joker508 napisał:
*joker czując dotyk Mrukasi jest bardzo podniecony i zaczyna wodzić ręką po wewnętrznej części uda Mrukasi*
Spojler:
*Dotykam pełną dłonią chwytając go przez spodnie i kciukiem delikatnie ocieram się o krocze jokera.*
;OOOO
jeszcze nie ma 22.00 !
i dobry wieczór ;)
_________________ Avek od anoli ! Córek mapeto ogórek - Nemezis, córunia jędzunia - nimfka & Sevir, brat bliźniak - whatever. / zÓy partner ze schowka, mraÓ, mraÓ - Hambarr / Rozczochowy właściciel - maybe ! /druga połówka mojego mózgu - lusiek /maaamusia - kretowa / mruczący pożeracz przecinków -Guśka 'Każdy z nas ma cztery twarze; tę, którą pokazuje innym; tę, którą widzą inni; tę, która myśli, że jest prawdziwa i tę, która jest prawdziwa. Wybierając jedną z nich, nie rezygnujmy z pozostałych.' Wysłany:
Sob 19:22, 19 Cze 2010
Leżałam cały dzień w jednym miejscu, bo kręgosłup mi wysiada. Rano tylko posprzątałam pokój, a potem się nie ruszałam z miejsca. Nie włączyłam ani TV, ani kompa nawet, dopiero po 18 :)
Leżałam cały dzień w jednym miejscu, bo kręgosłup mi wysiada. Rano tylko posprzątałam pokój, a potem się nie ruszałam z miejsca. Nie włączyłam ani TV, ani kompa nawet, dopiero po 18
Wow to coś poważnego ?
Bo mnie kiedyś też bolał ale to po wypadku
Oj mam zły dzień chcę się rozładowć
jak coś to przestaniemy
nie mam nic przeciwko, ale pamiętajcie, że na forum są też młodsi użytkownicy.
Proponuję z takimi rozmowami przenieść się na gadu albo PW.
_________________ Avek od anoli ! Córek mapeto ogórek - Nemezis, córunia jędzunia - nimfka & Sevir, brat bliźniak - whatever. / zÓy partner ze schowka, mraÓ, mraÓ - Hambarr / Rozczochowy właściciel - maybe ! /druga połówka mojego mózgu - lusiek /maaamusia - kretowa / mruczący pożeracz przecinków -Guśka 'Każdy z nas ma cztery twarze; tę, którą pokazuje innym; tę, którą widzą inni; tę, która myśli, że jest prawdziwa i tę, która jest prawdziwa. Wybierając jedną z nich, nie rezygnujmy z pozostałych.' Wysłany:
Sob 19:25, 19 Cze 2010