|
 |
Rozmowy w t(ł)oku #14
Idź do strony Poprzedni 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 165, 166, 167 ... 627, 628, 629, 630, 631, 632, 633, 634, 635, 636 Następny
|
 |
|
 |
|
Zobacz poprzedni temat
:: Zobacz następny temat
|
Wiadomość |
Autor |
|
 |
rocket queen napisał: | to już czytałam |
Ja nie mogłam tego dostać :]
Oho, chyba burza nadchodzi...
|
|
Nie 18:04, 15 Sie 2010 |
|
zaneta94
Grzanka

Pochwał: 30
Miasto: Dziura zabita dechami :P
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
|
 |
U mnie właśnie są upały 35 stopni w cieniu w dzień a jeszcze w moim pokoju to zupełna masakra, spać nie dam rady.
zaneta94 u mnie spoko zaczęłam czytać dzisiaj "krótką piłkę" cobena ale teraz mam gości w domu więc ani grama spokoju.
A po za tym u mnie od wtorku do piątku od 8 do 16 ma nie być prądu, więc przestawię się na noc przy komputerze
|
|
_________________ " Kochankowie i szaleńcy widzą i czują więcej
niż chłodny umysł jest w stanie ogarnąć "
Wysłany:
Nie 18:05, 15 Sie 2010 |
|
LoveMeDead
Stomatolog

Pochwał: 2
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Ja już zmykam, bo nie dam rady pisać włączając kompa co 5 minut :] Pa :papapa:
|
|
Nie 18:10, 15 Sie 2010 |
|
zaneta94
Grzanka

Miasto: Dziura zabita dechami :P
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Dobry wieczór. ;-)
Dziś oprócz kiełbaski grillujemy pstrągi, zobaczymy co z tego wyjdzie. Na giełdzie nie byłam, bo rodzice ostatecznie doszli do wniosku, że ze względu na święto nie ma najmniejszego sensu tam jechać. Byliśmy za to na grzybach, ale za dużo ich niestety nie było. Oczywiście największa arachnofobiczka, czyt. ja, musiała zaliczyć największą ilość pajęczyn. :roll:
|
|
_________________ Niepełnosprawność może, choć nie musi twórczości przeszkadzać,
z kolei względnie pełna sprawność może, choć nie musi twórczości pomagać.
Wysłany:
Nie 18:19, 15 Sie 2010 |
|
Juniuś
Terapeutka Anna

Miasto: Opole/Ostrów Wlkp.
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Hej wszystkim!
Wiecie może jak połączyć konta ze śledzika, twittera, facebooka i blipa w jedo konto chodzi mi o to, że wyśle przykładowo wpis na śledziku a on się pojawi na każdym portalu. Proszę o pomoc bardzo mi zależy :mrgreen:
|
|
Nie 18:19, 15 Sie 2010 |
|
Danielek18
Immunolog

Miasto: Tur
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Juniuś Wiesz,że dzisiaj twojemu tacie mówiłam o tobie? :> W ogóle mu o forum nawijałam,ale najbardziej to o tobie bo najbliżej mieszkasz. Taki mój chytry plan nastawienia go dobrze do was. I dostałam błogosławieństwo na spotkanie z tobą. Nawet się tata zdziwił,ze jeszcze się nie widziałyśmy :mrgreen: Czyli,że nie będę musiała kłamać rodzicom
|
|
Nie 18:30, 15 Sie 2010 |
|
Nutty Nettie
Dziekan Medycyny

Pochwał: 14
Miasto: Kalisz
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Danielek18 napisał: | Hej wszystkim!
Wiecie może jak połączyć konta ze śledzika, twittera, facebooka i blipa w jedo konto chodzi mi o to, że wyśle przykładowo wpis na śledziku a on się pojawi na każdym portalu. Proszę o pomoc bardzo mi zależy Mr. Green |
Wejdź na facebooka: konto (u góry, po prawej) --> ustawienia konta --> ustawienia: powiązania konta. W ten sposób możesz połączyć konto na fb, z tym na ms, yahoo, gmailu i youtube.
Twittera z FB nie połączysz, bo to 2 konkurencyjne serwisy.
Na NK nie mam konta, więc nie wiem, jakie opcje są tam dostępne.
|
|
Wysłany:
Nie 18:40, 15 Sie 2010 |
|
rocket queen
Pumbiasta Burleska
Pochwał: 57
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Wątpię czy da się połaczyć konto na nk z czymkolwiek oprócz allegro. Facebook i twitter to przecież dla nich konkurencyjne portale.
|
|
Nie 18:44, 15 Sie 2010 |
|
Salamandra
Psychologiczny Iluzjonista

Pochwał: 19
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Nutty, to świetnie, bardzo się cieszę i liczę na szybkie spotkanie. :-D :*
|
|
_________________ Niepełnosprawność może, choć nie musi twórczości przeszkadzać,
z kolei względnie pełna sprawność może, choć nie musi twórczości pomagać.
Wysłany:
Nie 18:45, 15 Sie 2010 |
|
Juniuś
Terapeutka Anna

Miasto: Opole/Ostrów Wlkp.
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Juniuś Ale mu nawijałam o tym ile masz lat,o twoich studiach,o tym jaka to ty spokojna jesteś i rozsądna, o tym,że Shee myślała,że ty jakieś 26 lat masz,o twoich staraniach o pieska, o tym,że w Ostrowie mieszkasz i tu często przyjeżdżasz i o ty6m,że często smsujemy do późna.Chyba tylko mu o Beatce nie opowiedziałam :mrgreen: Właściwie to bym mogła,ale wolałam o tym nie gadać bo bym pewnie reagowała dość dziwnie :roll:
Dodano 2 minut temu:
Oooo zdjęcie robione na wycieczce w Maju a ja je dopiero teraz zauważyłam :shock: Oto moja klasa a przynajmniej jej żeńska część,bo część męska była zbyt zajęta robieniem z siebie debili na plaży żeby pozować
|
|
Nie 18:52, 15 Sie 2010 |
|
Nutty Nettie
Dziekan Medycyny

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Fajnie że, mieszkacie blisko siebie, macie wspólne tematy i się ogólnie przyjaźnicie :)
|
|
Wysłany:
Nie 18:56, 15 Sie 2010 |
|
LoveMeDead
Stomatolog

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Nattie, zdjęcie mi się nie otwiera ! :(
I cześć wszystkim !
|
|
_________________ Avek od anoli !
Córek mapeto ogórek - Nemezis, córunia jędzunia - nimfka & Sevir, brat bliźniak - whatever. / zÓy partner ze schowka, mraÓ, mraÓ - Hambarr / Rozczochowy właściciel - maybe ! /druga połówka mojego mózgu - lusiek /maaamusia - kretowa / mruczący pożeracz przecinków -Guśka
'Każdy z nas ma cztery twarze; tę, którą pokazuje innym; tę, którą widzą inni; tę, która myśli, że jest prawdziwa i tę, która jest prawdziwa. Wybierając jedną z nich, nie rezygnujmy z pozostałych.'
Wysłany:
Nie 18:57, 15 Sie 2010 |
|
Lady M
Dziekan Medycyny

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
LoveMeDead To do nas? :>
Ale mój tata był w ogóle zdumiony tym jak ja się zżyłam z wami :mrgreen: I ciągle to samo pytanie" O czym ty z nimi gadasz?" :mrgreen: No i w przyszłym miesiącu definitywnie dostaję laptopa i będę sobie mogła siedzieć do późna!
|
|
Nie 18:59, 15 Sie 2010 |
|
Nutty Nettie
Dziekan Medycyny

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Nutty Nettie oczywiście że do was :) Ale daleko od siebie mieszkacie?
|
|
Wysłany:
Nie 19:00, 15 Sie 2010 |
|
LoveMeDead
Stomatolog

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Madziu To ominie cię widok nas potworów :( I nie padniesz nam na zawał co było częścią mojego planu zrobienia z ciebie takiego ślicznego trupka :(
Dodano 1 minut temu:
Madziu Mi też się teraz nie otwiera.... to dam link a jak nadal nie będziesz mogła zobaczyć to jeszcze pokombinuję...
http://photos.nasza-klasa.pl/29745088/34/main/0d816b870a.jpeg
LMD A wiesz,że nie pamiętam? :D A jak ty masz na imię tak w ogóle :>
Ostatnio zmieniony przez Nutty Nettie dnia Nie 19:05, 15 Sie 2010, w całości zmieniany 1 raz
|
|
Nie 19:03, 15 Sie 2010 |
|
Nutty Nettie
Dziekan Medycyny

|
Powrót do góry |
 |
|
|
|
 |
|
 |
 |
Strona Główna
-> Ostry Dyżur |
Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
|
Idź do strony Poprzedni 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 165, 166, 167 ... 627, 628, 629, 630, 631, 632, 633, 634, 635, 636 Następny |
Strona 166 z 636 |
|