sprzedają kilkanaście rodzai tofu i cały dzień obżarta chodzę
tofu? w sensie ser?
_________________ Wiolka i maria lucie = Holmes i jego dr Watson = Kojot i Struś Pędziwiatr = szpieki! Magda - druga połówka mojego mózgu
-o, słońce wyszło. -ten twój huraoptymizm potrafi być naprawdę irytujący! Wysłany:
Sob 15:39, 03 Lip 2010
a myślałam, że to tylko ja mam fazę i się uczę hebrajskiego
NIe jesteś sama :P Ale tak na serio, znam tylko to przywitanie, nothing more :]
_________________ I WATCH FOR CUDDY ! :serducho:
my sweet daughter - maagdaa Dumnie należę do NBA -> Nimfkowa Brygada ANTYspaniowa x D Wysłany:
Sob 15:40, 03 Lip 2010
Ale tak na serio, znam tylko to przywitanie, nothing more
ja próbuję ogarnąć alfabet i umiem się przedstawić.
ale dobrze mi idzie.
_________________ Wiolka i maria lucie = Holmes i jego dr Watson = Kojot i Struś Pędziwiatr = szpieki! Magda - druga połówka mojego mózgu
-o, słońce wyszło. -ten twój huraoptymizm potrafi być naprawdę irytujący! Wysłany:
Sob 15:41, 03 Lip 2010
Dzisiaj dziękuję,ale żadnch cukierków nie zmieszczę,
A to Ci niespodzianka. ;)
Cytat:
wiolka17 napisał:
Akurat mam przerwę w produkowaniu ptasiego mleczka
mniam mniam mniam.
ja powinnam trochę posprzątać. ale to potem.
Miało być ciasto, ale kuzyn mnie przekonał, żebym zrobiła ptasie. Łobuz miał mi pomagać, a zwiał z dziadkiem. :twisted: Watsonie, ja też tak odkładam na potem, ale w końcu trzeba się wziąć. :roll:
_________________ wiolka&maria lucie -> Holmes&Watson <Szpieki>Guśka - siostra, która sypia z krową ~ Nutt - siostrzenica Wysłany:
Sob 15:41, 03 Lip 2010
Takie wegańskie cuś... Nie wiem jak inni,ale ja bym tak tego ne nazwała... Ma taki delikatny smak,że prawie w ogle,ale ja tam uwielbiam... A t i wędzony,paprykowy,czosnkowy...
my sweet daughter - maagdaa Dumnie należę do NBA -> Nimfkowa Brygada ANTYspaniowa x D Wysłany:
Sob 15:43, 03 Lip 2010
no, to jest , o ile się nie mylę, ser produkowany z mleka sojowego. czy coś w ten deseń.
wiolka17 napisał:
Watsonie, ja też tak odkładam na potem, ale w końcu trzeba się wziąć.
w końcu, czyli później, po prostu.
Sob 15:43, 03 Lip 2010
Nettie, mleko ryżowe jest dobre, sojowego jakoś nie lubię.
i tak najbardziej mi podchodzi zwykłe mleko, takie od krowy, no.
Sob 15:48, 03 Lip 2010
kiedyś chyba tak.
ale nawet nie pamiętam, jak smakowało.
Sob 15:51, 03 Lip 2010
Sob 15:51, 03 Lip 2010