Z jakiegoś konkretnego powodu, czy tknęła ich zwyczajna troska? :3
In 30 years, kids as young as 6 or 7 will be sitting in classrooms hearing that women didn’t always have the rights to their own bodies and how boys couldn’t marry boys and girls couldn’t marry girls and they’re going to be as confused and disturbed as when we first learned about slavery and Black Codes.
Shee on mnie już z tym męczy sporo czasu bo wg. niego nic nie jem a tego po mnie nie widać i sobie ubzdurał, że mam coś z tarczycą... a że i tak teraz mi jeszcze ginekolog kazała hormony zrobić to się poddałam
alhambra, a czemuż to?
Zna ktoś jakiś fajny przepis na sałatkę? ;)
_________________ Wyznaję Chaseronizm totalny :D
Każda Hambarr chaseronowa na pizzę zawsze gotowa
Ależ owszem, zgadza się ona w schowku kryje się! - by Chasper:* Sinaj - my sweet soulmate :*:* Moja zÓa maagdaa umilająca mi chwile w schowku :twisted: złota lista
Johnny, johnny, john--> http://johnnydepp.blox.pl/html Wysłany:
Sob 15:16, 01 Maj 2010
Cześć!
Patrząc na zdjęcie koleżanki odezwał się mój głos w środku "Mogłabyś tam być, ale strzel focha na komunikację miejską, bo to jej wina" No i strzelam focha na komunikację miejską, bo przez nią jest mi przykro :roll:
Sob 15:19, 01 Maj 2010
dobre pytanie ;) rzodkiewka, sałata, ziemniaki, jajka, sos sojowy, całą masę przypraw, ser żółty, cytryna, musztarda i kawałek makreli ale nie wiem czy ona się jeszcze nadaje :P
Dodano 1 minut temu:
alhambra napisał:
Do czego ma być ta sałatka?
ujmę to tak: jestem głodna :P
alhambra,a co do twojego spoilera to zgadzam się. W tym sensie był przygnębiający.. :?
Ależ owszem, zgadza się ona w schowku kryje się! - by Chasper:* Sinaj - my sweet soulmate :*:* Moja zÓa maagdaa umilająca mi chwile w schowku :twisted: złota lista
Sob 15:24, 01 Maj 2010
A ja jeszcze nie widziałam nowego odcinka, z poprzednim też zalegam, jakoś nie mam weny, żeby do nich usiąść.
Właśnie obejrzałam Kocham cię Polsko, jak ja uwielbiam ten program :-D
_________________ Niepełnosprawność może, choć nie musi twórczości przeszkadzać,
z kolei względnie pełna sprawność może, choć nie musi twórczości pomagać. Wysłany:
Sob 15:27, 01 Maj 2010
hmm...może dorzucę makaron i wtedy się najem. Faktycznie dobry pomysł ;) chyba nie mam śmietany ale sos winegret chyba można samemu skonsruować.
Sob 15:27, 01 Maj 2010
Powtórzę się: ten odcinek uświadomił mi, że jestem konserwatystką w każdym calu. ;)
In 30 years, kids as young as 6 or 7 will be sitting in classrooms hearing that women didn’t always have the rights to their own bodies and how boys couldn’t marry boys and girls couldn’t marry girls and they’re going to be as confused and disturbed as when we first learned about slavery and Black Codes.
Na głoda bym zrobiła sałatke z kurczakiem i zupkami chińskimi
niestety brk składników mi doskwiera, ale rzuć przepis bo to ciekawie brzmi :D
Sob 15:28, 01 Maj 2010