|
 |
Rozmowy w t(ł)oku #13
Idź do strony Poprzedni 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 253, 254, 255 ... 660, 661, 662, 663, 664, 665, 666, 667, 668, 669 Następny
|
 |
|
 |
|
Zobacz poprzedni temat
:: Zobacz następny temat
|
Wiadomość |
Autor |
|
 |
Juniuś witaj :) ja mam i to aż za dużo,łącznie z tym,że jutro znów kierunek podstawówka :D
|
|
_________________ "Nigdy nie dyskutuj z głupkiem, bo najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pokona Cię doświadczeniem ;]"
Moja zÓa, mHoczna i demoralizująca siostra Mirela :*
Wysłany:
Sro 13:25, 23 Cze 2010 |
|
Marguerite
Dziekan Medycyny

Pochwał: 14
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
|
 |
Hej, Marg, mnie też się nic nie chce, a powinnam lecieć do przychodni załatwić kartę.
Może wy wiecie - wyjeżdżam za granicę i dali mi kartę uczestnika do wypełnienia. Jest tam taki punkt "Informacja pielęgniarki o szczepieniach". Ja, z oczywistych przyczyn, pielęgniarki już nie mam, więc muszę lecieć do przychodni. I co, będę musiała się umawiać normalnie na wizytę do lekarza tylko po to, żeby mi wpisał daty trzech szczepionek i się podpisał? :roll:
|
|
In 30 years, kids as young as 6 or 7 will be sitting in classrooms hearing that women didn’t always have the rights to their own bodies and how boys couldn’t marry boys and girls couldn’t marry girls and they’re going to be as confused and disturbed as when we first learned about slavery and Black Codes.
Wysłany:
Sro 13:25, 23 Cze 2010 |
|
Shitzune
Katalizator Zbereźności

Pochwał: 47
Miasto: Graffignano
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Marguerite napisał: | ale ja musze zrobić obiad Very Happy A jak widzę kuchnie i te garnki |
Kuchnia i garnki są fajne!!! Ja tylko czekam, kiedy bd mieć więcej czasu, to będę kucharzyć. :) A co będzie na obiadek? :>
|
|
Sro 13:26, 23 Cze 2010 |
|
wiolka17
Designer Miesiąca

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Marg Uuuu... współczucie. Też by mi się nie chciało
|
|
Sro 13:27, 23 Cze 2010 |
|
Nutty Nettie
Dziekan Medycyny

Miasto: Kalisz
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Shee obawiam się, że tak :roll: jak możesz się umówić to i tak dobrze, bo ja w naszej przychodni musiała bym czekać w kolejce jak pacjentka. Znieśli już zapisy na daną godzinę, dlatego białej gorączki dostaję, jak mam iść do lekarza, a przydało by się wybrać :roll:
|
|
_________________ Niepełnosprawność może, choć nie musi twórczości przeszkadzać,
z kolei względnie pełna sprawność może, choć nie musi twórczości pomagać.
Wysłany:
Sro 13:27, 23 Cze 2010 |
|
Juniuś
Terapeutka Anna

Pochwał: 30
Miasto: Opole/Ostrów Wlkp.
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Shitzune to już idzie jakie masz znajomości w przychodni :P Bo generalnie można to od ręki załatwić :D
|
|
_________________ "Nigdy nie dyskutuj z głupkiem, bo najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pokona Cię doświadczeniem ;]"
Wysłany:
Sro 13:28, 23 Cze 2010 |
|
Marguerite
Dziekan Medycyny

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Nutty Nettie napisał: | Dzień Ojca... Nie mam zielonego pojęcia co dać tacie ... |
Ja wstałam dziś rano, ledwo tomna, podchodzę do mojego staruszka, jadł sobie akurat śniadanie i łapię go za rękę i jadę litanią 'zdrowia, szczęścia...'. Biedak patrzy się zdezorientowany na mnie, na mamę, a ja kończę '...z okazji dnia ojca'. A on na to 'Aaa, dziękuję. Już myślałem, że coś chcesz, kasy czy coś'. Eh, nawet jak staram się być miła, to wietrzą w tym jakąś intrygę. :roll:
|
|
Sro 13:29, 23 Cze 2010 |
|
wiolka17
Designer Miesiąca

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
wiolka17 napisał: | Kuchnia i garnki są fajne!wykrzyknik Ja tylko czekam, kiedy bd mieć więcej czasu, to będę kucharzyć. Smile A co będzie na obiadek? chtry |
I tu pojawia się wielki problem :P Bo nie mam żadnej koncepcji,co mam ugotować. Myślę co by ukucharzyć jakąś pizze może
|
|
Wysłany:
Sro 13:30, 23 Cze 2010 |
|
Marguerite
Dziekan Medycyny

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
|
Shitzune
Katalizator Zbereźności

Pochwał: 47
Miasto: Graffignano
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Marguerite napisał: | I tu pojawia się wielki problem Razz Bo nie mam żadnej koncepcji,co mam ugotować. Myślę co by ukucharzyć jakąś pizze może |
Marg, nie masz pomysłu? To kup go! ;) A tak serio to ja jeśli nie mam czasu/pomysłu bądź mi się średnio chcę gotować, to wstawiam jakąś zupę, a już najlepiej rosół. :mrgreen:
|
|
Sro 13:33, 23 Cze 2010 |
|
wiolka17
Designer Miesiąca

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Shee to się dowiedz tak będzie najlepiej ;) A znajomości trzeba mieć podobno wszędzie :D Swoją drogą mówicie o lekarzach może mojego pasowało by odwiedzić :roll: 2 lata mnie już nie widział,gotów pomyśleć,że go nie lubię czy coś :D
|
|
Wysłany:
Sro 13:34, 23 Cze 2010 |
|
Marguerite
Dziekan Medycyny

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Marg mnie też dawno lekarz nie widział :roll: a muszę iść, żeby mi zapisał coś na alergię i jakąś maść z antybiotykiem, bo od lat cierpię na zapalenie mieszków włosowych i czas w końcu coś z tym zrobić.
|
|
_________________ Niepełnosprawność może, choć nie musi twórczości przeszkadzać,
Wysłany:
Sro 13:35, 23 Cze 2010 |
|
Juniuś
Terapeutka Anna

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Witam :D
Jestem padnięta :lol:
|
|
Sro 13:36, 23 Cze 2010 |
|
zaneta94
Grzanka

Miasto: Dziura zabita dechami :P
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Lekarze... Mnie tam do mojej pani doktor się strasznie nie śpieszy. ;)
Dobra, muszę już zmykać. Do napisania wieczorem/nocą. Albo nie, sorry: DO ZOO. :mrgreen: :papapa:
|
|
Sro 13:37, 23 Cze 2010 |
|
wiolka17
Designer Miesiąca

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
wiolka17 napisał: | DO ZOO. |
zabiję cię za to :mrgreen:
|
|
Wysłany:
Sro 13:38, 23 Cze 2010 |
|
Juniuś
Terapeutka Anna

|
Powrót do góry |
 |
|
|
|
 |
|
 |
 |
Strona Główna
-> Ostry Dyżur |
Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
|
Idź do strony Poprzedni 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 253, 254, 255 ... 660, 661, 662, 663, 664, 665, 666, 667, 668, 669 Następny |
Strona 254 z 669 |
|