|
 |
Rozmowy w t(ł)oku #11
Idź do strony Poprzedni 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 94, 95, 96 ... 991, 992, 993, 994, 995, 996, 997, 998, 999, 1000 Następny
|
 |
|
 |
|
Zobacz poprzedni temat
:: Zobacz następny temat
|
Wiadomość |
Autor |
|
 |
Alan napisał: | jestem pewien, że ta walka absolutnie przejdzie do historii |
Oczywiście i to bezwzględu na wynik. Jeżeli wygra Undertaker (90% szans na taki booking) to na emeryture odejdzie żyjąca legenda, ten który przez tyle lat jest na szczycie i jest jednym z najlepszych na świecie w tym biznesie. Jeżeli wygrywa Shawn Michaels ( 10% szans) to Undetaker poniesie pierwszą porażkęna gali na której wygrywał od 19lat. Rok temu walka jak na ich dyspozycję zdrowotne i wiek była wręcz genialna i myślę, że w tym roku tak będzie. Szczerze całym sercem jestem z Sexy Boyem ale wszystkie znaki na niebie i na ziemi mówią, że jednak bookerzy nie zdecydują się na przerwanie streaku.
Ostatnio zmieniony przez lesio dnia Sob 23:46, 27 Mar 2010, w całości zmieniany 1 raz
|
|
Sob 23:46, 27 Mar 2010 |
|
lesio
Starachowicki Magnat

Pochwał: 15
Miasto: Starachowice
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
|
 |
ann, domyślam się, że nie o wszystkich i cieszę się, że choć w części mogę być w tych wyjątkach ;)
Co do postów o obślinianiu - prawda, nigdy ich nie pisałam, bo nawet jakoś mi nie pasują.
Szkoda, że nie wiem jak forum wyglądało dawniej, ale mam nadzieję, że choć w części da się to jeszcze trochę 'cofnąć', (A sama, nawet z czystej ciekawości zajrzę do starszych RwT :) )
|
|
_________________ maagdaa - bliźniacza sis :*
TurboBezbłędnieNiewiadomaSeksiŁacina by Gusq & whatever
diagnoza choroby: Pyczomania | wraz z Luthien15
Zadaj pytanie, a whatever z pewnością na nie odpowie
Wysłany:
Sob 23:46, 27 Mar 2010 |
|
whatever
Reumatolog

Pochwał: 5
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
|
Shitzune
Katalizator Zbereźności

Pochwał: 47
Miasto: Graffignano
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Shitzune napisał: | wiolka17, zostań, przytulimy cię i nazwiemy cię Dżordż. Wink |
No tym Dżordżem mnie przekonałaś. ;)
ann, słuchaj, żeby nie było. Tu nie chodzi o to, że zaraz się obrażam, itd. To, co mówisz (nie tylko Ty zresztą) ma sens i nie uciekaj od tego, bo nie nie ma przed czym, a dyskusja na taki, albo bardzo podobny temat na pewno prędzej czy później by wypłynęła. (Jeśli bredzę, to proszę mnie opieprzyć.)
Shitzune napisał: | Forum się zbuntowało... albo nie mogło nas znieść. Teraz każdy dostanie bana. Wink Twisted Evil |
Błąd strony? A ja myślałam, że iplus się na mnie pogniewał i nawet kompa ponownie uruchomiłam. :)
Marguerite napisał: | Shee to zacznijmy od czekolady Very Happy Będzie słodko Twisted Evil |
Czekolada... Nie róbcie mi smaka. ;) A tak trochę bardziej na serio to jestem krzewicielem gorzkiej czekolady wśród rodziny i znajomych - najlepiej Goplana, a jeszcze lepiej gorzka goplana nadziewana toffi ^^
whatever napisał: | Szkoda, że nie wiem jak forum wyglądało dawniej, ale mam nadzieję, że choć w części da się to jeszcze trochę 'cofnąć', (A sama, nawet z czystej ciekawości zajrzę do starszych RwT Smile ) |
Zabrzmi to krótko, ale trudno. Jak rany, pomyślałam o tym samym. Trzeba bd się doedukować. :)
Ostatnio zmieniony przez wiolka17 dnia Sob 23:54, 27 Mar 2010, w całości zmieniany 1 raz
|
|
Sob 23:48, 27 Mar 2010 |
|
wiolka17
Designer Miesiąca

Pochwał: 14
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Cytat: | Ja też się tym interesuję. Znaczy.. nie zupełnie. Może inaczej, od bardzo niedawna i jestem jeszcze 'świeża' w całym tym temacie, więc nic nie wiem, ale ostatnio mnie to wciągnęło i mam nadzieję, że nie długo będę bardziej obeznana |
Wystarczy na początek wiedzieć, że wszystko to jest jeden wielki teatr :P No i ogladać, oglądać i ogladać. A w szczególnosci starsze gale wwe, i obecne TNA i ROH. Bo obecne WWE troszkę ssie obecnie...
|
|
Sob 23:49, 27 Mar 2010 |
|
lesio
Starachowicki Magnat

Pochwał: 15
Miasto: Starachowice
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
|
nimfka
Nietoperek

Pochwał: 30
Miasto: HouseLand
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
lesio, ja doskonale wiem o co chodzi, ale dzięki za troskę :D
|
|
_________________ 'Można mnie nie lubić, ale nie ignorować'...
Hattrick-moja siostra, która okazała się bratem. Po prostu.
Wysłany:
Sob 23:50, 27 Mar 2010 |
|
Alan
Pulmonolog

Pochwał: 8
Miasto: Łódź
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Shitzune napisał: | Nie ma tu nikogo z kim mogłabym porozmawiać o snookerze |
Niestety ja za bardzo się w tych tematach nie orientuję. Jedynie czasami widuję cześć gry, ale nawet nie całość. Przykro mi.
|
|
Wysłany:
Sob 23:50, 27 Mar 2010 |
|
whatever
Reumatolog

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Shitzune napisał: | Hah. Nie ma tu nikogo z kim mogłabym porozmawiać o snookerze i o tym jak mocno adoruję Graeme'a Dotta? ;) |
Ze mna możesz ;)
|
|
_________________ "Nigdy nie dyskutuj z głupkiem, bo najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pokona Cię doświadczeniem ;]"
Moja zÓa, mHoczna i demoralizująca siostra Mirela :*
Wysłany:
Sob 23:51, 27 Mar 2010 |
|
Marguerite
Dziekan Medycyny

Pochwał: 14
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
lesio napisał: | Wystarczy na początek wiedzieć, że wszystko to jest jeden wielki teatr :P No i ogladać, oglądać i ogladać. A w szczególnosci starsze gale wwe, i obecne TNA i ROH. Bo obecne WWE troszkę ssie obecnie... |
Pierwszy raz oglądałam w zeszłym tygodniu w niedzielę. Jakoś późno. (nie wiem co to konkretnie było) Ale mnie wciągnęło :D. A teraz zaglądam codziennie na Extreme, ale nie wiem kiedy to jest :( I tak to właśnie ze mną jest..
|
|
Wysłany:
Sob 23:53, 27 Mar 2010 |
|
whatever
Reumatolog

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
wiolka17, nie mam zamiaru Cię opieprzać . Wyraziłam każdy z nas swoje zdanie i nie mam prawa nikogo za to bić . Cieszę się jeszcze raz , że mnie w miarę rozumiecie ! Zresztą nie tylko mnie ale i innych starszych obywateli . Jednak myślę , żeby zakończyć ten temat . Wiecie jakie my mamy zdanie , a my wiemy jakie Wy. Temat jeszcze pewnie wróci ale na razie proponuję od niego odpocząć . Przemyśleć poważnie . Dlaczego poważnie ? Bo forum to jest takie miejsce w którym możesz oderwać się od codzienności . Zabawić się , pośmiać , porozmawiać z ludźmi których lubimy . I mam nadzieję że to miejsce nie zamieni się w jeden wielki słitaśny śmietnik . Będę myślała co by zrobić , byśmy szli lepszą drogą a tymczasem miłej nocy : Całuję WSZYSTKICH ! i tych starszych i tych nowych , w szczególności wiolkę i whatever :*
|
|
Wysłany:
Sob 23:53, 27 Mar 2010 |
|
ann
Dziekan Medycyny

Pochwał: 49
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Ann, a mnie nie ucałujesz?! Absurd, absurd :D
|
|
Wysłany:
Sob 23:54, 27 Mar 2010 |
|
Alan
Pulmonolog

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Alan , zazdrośniku ! :twisted: Całuję , całuję i Ciebie :*
|
|
Wysłany:
Sob 23:55, 27 Mar 2010 |
|
ann
Dziekan Medycyny

Pochwał: 49
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
*odcałowuje Ann jak na fana MJ'a przystalo* :D
|
|
Wysłany:
Sob 23:56, 27 Mar 2010 |
|
Alan
Pulmonolog

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
ann, będzie dobrze. W końcu nikt nie pozwoli zrobić z forum słitaśnego śmietniczka, prawda ?
Pa :*
|
|
Wysłany:
Sob 23:56, 27 Mar 2010 |
|
whatever
Reumatolog

|
Powrót do góry |
 |
|
|
|
 |
|
 |
 |
Strona Główna
-> Ostry Dyżur |
Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
|
Idź do strony Poprzedni 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 94, 95, 96 ... 991, 992, 993, 994, 995, 996, 997, 998, 999, 1000 Następny |
Strona 95 z 1000 |
|