Rozmowy w t(ł)oku #13
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 205, 206, 207 ... 660, 661, 662, 663, 664, 665, 666, 667, 668, 669  Następny

Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Strona Główna -> Ostry Dyżur
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Wiadomość Autor

Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Cytat:
Tak 3 lata studiowania i zdobytej wiedzy, sprawdzą w jeden egzamin

Oj no wiesz, polski system edukacji. To niestety nie jest sprawiedliwe, ale jakoś tam Cię muszą ocenić i bum, nie ma wyjścia. :)

wiolka&maria lucie -> Holmes&Watson <Szpieki> Guśka - siostra, która sypia z krową ~ Nutt - siostrzenica

PostWysłany: Pon 22:41, 21 Cze 2010
wiolka17
Designer Miesiąca
Designer Miesiąca

Pochwał: 14

Powrót do góry

Cytat:
Oj no wiesz, polski system edukacji. To niestety nie jest sprawiedliwe, ale jakoś tam Cię muszą ocenić i bum, nie ma wyjścia.

wiem,ale wolałabym napisać prace,a nie egzamin,ale...

Moja zÓa, mHoczna i demoralizująca siostra Mirela :*

PostWysłany: Pon 22:44, 21 Cze 2010
Marguerite
Dziekan Medycyny
Dziekan Medycyny

Powrót do góry

dobry wieczór kochani :*
Przez ostatnie 3 tygodnie zdecydowanie więcej postów mnie ominęło niż zobaczyłam :? a najgorsze, że ja siedzę przy komputerze, tylko jakoś nie mogę na forum wejść, albo wchodzę, piszę jeden post i odpływam w oglądanie seriali :roll: :evil: a w wakacje to w ogóle wolę nie myśleć ile mnie ominie :roll:

BTW jak Hambarr poszły egzaminy??

Moje siostrzyczki Nemezis i Sevir i nasza mamuta Maagda
Mój prywatny, jedyny i niezastąpiony kaloryferek Alan
Moja prywatna pisarka zÓych dobranocek, po których nikt nie zaśnie - Guśka

PostWysłany: Pon 22:48, 21 Cze 2010
nimfka
Nietoperek
Nietoperek

Pochwał: 30

Miasto: HouseLand
Powrót do góry

Arroch napisał:
oj będzie dobrze, tylko nie idź w poniedziałek na egzanim, bo człowiek wczorajszy i mogą Cię oblać

Ok, zapamiętam. Na wszelki założę jakąś bluzkę z dużym dekoltem, co by za bardzo się nie skupiał na drodze. :hahaha:

Arroch napisał:
Moje auto ma jeden minus - to ogromna kobyła,

:hahaha: Arr, 1. co mi przyszło na myśl, to to, że tylko Ty mogłaś się zdobyć na tego typu porównanie. ;) A tak w ogóle, jak żyją Twoje koniki? :>

Arroch napisał:
Poza tym fajnie mieć świadomość, że zamiast tłuc się autobusem nie wiadomo ile, wsiadasz, jedziesz i jesteś na miejscu 3 razy szybciej

To proste. Dodatkowo, gdy się mieszka w takiej dziurze zabitej dechami. A autobusy to wiadomo - nie dość, że zdzierstwo, to jeszcze jaki 'komfort' podróży i właśnie ile czasu się traci.

Cytat:
wiem,ale wolałabym napisać prace,a nie egzamin,ale...

No na pewno. Jest o wiele lepiej, bo wiesz, co pisałaś w pracy, itd.

Mój chłopak ostatnio bronił pracę magisterską i mi opowiada, że do jego promotora przyszedł jakiś chłopak z innego roku:
-Przepraszam, czy zechciałby pan być moim recenzentem?
-Nie ma problemu. (przegląda pracę, kartkuje) A jakie to studia są? Inżynierskie, magisterskie?
-(po jakieś minucie ze zbaraniałą miną) Wie pan co, nie wiem. Ale się dowiem i dam panu znać.
No to tego promotora z butów wyrwało, mnie zresztą też, kiedy to usłyszałam. :mrgreen:

Dodano 6 minut temu:

nimfka hej! :)

nimfka napisał:
dobry wieczór kochani :*
Przez ostatnie 3 tygodnie zdecydowanie więcej postów mnie ominęło niż zobaczyłam

Też mam coś w podobie, tyle że u mnie to wygląda tak, że kiedy już mam czas wieczirem, to zazwyczaj jestem skonana i nawet nie odpalam kompa, tylko ew. biorę jakąś książkę do czytania i najczęściej nad nią zasypiam. Aby do końca tego tyg. :)

wiolka&maria lucie -> Holmes&Watson <Szpieki> Guśka - siostra, która sypia z krową ~ Nutt - siostrzenica

PostWysłany: Pon 23:00, 21 Cze 2010
wiolka17
Designer Miesiąca
Designer Miesiąca

Powrót do góry

wiolka17 mój znajomy do tej pory nie wie, co studiuje xD a też studia kończy :D

Moja zÓa, mHoczna i demoralizująca siostra Mirela :*

PostWysłany: Pon 23:03, 21 Cze 2010
Marguerite
Dziekan Medycyny
Dziekan Medycyny

Powrót do góry

wiolka17 napisał:
Arroch napisał:
oj będzie dobrze, tylko nie idź w poniedziałek na egzanim, bo człowiek wczorajszy i mogą Cię oblać

Ok, zapamiętam. Na wszelki założę jakąś bluzkę z dużym dekoltem, co by za bardzo się nie skupiał na drodze. :hahaha:

hehe o ile na faceta trafisz :P
Mi na egzaminie auto po 3m zgasło, ale zdałam :P

wiolka17 napisał:
Arr, 1. co mi przyszło na myśl, to to, że tylko Ty mogłaś się zdobyć na tego typu porównanie. A tak w ogóle, jak żyją Twoje koniki?

hehe nie prawda, mój tata jest autorem stwierdzenia, że mój samochód to kobyła :)
Koniki żyją, mają za sobą długą podróż, a jeden nawet troszkę dłuższą od reszty, ale jest ok. Konie całe, moja piękna przyczepa cała :)

wiolka17 napisał:
To proste. Dodatkowo, gdy się mieszka w takiej dziurze zabitej dechami. A autobusy to wiadomo - nie dość, że zdzierstwo, to jeszcze jaki 'komfort' podróży i właśnie ile czasu się traci.

Na pewno wiem o tym mniej niż ty, ale na najbliższy przystanek autobusowy musiałam drałować 2km, a w mieście mieszkam i slak mnie jesny trafiał, jak miałam na 7.30 do szkoły a o 6.20 najpóźniej musiałam wyjść z domu :? w zimie po zaspach, cudownie.
Teraz nie wyobrażam sobie życia bez samochodu :)

Dodano 37 sekund temu:

nimfka :przytul: hello :)

PostWysłany: Pon 23:04, 21 Cze 2010
Arroch
Jeździec Apokalipsy

Pochwał: 11

Powrót do góry

wiolka17 tylko, że u mnie to się w wakacje nie poprawi, bo mnie praktycznie całe wakacje nie ma w domu :|
W ogóle jutro idę na 11 :D To znaczy tak na prawdę mamy na 8 dwa wf-y potem francuski (na którym nic nie robimy) i na 11 idziemy na Akademię filmową, ale ja stwierdziłam, że już jest po radzie to mogę sobie odpuścić te 3 pierwsze lekcje :twisted:

PostWysłany: Pon 23:04, 21 Cze 2010
nimfka
Nietoperek
Nietoperek

Powrót do góry

Cytat:
mój znajomy do tej pory nie wie, co studiuje xD a też studia kończy

Wow. No to niezły jest. :)

Arroch napisał:
hehe o ile na faceta trafisz

Zawsze warto mieć nadzieję. ;)

Arroch napisał:
nie prawda, mój tata jest autorem stwierdzenia, że mój samochód to kobyła

Kurczę, a już myślałam. ;)

Arroch napisał:
Na pewno wiem o tym mniej niż ty, ale na najbliższy przystanek autobusowy musiałam drałować 2km, a w mieście mieszkam i slak mnie jesny trafiał, jak miałam na 7.30 do szkoły a o 6.20 najpóźniej musiałam wyjść z domu Confused w zimie po zaspach, cudownie.

Ja od 4 kl. podstawówki do bodajże 2 gim. jeździłam na przystanek rowerem, coś 2 km. W 3. kl to tata mnie podwoził samochodem, bo miałam problemy z nogą i nie mogłam za bardzo jeździć, a teraz przez szkołę średnią, to też do przystanku samochodem mnie dowozi 5km (zresztą nie tylko mnie, bo mamę do pracy), a później autobusem kolejne 20km. Ale o zaspach to Ty mi nic nie mów. W tą zimę miałam problem, żeby się wydostać z własnej drogi do asfaltu, a to jakieś 200m jest. Raz się nie wyrobiłam do szkoły.

nimfka napisał:
tylko, że u mnie to się w wakacje nie poprawi, bo mnie praktycznie całe wakacje nie ma w domu

Aha. Ja to odwrotnie. :)

PostWysłany: Pon 23:14, 21 Cze 2010
wiolka17
Designer Miesiąca
Designer Miesiąca

Powrót do góry

przyszłam Wam powiedzieć dobranoc :) kolorowych snów :*:*:* :papapa:

avek&banner od niezastąpionej Ewel
Lesio- mój Kochany Małż :)

PostWysłany: Pon 23:17, 21 Cze 2010
paula_
Kardiolog
Kardiolog

Pochwał: 15

Miasto: Zielona Góra
Powrót do góry

paula_ dobrej nocy :*

PostWysłany: Pon 23:19, 21 Cze 2010
nimfka
Nietoperek
Nietoperek

Powrót do góry

paula_ :papapa: dobranoc!

PostWysłany: Pon 23:20, 21 Cze 2010
wiolka17
Designer Miesiąca
Designer Miesiąca

Powrót do góry

paula_ :przytul: dobranoc :*

wiolka17 dobry patent z tym rowerem :D Jeny ja do szkoły wiecznie spóźniona byłam, bo a to zaspałam a to autobus nie przyjechał a to cos tam. Na zajęcia zreszta tak samo, jeżdżę samochodem i mam zawsze problem z prakowaniem, a reszta grupy sobie z przystanku na polibude i nie spóźnieni, jak na pierwszej godzinie obecność sprawdzają i dochodzą do mnie to moja grupa robi chórek: "parkuje" 8)

PostWysłany: Pon 23:21, 21 Cze 2010
Arroch
Jeździec Apokalipsy

Powrót do góry

Arroch napisał:
jak na pierwszej godzinie obecność sprawdzają i dochodzą do mnie to moja grupa robi chórek: "parkuje" Cool

:hahaha:
dobre, to przy mnie powinni krzyczeć "biegnie z przystanku :lol:
Ja jak jeżdżę na 8 to nie ma problemu, bo mój ojczym zawożąc moje siostry do szkoły (ma po drodze do pracy) podwozi mnie na przystanek, a że on o 7:30 zaczyna pracę, to zawsze zdążam, on rzadziej :P
Za to jak jadę na 9:45 to się notorycznie spóźniam, bo wstaję na ostatnią chwilę, wychodzę na przystanek na ostatnią chwilę i albo nie zdążam, albo autobus się spóźnia, przez co spóźniam się na tramwaj i jadę następnym 10 minut później :P

PostWysłany: Pon 23:30, 21 Cze 2010
nimfka
Nietoperek
Nietoperek

Powrót do góry

Arroch napisał:
dobry patent z tym rowerem

No to zależy. Jeśli była ładna pogoda, no to super, fajnie się tak było przejechać, ale jak lało jak z cebra to było tylko 'mamaaaa, a mogę dzisiaj nie iść do szkoły...?' ;)

Cytat:
ak na pierwszej godzinie obecność sprawdzają i dochodzą do mnie to moja grupa robi chórek: "parkuje"

:hahaha: I wszystko jasne. ;)
Ja tam się raczej nie spóźniam. No chyba, że nasza puszka (czyt, autobus) się rozkraczy po drodze. Kiedy były matury, pękł pasek klinowy. Poszedł taki nieziemski smród i szary dym z tyłu autobusu, a kierowca nie wierzył chłopakom i zatrzymał się dop wtedy, gdy to wszystko - aromat i dym - doszło do niego. Odlot. A w zimę, kiedy były te mrozy, to podobno 2 razy zatrzymywali się, żeby palić ognisko pod autobusem, żeby nie zamarzł. Dzięki Bogu, że mnie wtedy nie było.

PostWysłany: Pon 23:30, 21 Cze 2010
wiolka17
Designer Miesiąca
Designer Miesiąca

Powrót do góry

nimfka napisał:
Arroch napisał:
jak na pierwszej godzinie obecność sprawdzają i dochodzą do mnie to moja grupa robi chórek: "parkuje" Cool

:hahaha:
dobre, to przy mnie powinni krzyczeć "biegnie z przystanku :lol:
Ja jak jeżdżę na 8 to nie ma problemu, bo mój ojczym zawożąc moje siostry do szkoły (ma po drodze do pracy) podwozi mnie na przystanek, a że on o 7:30 zaczyna pracę, to zawsze zdążam, on rzadziej :P
Za to jak jadę na 9:45 to się notorycznie spóźniam, bo wstaję na ostatnią chwilę, wychodzę na przystanek na ostatnią chwilę i albo nie zdążam, albo autobus się spóźnia, przez co spóźniam się na tramwaj i jadę następnym 10 minut później :P

hehe skąd ja to znam, tyle, że ode mnie autobus jeździ raz na godzinę (watpię, żeby się coś zmienilo) i jak za późno wychodziłam z domu to dralowałam 3 przystanki dalej, bo tam więcej autobusów, ale żaden mnie pod szkołę nie wiózł, więc potem drałowanko następne 20 min do szkoły, masakra, rekord spóźnienia 3 godziny :roll:

wiolka17 napisał:
I wszystko jasne.
Ja tam się raczej nie spóźniam. No chyba, że nasza puszka (czyt, autobus) się rozkraczy po drodze. Kiedy były matury, pękł pasek klinowy. Poszedł taki nieziemski smród i szary dym z tyłu autobusu, a kierowca nie wierzył chłopakom i zatrzymał się dop wtedy, gdy to wszystko - aromat i dym - doszło do niego. Odlot. A w zimę, kiedy były te mrozy, to podobno 2 razy zatrzymywali się, żeby palić ognisko pod autobusem, żeby nie zamarzł. Dzięki Bogu, że mnie wtedy nie było.

O.o o matko to, to już jest kuriozum jakieś normalnie O.o :mdleje:
współczuję...
Ognisko pod autobusem :mdleje:

Dodano 3 minut temu:

lecę spać :)
Dobranocka :*

PostWysłany: Pon 23:41, 21 Cze 2010
Arroch
Jeździec Apokalipsy

Powrót do góry
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Strona Główna -> Ostry Dyżur Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 205, 206, 207 ... 660, 661, 662, 663, 664, 665, 666, 667, 668, 669  Następny
Strona 206 z 669

Skocz do: