Ewel, moja miłość do Florencji to przez ciebie
Ale ja po prostu uwielbiam tę piosenkę i melodię, i tekst, mrrrau.
A ja mam parę dziewczyn w chórze, które lubią i Demi Lovato, i Selenę Gomez, i Miley Cyrus, i Justina... są okropnie irytujące, ale nie są złe. Po prostu... nastolatki, tak sądzę.
In 30 years, kids as young as 6 or 7 will be sitting in classrooms hearing that women didn’t always have the rights to their own bodies and how boys couldn’t marry boys and girls couldn’t marry girls and they’re going to be as confused and disturbed as when we first learned about slavery and Black Codes.
kretowa
XD
U mnie w szkole była taka gromadka. Wszystkie z jednakowymi koszuleczkami oczywiście, z napisem "I Love Justin Bieber" I się tak, że tak powiem, woziły po całej szkole. Tak z chyba 6 osób. Jak się wzięły pod ramię, każda każdą, to zagradzały cały korytarz.
_________________ Bannerek od Gusq :*
Avek od poprostuxzjawa :* Wysłany:
Pon 12:40, 28 Cze 2010
U mnie w szkole była taka gromadka. Wszystkie z jednakowymi koszuleczkami oczywiście, z napisem "I Love Justin Bieber" I się tak, że tak powiem, woziły po całej szkole. Tak z chyba 6 osób. Jak się wzięły pod ramię, każda każdą, to zagradzały cały korytarz
Matko :shock: paranoja
_________________ I WATCH FOR CUDDY ! :serducho:
my sweet daughter - maagdaa Dumnie należę do NBA -> Nimfkowa Brygada ANTYspaniowa x D Wysłany:
Pon 12:41, 28 Cze 2010
kretowa
No właśnie O_O Pamiętam taką sytuacje, że miałam lekcje na piętrze i zeszłam na parter. Chciałam iść do sklepiku. Idę korytarzem a tu patrzę. Korytarz zagrodzony przez te przyjaciółeczki. Na to ja sobie myślę, że ja do ściany przyklejać się nie będę. No to szturmem, na nie. Przeszłam ładnie gładko. Nie ważne że ten ciąg się posypał. Idę, a jedna z nich się odwraca i mi z tekstem: " Kiedyś tam (nie pamiętam kiedy xD) jadę na koncert Justinka i się jemu na Ciebie poskarżę. I on Cię wsadzi do więzienie." I coś takiego. Poszłam do sklepiku. xD
_________________ Bannerek od Gusq :*
Avek od poprostuxzjawa :* Wysłany:
Pon 12:46, 28 Cze 2010
Kiedyś tam (nie pamiętam kiedy xD) jadę na koncert Justinka i się jemu na Ciebie poskarżę. I on Cię wsadzi do więzienie
OŁ MAJ GASZ :shock:
Nathia musisz zacąć się bać :D
_________________ I WATCH FOR CUDDY ! :serducho:
my sweet daughter - maagdaa Dumnie należę do NBA -> Nimfkowa Brygada ANTYspaniowa x D Wysłany:
Pon 12:48, 28 Cze 2010
Arroch a jaki masz samochodzik jeśli mogę zapytać i nie chodzi mi tutaj bynajmniej o kolor :P
_________________ Bash in my brain And make me scream with pain Then kick me once again,
And say we'll never part...
I know too well I'm underneath your spell,
So, darling, if you smell Something burning, it's my heart. Wysłany:
Pon 12:53, 28 Cze 2010
JigSaw ja mam ogromną kobyłę Forda Galaxy w wersji Titanium, powód? a no proste --> przyczepa :)
Ewel powiedział, że go do lakierowania odda i będzie jak nowy... no mam nadzieję, bo ja - notabene fatalny kierowca - wytrzymałam rok bez żadnej ryski... :roll: