Będę, będę... i tak nie mam innego zajecia więc mogę nawet u stóp pozaplatać
O ! tak zrób ! :D
_________________ Avek od anoli ! Córek mapeto ogórek - Nemezis, córunia jędzunia - nimfka & Sevir, brat bliźniak - whatever. / zÓy partner ze schowka, mraÓ, mraÓ - Hambarr / Rozczochowy właściciel - maybe ! /druga połówka mojego mózgu - lusiek /maaamusia - kretowa / mruczący pożeracz przecinków -Guśka 'Każdy z nas ma cztery twarze; tę, którą pokazuje innym; tę, którą widzą inni; tę, która myśli, że jest prawdziwa i tę, która jest prawdziwa. Wybierając jedną z nich, nie rezygnujmy z pozostałych.' Wysłany:
Wto 19:04, 27 Kwi 2010
Streszczenie napisałam do dobrego tekstu ale nie mogłam jakąś tego napisać w całości . Pani z nami tego akurat nie ćwiczyła , tylko tysiąc razy podania bo była pewna że się pojawią :roll:
Wkurzył mnie ten test na MAKSA !
a kto za mnie będzie trzymał kciuki , jutro ? proooszę
Uciekam robaczki.
Idę się myć, obejrzę moje Szalone Dziewice i idę spać.
pa pa i tzrymam kciuki za wszystkich ! ;**
_________________ Avek od anoli ! Córek mapeto ogórek - Nemezis, córunia jędzunia - nimfka & Sevir, brat bliźniak - whatever. / zÓy partner ze schowka, mraÓ, mraÓ - Hambarr / Rozczochowy właściciel - maybe ! /druga połówka mojego mózgu - lusiek /maaamusia - kretowa / mruczący pożeracz przecinków -Guśka 'Każdy z nas ma cztery twarze; tę, którą pokazuje innym; tę, którą widzą inni; tę, która myśli, że jest prawdziwa i tę, która jest prawdziwa. Wybierając jedną z nich, nie rezygnujmy z pozostałych.' Wysłany:
Wto 19:05, 27 Kwi 2010
a kto za mnie będzie trzymał kciuki , jutro ? proooszę
Anuś, będę trzymać ! Ale Ty też ! ;)
Wto 19:06, 27 Kwi 2010
Ann kochanie ja trzymam, nie widziałaś komitetu trzymania kciuków??
Wto 19:07, 27 Kwi 2010
ann, my też tego nie ćwiczyczyliśmy. Pisaliśmy tylko ciągle rozprawki z przykładami lektur.
No, ale i tak będę miała za streszczenie 0, mimo, że dobrze mi poszło, bo napisałam do WP
Ja będę trzymała ;) Jedną reką pisała, a drugą trzumała ;)
maagdaa, pa, bliźniacza sis. I pamiętaj, będzie dobrze ;)
_________________ maagdaa - bliźniacza sis :* TurboBezbłędnieNiewiadomaSeksiŁacina by Gusq & whatever diagnoza choroby: Pyczomania | wraz z Luthien15
Powtórzyłam sobie tylko geometrię. Modlę się, żeby nie było funkcji. I jakoś to pójdzie.
_________________ ,,People say: 'What do you think of people that only talk to you or like you because you're in Green Day?'
And I say: 'Well, I AM Green Day. That is me... that is my life.'" Wysłany:
Wto 19:11, 27 Kwi 2010