Rozmowy w t(ł)oku #11
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 568, 569, 570 ... 991, 992, 993, 994, 995, 996, 997, 998, 999, 1000  Następny

Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Strona Główna -> Ostry Dyżur
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Wiadomość Autor

Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Arroch ojeju biedny Jacuś :( na pewno to nic groźnego!

alhambra jestem, jestem :D nad zeszytem od matmy siedzę *wraca do myziania*

Shee is perfect human being.

Matura? #NOT MY DIVISION

PostWysłany: Sro 18:19, 14 Kwi 2010
Nemezis
The Woman
The Woman

Pochwał: 19

Miasto: 221B Baker Street
Powrót do góry

Cytat:
alhambra ale wczoraj powiedziałaś , że jesteś za protestami ! No to co za taka nagła zmiana zdania ?

O nie, tego nie napisałam. Zdanie mam takie jak protestujący, ale sam pomysł wyjścia z chamskimi transparentami to jest zupełnie inna sprawa. Jestem za intencją, ale nie za metodami.

Dodano 49 sekund temu:

No, Nem, już myślałam, że przepadłaś :twisted: *myzia*

PostWysłany: Sro 18:23, 14 Kwi 2010
alhambra
Psi Detektyw
Psi Detektyw

Pochwał: 13

Powrót do góry

Dobry wszystkim

Jakoś tak nie mam humoru... Muszę trochę lekcje ogarnąć, a moja starsza co chwila mnie wołała 'no chodź, obejrzyj!' W pewnym momencie o mało się na nią nie wydarłam. Nie myślcie, że bez serca jestem, ale jak wiem, że mam coś do zrobienia, to nie lubię, jak mi ktoś przeszkadza. Poza tym na dziś byłam na pogrzebie, wiec mi starczy oglądania trumien...

wiolka&maria lucie -> Holmes&Watson <Szpieki> Guśka - siostra, która sypia z krową ~ Nutt - siostrzenica

PostWysłany: Sro 18:28, 14 Kwi 2010
wiolka17
Designer Miesiąca
Designer Miesiąca

Pochwał: 14

Powrót do góry

Arroch na pewno będzie dobrze :D Ty masz magiczny wpływ na konie, że zawsze zdrowieją :mrgreen:
Ann ja też nie rozumiem dlaczego tak bez większych zastanowień, bez wahania chcą go na wawelu położyć.
Kto się za mnie marsylianki na jutro nauczy??

Moje siostrzyczki Nemezis i Sevir i nasza mamuta Maagda
Mój prywatny, jedyny i niezastąpiony kaloryferek Alan
Moja prywatna pisarka zÓych dobranocek, po których nikt nie zaśnie - Guśka

PostWysłany: Sro 18:29, 14 Kwi 2010
nimfka
Nietoperek
Nietoperek

Pochwał: 30

Miasto: HouseLand
Powrót do góry

wiolka, nie jesteś bez serca. Potrafię Cię zrozumieć nawet, jeśli po prostu masz dość już tych relacji z tak tragicznych wydarzeń. Nie jest to nic miłego i nie każdy musi 24 godziny na dobę oglądać TV.

Dodano 2 minut temu:

Cytat:
Kto się za mnie marsylianki na jutro nauczy??

Mnie koleżanka kiedyś probowała nauczyć, ale weszły mi pierwsze wrsy do głowy, a reszty nie mogłam zrozumieć za nic :hahaha: Sorry, do języków jestem głąb :mrgreen:

PostWysłany: Sro 18:32, 14 Kwi 2010
alhambra
Psi Detektyw
Psi Detektyw

Powrót do góry

Cytat:
O nie, tego nie napisałam. Zdanie mam takie jak protestujący, ale sam pomysł wyjścia z chamskimi transparentami to jest zupełnie inna sprawa. Jestem za intencją, ale nie za metodami.

alhambro, lubię Cię. (:

Słyszałam, że pan Wajda wysłał list w tej sprawie. Ciekawa jestem, czy to coś da - byłoby bardzo fajnie, gdyby jednak zmieniono zdanie, ale chyba jest już za późno...

Nawet szczypiorniści stali w kolejce do księgi! Aż mam ochotę znowu jutro się wybrać na Krakowskie, ale chyba sobie daruję.

Arroch, trzymam kciuki za Jacusia, wiem, że władasz dużo pracy w swoje koniki, będzie dobrze. ;)

In 30 years, kids as young as 6 or 7 will be sitting in classrooms hearing that women didn’t always have the rights to their own bodies and how boys couldn’t marry boys and girls couldn’t marry girls and they’re going to be as confused and disturbed as when we first learned about slavery and Black Codes.

PostWysłany: Sro 18:32, 14 Kwi 2010
Shitzune
Katalizator Zbereźności

Pochwał: 47

Miasto: Graffignano
Powrót do góry

wróciłam. ;)

Dodano 52 sekund temu:

Shitzune, czy umiem już na matematykę ? :mrgreen:

Córek mapeto ogórek - Nemezis, córunia jędzunia - nimfka & Sevir, brat bliźniak - whatever. / zÓy partner ze schowka, mraÓ, mraÓ - Hambarr / Rozczochowy właściciel - maybe ! /druga połówka mojego mózgu - lusiek /maaamusia - kretowa / mruczący pożeracz przecinków -Guśka
'Każdy z nas ma cztery twarze; tę, którą pokazuje innym; tę, którą widzą inni; tę, która myśli, że jest prawdziwa i tę, która jest prawdziwa. Wybierając jedną z nich, nie rezygnujmy z pozostałych.'

PostWysłany: Sro 18:33, 14 Kwi 2010
Lady M
Dziekan Medycyny
Dziekan Medycyny

Powrót do góry

Cytat:
alhambro, lubię Cię. (:

Ja Ciebie tyż :mrgreen:

PostWysłany: Sro 18:33, 14 Kwi 2010
alhambra
Psi Detektyw
Psi Detektyw

Powrót do góry

wiolka17 jak robią takie numery z Wawelem to większość ludzi ma już dość . Sama rodzina do czegoś takiego prowadzi . Ludzie już nie tracą kontroli , zaczynamy już nie panować nad swoimi emocjami . Gdyby nie ta informacja w sprawie Wawelu na pewno te dni żałoby byłyby dla mnie dniami cichymi.. ale jak tu usiedzieć, jak ?

alhambra a to przepraszam Cię. Rozmawiałam wczoraj z 10 osobami , dziś jeszcze z większą ilością . :(

PostWysłany: Sro 18:35, 14 Kwi 2010
ann
Dziekan Medycyny
Dziekan Medycyny

Pochwał: 49

Powrót do góry

ann, nie gniewam się :P

PostWysłany: Sro 18:37, 14 Kwi 2010
alhambra
Psi Detektyw
Psi Detektyw

Powrót do góry

maagdaa, nie, jeszcze nie umiesz :mrgreen: Ale zaraz będziesz umieć! Właśnie zasiadam do pierwszego zadania: dana jest funkcja... Nie chcesz wiedzieć, jaka :mrgreen:

In 30 years, kids as young as 6 or 7 will be sitting in classrooms hearing that women didn’t always have the rights to their own bodies and how boys couldn’t marry boys and girls couldn’t marry girls and they’re going to be as confused and disturbed as when we first learned about slavery and Black Codes.

PostWysłany: Sro 18:37, 14 Kwi 2010
Shitzune
Katalizator Zbereźności

Pochwał: 47

Miasto: Graffignano
Powrót do góry

alhambra Dzięki :)

Tak się dzisiaj zastanawiałam, że to chowanie Kaczyńskich na Wawelu to takie trochę nie udane zagranie polityczne, jakby ktoś jeszcze chciał coś na tej katastrofie zyskać... :roll:

PostWysłany: Sro 18:38, 14 Kwi 2010
Arroch
Jeździec Apokalipsy

Pochwał: 11

Powrót do góry

Cytat:
pierwszego zadania: dana jest funkcja... Nie chcesz wiedzieć, jaka

błagam nie ! jutro mam spr z matmy! już mam po dziurki w nosie tych głupich funkcji ;X

Shee is perfect human being.

Matura? #NOT MY DIVISION

PostWysłany: Sro 18:39, 14 Kwi 2010
Nemezis
The Woman
The Woman

Pochwał: 19

Miasto: 221B Baker Street
Powrót do góry

alhambra
Wiesz, to wygląda w moim przypadku tak, ze naoglądam się tych relacji, a potem opanowuje mnie jakiś marazm. No po prostu nie mogę się później zebrać, wziac się za coś konstruktywnego.

Wie ktoś może co mogło odbić mojej klawiaturze i dlaczego, gdy wciskam Z, to wyskakuje mi Y, i na odwrót? Juz nie wspominając o polskich znakach. :(
Help me

wiolka&maria lucie -> Holmes&Watson <Szpieki> Guśka - siostra, która sypia z krową ~ Nutt - siostrzenica

wiolka17
Designer Miesiąca
Designer Miesiąca

Powrót do góry

Shitzune, Tak, Dziwisz zbierze na tacę np. :roll:

alhambra
Psi Detektyw
Psi Detektyw

Powrót do góry
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Strona Główna -> Ostry Dyżur Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 568, 569, 570 ... 991, 992, 993, 994, 995, 996, 997, 998, 999, 1000  Następny
Strona 569 z 1000

Skocz do: