|
 |
Rozmowy w t(ł)oku #13
Idź do strony Poprzedni 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 584, 585, 586 ... 660, 661, 662, 663, 664, 665, 666, 667, 668, 669 Następny
|
 |
|
 |
|
Zobacz poprzedni temat
:: Zobacz następny temat
|
Wiadomość |
Autor |
|
 |
Mirela to mnie wtedy na forum nie było, uczestniczyłam tylko w wieczorno-nocnej rozmowie, chyba dlatego nie bardzo wiedziałam kogo masz na myśli ;)
|
|
_________________ Niepełnosprawność może, choć nie musi twórczości przeszkadzać,
z kolei względnie pełna sprawność może, choć nie musi twórczości pomagać.
Wysłany:
Pon 10:50, 05 Lip 2010 |
|
Juniuś
Terapeutka Anna

Pochwał: 30
Miasto: Opole/Ostrów Wlkp.
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
|
 |
Idę pieska wyciągnąć na spacer :) Odezwę się jak wrócimy
|
|
_________________ ✘✘✘
Nobody breaks my heart...
Moja zÓa, mHoczna i demoralizująca siostra Marg :*
bo M&M'sy zawsze lecą w kulki;)
Wysłany:
Pon 10:52, 05 Lip 2010 |
|
Mirela
Dziekan Medycyny

Pochwał: 10
Miasto: Warszawa
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Juniuś a mam udawać że wszystko jest okej i że tylko Gusq została ukarana?
Moim zdaniem kara powinna być dłuższa bo pewnie jeden raz przeprosiny a potem wróci co do czego. Już nie raz ja upominałam albo inni że zachowanie jest niepoprawne bo albo pijecie albo dajecie jedno słowo i wysyłacie post. Ale nie.. Forum już musi schodzić na psy a tematy muszą być o wszystkim i o niczym. Guzik. Wiem że nic na to nie poradzę ale mogę swoje zdanie wyjawiać publicznie. Nie boję się sprzeciwów.
I Mirela dobrze mówi. Poza tym to nie my zaczęłyśmy temat tylko panie wspomniały o Gusq. Dlaczego nie mamy do tego wracać i udawać że cała sytuacja się skończyła?
Juniuś a tak jeśli chodzi o politykę. Palikot mądrze powiedział, całą prawdę o Kaczyńskim i tym całym PIS. Wreszcie ktoś odważył się to powiedzieć. PIS tylko odkręca się od tego i wymyśla nieprawdopodobne historie.
Widziałaś ten film co dodałam stronę wcześniej? Tak by wyglądała Polska. PIS tylko potrafi powiedzieć swoje zdanie poprzez krzyk i agresję. Na nic innego ich nie stać. Wstyd mi za taką Polskę
|
|
Wysłany:
Pon 10:55, 05 Lip 2010 |
|
ann
Dziekan Medycyny

Pochwał: 49
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Mirela jakiego masz pieska i jak się wabi? Uściskaj go ode mnie :-D jak ja kocham psy, dlaczego nie chcą mieć w domu, przecież byłam grzeczna.
|
|
_________________ Niepełnosprawność może, choć nie musi twórczości przeszkadzać,
Wysłany:
Pon 10:55, 05 Lip 2010 |
|
Juniuś
Terapeutka Anna

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Mirela napisał: | Sadze, że to nie jest godzinami liczone tylko ToAr musi się pofatygować albo ktoś inny, żeby ją odblokować skoro to jeszcze nie
nastąpiło, a może to mają być dni liczone od zachodu słońca |
Wiedziałem, że taki komentarz się pojawi. Zażalenia proszę kierować do Vectra SA. Miałem to zrobić po północy, ale brak Internetu mi to skutecznie uniemożliwił.
Mirela napisał: | Juniuś najbardziej mi jeanne w pamięć zapadła bo zamiast ją upomnieć w najlepsze kontynuowała temat a konsekwencji nie poniosła. |
Podobnie jak Marg, która się tym działem zajmuje i Sal oraz cała reszta użytkowników nic nie zrobiła. Jak pisałem kolorek nie zabrania innym do reagowania w takich sytuacjach. Koniec Tematu.
|
|
_________________ Toaroraptorus vel Szpon Sprawiedliwości
Bywają rozstania niezależne od dwojga.Bolesne bo żadne go nie chce.
Wysłany:
Pon 11:06, 05 Lip 2010 |
|
ToAr
(prze)Biegły Rewident

Pochwał: 63
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
ann, oczywiście, że nie masz udawać, że wszystko jest ok. Ja w sprawie innych osób, które powinny zostać ukarane się nie wypowiadam, bo nie uczestniczyłam, ani nie byłam świadkiem tej rozmowy. Wydaje mi się, że tym razem Gusia zrozumiała, że postąpiła źle, o dłuższym karaniu porozmawiajmy, jak znów złamie regulamin ;) Co do tematów o wszystkim i o niczym, to wydaje mi się, że od tego właśnie są RwT, ale oczywiście zgadzam się z tobą w kwestii sprzeciwu wobec wysyłania postów z jednym, czy dwoma słowami, które nic nie wnoszą do dyskusji.
ann napisał: | PIS tylko potrafi powiedzieć swoje zdanie poprzez krzyk i agresję |
A ja bym powiedziała, że to Platforma jest bardziej agresywną partią, patrząc na Palikota, Tuska, czy ledwo opanowanego Komorowskiego na debacie.
Filmu nie widziałam, zaraz obejrzę.
Co do Palikota, to uważam, że poseł nie powinien zachowywać się w karygodny sposób i osądzać przeciwników o wszystko, co złe. I jeszcze żeby robić to w taki sposób? Teraz my patrzymy Platformie na ręce i oby o tym zawsze pamiętali.
Cytat: | Bezmyślność i pycha Lecha Kaczyńskiego doprowadziły do śmierci wielu ludzi |
Zanim zacznie szukać sprawców katastrofy, niech lepiej zaczną szukać prawdziwych przyczyn. Czy nie uważasz, że powinien wstrzymać się od takich komentarzy? Wczoraj obie uznałyśmy, że nieładnie jest mówić źle o zmarłych, więc za nic w świecie nie mogła bym go w czymś takim poprzeć.
|
|
Wysłany:
Pon 11:08, 05 Lip 2010 |
|
Juniuś
Terapeutka Anna

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Zostałam odblokowana, oczywiście przemyślałam całą zaistniałą sprawę. Chcę przeprosić wszystkich tych, którzy zostali zniesmaczenie, oburzeni, zdenerwowani moim pisaniem oraz moją osobą . Przepraszam jeszcze raz i obiecuje , unikać takich sytuacji, jak ta, co miała miejsce. Obiecuję poprawę, choć wiadomo, że nie bd aż tak cicha i grzeczna, bo nie potrafię. Z góry dziękuje za wyrozumiałość :)
Z resztą nie zgadzam się, Uważam, że tylko ja powinnam być ukarany!
Jeszcze raz dziekuję :) za odblokowanie. :)
|
|
Pon 11:10, 05 Lip 2010 |
|
Guśka_
Dziekan Medycyny

Pochwał: 42
Miasto: Mrągowo
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Gusiu,Kochanie ty moje,zboczurku najdroższy i mój ty zÓy czubaku Hej! Stęskniłam się wiesz? :> No może nie za bardzo,bo wczoraj do ciebie dzwoniłam a w sobotę gadałyśmy na GG,ale to co... Ech... Normalnie jak ty coś palniesz... I ukarana,bo chyba ustaliłyśmy,że jesteś kobietą :D
|
|
Pon 11:11, 05 Lip 2010 |
|
Nutty Nettie
Dziekan Medycyny

Pochwał: 14
Miasto: Kalisz
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Jeżeli ktoś nie widział filmu "Twój na zawsze" to polecam, końcówka po prostu wgniata w fotel...
|
|
_________________ Toaroraptorus vel Szpon Sprawiedliwości
Bywają rozstania niezależne od dwojga.Bolesne bo żadne go nie chce.
Wysłany:
Pon 11:13, 05 Lip 2010 |
|
ToAr
(prze)Biegły Rewident

Pochwał: 63
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Gusia witamy ponownie i mamy nadzieję, że taka sytuacja się więcej nie powtórzy ;)
Gdzie jest słońce? Nie znoszę takich szarych dni.
|
|
Wysłany:
Pon 11:13, 05 Lip 2010 |
|
Juniuś
Terapeutka Anna

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Juniuś
Ja też lubię psy. Sama mam jednego. Ale, żeby go dostać 2 lata rodziców przekonywałam :D
|
|
Pon 11:14, 05 Lip 2010 |
|
Nathia
Stażysta

Pochwał: 1
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Cytat: | Gdzie jest słońce? Nie znoszę takich szarych dni. |
Zapraszam do Mwo :*!
Nutty Nettie napisał: | Stęskniłam się wiesz? chtry No może nie za bardzo,bo wczoraj do ciebie dzwoniłam a w sobotę gadałyśmy na GG,ale to co... Ech... Normalnie jak ty coś palniesz... I ukarana,bo chyba ustaliłyśmy,że jesteś kobietą Very Happy
|
Oj czubie , Ty to masz powitania. Ja też tęskniłam , choć GG Też lubić :*
Juniuś, Wyciągnęłam, wiesz kochanie ;*!
|
|
Pon 11:15, 05 Lip 2010 |
|
Guśka_
Dziekan Medycyny

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Mamuś To to akurat skromne było :D Miały być transparenty,kwiaty,megafon,czekoladki i twój pomnik,ale uznałam,że lepiej będzie skromnie
|
|
Pon 11:18, 05 Lip 2010 |
|
Nutty Nettie
Dziekan Medycyny

Pochwał: 14
Miasto: Kalisz
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
ToAr, tytuł kojarzę, ale wydaje mi się, że nie widziałam. Kto gra główne role, jaki gatunek filmu? :>
Nathia, ja przekonuję ich bez skutku. Po śmierci mojej Soni byłam pewna, że już nigdy nie będę chciała mieć nowego psa, ale teraz mijają już dwa lata i nie mogę wytrzymać, pies to jedno z moich największych marzeń. Już powiedziałam rodzicom, że jak wyprowadzę się z domu, to pierwsze co zrobię - kupię psa, nawet dwa i obowiązkowo rudego kotka :P
Świetnie, zaczyna padać.
|
|
Wysłany:
Pon 11:21, 05 Lip 2010 |
|
Juniuś
Terapeutka Anna

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
|
Guśka_
Dziekan Medycyny

|
Powrót do góry |
 |
|
|
|
 |
|
 |
 |
Strona Główna
-> Ostry Dyżur |
Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
|
Idź do strony Poprzedni 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 584, 585, 586 ... 660, 661, 662, 663, 664, 665, 666, 667, 668, 669 Następny |
Strona 585 z 669 |
|