|
 |
Rozmowy w t(ł)oku #11
Idź do strony Poprzedni 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 142, 143, 144 ... 991, 992, 993, 994, 995, 996, 997, 998, 999, 1000 Następny
|
 |
|
 |
|
Zobacz poprzedni temat
:: Zobacz następny temat
|
Wiadomość |
Autor |
|
 |
|
Shitzune
Katalizator Zbereźności

Pochwał: 47
Miasto: Graffignano
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
|
 |
Cytat: | elektromagnetyzm. dostałam tróję ze sprawdzianu |
Ja też z tego dostałam troję :D I poprawiłam na... tróję :mrgreen: Chociaż ja pisałam z całego magnetyzmu, więc materiału było nieco więcje, ale i tak tego nie pojmuję. Teraz mam optykę i to jest czysta przyjemność.
|
|
Pon 18:35, 29 Mar 2010 |
|
Salamandra
Psychologiczny Iluzjonista

Pochwał: 19
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Nuty, niestety nie posiadam kaftanu ;)
maria_lucie, aktualnie? Słychać The Police - Every Breath You take i reszte płyty 'The Best Of' :D
|
|
'Nie idź za mną, bo nie umiem prowadzić. Nie idź przede mną, bo mogę za tobą nie nadążyć. Idź po prostu obok mnie i bądź moim przyjacielem.'
Wysłany:
Pon 18:43, 29 Mar 2010 |
|
maybe_55
Dziekan Medycyny

Pochwał: 39
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Salamandra napisał: | Teraz mam optykę i to jest czysta przyjemność. |
serio? matko, z tego co pamiętam to ja przeżywałam na niej katusze :? te wszystkie strzałki pod odpowiednim kątem, aggghhhhhrrrrr :evil: :evil: :evil:
|
|
_________________ Ubrana u Mireli : )
Wysłany:
Pon 18:44, 29 Mar 2010 |
|
Chasper
Onkolog

Pochwał: 6
Miasto: Wrocław
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Shitzune - raczej human... chociaż najbardziej chciałabym iść na profil polski-matma, gdyby taki istniał ;) lubię matmę, lubię polski, nienawidzę fizyki, chemii i biologii - zostaje tylko opcja human.
Sal - fakt, optyka jest bardzo przyjemna. bynajmniej na początku, kiedy można się pośmiać z mojej klasy, w której co druga osoba nie rozumie, jak odbija się promień od zwierciadła płaskiego i jak to w ogóle narysować.
|
|
_________________ Wiolka i maria lucie = Holmes i jego dr Watson = Kojot i Struś Pędziwiatr = szpieki!
Magda - druga połówka mojego mózgu
-o, słońce wyszło. -ten twój huraoptymizm potrafi być naprawdę irytujący!
Wysłany:
Pon 18:45, 29 Mar 2010 |
|
maria lucie
Torakochirurg

Pochwał: 5
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Chasper napisał: | te wszystkie strzałki pod odpowiednim kątem, aggghhhhhrrrrr |
Aż się boję co mnie czeka w starszych klasach... :shock:
|
|
'Nie idź za mną, bo nie umiem prowadzić. Nie idź przede mną, bo mogę za tobą nie nadążyć. Idź po prostu obok mnie i bądź moim przyjacielem.'
Wysłany:
Pon 18:46, 29 Mar 2010 |
|
maybe_55
Dziekan Medycyny

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
maybe_55, nie bój się! konstrukcje z cyrklem są fajne, jak w pierwszej klasie trzeba było oddawać konstrukcje wykonane na kartce, to ja odrabiałam prace domowe za pół klasy ;D
Dodano 37 sekund temu:
a za drugie pół klasy odrabiał mój kolega - i wszyscy zadowoleni!
|
|
_________________ Wiolka i maria lucie = Holmes i jego dr Watson = Kojot i Struś Pędziwiatr = szpieki!
Wysłany:
Pon 18:48, 29 Mar 2010 |
|
maria lucie
Torakochirurg

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
|
Charlotte_May
Dermatolog

Pochwał: 8
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Charlotte_May napisał: | maria lucie masz avek ode mnie |
tak, mam avek od Ciebie - bo ja wprost uwielbiam porucznika Georga! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
|
|
Wysłany:
Pon 18:49, 29 Mar 2010 |
|
maria lucie
Torakochirurg

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
|
Charlotte_May
Dermatolog

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Cytat: | te wszystkie strzałki pod odpowiednim kątem, aggghhhhhrrrrr |
Mi się akurat to podoba :) Konstrukcje geomentryczne i inne takie też lubię. Ale jak to Arr powiedziała: jak pójdę na architekturę to szybko to znienawidzę.
|
|
Pon 18:52, 29 Mar 2010 |
|
Salamandra
Psychologiczny Iluzjonista

Pochwał: 19
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Przekleństwo współczesnego humana - nie idą tam ludzie, którzy lubią historię i polski, tylko tacy, którzy nie lubią ścisłych... Tak czy inaczej, Pamiętam, że do mojego humana liczyły się polski, matma, historia i jeden wybranych przedmiot (geo, wos, biol albo coś tam, nie pamiętam co), więc wiesz, to chyba nie ma znaczenia, co będziesz miała z fizyki. Chyba że zaniży ci to średnią, za czerwony pasek są bodajże dwa albo cztery punkty. ;)
Chasperskość, tekst do ciebie leci!
|
|
In 30 years, kids as young as 6 or 7 will be sitting in classrooms hearing that women didn’t always have the rights to their own bodies and how boys couldn’t marry boys and girls couldn’t marry girls and they’re going to be as confused and disturbed as when we first learned about slavery and Black Codes.
Wysłany:
Pon 18:53, 29 Mar 2010 |
|
Shitzune
Katalizator Zbereźności

Pochwał: 47
Miasto: Graffignano
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
|
nimfka
Nietoperek

Pochwał: 30
Miasto: HouseLand
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
maria lucie Hah :) Śmiesznie. :D Ah to okey. Ja akurat z matematyki jestem dośc dobra. :P Nie ukrywam...Wybieram się na architekturę. ;) Mi jedynej z całej klasy wychodza bryły, jak na plastyce rysowalismy to ja dostałam 6 :D Pani powiedziała, że myślę i rysuje jak 15 latek. :shock: Nei powiem...Na matmie też zarobiłam 6 za bryły. :mrgreen:
|
|
Wysłany:
Pon 18:56, 29 Mar 2010 |
|
maybe_55
Dziekan Medycyny

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
|
Charlotte_May
Dermatolog

|
Powrót do góry |
 |
|
|
|
 |
|
 |
 |
Strona Główna
-> Ostry Dyżur |
Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
|
Idź do strony Poprzedni 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 142, 143, 144 ... 991, 992, 993, 994, 995, 996, 997, 998, 999, 1000 Następny |
Strona 143 z 1000 |
|