|
 |
Rozmowy w t(ł)oku #13
Idź do strony Poprzedni 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 251, 252, 253 ... 660, 661, 662, 663, 664, 665, 666, 667, 668, 669 Następny
|
 |
|
 |
|
Zobacz poprzedni temat
:: Zobacz następny temat
|
Wiadomość |
Autor |
|
 |
Dzień dobry, niedawno wróciłam z zakupów z babcią, a teraz zamierzam zrobić sobie kawkę i trochę odpocząć :-) czy jest na sali Shee?
|
|
_________________ Niepełnosprawność może, choć nie musi twórczości przeszkadzać,
z kolei względnie pełna sprawność może, choć nie musi twórczości pomagać.
Wysłany:
Sro 12:19, 23 Cze 2010 |
|
Juniuś
Terapeutka Anna

Pochwał: 30
Miasto: Opole/Ostrów Wlkp.
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
|
 |
|
Shitzune
Katalizator Zbereźności

Pochwał: 47
Miasto: Graffignano
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Niczego nie pragnie :-) chciałam zapytać jak podobała Ci się Prywatna praktyka i powiedzieć, żebyś się nie zniechęcała w razie czego, bo pierwsze odcinki w porównaniu do dalszych są nudne.
|
|
_________________ Niepełnosprawność może, choć nie musi twórczości przeszkadzać,
Wysłany:
Sro 12:47, 23 Cze 2010 |
|
Juniuś
Terapeutka Anna

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
|
Shitzune
Katalizator Zbereźności

Pochwał: 47
Miasto: Graffignano
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Tak myślałam. Początkowe odcinki, a nawet powiedziałabym pierwszy sezon w porównaniu do następnych są koszmarne :-) ale warto oglądać dalej.
|
|
Wysłany:
Sro 12:55, 23 Cze 2010 |
|
Juniuś
Terapeutka Anna

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Dzień dobry! :mrgreen:
Właśnie siedzę pod kocykiem z peach_soul i piszemy. :]
Grałam sobie na keyboardzie, grałyśmy w simsy i stworzyłyśmy rodzinke House. Była Lisa, Greg i James xD
I chciałyśmy ich zeswatać i chciałyśmy małe Hudziątka, ale nie podobali się sobie xD I Hoouse cały czas na nią robił <nonono> I odpychał ją od siebie xD
|
|
'Nie idź za mną, bo nie umiem prowadzić. Nie idź przede mną, bo mogę za tobą nie nadążyć. Idź po prostu obok mnie i bądź moim przyjacielem.'
Wysłany:
Sro 13:00, 23 Cze 2010 |
|
maybe_55
Dziekan Medycyny

Pochwał: 39
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Ja też w swoich Simsach mam House'owe rodzinki, a raczej Huddy ;) tak dobrałam aspiracje, że na szczęście wszystko mi się zgadzało, do narodzin dziecka jednak nie doszło, bo mi się znudziło :-D
Teraz mam inną rodzinę i w końcu się skapnęłam, że dziecko nie rośnie mi przez wpisany wcześniej kod, teraz Marina jest już nastolatką ;)
|
|
Wysłany:
Sro 13:03, 23 Cze 2010 |
|
Juniuś
Terapeutka Anna

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
maybe_55 napisał: | I chciałyśmy ich zeswatać i chciałyśmy małe Hudziątka, ale nie podobali się sobie xD I Hoouse cały czas na nią robił <nonono> I odpychał ją od siebie |
:hahaha: Koniec świata nadchodzi. :mrgreen:
A ja odpoczywam sobie po obiadku i robię przerwę w pracy. Spałam jakieś 5h, ale naprawdę dobrze dziś funkcjonuję, aż dziw. :)
A tak w ogóle cześć. :]
Juniuś napisał: | Ja też w swoich Simsach mam House'owe rodzinki, a raczej Huddy |
Simsy... Kiedy ja w to grałam ostatnio... To jeszcze była era przedhałsowa. ;) A teraz to już jakoś mnie nie ciągnie do gier. Chyba że naprawdę mam ochotę zagrać w coś, to odpalam sobie Sapera i odjazd. :)
|
|
Sro 13:05, 23 Cze 2010 |
|
wiolka17
Designer Miesiąca

Pochwał: 14
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
A ja ostatnio znów zaczęłam grać ;) często mam takie fazy. Nigdy nie miałam Simsów 3, ale z tego co widziałam u koleżanki, to nie są za ciekawe. W 2 jest lepsza grafika i jakoś połapać się bardziej można. W zeszłym roku oprócz Simsów łoiłam jeszcze w GTA3 :mrgreen:
|
|
Wysłany:
Sro 13:07, 23 Cze 2010 |
|
Juniuś
Terapeutka Anna

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
wiolka17 napisał: | hahaha Koniec świata nadchodzi. Mr. Green |
:hahaha:
Być może, ale postaramy się jednak żeby byli razem w jacuzzi.
peach_soul- nie chcą sie
maybe_55- to się zmieni, jak wejdą do jacuzzi.
:lol:
Słuchamy goodbye my lover i dalej siedzimy pod kocykiem i sie cieszymy xD
Ostatnio zmieniony przez maybe_55 dnia Sro 13:12, 23 Cze 2010, w całości zmieniany 1 raz
|
|
'Nie idź za mną, bo nie umiem prowadzić. Nie idź przede mną, bo mogę za tobą nie nadążyć. Idź po prostu obok mnie i bądź moim przyjacielem.'
Wysłany:
Sro 13:09, 23 Cze 2010 |
|
maybe_55
Dziekan Medycyny

Pochwał: 39
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Musiałam się położyć z laptopem, bo kręgosłup mi coraz bardziej wysiada :roll:
|
|
Wysłany:
Sro 13:10, 23 Cze 2010 |
|
Juniuś
Terapeutka Anna

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Hej wam ludzie!
Ostatni dzień lekcji!!!!!! I tak głównie na dworze. Miałyśmy się z Aśką zerwać się z polaka,ale była próba... Chociaż właściwie to i tak nie miałybyśmy gdzie iść. Po za tym,to P.B miała śliczną białą sukienkę i cały dzień się na nią gapiłam.
|
|
Sro 13:11, 23 Cze 2010 |
|
Nutty Nettie
Dziekan Medycyny

Miasto: Kalisz
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Kiedy szkoły mają zakończenie roku? W piątek? ;)
|
|
Wysłany:
Sro 13:14, 23 Cze 2010 |
|
Juniuś
Terapeutka Anna

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
wiolka17 napisał: | Simsy... Kiedy ja w to grałam ostatnio... To jeszcze była era przedhałsowa |
Oooo ja też! Chociaż jak będę miała trochę czasu na gry to zajmę się raczej Ghost Masterem. Niesamowicie jestem przywiązana do niektórych duchów
|
|
Sro 13:14, 23 Cze 2010 |
|
Nutty Nettie
Dziekan Medycyny

Miasto: Kalisz
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Juniuś napisał: | Musiałam się położyć z laptopem, bo kręgosłup mi coraz bardziej wysiada |
U, współczuję. :przytul: Ja to ostatnio kiedy używam lapka, to rozwalę się na łóżku, za sobą ze 3 poduszki i heja. :)
Nutty Nettie Hej! :)
|
|
Sro 13:15, 23 Cze 2010 |
|
wiolka17
Designer Miesiąca

|
Powrót do góry |
 |
|
|
|
 |
|
 |
 |
Strona Główna
-> Ostry Dyżur |
Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
|
Idź do strony Poprzedni 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 251, 252, 253 ... 660, 661, 662, 663, 664, 665, 666, 667, 668, 669 Następny |
Strona 252 z 669 |
|