysłany:
Wto 15:22, 20 Kwi 2010 |
|
paula_
Kardiolog

Pochwał: 15
Miasto: Zielona Góra
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
|
 |
Dzieńdoberek ! ;)
|
|
_________________ Avek od anoli !
Córek mapeto ogórek - Nemezis, córunia jędzunia - nimfka & Sevir, brat bliźniak - whatever. / zÓy partner ze schowka, mraÓ, mraÓ - Hambarr / Rozczochowy właściciel - maybe ! /druga połówka mojego mózgu - lusiek /maaamusia - kretowa / mruczący pożeracz przecinków -Guśka
'Każdy z nas ma cztery twarze; tę, którą pokazuje innym; tę, którą widzą inni; tę, która myśli, że jest prawdziwa i tę, która jest prawdziwa. Wybierając jedną z nich, nie rezygnujmy z pozostałych.'
Wysłany:
Wto 15:25, 20 Kwi 2010 |
|
Lady M
Dziekan Medycyny

Pochwał: 14
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Witam.
Ja sobie do domu wróciłem i ściągam housea :wink:
|
|
Wysłany:
Wto 15:25, 20 Kwi 2010 |
|
Spiryt
Stażysta

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
maagdaa Hej ;*
Spiryt Witaj :D Maybe jestem *podaje łapkę* :mrgreen:
|
|
'Nie idź za mną, bo nie umiem prowadzić. Nie idź przede mną, bo mogę za tobą nie nadążyć. Idź po prostu obok mnie i bądź moim przyjacielem.'
Wysłany:
Wto 15:28, 20 Kwi 2010 |
|
maybe_55
Dziekan Medycyny

Pochwał: 39
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Dobry wszystkim :)
Dzisiejszy dzień był dla mnie zakręcony, że szok. Spodziewałam się 8 koszmarnych lekcji, a w końcu okazało się, że zostało na 5 w klasie i dyr nas wygnał na warsztaty garncarskie. Stwierdziłam, że za nic w świecie się nie dam wrobić w lepienie garnków, ale jednak 2 razy siedziałam przy kole i udało mi się zrobić coś wazonopodobnego. :mrgreen: Nawet fajna zabawa, tylko się trochę upaprałam gliną. :]
|
|
Wto 15:28, 20 Kwi 2010 |
|
wiolka17
Designer Miesiąca

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
maybe_55 Witam witam :wink:
|
|
Wysłany:
Wto 15:29, 20 Kwi 2010 |
|
Spiryt
Stażysta

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
wiolka17, hej, hej. ;)
maybe ! *tuli i buziakuje*
mogę do Ciebie mówić mejbik ? :mrgreen: :mrgreen:
|
|
Córek mapeto ogórek - Nemezis, córunia jędzunia - nimfka & Sevir, brat bliźniak - whatever. / zÓy partner ze schowka, mraÓ, mraÓ - Hambarr / Rozczochowy właściciel - maybe ! /druga połówka mojego mózgu - lusiek /maaamusia - kretowa / mruczący pożeracz przecinków -Guśka
'Każdy z nas ma cztery twarze; tę, którą pokazuje innym; tę, którą widzą inni; tę, która myśli, że jest prawdziwa i tę, która jest prawdziwa. Wybierając jedną z nich, nie rezygnujmy z pozostałych.'
Wysłany:
Wto 15:30, 20 Kwi 2010 |
|
Lady M
Dziekan Medycyny

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
|
Shitzune
Katalizator Zbereźności

Pochwał: 47
Miasto: Graffignano
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Shitzune napisał: | a tak właściwie to na jakiej podstawie tak twierdzi? |
Pokazałam jej wszystkie twoje dzieła jakie tylko się znalazły. Np. Kołysnakę dla ToAra :D Twierdzi, że jesteś bardzo inteligentna. :DJa sobie siedziałam z 'Skazani na Princeton' na kanapie, a ona się pyta Czy ten tytuł to ty wymyśliłaś? :D :lol:
maagdaa napisał: | mogę do Ciebie mówić mejbik ? |
Pewnie. :mrgreen:
wiolka17 Hej :D
Spiryt Opowiedz coś o sobie? :mrgreen:
|
|
'Nie idź za mną, bo nie umiem prowadzić. Nie idź przede mną, bo mogę za tobą nie nadążyć. Idź po prostu obok mnie i bądź moim przyjacielem.'
Wysłany:
Wto 15:35, 20 Kwi 2010 |
|
maybe_55
Dziekan Medycyny

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
maybe_55 napisał: | Pokazałam jej wszystkie twoje dzieła jakie tylko się znalazły. Np. Kołysnakę dla ToAra Twierdzi, że jesteś bardzo inteligentna. :DJa sobie siedziałam z 'Skazani na Princeton' na kanapie, a ona się pyta Czy ten tytuł to ty wymyśliłaś? |
Łomójboru :lol:
Z tymi "Skazanymi..." to też długo główkowałam, przeszukiwałam najsłynniejsze filmy na filmwebie, nie pamiętam, co jeszcze wchodziło w grę, ale ostatecznie wybrałam Skazanych na Shawshank ;)
Najgorzej miałam z pomysłem na fabułę. W końcu stwierdziłam - a może podrzucę swój pomysł? Bo sama teraz piszę ficka o tym, jak wszyscy są zamknięci w środku, więc pomyślałam sobie, że inni inaczej to rozwiną - no i rzeczywiście poleciało inaczej ;) Ale teraz na dodatek nawet odcinek zrobili o zamknięciu, więc pomysł stracił na oryginalności :roll: Ale jak skończę to, co piszę, to może nawet zamieszczę. Może. Jeszcze nie wiem.
|
|
In 30 years, kids as young as 6 or 7 will be sitting in classrooms hearing that women didn’t always have the rights to their own bodies and how boys couldn’t marry boys and girls couldn’t marry girls and they’re going to be as confused and disturbed as when we first learned about slavery and Black Codes.
Wysłany:
Wto 15:38, 20 Kwi 2010 |
|
Shitzune
Katalizator Zbereźności

Pochwał: 47
Miasto: Graffignano
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
maybe_55 Bardzo możliwe. Co chcesz wiedzieć? :mrgreen:
|
|
Wysłany:
Wto 15:39, 20 Kwi 2010 |
|
Spiryt
Stażysta

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Spiryt, my też się chyba jeszcze nie znamy.
*podaje łapkę* Miło mi. ;)
|
|
Wysłany:
Wto 15:40, 20 Kwi 2010 |
|
Lady M
Dziekan Medycyny

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
maagdaa Mnie również :D
Witają mnie dziś jak nigdy :wink:
|
|
Wysłany:
Wto 15:42, 20 Kwi 2010 |
|
Spiryt
Stażysta

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Shitzune napisał: | ale ostatecznie wybrałam Skazanych na Shawshank |
No mam też tak od razu: Pewnie wzorowała się na 'Skazanych na Shawshank' :lol:
Shitzune napisał: | Ale jak skończę to, co piszę, to może nawet zamieszczę. Może. Jeszcze nie wiem. |
Może na pewno. :mrgreen:
Spiryt Wszystko. :twisted:
|
|
Wysłany:
Wto 15:43, 20 Kwi 2010 |
|
maybe_55
Dziekan Medycyny

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
maybe_55 Żeby było bardziej tajemniczo i żeby bardziej kusiło będę się ujawniał co jakiś czas :twisted:
|
|
Wysłany:
Wto 15:45, 20 Kwi 2010 |
|
Spiryt
Stażysta

|
Powrót do góry |
 |
|
|
|
 |
|
 |
 |
Strona Główna
-> Ostry Dyżur |
Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
|
Idź do strony Poprzedni 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 706, 707, 708 ... 991, 992, 993, 994, 995, 996, 997, 998, 999, 1000 Następny |
Strona 707 z 1000 |
|