Idę już spać, bo zasypiam, w tym tygodniu w ogóle jakaś taka nie przytomna jestem, bardzo wcześnie, dobranoc :*
Miłego dnia :*
Doma będę trzymała kciuki :D
Czw 0:13, 25 Mar 2010
Hej złomy :D
Mam nadzieję, że na koniec roku szkolnego będą wyróżnienia w kategorii "najlepszy uciekinier i wagarowicz" :twisted:
Ale już wiem za czym będę tęsknić jak skończę tę szkołę! Za językiem niemieckim i niejakim Marcinem G.
Cytryna (nauczycielka) - Marcin bój się Boga!
Marcin - Ale Bóg przeciez nie jest straszny, prawdaaa?
C. - Skoro tak Ci się nudzi na lekcji to zaraz weźmiesz swoje rzeczy i pójdziesz go gabinetu pani dyrektor!
M - Ale tam też nudy. Byłem tam wczoraj. Nic się nie zmieniło.
Spojler:
C. - Dopiszcie wyrazy przeciwstawne do tych podanych w tablece.
M - Czyli do dick dopiszę wagina :twisted:
Koleżanka nr. 1 - To co to jest ten dick niby?!
Ktoś tam z sali - Penis!
M - A nie, bo KUTAS!
No i oczywiście bawili się w grę kto głośniej powie penis, ale to już norma :hahaha:
Żyć nie umierać, czy jakoś tak :D Albo rozmowa przed lekcją z koleżanką
- Mam nadzieję, że ją szlag trafi i nie przyjdzie chociaż raz ;/
*chwilę potem jak się spóźniała*
- Ty! Zadziałało! Bóg mi tego nie wybaczy
*po chwili jak się zjawiła Cytryna*
- Wiedziałam, że tak będzie... To bylo zbyt piękne...
Ta chwiejność jej nastrojów :roll: XP
Musicie mnie zgonić o 15:45 :P Musze iść na giatrę i pouczyc się na polski, a nie mam zupełnie poczucia czasu :lol: No, ale cóż :D Taki juz dzien zakręcony :roll:
_________________ maagdaa - mój prywatny rozczoch z Octoberem w ręce! Agawa & Nigide- Mhroczne i (nie)zÓe rodzeństwo!, Nuttie Kuzynka 65 stopnia &
Wujek JigSaw. 'Nie idź za mną, bo nie umiem prowadzić. Nie idź przede mną, bo mogę za tobą nie nadążyć. Idź po prostu obok mnie i bądź moim przyjacielem.' Wysłany:
Czw 14:29, 25 Mar 2010
jeanne, uwielbiam czytać opisy Twoich szkolnych dni :D
To co dzieje się u mnie to nic w porównaniu z Waszymi odpałami ;)
Ja też mam rekolekcje. Świetny ksiądz do nas przyjechał :D Bardzo mi się podobało jego kazanie, jutro pewnie będzie jeszcze lepsze.
_________________ ,,People say: 'What do you think of people that only talk to you or like you because you're in Green Day?'
And I say: 'Well, I AM Green Day. That is me... that is my life.'" Wysłany:
Czw 14:35, 25 Mar 2010
Salamandra Ja strzeliłam podwójnego focha na mojego księdza. Bo: Na religii chciałam się pouczyć z biologii to on nam grał Metalicę. W kościele on grał na gitarze i cały czas się na mnie lampił sprawdzając czy śpiewam. No i nie powiedział w niedzielę, że jest dzisiaj spotkanie. Więc o szesnastej muszę jechać :/
Czw 14:39, 25 Mar 2010
Dziem dobry wszystkim! :d
Sal my dzisiaj pisaliśmy próbne testy. Tyle, że takie w internecie, na stronie wsipu. Szkoda tylko, że na koniec wyszło tak, nauczycielka nam zaczeła rozwiązywać test xPP
My odpały mamy praktycznie cały czas :D nauczyciele nam mówią, że wiedzą, że to wiosna, ale na nas wyjątkowo działa :hahaha: W poniedziałek tak nam odwalało, że ani jednej lekcji nie zrobiliśmy. Oprócz religii :|
Cytat:
A ja się o nic nie martwię bo ma rekolekcje
A ja całe 3 dni rekolekcji przespałam i nie mogłam śpiewać znowu "ewribadi pomarańczki" :( Aż sobie chyba posłucham jeszcze raz xP
Świetny ksiądz :) Skoro na religii grał Metallicę...
_________________ ,,People say: 'What do you think of people that only talk to you or like you because you're in Green Day?'
Czw 14:44, 25 Mar 2010
jeanne, my oficjalne próbne pisaliśmy w styczniu. A teraz tylko czasami na polskim coś mamy zrobić...
Wybrałaś już szkołę? W Twojej miejscowości jest jakaś szkoła średnia?
Czw 14:47, 25 Mar 2010
Sal to jeśli to był nasz oficjalny to ja jestem w d. wszyscy są :hahaha: Nie no. My pisaliśmy już 2, teraz w tym krótkim tygodniu 3, ale to takie szkolne tylko.
Co ty, nic nie wybrałam, żyję tym, że mogą mnie zostawić w tej szkole, wiec... :hahaha: Jest, nawet fajne tam profile są, ale w życiu tam nie pójdę, za blisko kościoła i potencjalnych przyszłych księży xP
Dodano 1 minut temu:
Dobra ja uciekam spać! Bo mój kot zasnął, wiec trzeba korzystać z okazji.
Trzymajcie się :**