O, zapomniałam wam powiedzieć, że wczoraj wszyscy dostaliśmy słonie :D Naprawdę, nauczyciele i IIId cały czwartek ciężko pracowali, ozdabiali wstążeczkami, ale na piątek przydział słoni był już gotowy :D Oprócz słonia każdy sobie losował jeszcze taką małą książeczkę z cytatami, no i długopis z Chopinem.
Przydział słoni to naprawdę genialny pomysł, moja szkoła jest niesamowita. :mrgreen:
In 30 years, kids as young as 6 or 7 will be sitting in classrooms hearing that women didn’t always have the rights to their own bodies and how boys couldn’t marry boys and girls couldn’t marry girls and they’re going to be as confused and disturbed as when we first learned about slavery and Black Codes.
maagdaa Mogę z tobą o II wojnie światowej się uczyć? :D Mam też to na historii i piszę o tym wypracowanie ^^
Sob 20:20, 01 Maj 2010
Ja chodziłam dwa lata na zajęcia dodatkowe recytatorskie. Więc pewnie bym to zaśpiewała... Wyindywidualizowaliśmy się z rozentuzjazmowanego tłumu. Nie mogłam tego powtórzyć w 3 klasie Ale teraz mam to w małym paluszku ^^
cóż, moja dykcja i wymowa wołają o pomstę do nieba.
jedyne, co umiem recytować w miarę znośnie to wiersze Wysockiego, bo do nich trzeba właśnie mówić trochę za szybko i trochę niewyraźnie.
_________________ Wiolka i maria lucie = Holmes i jego dr Watson = Kojot i Struś Pędziwiatr = szpieki! Magda - druga połówka mojego mózgu
-o, słońce wyszło. -ten twój huraoptymizm potrafi być naprawdę irytujący! Wysłany:
Sob 20:21, 01 Maj 2010
whatever, mejbiku, możecie się uczyć ze mną, ale nie ODE MNIE, gdyż wtedy nic wam to nie da. :D
Ostatnio zmieniony przez Lady M dnia Sob 20:22, 01 Maj 2010, w całości zmieniany 1 raz
_________________ Avek od anoli ! Córek mapeto ogórek - Nemezis, córunia jędzunia - nimfka & Sevir, brat bliźniak - whatever. / zÓy partner ze schowka, mraÓ, mraÓ - Hambarr / Rozczochowy właściciel - maybe ! /druga połówka mojego mózgu - lusiek /maaamusia - kretowa / mruczący pożeracz przecinków -Guśka 'Każdy z nas ma cztery twarze; tę, którą pokazuje innym; tę, którą widzą inni; tę, która myśli, że jest prawdziwa i tę, która jest prawdziwa. Wybierając jedną z nich, nie rezygnujmy z pozostałych.' Wysłany:
Sob 20:22, 01 Maj 2010
Przydział słoni to naprawdę genialny pomysł, moja szkoła jest niesamowita
jakie słonie? :shock:
Proszę was tylko nie mówcie nic o maturze...moja siostra ją zdaje i całe tygodnie potykam się o książki do historii..ble:P
_________________ Wyznaję Chaseronizm totalny :D
Każda Hambarr chaseronowa na pizzę zawsze gotowa
Ależ owszem, zgadza się ona w schowku kryje się! - by Chasper:* Sinaj - my sweet soulmate :*:* Moja zÓa maagdaa umilająca mi chwile w schowku :twisted: złota lista
Johnny, johnny, john--> http://johnnydepp.blox.pl/html Wysłany:
jej, Wy się o II wojnie uczycie, a moja klasa ledwo do wojny polsko-bolszewickiej dobija.
_________________ Wiolka i maria lucie = Holmes i jego dr Watson = Kojot i Struś Pędziwiatr = szpieki! Magda - druga połówka mojego mózgu
-o, słońce wyszło. -ten twój huraoptymizm potrafi być naprawdę irytujący! Wysłany:
No takie małe, porcelanowe, z uniesioną trąbą, na szczęście. ;)
In 30 years, kids as young as 6 or 7 will be sitting in classrooms hearing that women didn’t always have the rights to their own bodies and how boys couldn’t marry boys and girls couldn’t marry girls and they’re going to be as confused and disturbed as when we first learned about slavery and Black Codes.
ej, ja też się pouczę II wojny! przecież mam to na fakultecie z historii od początku roku. ok, był jeszcze rząd na uchodźstwie, z którym dojechaliśmy do lat osiemdziesiątych, ale to też wynikło z wojny...
Shitzune napisał:
Oprócz słonia każdy sobie losował jeszcze taką małą książeczkę z cytatami, no i długopis z Chopinem.
fajnie macie :)
Sob 20:24, 01 Maj 2010
No takie małe, porcelanowe, z uniesioną trąbą, na szczęście.
aaa...no tak, to było najbardziej logiczne ;) moja wyobraźnia jest dziwna :P
Widzieliście tą grupę na facebooku "moje życie zmieniło się odkad dowiedziałam się co przedstawia logo carefoura"? ja też się dopiero wczoraj dowiedziałam prawdy :P
_________________ Wyznaję Chaseronizm totalny :D
Każda Hambarr chaseronowa na pizzę zawsze gotowa
Ależ owszem, zgadza się ona w schowku kryje się! - by Chasper:* Sinaj - my sweet soulmate :*:* Moja zÓa maagdaa umilająca mi chwile w schowku :twisted: złota lista
Johnny, johnny, john--> http://johnnydepp.blox.pl/html Wysłany:
Sob 20:25, 01 Maj 2010