Why ? ;> To było cudowne. Pamiętaj, że jestemm Twoim samochodem i samolotem Very Happy
Dobra, dobra :lol: Obrażać czy obnażać? :> :mrgreen:
Pon 14:18, 28 Cze 2010
Guśka, miałam Cię o to wcześniej zapytać, ale jakoś zapomniałam, więc teraz to nadrabiam: Jak możesz chodzić z własnym siostrzeńcem?!
Weź Ty mi to wytłumacz. :mrgreen:
Pamiętam jak to golądałm we wrześniu (chyba) i byłam załamana :D
Ale teraz
Spojler:
po finale 6 sezonu, chce mi się z tego śmiać :mrgreen:
_________________ I WATCH FOR CUDDY ! :serducho:
my sweet daughter - maagdaa Dumnie należę do NBA -> Nimfkowa Brygada ANTYspaniowa x D Wysłany:
Pon 14:21, 28 Cze 2010
Moi mężowie to wybitne i czarujące jednostki, każdy, co do jednego. Justina do takowych nie zaliczam.
Za to coraz bardziej uwielbiam Charlotte, zastanawiam się, czy sobie nie sprawić żony.
In 30 years, kids as young as 6 or 7 will be sitting in classrooms hearing that women didn’t always have the rights to their own bodies and how boys couldn’t marry boys and girls couldn’t marry girls and they’re going to be as confused and disturbed as when we first learned about slavery and Black Codes.
Oj Very Happy No co ! To są podobne słowa xD Razz. hahaha
Pewnie, zwłaszcza znaczeniowo :hahaha:
Pon 14:23, 28 Cze 2010
Za to coraz bardziej uwielbiam Charlotte, zastanawiam się, czy sobie nie sprawić żony
spraw sobie, spraw, wesprę Cię w trudnych chwilach, jak społeczeństwo tego nie zaakceptuje :-D
_________________ Niepełnosprawność może, choć nie musi twórczości przeszkadzać,
z kolei względnie pełna sprawność może, choć nie musi twórczości pomagać. Wysłany:
Pon 14:23, 28 Cze 2010
A my z Klaudią Branica mamy hahaha Czy jakoś tak. NIe ma to jak eksperymenty!
Że przepraszam, ale co macie? :> :D
Pon 14:25, 28 Cze 2010
Właśnie się wykąpałam i w niektórych miejscach zaczerwieniłam, chyba przegięłam ze słoneczkiem :-D zawsze chciałam opalać się na czerwono, ale niestety nie było mi to dane, więc te symptomy wskazują na za-dużą-ilość-słońca jak na jeden dzień.
_________________ Niepełnosprawność może, choć nie musi twórczości przeszkadzać,
z kolei względnie pełna sprawność może, choć nie musi twórczości pomagać. Wysłany:
Pon 14:25, 28 Cze 2010
Moi mężowie to wybitne i czarujące jednostki, każdy, co do jednego. Justina do takowych nie zaliczam.
Za to coraz bardziej uwielbiam Charlotte, zastanawiam się, czy sobie nie sprawić żony.
O widzisz, to jest pomysł. :)
Ja na razie znikam, bo muszę się jakoś ogarnąć - jadę dziś zapisać się na to prawko. :]