|
 |
Rozmowy w t(ł)oku #13
Idź do strony Poprzedni 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 355, 356, 357 ... 660, 661, 662, 663, 664, 665, 666, 667, 668, 669 Następny
|
 |
|
 |
|
Zobacz poprzedni temat
:: Zobacz następny temat
|
Wiadomość |
Autor |
|
 |
IKONKI TWORZYĆ MARSZ! :lanie:
Gadacie o in vitro? Ja to znam z rodzinnej autopsji :roll:
|
|
Wysłany:
Nie 20:03, 27 Cze 2010 |
|
Arroch
Jeździec Apokalipsy

Pochwał: 11
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
|
 |
Shitzune napisał: | na pewno nie w sytuacji kandydowania na prezydenta |
Otóż to :) Arena polityczna to zdecydowanie nie miejsce, gdzie cenię umiejętności aktorskie. Jarek nie ma szacunku do ludzi, jest bezczelny, chamski i dąży po trupach. Ale jeśli spory mimo wszystko odsetek społeczeństwa wierzy w jego cudowną przemianę, to nic na to nie poradzę. Ich prawo, ich wybór, żałuję tylko, że jeśli uda mu się wygrać, to będę jedną z ofiar tego wyboru :roll:
|
|
Wysłany:
|
alhambra
Psi Detektyw

Pochwał: 13
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Cytat: | Logicznie więc rzecz biorąc, ta sytuacja, którą opisuje Sal, teoretycznie grzechem nie jest |
Też się nad tym zastanawiałam, ale ta kobieta widocznie czuła się z tym niedobrze...
Cytat: | Ale z drugiej strony jeśli ona robi coś z nastawieniem "zrobię coś złego, a potem się wyspowiadam", to to tak nie działa, sorry |
W takiej sytuacji jestem skłonna zrozumieć taką osobę, jak ta, która napisała do gazety. Chociaż nie, nie jestem w stanie. Instynkt macierzyński się jeszcze u mnie nie aktywował ;)
|
|
|
Salamandra
Psychologiczny Iluzjonista

Pochwał: 19
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Hmm ja bardzo interesowałam się polityką gdzieś rok temu ale teraz już mi przeszło :) Jarek według mnie omija temat in vitro bo dużo ludzi popiera ten zabieg a on nie chce stracić głosów proste :P a widzieliście dzisiaj rano na TVN24 te bliźniaczki z kampanii Napieralskiego oo masakra :)
|
|
_________________ " Kochankowie i szaleńcy widzą i czują więcej
niż chłodny umysł jest w stanie ogarnąć "
Wysłany:
Nie 20:04, 27 Cze 2010 |
|
LoveMeDead
Stomatolog

Pochwał: 2
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Hejo!
Jarek mnie rozśmieszył tym unikaniem jednoznacznej odpowiedzi o in vitro. ZA to odpowiedź Bronka mi się podobała. Uważam jak on, że należy to dopuścić (jestem przeciwny współfinansowaniu z NFZ), a wybór rozwiązania pozostawić sumieniu osób, które to rozważają.
|
|
_________________ Toaroraptorus vel Szpon Sprawiedliwości
Bywają rozstania niezależne od dwojga.Bolesne bo żadne go nie chce.
Wysłany:
Nie 20:07, 27 Cze 2010 |
|
ToAr
(prze)Biegły Rewident

Pochwał: 63
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Cytat: | Gadacie o in vitro? Ja to znam z rodzinnej autopsji |
Ja znam ten problem od kolegi, który starał się z żoną bardzo długo o dziecko i nie mogli niestety go mieć. Dziewczyna była bliska załamania nerwowego, do tego stopnia pragnęła potomstwa. Metoda in vitro uratowała psychikę żony mojego kolegi i w dużej mierze pewnie też jego małżeństwo, bo problem przenosił się na inne sfery ich życia.
Dodano 2 minut temu:
ToAr napisał: | Uważam jak on, że należy to dopuścić (jestem przeciwny współfinansowaniu z NFZ), a wybór rozwiązania pozostawić sumieniu osób, które to rozważają. |
ToAr na prezydenta :mrgreen: Dokładnie takiego samego zdania jestem, jak już wcześniej z resztą napisałam - in vitro tak, ale nie z NFZ :wink:
|
|
Wysłany:
Nie 20:09, 27 Cze 2010 |
|
alhambra
Psi Detektyw

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Salamandra napisał: | Też się nad tym zastanawiałam, ale ta kobieta widocznie czuła się z tym niedobrze.. |
A może ona była samotną matką? To wtedy można to podpasować pod grzech. :D
Salamandra napisał: | W takiej sytuacji jestem skłonna zrozumieć taką osobę, jak ta, która napisała do gazety. Chociaż nie, nie jestem w stanie. Instynkt macierzyński się jeszcze u mnie nie aktywował |
Zrozumieć - jasne, jeśli chodzi o zrozumienie powodów itp itd, to jestem w stanie zrozumieć wiele spraw, ale akceptacja to już inna sprawa...
A ja zawsze chciałam mieć dzieci, mimo że okropnie mnie to przeraża, to chcę...
|
|
In 30 years, kids as young as 6 or 7 will be sitting in classrooms hearing that women didn’t always have the rights to their own bodies and how boys couldn’t marry boys and girls couldn’t marry girls and they’re going to be as confused and disturbed as when we first learned about slavery and Black Codes.
Wysłany:
|
Shitzune
Katalizator Zbereźności

Pochwał: 47
Miasto: Graffignano
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Cześć Arroch ja miło Cię widzieć! Bardzo tęskniliśmy, wiesz? :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:
idę sobie od was :C
|
|
Wysłany:
|
Arroch
Jeździec Apokalipsy

Pochwał: 11
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Arroch ja tęęęęskniłam !
|
|
_________________ Avek od anoli !
Córek mapeto ogórek - Nemezis, córunia jędzunia - nimfka & Sevir, brat bliźniak - whatever. / zÓy partner ze schowka, mraÓ, mraÓ - Hambarr / Rozczochowy właściciel - maybe ! /druga połówka mojego mózgu - lusiek /maaamusia - kretowa / mruczący pożeracz przecinków -Guśka
'Każdy z nas ma cztery twarze; tę, którą pokazuje innym; tę, którą widzą inni; tę, która myśli, że jest prawdziwa i tę, która jest prawdziwa. Wybierając jedną z nich, nie rezygnujmy z pozostałych.'
Wysłany:
Nie 20:10, 27 Cze 2010 |
|
Lady M
Dziekan Medycyny

Pochwał: 14
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Arroch ja tam się odniosłam do Twojej wypowiedzi, a witać się nie witałam, bo jakoś w temat in vitro się zaangażowałam. :)
Witaj :P
|
|
Wysłany:
Nie 20:12, 27 Cze 2010 |
|
alhambra
Psi Detektyw

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Cytat: | ToAr na prezydenta |
jak robiłem zdjęcia do dyplomu była tam tam matka fotografa i też mi tak powiedziała, że jakbym startował, to by na mnie zagłosowała :)
Arroch mnie też nikt czule nie wita :(
|
|
_________________ Toaroraptorus vel Szpon Sprawiedliwości
Bywają rozstania niezależne od dwojga.Bolesne bo żadne go nie chce.
Wysłany:
Nie 20:13, 27 Cze 2010 |
|
ToAr
(prze)Biegły Rewident

Pochwał: 63
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Cytat: | Arroch mnie też nikt czule nie wita |
Spoko, nie przejmujcie się, Was przynajmniej nikt nie olewa, co się często zdarza, jak ja tu jestem :)
|
|
Wysłany:
Nie 20:15, 27 Cze 2010 |
|
alhambra
Psi Detektyw

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Mnie też czasem olewają ale się nie przejmuję :)
|
|
_________________ " Kochankowie i szaleńcy widzą i czują więcej
niż chłodny umysł jest w stanie ogarnąć "
Wysłany:
Nie 20:17, 27 Cze 2010 |
|
LoveMeDead
Stomatolog

Pochwał: 2
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
ToArku, reaktywuj TuS, wtedy będziesz miał czułe przywitania nawet, gdy tego nie będziesz chciał :P
Arrciu, ale czy muszę wypowiadać to, co sama wiesz? :przytul:
|
|
Nie 20:17, 27 Cze 2010 |
|
Salamandra
Psychologiczny Iluzjonista

Pochwał: 19
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
debata niezła wyszła, naprawdę. chociaż żaden z kandydatów właściwie nic konkretnego nie powiedział.
"ten papier czeka na pańską demencję!" :hahaha:
|
|
_________________ Wiolka i maria lucie = Holmes i jego dr Watson = Kojot i Struś Pędziwiatr = szpieki!
Magda - druga połówka mojego mózgu
-o, słońce wyszło. -ten twój huraoptymizm potrafi być naprawdę irytujący!
Wysłany:
Nie 20:18, 27 Cze 2010 |
|
maria lucie
Torakochirurg

Pochwał: 5
|
Powrót do góry |
 |
|
|
|
 |
|
 |
 |
Strona Główna
-> Ostry Dyżur |
Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
|
Idź do strony Poprzedni 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 355, 356, 357 ... 660, 661, 662, 663, 664, 665, 666, 667, 668, 669 Następny |
Strona 356 z 669 |
|