Ja jestem :P
ale mi się wstawac nie chciało :roll:
_________________ Wyznaję Chaseronizm totalny :D
Każda Hambarr chaseronowa na pizzę zawsze gotowa
Ależ owszem, zgadza się ona w schowku kryje się! - by Chasper:* Sinaj - my sweet soulmate :*:* Moja zÓa maagdaa umilająca mi chwile w schowku :twisted: złota lista
Johnny, johnny, john--> http://johnnydepp.blox.pl/html Wysłany:
Sro 6:55, 07 Lip 2010
Hambarr
Ja musiałam, dzisiaj znowu do szkoły. Wakacje się ledwo zaczęły, a oni nas już ciągają po szkołach :D. Dzisiaj jakieś zebranie dla rodziców i uczniów, no i jakieś zaświadczenie od lekarza medycyny pracy muszem zanieść xD
_________________ Bannerek od Gusq :*
Avek od poprostuxzjawa :* Wysłany:
Sro 7:03, 07 Lip 2010
zebranie? a ty zmieniasz szkołę czy coś?
ja wstałam jak zwykle do pracy :roll:
_________________ Wyznaję Chaseronizm totalny :D
Każda Hambarr chaseronowa na pizzę zawsze gotowa
Ależ owszem, zgadza się ona w schowku kryje się! - by Chasper:* Sinaj - my sweet soulmate :*:* Moja zÓa maagdaa umilająca mi chwile w schowku :twisted: złota lista
Johnny, johnny, john--> http://johnnydepp.blox.pl/html Wysłany:
Sro 7:07, 07 Lip 2010
Dziś pierwsze spotkanie z nową klasą :) Nie mogę się doczekać, bo wydają się być naprawdę ciekawymi ludźmi. Co prawda zapowiada się na deszcz, ale nic nas nie powstrzyma.
_________________ ,,People say: 'What do you think of people that only talk to you or like you because you're in Green Day?'
And I say: 'Well, I AM Green Day. That is me... that is my life.'" Wysłany:
Sro 8:15, 07 Lip 2010
A ja Ómieram zaspania. Położyłam się o 4 rano spać O.O. Oglądałam z Anetą śmieszne filmiki i chyba do 2 pisałam z Jeanne <.3! :D
A teraz wyszłam z kąpieli i czekam aż mi się House załaduję :)!
Hej :D
_________________ „Książki są lustrem: widzisz w nich tylko to co, już masz w sobie.” Wysłany:
Sro 10:42, 07 Lip 2010