|
 |
Rozmowy w t(ł)oku #13
Idź do strony Poprzedni 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 205, 206, 207 ... 660, 661, 662, 663, 664, 665, 666, 667, 668, 669 Następny
|
 |
|
 |
|
Zobacz poprzedni temat
:: Zobacz następny temat
|
Wiadomość |
Autor |
|
 |
Cytat: | Tak 3 lata studiowania i zdobytej wiedzy, sprawdzą w jeden egzamin |
Oj no wiesz, polski system edukacji. To niestety nie jest sprawiedliwe, ale jakoś tam Cię muszą ocenić i bum, nie ma wyjścia. :)
|
|
Pon 22:41, 21 Cze 2010 |
|
wiolka17
Designer Miesiąca

Pochwał: 14
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
|
 |
Cytat: | Oj no wiesz, polski system edukacji. To niestety nie jest sprawiedliwe, ale jakoś tam Cię muszą ocenić i bum, nie ma wyjścia. |
wiem,ale wolałabym napisać prace,a nie egzamin,ale...
|
|
_________________ "Nigdy nie dyskutuj z głupkiem, bo najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pokona Cię doświadczeniem ;]"
Moja zÓa, mHoczna i demoralizująca siostra Mirela :*
Wysłany:
Pon 22:44, 21 Cze 2010 |
|
Marguerite
Dziekan Medycyny

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
|
nimfka
Nietoperek

Pochwał: 30
Miasto: HouseLand
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Arroch napisał: | oj będzie dobrze, tylko nie idź w poniedziałek na egzanim, bo człowiek wczorajszy i mogą Cię oblać |
Ok, zapamiętam. Na wszelki założę jakąś bluzkę z dużym dekoltem, co by za bardzo się nie skupiał na drodze. :hahaha:
Arroch napisał: | Moje auto ma jeden minus - to ogromna kobyła, |
:hahaha: Arr, 1. co mi przyszło na myśl, to to, że tylko Ty mogłaś się zdobyć na tego typu porównanie. ;) A tak w ogóle, jak żyją Twoje koniki? :>
Arroch napisał: | Poza tym fajnie mieć świadomość, że zamiast tłuc się autobusem nie wiadomo ile, wsiadasz, jedziesz i jesteś na miejscu 3 razy szybciej |
To proste. Dodatkowo, gdy się mieszka w takiej dziurze zabitej dechami. A autobusy to wiadomo - nie dość, że zdzierstwo, to jeszcze jaki 'komfort' podróży i właśnie ile czasu się traci.
Cytat: | wiem,ale wolałabym napisać prace,a nie egzamin,ale...
|
No na pewno. Jest o wiele lepiej, bo wiesz, co pisałaś w pracy, itd.
Mój chłopak ostatnio bronił pracę magisterską i mi opowiada, że do jego promotora przyszedł jakiś chłopak z innego roku:
-Przepraszam, czy zechciałby pan być moim recenzentem?
-Nie ma problemu. (przegląda pracę, kartkuje) A jakie to studia są? Inżynierskie, magisterskie?
-(po jakieś minucie ze zbaraniałą miną) Wie pan co, nie wiem. Ale się dowiem i dam panu znać.
No to tego promotora z butów wyrwało, mnie zresztą też, kiedy to usłyszałam. :mrgreen:
Dodano 6 minut temu:
nimfka hej! :)
nimfka napisał: | dobry wieczór kochani :*
Przez ostatnie 3 tygodnie zdecydowanie więcej postów mnie ominęło niż zobaczyłam |
Też mam coś w podobie, tyle że u mnie to wygląda tak, że kiedy już mam czas wieczirem, to zazwyczaj jestem skonana i nawet nie odpalam kompa, tylko ew. biorę jakąś książkę do czytania i najczęściej nad nią zasypiam. Aby do końca tego tyg. :)
|
|
Pon 23:00, 21 Cze 2010 |
|
wiolka17
Designer Miesiąca

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
wiolka17 mój znajomy do tej pory nie wie, co studiuje xD a też studia kończy :D
|
|
_________________ "Nigdy nie dyskutuj z głupkiem, bo najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pokona Cię doświadczeniem ;]"
Moja zÓa, mHoczna i demoralizująca siostra Mirela :*
Wysłany:
Pon 23:03, 21 Cze 2010 |
|
Marguerite
Dziekan Medycyny

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
wiolka17 napisał: | Arroch napisał: | oj będzie dobrze, tylko nie idź w poniedziałek na egzanim, bo człowiek wczorajszy i mogą Cię oblać |
Ok, zapamiętam. Na wszelki założę jakąś bluzkę z dużym dekoltem, co by za bardzo się nie skupiał na drodze. :hahaha:
|
hehe o ile na faceta trafisz :P
Mi na egzaminie auto po 3m zgasło, ale zdałam :P
wiolka17 napisał: | Arr, 1. co mi przyszło na myśl, to to, że tylko Ty mogłaś się zdobyć na tego typu porównanie. A tak w ogóle, jak żyją Twoje koniki? |
hehe nie prawda, mój tata jest autorem stwierdzenia, że mój samochód to kobyła :)
Koniki żyją, mają za sobą długą podróż, a jeden nawet troszkę dłuższą od reszty, ale jest ok. Konie całe, moja piękna przyczepa cała :)
wiolka17 napisał: | To proste. Dodatkowo, gdy się mieszka w takiej dziurze zabitej dechami. A autobusy to wiadomo - nie dość, że zdzierstwo, to jeszcze jaki 'komfort' podróży i właśnie ile czasu się traci. |
Na pewno wiem o tym mniej niż ty, ale na najbliższy przystanek autobusowy musiałam drałować 2km, a w mieście mieszkam i slak mnie jesny trafiał, jak miałam na 7.30 do szkoły a o 6.20 najpóźniej musiałam wyjść z domu :? w zimie po zaspach, cudownie.
Teraz nie wyobrażam sobie życia bez samochodu :)
Dodano 37 sekund temu:
nimfka :przytul: hello :)
|
|
Wysłany:
Pon 23:04, 21 Cze 2010 |
|
Arroch
Jeździec Apokalipsy

Pochwał: 11
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
|
nimfka
Nietoperek

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Cytat: | mój znajomy do tej pory nie wie, co studiuje xD a też studia kończy |
Wow. No to niezły jest. :)
Arroch napisał: | hehe o ile na faceta trafisz |
Zawsze warto mieć nadzieję. ;)
Arroch napisał: | nie prawda, mój tata jest autorem stwierdzenia, że mój samochód to kobyła |
Kurczę, a już myślałam. ;)
Arroch napisał: | Na pewno wiem o tym mniej niż ty, ale na najbliższy przystanek autobusowy musiałam drałować 2km, a w mieście mieszkam i slak mnie jesny trafiał, jak miałam na 7.30 do szkoły a o 6.20 najpóźniej musiałam wyjść z domu Confused w zimie po zaspach, cudownie. |
Ja od 4 kl. podstawówki do bodajże 2 gim. jeździłam na przystanek rowerem, coś 2 km. W 3. kl to tata mnie podwoził samochodem, bo miałam problemy z nogą i nie mogłam za bardzo jeździć, a teraz przez szkołę średnią, to też do przystanku samochodem mnie dowozi 5km (zresztą nie tylko mnie, bo mamę do pracy), a później autobusem kolejne 20km. Ale o zaspach to Ty mi nic nie mów. W tą zimę miałam problem, żeby się wydostać z własnej drogi do asfaltu, a to jakieś 200m jest. Raz się nie wyrobiłam do szkoły.
nimfka napisał: | tylko, że u mnie to się w wakacje nie poprawi, bo mnie praktycznie całe wakacje nie ma w domu |
Aha. Ja to odwrotnie. :)
|
|
Pon 23:14, 21 Cze 2010 |
|
wiolka17
Designer Miesiąca

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
przyszłam Wam powiedzieć dobranoc :) kolorowych snów :*:*:* :papapa:
|
|
_________________ Kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat działa potajemnie by udało Ci się to osiągnąć. Paulo Coelho
avek&banner od niezastąpionej Ewel
Lesio- mój Kochany Małż :)
Wysłany:
Pon 23:17, 21 Cze 2010 |
|
paula_
Kardiolog

Pochwał: 15
Miasto: Zielona Góra
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
|
nimfka
Nietoperek

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
paula_ :papapa: dobranoc!
|
|
Pon 23:20, 21 Cze 2010 |
|
wiolka17
Designer Miesiąca

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
paula_ :przytul: dobranoc :*
wiolka17 dobry patent z tym rowerem :D Jeny ja do szkoły wiecznie spóźniona byłam, bo a to zaspałam a to autobus nie przyjechał a to cos tam. Na zajęcia zreszta tak samo, jeżdżę samochodem i mam zawsze problem z prakowaniem, a reszta grupy sobie z przystanku na polibude i nie spóźnieni, jak na pierwszej godzinie obecność sprawdzają i dochodzą do mnie to moja grupa robi chórek: "parkuje" 8)
|
|
Wysłany:
Pon 23:21, 21 Cze 2010 |
|
Arroch
Jeździec Apokalipsy

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Arroch napisał: | jak na pierwszej godzinie obecność sprawdzają i dochodzą do mnie to moja grupa robi chórek: "parkuje" Cool |
:hahaha:
dobre, to przy mnie powinni krzyczeć "biegnie z przystanku :lol:
Ja jak jeżdżę na 8 to nie ma problemu, bo mój ojczym zawożąc moje siostry do szkoły (ma po drodze do pracy) podwozi mnie na przystanek, a że on o 7:30 zaczyna pracę, to zawsze zdążam, on rzadziej :P
Za to jak jadę na 9:45 to się notorycznie spóźniam, bo wstaję na ostatnią chwilę, wychodzę na przystanek na ostatnią chwilę i albo nie zdążam, albo autobus się spóźnia, przez co spóźniam się na tramwaj i jadę następnym 10 minut później :P
|
|
Wysłany:
Pon 23:30, 21 Cze 2010 |
|
nimfka
Nietoperek

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Arroch napisał: | dobry patent z tym rowerem |
No to zależy. Jeśli była ładna pogoda, no to super, fajnie się tak było przejechać, ale jak lało jak z cebra to było tylko 'mamaaaa, a mogę dzisiaj nie iść do szkoły...?' ;)
Cytat: | ak na pierwszej godzinie obecność sprawdzają i dochodzą do mnie to moja grupa robi chórek: "parkuje" |
:hahaha: I wszystko jasne. ;)
Ja tam się raczej nie spóźniam. No chyba, że nasza puszka (czyt, autobus) się rozkraczy po drodze. Kiedy były matury, pękł pasek klinowy. Poszedł taki nieziemski smród i szary dym z tyłu autobusu, a kierowca nie wierzył chłopakom i zatrzymał się dop wtedy, gdy to wszystko - aromat i dym - doszło do niego. Odlot. A w zimę, kiedy były te mrozy, to podobno 2 razy zatrzymywali się, żeby palić ognisko pod autobusem, żeby nie zamarzł. Dzięki Bogu, że mnie wtedy nie było.
|
|
Pon 23:30, 21 Cze 2010 |
|
wiolka17
Designer Miesiąca

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
nimfka napisał: | Arroch napisał: | jak na pierwszej godzinie obecność sprawdzają i dochodzą do mnie to moja grupa robi chórek: "parkuje" Cool |
:hahaha:
dobre, to przy mnie powinni krzyczeć "biegnie z przystanku :lol:
Ja jak jeżdżę na 8 to nie ma problemu, bo mój ojczym zawożąc moje siostry do szkoły (ma po drodze do pracy) podwozi mnie na przystanek, a że on o 7:30 zaczyna pracę, to zawsze zdążam, on rzadziej :P
Za to jak jadę na 9:45 to się notorycznie spóźniam, bo wstaję na ostatnią chwilę, wychodzę na przystanek na ostatnią chwilę i albo nie zdążam, albo autobus się spóźnia, przez co spóźniam się na tramwaj i jadę następnym 10 minut później :P |
hehe skąd ja to znam, tyle, że ode mnie autobus jeździ raz na godzinę (watpię, żeby się coś zmienilo) i jak za późno wychodziłam z domu to dralowałam 3 przystanki dalej, bo tam więcej autobusów, ale żaden mnie pod szkołę nie wiózł, więc potem drałowanko następne 20 min do szkoły, masakra, rekord spóźnienia 3 godziny :roll:
wiolka17 napisał: | I wszystko jasne.
Ja tam się raczej nie spóźniam. No chyba, że nasza puszka (czyt, autobus) się rozkraczy po drodze. Kiedy były matury, pękł pasek klinowy. Poszedł taki nieziemski smród i szary dym z tyłu autobusu, a kierowca nie wierzył chłopakom i zatrzymał się dop wtedy, gdy to wszystko - aromat i dym - doszło do niego. Odlot. A w zimę, kiedy były te mrozy, to podobno 2 razy zatrzymywali się, żeby palić ognisko pod autobusem, żeby nie zamarzł. Dzięki Bogu, że mnie wtedy nie było. |
O.o o matko to, to już jest kuriozum jakieś normalnie O.o :mdleje:
współczuję...
Ognisko pod autobusem :mdleje:
Dodano 3 minut temu:
lecę spać :)
Dobranocka :*
|
|
Wysłany:
Pon 23:41, 21 Cze 2010 |
|
Arroch
Jeździec Apokalipsy

|
Powrót do góry |
 |
|
|
|
 |
|
 |
 |
Strona Główna
-> Ostry Dyżur |
Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
|
Idź do strony Poprzedni 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 205, 206, 207 ... 660, 661, 662, 663, 664, 665, 666, 667, 668, 669 Następny |
Strona 206 z 669 |
|