To na pewno on. Widać blond włosy i tę samą koszulę którą ma wcześniej :D Plus ja kiedyś czytałam, że "Chase zostanie lockdown ze swoją starą miłością"...
zaneta94 hej ^^
_________________ you look so tired and unhappy
bring down the government
they don't, they don't speak for us
i'll take a quiet life
a handshake of carbon monoxide
no alarms and no surprises
kurcze przez was za chwilę obejrzę to promo, a już od dawna żadnych spoilerów nie czytałam ani nie oglądałam, ale zaraz nie wytrzymam, co wy się tam tak ekscytujecie??
Wto 14:29, 06 Kwi 2010
_________________ you look so tired and unhappy
bring down the government
they don't, they don't speak for us
i'll take a quiet life
a handshake of carbon monoxide
no alarms and no surprises
co chaseron?
Miałaś mi nie pisać nic, nie lubię was, przez was id obejrzeć to promo :evil:
Choć jak na moje House'owe uzależnienie 3 miesiące bez spoilerów to sukces :P Za to nadrabiam spoilerami Bones :roll:
Wto 14:33, 06 Kwi 2010
Nataszko, Sevir, blue, witajcie :D
Widzę rozhisteryzowane Chaserony :lol:
Ja, Hudzinka z krwi i kości, potwierdzam: to jest NA PEWNO on! :mrgreen:
Wto 14:33, 06 Kwi 2010
Cześć wszyscy, których nie przywitałam :P Zaooglądałam w filmiku Band from TV. :D
_________________ maagdaa - mój prywatny rozczoch z Octoberem w ręce! Agawa & Nigide- Mhroczne i (nie)zÓe rodzeństwo!, Nuttie Kuzynka 65 stopnia &
Wujek JigSaw. 'Nie idź za mną, bo nie umiem prowadzić. Nie idź przede mną, bo mogę za tobą nie nadążyć. Idź po prostu obok mnie i bądź moim przyjacielem.' Wysłany:
Wto 14:34, 06 Kwi 2010
Hej Ewuś :D
Wyjaśni mi ktoś, dlaczego w sklepach nie ma fajnych butów w rozmiarze 40? :> :lol:
Wto 14:37, 06 Kwi 2010
Sevir bo ty tylko House'a oglądasz, jakbyś Bones oglądała jak ja to też byś spoilery czytała, tak jak kiedyś House'owe, mówię Ci :P
Sevir wiem już jak to jest kłócić się sama z sobą ,,Obejrzę to promo" ,,Nie nie obejrzysz", ,,Obejrzę!" :hahaha:
Dodano 1 minut temu:
zaneta94 ja Ci wyjaśnię, fajnych butów jest mnóstwo, tylko zawsze akurat tego rozmiaru co się szuka, to nie ma :D
Wto 14:38, 06 Kwi 2010
Wyjaśni mi ktoś, dlaczego w sklepach nie ma fajnych butów w rozmiarze 40?
Bo prawie wszyscy noszą taki rozmiar i zabierają dla siebie zamiast zostawić nam :evil:
nimfka napisał:
Sevir wiem już jak to jest kłócić się sama z sobą ,,Obejrzę to promo" ,,Nie nie obejrzysz", ,,Obejrzę!"
Ty się kłócisz na inne tematy niż ja ;) takie rozmowy to ja już mam za sobą, teraz przeważają groźby albo szantaż, lub ewentualnie zażarte kłótnie odnośnie tego, czyim narzędziem pozostaje Ciało. Kto jest silniejszy i kogo posłucha.
_________________ zagubione odnalezione rodzeństwo: nimfka, Nemezis i Caellion :*
dlaczego w sklepach nie ma fajnych butów w rozmiarze 40?
Są. :] Tylko trzeba szukać. :mrgreen: A jedne taki ładne trampki były w rozmiarze: 36, 42 i 43 :lol: Tosz to rozbój w biały dzień!
_________________ maagdaa - mój prywatny rozczoch z Octoberem w ręce! Agawa & Nigide- Mhroczne i (nie)zÓe rodzeństwo!, Nuttie Kuzynka 65 stopnia &
Wujek JigSaw. 'Nie idź za mną, bo nie umiem prowadzić. Nie idź przede mną, bo mogę za tobą nie nadążyć. Idź po prostu obok mnie i bądź moim przyjacielem.' Wysłany:
Wto 14:41, 06 Kwi 2010