Jako członkini NBA, pojawię się na forum w godzinach późniejszych. :twisted: Tymczasowe "dobranoc" Wam ;*
_________________ I WATCH FOR CUDDY ! :serducho:
my sweet daughter - maagdaa Dumnie należę do NBA -> Nimfkowa Brygada ANTYspaniowa x D Wysłany:
Nie 19:55, 15 Sie 2010
kretowa dobranoc :*
maagdaa trzeba teraz za pośrednictwem adwokata napisać odwołanie do Wielmożnego Sędziego Nigidiego i zostanie ono rozpatrzone w ciągu 5 lat :3
Nutko no chyba, że tak... :roll:
_________________ maybe_55- siostra "bez endu" :* agawa5- odnaleziona w mHrocznym zaułku siostra :* Z dniem 12 grudnia nie dumnie należę do KHKnSnR Wysłany:
Nie 20:00, 15 Sie 2010
A kiedy już wreszcie przestało lać (gdzieś po siódmej) i już dotarłyśmy na ten rynek, to... no cóż, ze smutkiem stwierdziłyśmy, że wyrosłyśmy z punk rocka
Czemu? :shock:
Burza, burza... Na razie do mnie nie doszła.
_________________ ,,People say: 'What do you think of people that only talk to you or like you because you're in Green Day?'
And I say: 'Well, I AM Green Day. That is me... that is my life.'" Wysłany:
Nie 20:00, 15 Sie 2010
trzeba teraz za pośrednictwem adwokata napisać odwołanie do Wielmożnego Sędziego Nigidiego i zostanie ono rozpatrzone w ciągu 5 lat
:hahaha:
ekhem, przepraszam!
_________________ Avek od anoli ! Córek mapeto ogórek - Nemezis, córunia jędzunia - nimfka & Sevir, brat bliźniak - whatever. / zÓy partner ze schowka, mraÓ, mraÓ - Hambarr / Rozczochowy właściciel - maybe ! /druga połówka mojego mózgu - lusiek /maaamusia - kretowa / mruczący pożeracz przecinków -Guśka 'Każdy z nas ma cztery twarze; tę, którą pokazuje innym; tę, którą widzą inni; tę, która myśli, że jest prawdziwa i tę, która jest prawdziwa. Wybierając jedną z nich, nie rezygnujmy z pozostałych.' Wysłany:
Nie 20:02, 15 Sie 2010
Nie wiem czemu. Po prostu przychodzi taki czas, że ta muzyka już nie kręci tak jak wcześniej.
My mieliśmy piękną, ulewną burzę. Taką na maksa. Z ogromnymi piorunami, przerażającymi grzmotami i strażą pożarną. Jakims cudem udało mi się w ogóle nie zmoknąć (trafiłam na czas na przejście podziemne pod torami).
Ale, uf, jestem padnięta.
In 30 years, kids as young as 6 or 7 will be sitting in classrooms hearing that women didn’t always have the rights to their own bodies and how boys couldn’t marry boys and girls couldn’t marry girls and they’re going to be as confused and disturbed as when we first learned about slavery and Black Codes.
A do mnie burza już doszła. Na początku objawiła się, wg. mojego taty, tzw. "białym szkwałem", później efektowne dalekie pioruny, a teraz deszcz z rzadkimi, ale jak jasnymi piorunami z niesamowitymi efektami dźwiękowymi :D
_________________ maybe_55- siostra "bez endu" :* agawa5- odnaleziona w mHrocznym zaułku siostra :* Z dniem 12 grudnia nie dumnie należę do KHKnSnR Wysłany:
Nie 20:04, 15 Sie 2010
Witajcie :D. Wredny serial odtwarza się na spowalniaczu więc postanowiłam go olać i przyjść do Was :]. Znaczy za godzinę powinien dostać powera i ruszyć :D. Jedynm okiem powtarzam 1 sezon House i jestem na 16 odc. I szkoda mi Cameron.
_________________ „Książki są lustrem: widzisz w nich tylko to co, już masz w sobie.” Wysłany:
Nie 20:04, 15 Sie 2010
Hej Guśka_ :)
*początek komunikatu*
Nutka zarzuca Ci zbyt rzadkie wizyty na forum :roll:
*koniec komunikatu*
maagdaa czyli przyznajesz się do wszystkiego? :>
Nie 20:07, 15 Sie 2010
_________________ Avek od anoli ! Córek mapeto ogórek - Nemezis, córunia jędzunia - nimfka & Sevir, brat bliźniak - whatever. / zÓy partner ze schowka, mraÓ, mraÓ - Hambarr / Rozczochowy właściciel - maybe ! /druga połówka mojego mózgu - lusiek /maaamusia - kretowa / mruczący pożeracz przecinków -Guśka 'Każdy z nas ma cztery twarze; tę, którą pokazuje innym; tę, którą widzą inni; tę, która myśli, że jest prawdziwa i tę, która jest prawdziwa. Wybierając jedną z nich, nie rezygnujmy z pozostałych.' Wysłany:
Nie 20:08, 15 Sie 2010
maagdaa do absolutnie wszystkiego, czy do absolutnie niczego? Chcę mieć pewność... :twisted:
Nie 20:10, 15 Sie 2010
do absolutnie wszystkiego, czy do absolutnie niczego? Chcę mieć pewność...
absolutnie do niczego się nie przyznaję !
Nie 20:11, 15 Sie 2010
Nutka zarzuca Ci zbyt rzadkie wizyty na forum Rolling Eyes
eh... ja już jej mówiłam, że w roku szkolnym nie będzie mnie mogła spotkać,bo mam podpisany kontrakt. A że zamiast siedzieć tu :roll: nadrabiam seriale to nie moja wina :roll: . A coś Ci mówiła, czy co ?:>
Cześć, zÓy/Dobry Misiaaku :*, znów problemy z prawem ?
_________________ „Książki są lustrem: widzisz w nich tylko to co, już masz w sobie.” Wysłany:
Nie 20:12, 15 Sie 2010
maagdaa czyli czekam na odwołanie. Na jego napisanie masz 7 dni roboczych, czyli do następnego wtorku. Liczy się data stempla pocztowego :)
Gusiu stronę wcześniej :D A o jaki kontrakt chodzi? :>
Ostatnio zmieniony przez nigide dnia Nie 20:14, 15 Sie 2010, w całości zmieniany 1 raz
Nie 20:12, 15 Sie 2010